Timberland - Viser nu: 104 modeller

Timberland

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Timberland

Timberland introduceredes oprindeligt som navn for en vandtæt støvle, som blev fremstillet af The Abington Shoe Company. Da støvlen viste sig at blive meget populær, byttede firmaet navn til The Timberland Company. Firmaet har en rig arv fra New England som inspirere både den måde de skaber sine produkter, og driver deres virksomhed.

Timberland fremstiller støvler, sko og tøj som er bekvemt at bære i al slags vejr og alle årstider. Fra at have fokuseret hovedsagligt på arbejdssko og vandresko udviede Timberland i 80'erne internationalt og bevægede sig ind på nye markeder, som fx. Lifestyle og mode. I den første halvdel af 90'erne voksede Timberland, og tredoblede deres forsælgning b.la fordi de dukkede op som farvoritmærke i den sprudlende hiphop kultur.

Siden Timberland introducerede den første vandtætte støvle, har de konstant udviklet nye produkter. Holdbarhed og varighed er vigtigt for Timberland, som fremstiller sine storsælgere i høj kvalitets skind og lædder, som også giver støvlerne en stærk støtte til foden. Timberlands robuste støvler passer godt til både vildmarkshiken og i storbyssammenhæng. Designet er ofte inspireret fra en tid hvor støvlen var et værktøj for hårdtarbejdene folk og skoene havde et formål. Når slitagen havde gjort sit, byttede man dele af skoene ud og de blev som født på ny, og kunne anvendes igen og igen.


I 2005 skabte Timberland og et antal andre mærket en gruppe kaldet Leather Working Group (LWG), en organisation hvis mål var at udvikle en protokoll for at opretholde og bedømme miljøpræstationer, samt opretholde et bæredygtigt og passende miljøpraksis i læderindustrien. Timberland søger stadig efter nytt innovativt materiale, til at mindske påvirkelsen på jorden. Økologisk bomuld, bliver til slidstærke canvas, og plast fra genbrugs flakser anvendes b.la til fremstillingen af snørebånd. Til og med kaffegrums har fundet en plads i Timberlands lugt afvisende jakker.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 104 produkter
more news
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

Har du svært ved at vælge den rigtige træningstrøje? Her har du vores top ti til kvinder!

DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

Højtaljede tights har aldrig været mere populære! De er både skønne og funktionelle. Her er efterårets bedste modeller.

ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

Blandt de første efterårsnyheder finder du både opdaterede favoritter og spændende nyheder. Her er løbeskoene for mænd du ikke vil gå glip af.

ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

Ny sæson betyder nye modeller, farver og opdateringer på løbesko fra næsten alle varemærker. Her er vores favoritter til kvinder.

iStock-528887863.jpg

Derfor bør du morgentræne

Når det er tid til at få gang i din træning igen efter sommeren gælder det om at finde en rutine der holder. Vi ved hvorfor morgentræning er en sikker vinder!

Sport & træning
Coretips_workout

Tips for en stærk core som alle piger burde læse

En stærk torso kan virke nærmest uopnåelig når man ligger og laver mavebøjninger, en fortvivl ikke! Her er tipsene der giver en stabil core.

Sport & træning
Anti-stressdeg

DIY: Lav din egen anti-stressdej

Ferien er slut og det er blevet tid til at kravle tilbage til jobbet. Her er opskriften til et stressfrit efterår!

Eventyr & wellness
276153.jpg

PT-Olga: “Hellere en massage end et bootcamp-hold”

Olga Rönnbergs nye bog er til alle de kvinder der ikke syntes der krop ikke længere reagerer på træningen som den plejer. Sådan her kan du gøre det anderledes – på en smartere måde!

Eventyr & wellness