Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Umbro

Harold Humphreys var præcis gået ud af teenage årene da han startede et sportstøjsfirma med navnet Umbro i en lille vaskestue på Green Lane i Wilmslow i 1924. De første leverancer blev leveret med en trækvogn, men allerede i 1934 lavede han tøj til Manchester City og Portsmouth til FA Cup finalen på Wembley. I 1966 havde 85% af alle britiske klubber tøj fra Umbro, og under VM i 1966 var det oppe på 95%. Nu var Umbro et fodboldmærke.


Som i nok har forstået, så har en del af de store foldboldspillere, svedet, kæmpet, vundet og tabt i tøj og sko fra Umbro, og for at nævne nogen af har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


I årenes løb, har Umbro leveret førsteklasses tøj, og revolutionerende udvikling af fodbolddragter og sportstøj. Samarbejdet med de mest kendte trænere, og ikoniske spillere, har altid gået ud på at forberede både blusen, shortsene og strømperne, men også spilleren som bære dem.


Selvom firmaet har oplevet mange ejerskifte inden for de sidste årtier, så har det særprægede dobbelt diamant logo forblevet det samme. Hvor den end synes, på sko, træningstrøjer eller holddragter, så garantere den kvalitet og ægtehed. Hvert produkt som bære Umbros diamant, er designet af mennesker med en fælles kundskab og passion for fodbold. At Englands første landsholdstrøje i1874 havde et lignende symbol, er bare et tilfælde.


Grundlæggeren og manden med visionerne Harold Humphreys ville indføre design og pasform til sportstøjsindustrien, for at kunne tilbyde sportsfolkene tøj som sad godt, og som var funktionelt. Umbro har i årenes løb udviklet meget tøj og sko, og de arbejder efter ånden om at fremstille produkter som kan anvendes af både elitespillere og amatører.


I dag har følgende klubber og spillere tøj fra Umbro.
landshold som bære Umbro: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubhold som bære Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bære Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

Umbro - Viser nu: 79 modeller

more news
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Tre effektive maveøvelser som du bare må teste

"Hvordan får jeg en veltrænet mave?" Svaret er enkelt, men træningen er det ikke. Her er tre toptunet maveøvelser som går all in på din core!

15 may 2019
Sport & træning
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

Behøver din garderobe ny stilinspiration? Her får du stylistens bedste tips til hvordan du klæder dig trendy på til træningspasset til sommer!

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

Uanset om du skal gå i sandet på stranden eller behøver en enkel sko til at matche dit outfit med på en varm sommerdag, så findes der en sandal som passer til dig. Her er de seneste sandaltendenser for 2019!

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

5 nye løbetrøjer som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget et kig på forskellene, så du ved hvilken model der kan følge med dig ud på næste løbetur!

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

Er du på jagt efter drømmende skønne sko som også er vildt smarte? Så er der gode nyheder i vente, for nu kan du shoppe sneakers fra Dasia hos Sportamore!

10 may 2019
Tre myter om magen

Tre myter om mavetræning

Er en flad mave virkelig en veltrænet mave? Er de synlige mavemuskler faktisk de vigtigste?

09 may 2019
Sport & træning
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

At stå på en scene og danse kræver både følelse, mod og især et cool look. Adjani Benita Goli fortæller om, hvordan hun tackler sceneskrækken, og hvornår hun føler sig allerbedst tilpas.

08 may 2019
Nike

Paula Rosas om at løfte tungt: "Er ligeglad med om jeg bliver et muskelbundt"

Fra ikke at ville have nogle armmuskler til at være fortaler for en stærk krop. Sådan fik morrollen Paula Rosas til at ville løfte tungt i gymmet.

08 may 2019
Sport & træning
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

Pres dig selv til bedre resultater med hjælp fra nye indslag i løbegarderoben! Vi har ladet vores testpanel prøve fem smarte løbetrøjer til hende.

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hvad er en sommer uden et par solide solbriller? Undgå at blive blændet af solen og få et cool look ved at købe et par af sæsonens helt nye favoritter.

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

Futuristiske detaljer, ekstra tyndt materiale og et design skabt til en krop i bevægelse. Det er hvad Nikes opdatering af kollektionen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

Lad ikke lidt regn overrumple dig! Her er herrejakkerne som holder dig tør under sommerhalvåret.

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

Fodboldsæsonen er i fuld gang og måske har dit barn opdaget, at sidste års fodboldstøvler begynder at føles lidt for små. I så fald er det tid til et par nye, men hvilket par skal du satse på?

03 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

For dig som ikke har afprøvet det før, kommer det her til at blive ene aha-oplevelse. Der er stor forskel på en normal bh og en som faktisk er skabt til løbetræning. Vi har testet 6 bh'er som giver ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019