Timberland - Viser nu: 128 modeller

Timberland

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Timberland

Timberland introduceredes oprindeligt som navn for en vandtæt støvle, som blev fremstillet af The Abington Shoe Company. Da støvlen viste sig at blive meget populær, byttede firmaet navn til The Timberland Company. Firmaet har en rig arv fra New England som inspirere både den måde de skaber sine produkter, og driver deres virksomhed.

Timberland fremstiller støvler, sko og tøj som er bekvemt at bære i al slags vejr og alle årstider. Fra at have fokuseret hovedsagligt på arbejdssko og vandresko udviede Timberland i 80'erne internationalt og bevægede sig ind på nye markeder, som fx. Lifestyle og mode. I den første halvdel af 90'erne voksede Timberland, og tredoblede deres forsælgning b.la fordi de dukkede op som farvoritmærke i den sprudlende hiphop kultur.

Siden Timberland introducerede den første vandtætte støvle, har de konstant udviklet nye produkter. Holdbarhed og varighed er vigtigt for Timberland, som fremstiller sine storsælgere i høj kvalitets skind og lædder, som også giver støvlerne en stærk støtte til foden. Timberlands robuste støvler passer godt til både vildmarkshiken og i storbyssammenhæng. Designet er ofte inspireret fra en tid hvor støvlen var et værktøj for hårdtarbejdene folk og skoene havde et formål. Når slitagen havde gjort sit, byttede man dele af skoene ud og de blev som født på ny, og kunne anvendes igen og igen.


I 2005 skabte Timberland og et antal andre mærket en gruppe kaldet Leather Working Group (LWG), en organisation hvis mål var at udvikle en protokoll for at opretholde og bedømme miljøpræstationer, samt opretholde et bæredygtigt og passende miljøpraksis i læderindustrien. Timberland søger stadig efter nytt innovativt materiale, til at mindske påvirkelsen på jorden. Økologisk bomuld, bliver til slidstærke canvas, og plast fra genbrugs flakser anvendes b.la til fremstillingen af snørebånd. Til og med kaffegrums har fundet en plads i Timberlands lugt afvisende jakker.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 128 produkter
more news
Spänningshuvudvärk

Træn spændingshovedpinen væk

Får du spændingshovedpine efter en lang arbejdsdag? Her får du 5 tips, der kan modvirke det!

Eventyr & wellness
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Workout_sleeping

Sådan skal du træne for at sove bedre

Sover du bedre efter et hårdt træningspas? Sidder du og gennemanalysere din dag inden du skal sove? Søvnforskeren fortæller her hvorfor du skal undgå begge dele.

Eventyr & wellness
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.

padel racket test

Vi tester: Padelbat for 2019!

Er du på jagt efter et nyt padelbat? Så er du kommet til det rigtige sted! Vores padelglade testpanel har været ude og svinge de absolut bedste 6 modeller. Men hvilket er mon bedst for netop dig?

Sport & træning
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

Den sene vinters nyheder er endelig landet og vi fylder bare på og på til løbesæsonen 2019. Her kommer vores mandelige testpanel domme over de nyeste løbesko fra de største varemærker!

Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit vigtigeste grej, skoene!

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.