WeSC - Viser nu: 38 modeller

WeSC

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

WeSC

WeSC blev grundlagt i 1999 af b.la Greger Haglin. I slutningen af 1999 ville Haglin sammen med de andre grundlæggere skabe et bredere udvalg af streetmode til mænd og kvinder. Konceptet skulle være noget som ikke tidliger var set, og de tog så initiativ til at skabe et navn som de formulerede til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skabe et liv efter skate, som indebar en mere udviklet stilretning til mennesker både inden for og uden for skateboardverdenen. WeSC beholder trods det sin kerneværdi, og forstætter med at sprede den. Grunlæggerne af WeSC er alle skatere eller snowboardere, som havde en kreativ idé, og ville dele værdierne og livsstilen som de og den overlegen sammensværgelse indebære.

En af de vigtigste komponenter for WeSC og den overlegene sammensværgelse er WeAktivisterne. En WeAktivist er en som er ekstremt dygtig til det de laver, uanset om det er en verdensberømt eller en hel ukendt. WeAktivisterne er nogen som har en streetwise mentalitet, er en drevet og motiveret person, som også er ydmyg. Det er en uformel ambassadør for WeSC i forskellige subkulturer, såsom skate, musik, kunst og film. WeAktivisterne er altid en ven af WeSC, og de er altid nøje udvalgte. Det unikke partnerskab som WeSC har med WeAktivisterne i kombination med den unikke identitet og mærke som WeSC har, er det en tatik som lykkedes at få WeSC til at stikke ud fra resten af markedet. Relationerne som WeSC har bygget op er grundlaget for den overlegene sammensværgelse. 

WeSC er i dag et af de største svenske varemærker i tøjbranchen, både i Sverige og internationalt. I dag kan man finde WeSCs butikker i byer som Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Athen mfl. En stor del af fremgangen, har fra begyndelsen været sponsorering af mange underground artister og musikere, som har stor relation til skateverdenen med hensyn til tøj.  Blandt de første artister til at anvende tøj fra WeSC var hip hop artisterne Looptroop og Timbuktu. I dag sponsorere WeSC stadig mange kendte svenske personligheder som er WeAktivister. Det er b.la. Mikael Persbrandt, Jason Lee, Peter Stormare, Chad Robertson, Timbuktu, Amy Gunther, Stretch Armstrong, Stefan og Tobias Karlsson, Lukas Huffman og Benny Fairfax.

WeSC elsker farvern gul og anvender farven over alt i kampagner, tøj, nyhedsbrev og logotyper. Historien bag det er at Greger og Pontus Karlsson sad på et fortov i Hermosa Beach. Der hviste Greg hvor han havde skatet som yngre, og også hvor han havde boed. Fortovet de sad på, var malet i samme gule farve, som kom til at repræsentere WeSC, og hvor firmaet har sin oprindelse. Gaderne, skateboard, og at leve præcis som du ønsker, det er bar nogle af de ting som den gule farve symbolisere. 

 

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness