Umbro - Viser nu: 69 modeller

Umbro

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Umbro

Harold Humphreys var præcis gået ud af teenage årene da han startede et sportstøjsfirma med navnet Umbro i en lille vaskestue på Green Lane i Wilmslow i 1924. De første leverancer blev leveret med en trækvogn, men allerede i 1934 lavede han tøj til Manchester City og Portsmouth til FA Cup finalen på Wembley. I 1966 havde 85% af alle britiske klubber tøj fra Umbro, og under VM i 1966 var det oppe på 95%. Nu var Umbro et fodboldmærke.


Som i nok har forstået, så har en del af de store foldboldspillere, svedet, kæmpet, vundet og tabt i tøj og sko fra Umbro, og for at nævne nogen af har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


I årenes løb, har Umbro leveret førsteklasses tøj, og revolutionerende udvikling af fodbolddragter og sportstøj. Samarbejdet med de mest kendte trænere, og ikoniske spillere, har altid gået ud på at forberede både blusen, shortsene og strømperne, men også spilleren som bære dem.


Selvom firmaet har oplevet mange ejerskifte inden for de sidste årtier, så har det særprægede dobbelt diamant logo forblevet det samme. Hvor den end synes, på sko, træningstrøjer eller holddragter, så garantere den kvalitet og ægtehed. Hvert produkt som bære Umbros diamant, er designet af mennesker med en fælles kundskab og passion for fodbold. At Englands første landsholdstrøje i1874 havde et lignende symbol, er bare et tilfælde.


Grundlæggeren og manden med visionerne Harold Humphreys ville indføre design og pasform til sportstøjsindustrien, for at kunne tilbyde sportsfolkene tøj som sad godt, og som var funktionelt. Umbro har i årenes løb udviklet meget tøj og sko, og de arbejder efter ånden om at fremstille produkter som kan anvendes af både elitespillere og amatører.


I dag har følgende klubber og spillere tøj fra Umbro.
landshold som bære Umbro: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubhold som bære Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bære Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Workout_sleeping

Sådan skal du træne for at sove bedre

Sover du bedre efter et hårdt træningspas? Sidder du og gennemanalysere din dag inden du skal sove? Søvnforskeren fortæller her hvorfor du skal undgå begge dele.

Eventyr & wellness
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.

padel racket test

Vi tester: Padelbat for 2019!

Er du på jagt efter et nyt padelbat? Så er du kommet til det rigtige sted! Vores padelglade testpanel har været ude og svinge de absolut bedste 6 modeller. Men hvilket er mon bedst for netop dig?

Sport & træning
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

Den sene vinters nyheder er endelig landet og vi fylder bare på og på til løbesæsonen 2019. Her kommer vores mandelige testpanel domme over de nyeste løbesko fra de største varemærker!

Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit vigtigeste grej, skoene!

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Jackor test

Stor test! 11 tynde dunjakker

Når temperaturen kommer over frysepunktet er det tid til at få børstet støvet af den tynde dunjakke i skabet. Eller hvorfor ikke bare købe en ny istedet? Her er 11 gode forslag!

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning