Umbro - Viser nu: 62 modeller

Umbro

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Umbro

Harold Humphreys var præcis gået ud af teenage årene da han startede et sportstøjsfirma med navnet Umbro i en lille vaskestue på Green Lane i Wilmslow i 1924. De første leverancer blev leveret med en trækvogn, men allerede i 1934 lavede han tøj til Manchester City og Portsmouth til FA Cup finalen på Wembley. I 1966 havde 85% af alle britiske klubber tøj fra Umbro, og under VM i 1966 var det oppe på 95%. Nu var Umbro et fodboldmærke.


Som i nok har forstået, så har en del af de store foldboldspillere, svedet, kæmpet, vundet og tabt i tøj og sko fra Umbro, og for at nævne nogen af har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


I årenes løb, har Umbro leveret førsteklasses tøj, og revolutionerende udvikling af fodbolddragter og sportstøj. Samarbejdet med de mest kendte trænere, og ikoniske spillere, har altid gået ud på at forberede både blusen, shortsene og strømperne, men også spilleren som bære dem.


Selvom firmaet har oplevet mange ejerskifte inden for de sidste årtier, så har det særprægede dobbelt diamant logo forblevet det samme. Hvor den end synes, på sko, træningstrøjer eller holddragter, så garantere den kvalitet og ægtehed. Hvert produkt som bære Umbros diamant, er designet af mennesker med en fælles kundskab og passion for fodbold. At Englands første landsholdstrøje i1874 havde et lignende symbol, er bare et tilfælde.


Grundlæggeren og manden med visionerne Harold Humphreys ville indføre design og pasform til sportstøjsindustrien, for at kunne tilbyde sportsfolkene tøj som sad godt, og som var funktionelt. Umbro har i årenes løb udviklet meget tøj og sko, og de arbejder efter ånden om at fremstille produkter som kan anvendes af både elitespillere og amatører.


I dag har følgende klubber og spillere tøj fra Umbro.
landshold som bære Umbro: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubhold som bære Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bære Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

Karljohanfries.png

Vegetarisk hverdagsmad på en bageplade

Let, enkelt og super godt- Lav mad direkte på bagepladen!

Kost & opskrifter
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskrig.

IdaB

3 øvelser som giver dig baller af stål

Rumpet, bagdel, booty eller sæde? Kroppens største muskel har mange navne og er en del vigtigere end man lige går og tror. PT Ida Bergfoth forklarer hvorfor og viser sine tre bedste øvelser..

Sport & træning
Ida Bergfoth

Hårdt hjemmepas med din egen kropsvægt

Har du svært ved at nå at træne? PT Ida Bergfoth har det perfekte pas der aktiverer hele din krop på en tidseffektiv måde.

Sport & træning
Chins pull ups

Hvad er forskellen på pull ups og chins?

Chins, chin ups och pull up – kært barn har mange navne, eller? PT:n Jonathan Fagerlund forklarer forskellene mellem øvelserne og giver tips til hvordan du træner dig op!

Sport & træning
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!

Vegansk snabbmat 1.png

Veganske brunchfavoriter

Leder du efter hurtige, gode morgenmadsopskrifter som er helt veganske og passer godt til en lækker weekend brunch? Her er de!

Kost & opskrifter
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

Tiden er kommet! Vi har testet efterårets populæreste trailsko til mænd for at se hvilke modeller der ikke lader sig stoppe af store sten, rødder eller vådt løv.

DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

At løbe i skoven kan være vådt og uforudsigeligt, men også super skønt. Vores kvindelige testpanel har udpeget de bedste trailsko til efteråret 2018!

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løbekollektion med bløde, jordfarvede nuancer som gengiver frihedfølelsen du kan opleve når du løber.

Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

Influenceren John Fornander har helt styr på sæsonens street- og sportswear trends og deler her sine tips til et stilsikkert efterår.