Tuxer

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tuxer

Varemæket Tuxer stammer fra de tidlige 50'ere hvor firmaet blev grundlagt. Greiffs er en virksomhed der designer, udvikler og producere sports- og fritidstøj til alle aldre og typer.

mærket Tuxer har sine røddere i den storslåede bjergkæde og Glacier Hintertux i Tyrolen, Østrig. Det er til stor del naturen og menneskene som bor der at de henter deres idéer og inspiration til deres kollektioner. Firmaets visione er at skabe tøj til hele familien. Tilpasset til enhver aktiv fritid. Tanken er også at tøj fra Tuxer skal tilbydes til en god pris uden at slække på god funktion og kvalitet. Tuxer har valgt at ligge sig lavere i pris for at forbrugerne skal have penge over til at udforske og opleve naturen

I begyndelsen var Tuxer et varemærke som fremfor alt satsede på vinter- og skitøj, men i dag fremstiller de også let sommertøj med høj funktion og kvalitet. fx. Skjorter, shorts, hyggetøj og tyndere jakker. Tuxer har med sine 60 år i sportsbranchen en stor erfaring med at fremstille og udvikle produkter som modsvare og tilgodeser markedets behov. I dag har Tuxer sit hovedkontor i Solna, Sverige og er repræsenterede i Sverige, Findland, Tyskland, Danmark og Rusland.

Aktive familier leger eller dyrker sport udendørs lige gyldigt hvilken årstid og hvilket vejr. Tøjet de anvender slides løbende, og det stiller høje krav på funktion men også på udseende og design. Til disse aktive familier behøves der tøj som tåler behandlingen fra vejr og vind året rundt. Tuxer udvikler tøj som skal klare hurtige ture på kælken, kolde vinterdage på slalombakken, cykelture om morgenen i sne og frost, gåture om aftenen i skoven, eventyr i legeparken, dovne dage på stranden og regnfulde fjeldvandringer. Når Tuxer skaber design, og udvikler deres tøj, har de altid disse familier i tankerne.

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 24048 produkter