Umbro - Viser nu: 73 modeller

Umbro

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Umbro

Harold Humphreys var præcis gået ud af teenage årene da han startede et sportstøjsfirma med navnet Umbro i en lille vaskestue på Green Lane i Wilmslow i 1924. De første leverancer blev leveret med en trækvogn, men allerede i 1934 lavede han tøj til Manchester City og Portsmouth til FA Cup finalen på Wembley. I 1966 havde 85% af alle britiske klubber tøj fra Umbro, og under VM i 1966 var det oppe på 95%. Nu var Umbro et fodboldmærke.


Som i nok har forstået, så har en del af de store foldboldspillere, svedet, kæmpet, vundet og tabt i tøj og sko fra Umbro, og for at nævne nogen af har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


I årenes løb, har Umbro leveret førsteklasses tøj, og revolutionerende udvikling af fodbolddragter og sportstøj. Samarbejdet med de mest kendte trænere, og ikoniske spillere, har altid gået ud på at forberede både blusen, shortsene og strømperne, men også spilleren som bære dem.


Selvom firmaet har oplevet mange ejerskifte inden for de sidste årtier, så har det særprægede dobbelt diamant logo forblevet det samme. Hvor den end synes, på sko, træningstrøjer eller holddragter, så garantere den kvalitet og ægtehed. Hvert produkt som bære Umbros diamant, er designet af mennesker med en fælles kundskab og passion for fodbold. At Englands første landsholdstrøje i1874 havde et lignende symbol, er bare et tilfælde.


Grundlæggeren og manden med visionerne Harold Humphreys ville indføre design og pasform til sportstøjsindustrien, for at kunne tilbyde sportsfolkene tøj som sad godt, og som var funktionelt. Umbro har i årenes løb udviklet meget tøj og sko, og de arbejder efter ånden om at fremstille produkter som kan anvendes af både elitespillere og amatører.


I dag har følgende klubber og spillere tøj fra Umbro.
landshold som bære Umbro: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubhold som bære Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bære Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Massage

Ondt i ryggen? Test den her rygmassage

At kontorsjob, hverdags pligter og træning kan give ondt i ryggen er ingen nyhed. Her er rygmassagen som (til og med) din partner kan lære sig.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

iStock-692990626.jpg

5 helsetrends i 2019

Trendeksperten sætter her fokus på hvad der kommer gælde når det kommer til wellness det kommende år. Her er de fem største trends at holde øje med!

Eventyr & wellness
Burpees

5 nye varianter af burpees

Du behøver ikke springe dine burpees over hvis du er blevet træt af de gode gamle klassiske. Her er 5 nye varianter til din træning.

Sport & træning
Burpee

Kan jeg lave en burpee forkert?

Burpees er både hadet og elsket, øvelsen er god for hele kroppen og kommer i et hav af variationer. PT-Eva forklarer hvordan en burpee skal udføres og hvilken fejl der er den mest almindelige.

Sport & træning
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.

Nackmassage

Enkel massage for spændinger i nakken

Det øger cirkulationen og gør dig afslappet – her er 3 lette massageøvelser for dig med spændt nakke. Det er tid til at kræve massage fra din partner!

Eventyr & wellness
OrganoTex_2018

Derfor skal du vælje miljøvenlig imprægnering

Ved genimprægnering af dit skaltøj holder det længere, men det er vigitig at du gør det på en miljøvenlig måde.

Under armour_shorts.jpg

8 tidsløse røverkøb til ham!

Får du altid lavet nogle impulskøb når tilbudene efter jul begynder at rulle ud? Med denne liste indeholder kun tidløse klassikere man aldrig kan få for mange af!