Zone - Viser nu: 27 modeller

Zone

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Zone

Zone Sweden AB blev grundlagt i 2001 i Mölnlycke sydøst om Göteborg, Sverige. Zones mål er at udvikle og forbedre deres produkter, og på den måde også sporten floorball. En af Zones stærke sider er at de er meget trendy, og stadig søger nye idéer for hvordan floorball skal udvikles. Zone har b.la udviklet staven Masterpiece 2, en af verdens letteste floorball stave. Zone stræber efter at kunne tilbyde kunderne de bedste produkter de kan med funktionalitet, design, attitude og kvalitet som de største faktorer. Zone har siden 2001 udviklet sig til et stærkt internationalt mærke på flere markeder rundt om i verden, i mere end 40 lande. I dag har Zone også kontor i Schweiz og Tyskland.


Zone arbejder meget hårdt med at fremstille produkter, som vil gøre kunderne tilfredse, og derefter udøve sporten på bedste måde, og med de bedste produkter. Nogen af Zones bedste stave er Neon Line, Central Line, Supreme, Masterpiece, Basic Line og Piraya. Det er meget vigtigt at man anvender det rigtige udstyr, tilpasset til det neveau man er på. Derfor har Zone tænkt sig at tilpasse deres blade til neveau på spilleren, som fx. Masterpiece bladet, som passer til spilleren på et lidt mere anvanceret neveau, eller Supreme bladet som passer alle typer af spillere. Ud over stave, håndtag og blade, sælger Zone også målmands udstyr og beskyttelse, praktiske solbriller, træningstøj som shorts, t-shirts, træningsveste og andet tøj til hverdag som fx. Fine polotrøjer, hoodies, og jakker.


Zone tror stærkt på fremtiden, og ved at de er her for at blive!


 

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.