Timberland - Viser nu: 74 modeller

Timberland

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Timberland

Timberland introduceredes oprindeligt som navn for en vandtæt støvle, som blev fremstillet af The Abington Shoe Company. Da støvlen viste sig at blive meget populær, byttede firmaet navn til The Timberland Company. Firmaet har en rig arv fra New England som inspirere både den måde de skaber sine produkter, og driver deres virksomhed.

Timberland fremstiller støvler, sko og tøj som er bekvemt at bære i al slags vejr og alle årstider. Fra at have fokuseret hovedsagligt på arbejdssko og vandresko udviede Timberland i 80'erne internationalt og bevægede sig ind på nye markeder, som fx. Lifestyle og mode. I den første halvdel af 90'erne voksede Timberland, og tredoblede deres forsælgning b.la fordi de dukkede op som farvoritmærke i den sprudlende hiphop kultur.

Siden Timberland introducerede den første vandtætte støvle, har de konstant udviklet nye produkter. Holdbarhed og varighed er vigtigt for Timberland, som fremstiller sine storsælgere i høj kvalitets skind og lædder, som også giver støvlerne en stærk støtte til foden. Timberlands robuste støvler passer godt til både vildmarkshiken og i storbyssammenhæng. Designet er ofte inspireret fra en tid hvor støvlen var et værktøj for hårdtarbejdene folk og skoene havde et formål. Når slitagen havde gjort sit, byttede man dele af skoene ud og de blev som født på ny, og kunne anvendes igen og igen.


I 2005 skabte Timberland og et antal andre mærket en gruppe kaldet Leather Working Group (LWG), en organisation hvis mål var at udvikle en protokoll for at opretholde og bedømme miljøpræstationer, samt opretholde et bæredygtigt og passende miljøpraksis i læderindustrien. Timberland søger stadig efter nytt innovativt materiale, til at mindske påvirkelsen på jorden. Økologisk bomuld, bliver til slidstærke canvas, og plast fra genbrugs flakser anvendes b.la til fremstillingen af snørebånd. Til og med kaffegrums har fundet en plads i Timberlands lugt afvisende jakker.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Massage

Ondt i ryggen? Test den her rygmassage

At kontorsjob, hverdags pligter og træning kan give ondt i ryggen er ingen nyhed. Her er rygmassagen som (til og med) din partner kan lære sig.

Eventyr & wellness
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

Hälsoångest

Har du helseangst?

Hvis du har et overdrevet fokus på dit eget helse eller en stor frygt for at blive alvorligt syg kan du rammes af helseangst. Her er eksperternes tips til hvordan du kan afhjælpe det.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

iStock-692990626.jpg

5 helsetrends i 2019

Trendeksperten sætter her fokus på hvad der kommer gælde når det kommer til wellness det kommende år. Her er de fem største trends at holde øje med!

Eventyr & wellness
Burpees

5 nye varianter af burpees

Du behøver ikke springe dine burpees over hvis du er blevet træt af de gode gamle klassiske. Her er 5 nye varianter til din træning.

Sport & træning
Burpee

Kan jeg lave en burpee forkert?

Burpees er både hadet og elsket, øvelsen er god for hele kroppen og kommer i et hav af variationer. PT-Eva forklarer hvordan en burpee skal udføres og hvilken fejl der er den mest almindelige.

Sport & træning
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.