Uhlsport - Viser nu: 38 modeller

Uhlsport

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Uhlsport

Uhlsports historie begynder i 1948 i den lille by Balingen i det sydøstlige Tyskland. Da skaber uhlsports grundlægger Karl Uhl sine og markedets første læderknopper til fodboldstøvler.

uhlsport er stadig en specialist og innovatør inden for fodbold og er markedsledende på bl.a. målmandshandsker, virksomheden er også på forkant med produktudviklingen af f.eks. både fodbolde og fodboldbenskinner.

Uhlsport har gennem mange år været ledende i produktudviklingen af målmandshandsker og er i dag et af de største varemærker i verden på målmandsudstyr. I dag står mange profilerede målmænd i topfodbolden verden over, med målmandshandsker fra uhlsport og i Sverige har man en ledende position.

Med fodboldbenskinner har uhlsport altid været innovative og først fremme med nye tekniske og funktionelle løsninger, alt for at optimere følelesen og fremfor alt beskyttelsesfunktionen. Nogle tekniske løsninger som kommer fra uhlsport – fleksible skinne-plader, ankelstrømpe og kompressionsstrømpe.

Fodbolde udvikles hele tiden og her har uhlsport bidraget med f.eks. forskellige sømningsteknik og mønstre, forskellige materialer på inder ballonen og derudover også forskellige sammensætninger af materialer og lag for at skabe den bedste følelse.

uhlsport har også et bredt sortiment af klubtøj og tilgodeser alt for klubberne, inklusiv alt tilbehør som behøves til fodbolden. Kendte storklubber fra Tyskland – FC Kaiserslautern er en af de store klubber som benytter sig af hele uhlsports sortiment. I Sverige har uhlsport i lang tid haft et samarbejde med f.eks. den klassiske og hæderkronede klub Åtvidabergs FF.

uhlsports ambition er at fortsætte med at leverer førsteklasses produkter til fodbold – både individuelt og til klubber.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness