Tenson - Viser nu: 104 modeller

Tenson

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tenson

Tenson blev grundlagt i 1951 af Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bagom firmaet foregår tilbage i midten af 1940'erne. Da Paul Rydholm stod bagved disken i hans fars Outfitters butik i kystbyen Varberg. Pauls undren over hvorfor man ikke kunne få gode hatte til cykling, og blev engageret i at finde svaret. hurtigt derefter blev Kents cykelhat skabt på Pauls tegnebord og cykelfremstilleren Monark var en stor kunde. Der gik ikke lang tid, inden der også var konstrueret bukser med innovative lommer. Bukserne gjorde friluftslivet sjovere, men var stadig bare til almindelige folk.

Nogle år efter at Tenson startede købte Paul Rydholm nogen eksemplare af et amerikansk livsstilsmagasin. Magasinet gjorde at inspirationen flød, og Tensons første samling af badetøj blev til. Det blev så fremgangsrigt for Tenson at det forsatte i flere år, og forskellige temaer blev afprøvet. I begyndelsen af 60'erne læssede Paul og hans søster en lastbil med tøj, farver og tømmer, og kørte ned til Tyskland på en messe. Tensons tøj blev fremvist i en hjemmelavet stander, og køberne blev imponerede af Tensons ualmindelige løsninger og innovative tøj. Bestillingerne kom fra England, Tyskland og Schweiz, hvilket officielt betød at Tenson havde taget sine første skridt ud af Sverige. Det var begyndelsen på Tensons fremgangsrige eksport.

Pauls opfindsomhed havde ingen grænser. Han begyndte at spekulere på hvorfor mennesker ikke levede som de egentlig var skabt til.”Vi blev skabt som en jagtart, så det er på tide at finde vej tilbage ti naturen”. Ud fra det, skabtes en idé om at tilbyde et komplet udvalg af jagt og friluftsliv. Paul opfandt Tensons sortiment af vintertøj, som han sov i under flere nætter i en isgrotte, bare for at sikre sig at tøjet fungerede som han ville. Fra det kom også tanken om at en Tenson person vandre, køre ski, jager og fisker med sin Tensonjakke. Dette tankesæt var i linje med Tensons slogan ”En måde at leve”, som betyder at en kunde hos Tenson ikke bare køber en jakke, de køber en succesfuld oplevelse.

Stadig i dag holder Tenson fast ved filosofien som Paul Rydholm havde om at skabe tøj til mennesker som kan lide at have det godt udendørs. Tenson står for tøj med funktion, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighed. En af de mest klassiske jakker som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson forsætter med at producere tøj til mennesker som synes om at leve et atraktivt og fremgangsrigt liv, præcis som Paul ville.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Massage

Ondt i ryggen? Test den her rygmassage

At kontorsjob, hverdags pligter og træning kan give ondt i ryggen er ingen nyhed. Her er rygmassagen som (til og med) din partner kan lære sig.

Eventyr & wellness
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

Hälsoångest

Har du helseangst?

Hvis du har et overdrevet fokus på dit eget helse eller en stor frygt for at blive alvorligt syg kan du rammes af helseangst. Her er eksperternes tips til hvordan du kan afhjælpe det.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

iStock-692990626.jpg

5 helsetrends i 2019

Trendeksperten sætter her fokus på hvad der kommer gælde når det kommer til wellness det kommende år. Her er de fem største trends at holde øje med!

Eventyr & wellness
Burpees

5 nye varianter af burpees

Du behøver ikke springe dine burpees over hvis du er blevet træt af de gode gamle klassiske. Her er 5 nye varianter til din træning.

Sport & træning
Burpee

Kan jeg lave en burpee forkert?

Burpees er både hadet og elsket, øvelsen er god for hele kroppen og kommer i et hav af variationer. PT-Eva forklarer hvordan en burpee skal udføres og hvilken fejl der er den mest almindelige.

Sport & træning
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!

DK-DAM-Header.jpg

TEST! Vores bedste kompressionstights

Det er ikke bare professionelle sportudøvere der har fordele ved at træne i kompressionstøj. Vores testpanel har tjekket de bedste tighs ud for maksimal restitution.