Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tuxer

Varemæket Tuxer stammer fra de tidlige 50'ere hvor firmaet blev grundlagt. Greiffs er en virksomhed der designer, udvikler og producere sports- og fritidstøj til alle aldre og typer.

mærket Tuxer har sine røddere i den storslåede bjergkæde og Glacier Hintertux i Tyrolen, Østrig. Det er til stor del naturen og menneskene som bor der at de henter deres idéer og inspiration til deres kollektioner. Firmaets visione er at skabe tøj til hele familien. Tilpasset til enhver aktiv fritid. Tanken er også at tøj fra Tuxer skal tilbydes til en god pris uden at slække på god funktion og kvalitet. Tuxer har valgt at ligge sig lavere i pris for at forbrugerne skal have penge over til at udforske og opleve naturen

I begyndelsen var Tuxer et varemærke som fremfor alt satsede på vinter- og skitøj, men i dag fremstiller de også let sommertøj med høj funktion og kvalitet. fx. Skjorter, shorts, hyggetøj og tyndere jakker. Tuxer har med sine 60 år i sportsbranchen en stor erfaring med at fremstille og udvikle produkter som modsvare og tilgodeser markedets behov. I dag har Tuxer sit hovedkontor i Solna, Sverige og er repræsenterede i Sverige, Findland, Tyskland, Danmark og Rusland.

Aktive familier leger eller dyrker sport udendørs lige gyldigt hvilken årstid og hvilket vejr. Tøjet de anvender slides løbende, og det stiller høje krav på funktion men også på udseende og design. Til disse aktive familier behøves der tøj som tåler behandlingen fra vejr og vind året rundt. Tuxer udvikler tøj som skal klare hurtige ture på kælken, kolde vinterdage på slalombakken, cykelture om morgenen i sne og frost, gåture om aftenen i skoven, eventyr i legeparken, dovne dage på stranden og regnfulde fjeldvandringer. Når Tuxer skaber design, og udvikler deres tøj, har de altid disse familier i tankerne.

Tuxer - Viser nu: 1 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!

Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

Hvis du allerede kender til Nike Free, ved du sikkert også, at dette er løbeskoene til dig, der er på jagt efter den naturlige "barfodsoplevelse". Tjek de nye løbesko, som er mere fleksible end nogensinde!