Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

WeSC

WeSC blev grundlagt i 1999 af b.la Greger Haglin. I slutningen af 1999 ville Haglin sammen med de andre grundlæggere skabe et bredere udvalg af streetmode til mænd og kvinder. Konceptet skulle være noget som ikke tidliger var set, og de tog så initiativ til at skabe et navn som de formulerede til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skabe et liv efter skate, som indebar en mere udviklet stilretning til mennesker både inden for og uden for skateboardverdenen. WeSC beholder trods det sin kerneværdi, og forstætter med at sprede den. Grunlæggerne af WeSC er alle skatere eller snowboardere, som havde en kreativ idé, og ville dele værdierne og livsstilen som de og den overlegen sammensværgelse indebære.

En af de vigtigste komponenter for WeSC og den overlegene sammensværgelse er WeAktivisterne. En WeAktivist er en som er ekstremt dygtig til det de laver, uanset om det er en verdensberømt eller en hel ukendt. WeAktivisterne er nogen som har en streetwise mentalitet, er en drevet og motiveret person, som også er ydmyg. Det er en uformel ambassadør for WeSC i forskellige subkulturer, såsom skate, musik, kunst og film. WeAktivisterne er altid en ven af WeSC, og de er altid nøje udvalgte. Det unikke partnerskab som WeSC har med WeAktivisterne i kombination med den unikke identitet og mærke som WeSC har, er det en tatik som lykkedes at få WeSC til at stikke ud fra resten af markedet. Relationerne som WeSC har bygget op er grundlaget for den overlegene sammensværgelse. 

WeSC er i dag et af de største svenske varemærker i tøjbranchen, både i Sverige og internationalt. I dag kan man finde WeSCs butikker i byer som Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Athen mfl. En stor del af fremgangen, har fra begyndelsen været sponsorering af mange underground artister og musikere, som har stor relation til skateverdenen med hensyn til tøj.  Blandt de første artister til at anvende tøj fra WeSC var hip hop artisterne Looptroop og Timbuktu. I dag sponsorere WeSC stadig mange kendte svenske personligheder som er WeAktivister. Det er b.la. Mikael Persbrandt, Jason Lee, Peter Stormare, Chad Robertson, Timbuktu, Amy Gunther, Stretch Armstrong, Stefan og Tobias Karlsson, Lukas Huffman og Benny Fairfax.

WeSC elsker farvern gul og anvender farven over alt i kampagner, tøj, nyhedsbrev og logotyper. Historien bag det er at Greger og Pontus Karlsson sad på et fortov i Hermosa Beach. Der hviste Greg hvor han havde skatet som yngre, og også hvor han havde boed. Fortovet de sad på, var malet i samme gule farve, som kom til at repræsentere WeSC, og hvor firmaet har sin oprindelse. Gaderne, skateboard, og at leve præcis som du ønsker, det er bar nogle af de ting som den gule farve symbolisere. 

 

WeSC - Viser nu: 27 modeller

more news
Fritidsbyxor

Fritidsbukserne som er bedst i test

For at få det meste ud af din vandring kræves et par gode bukser. Vores kvindelige testpanel har studeret vores 5 mest populære fritidsbukser og ved præcis hvor og hvornår, du kan anvende de forskellige modeller.

Eventyr & wellness
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.