WeSC - Viser nu: 45 modeller

WeSC

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

WeSC

WeSC blev grundlagt i 1999 af b.la Greger Haglin. I slutningen af 1999 ville Haglin sammen med de andre grundlæggere skabe et bredere udvalg af streetmode til mænd og kvinder. Konceptet skulle være noget som ikke tidliger var set, og de tog så initiativ til at skabe et navn som de formulerede til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skabe et liv efter skate, som indebar en mere udviklet stilretning til mennesker både inden for og uden for skateboardverdenen. WeSC beholder trods det sin kerneværdi, og forstætter med at sprede den. Grunlæggerne af WeSC er alle skatere eller snowboardere, som havde en kreativ idé, og ville dele værdierne og livsstilen som de og den overlegen sammensværgelse indebære.

En af de vigtigste komponenter for WeSC og den overlegene sammensværgelse er WeAktivisterne. En WeAktivist er en som er ekstremt dygtig til det de laver, uanset om det er en verdensberømt eller en hel ukendt. WeAktivisterne er nogen som har en streetwise mentalitet, er en drevet og motiveret person, som også er ydmyg. Det er en uformel ambassadør for WeSC i forskellige subkulturer, såsom skate, musik, kunst og film. WeAktivisterne er altid en ven af WeSC, og de er altid nøje udvalgte. Det unikke partnerskab som WeSC har med WeAktivisterne i kombination med den unikke identitet og mærke som WeSC har, er det en tatik som lykkedes at få WeSC til at stikke ud fra resten af markedet. Relationerne som WeSC har bygget op er grundlaget for den overlegene sammensværgelse. 

WeSC er i dag et af de største svenske varemærker i tøjbranchen, både i Sverige og internationalt. I dag kan man finde WeSCs butikker i byer som Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Athen mfl. En stor del af fremgangen, har fra begyndelsen været sponsorering af mange underground artister og musikere, som har stor relation til skateverdenen med hensyn til tøj.  Blandt de første artister til at anvende tøj fra WeSC var hip hop artisterne Looptroop og Timbuktu. I dag sponsorere WeSC stadig mange kendte svenske personligheder som er WeAktivister. Det er b.la. Mikael Persbrandt, Jason Lee, Peter Stormare, Chad Robertson, Timbuktu, Amy Gunther, Stretch Armstrong, Stefan og Tobias Karlsson, Lukas Huffman og Benny Fairfax.

WeSC elsker farvern gul og anvender farven over alt i kampagner, tøj, nyhedsbrev og logotyper. Historien bag det er at Greger og Pontus Karlsson sad på et fortov i Hermosa Beach. Der hviste Greg hvor han havde skatet som yngre, og også hvor han havde boed. Fortovet de sad på, var malet i samme gule farve, som kom til at repræsentere WeSC, og hvor firmaet har sin oprindelse. Gaderne, skateboard, og at leve præcis som du ønsker, det er bar nogle af de ting som den gule farve symbolisere. 

 

more news
Hanna Olvenmark

Lær dig at leve sparsomt- og sundt!

Hanna Olvenmark er diætist og ekpert på billig og bæredygtig mad. Hun giver her sine indspark til en grønnere linie i din madlavning.

Kost & opskrifter
iStock-859522432_coffee.jpg

Er du blevet vintertræt? og er du kaffeelsker? Tag en nappucino!

På denne tid af året kan eftermiddagskrisen være mere kritisk end vanligt, men fortvivl ikke! Vi ved hvad der kan hjælpe dig for lidt energi tilbage igennem din kaffepause.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

Du kan både vaske eller spraye dit skaltøj med imprægnering som er skånsomt mod miljøet. Sådan gør du og det skal du bruge!

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

Har du en partner, bror eller ven som ikke ved hvad han ønsker sig? Inget problem! Her er 11 gaver som alle mænd vil have selv om de måske ikke selv ved det.

Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

Ja det er dejligt at give, men det er nu også ganske rart at få! Her er nogle godbidder som vi gerne lægger under træet til os selv!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

plantbasedbythess.png

Grøn adventhygge!

Hvis du vil adventshygge på en lidt grønere måde i år har vi her et tip til dig!

Kost & opskrifter
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!