Zunblock - Viser nu: 1 modeller

Zunblock

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Zunblock

Zunblock blev startet af en ung gruppe mennesker med børn, der indså hvor besværligt det var, at gå ud på sommeren, eller tage på ferie med små børn.
Det er besværligt eftersom vi ikke vidste hvordan vi skulle beskytte vores små i solen. Vi anvendte solcreme, hatte og langærmede trøjer. Solcremen var klistret og trøjerne blev våde og kolde.
Vi var hele tiden urolige for at børnene skulle blive solbrændte, og vi spekulerede på hvordan vi kunne gøre det mere enkelt at gå ud i solen samtidig med at vi kunne føle os mere rolige og trygge.

Vi fremstillede et cool og surfinspireret design. Vores børns positive respons lod ikke vente på sig. De elskede tøjet, og ville absolut have det på når de skulle på stranden. De følte sig seje i det, og det var skønt at se børnene reagere som vi havde håbet på. Det viste sig at det faktisk kan være sjovt med solbeskyttelse!

Solbeskyttelsestøjet er et meget godt supplement til den almindelige solcreme. Zunblocks solbeskyttelsestøj fremstilles i overenskommelse med Oeko-Tex retningslinjer, og indeholder ikke nogen kemikalier, som er farlige for huden. Fordelen med solbeskyttelsestøj, er at kun den del af huden som ikke er dækket, der har brug for solcreme solcreme, hvilket gør at man ikke anvender så meget. Solbeskyttelsen er lige høj hele dagen.
Zunblocks er et svensk mærke med fokus på høj kvalitet og god funktionalitet. Alle produkter er udstyret med en sikkerhedskode, som gør det muligt for os at kontrollere solbeskyttelsesfaktoren hele tiden og holde en høj kvalitet.

Alt tøj opfylder kravene for UPF 50+ i overensstemmelse med den internationale standard AS/NZ 4399:1996.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!