Tenson - Viser nu: 72 modeller

Tenson

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tenson

Tenson blev grundlagt i 1951 af Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bagom firmaet foregår tilbage i midten af 1940'erne. Da Paul Rydholm stod bagved disken i hans fars Outfitters butik i kystbyen Varberg. Pauls undren over hvorfor man ikke kunne få gode hatte til cykling, og blev engageret i at finde svaret. hurtigt derefter blev Kents cykelhat skabt på Pauls tegnebord og cykelfremstilleren Monark var en stor kunde. Der gik ikke lang tid, inden der også var konstrueret bukser med innovative lommer. Bukserne gjorde friluftslivet sjovere, men var stadig bare til almindelige folk.

Nogle år efter at Tenson startede købte Paul Rydholm nogen eksemplare af et amerikansk livsstilsmagasin. Magasinet gjorde at inspirationen flød, og Tensons første samling af badetøj blev til. Det blev så fremgangsrigt for Tenson at det forsatte i flere år, og forskellige temaer blev afprøvet. I begyndelsen af 60'erne læssede Paul og hans søster en lastbil med tøj, farver og tømmer, og kørte ned til Tyskland på en messe. Tensons tøj blev fremvist i en hjemmelavet stander, og køberne blev imponerede af Tensons ualmindelige løsninger og innovative tøj. Bestillingerne kom fra England, Tyskland og Schweiz, hvilket officielt betød at Tenson havde taget sine første skridt ud af Sverige. Det var begyndelsen på Tensons fremgangsrige eksport.

Pauls opfindsomhed havde ingen grænser. Han begyndte at spekulere på hvorfor mennesker ikke levede som de egentlig var skabt til.”Vi blev skabt som en jagtart, så det er på tide at finde vej tilbage ti naturen”. Ud fra det, skabtes en idé om at tilbyde et komplet udvalg af jagt og friluftsliv. Paul opfandt Tensons sortiment af vintertøj, som han sov i under flere nætter i en isgrotte, bare for at sikre sig at tøjet fungerede som han ville. Fra det kom også tanken om at en Tenson person vandre, køre ski, jager og fisker med sin Tensonjakke. Dette tankesæt var i linje med Tensons slogan ”En måde at leve”, som betyder at en kunde hos Tenson ikke bare køber en jakke, de køber en succesfuld oplevelse.

Stadig i dag holder Tenson fast ved filosofien som Paul Rydholm havde om at skabe tøj til mennesker som kan lide at have det godt udendørs. Tenson står for tøj med funktion, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighed. En af de mest klassiske jakker som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson forsætter med at producere tøj til mennesker som synes om at leve et atraktivt og fremgangsrigt liv, præcis som Paul ville.

more news
New Green Protein

Grønt protein – sådan fungerer det!

Den plantebaserede kost er mere populært end nogensinde, men der her med protein kan være lidt beværligt. Her er alt du skal vide om de grønne proteinkilder.

Kost & opskrifter
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

Er du en af dem som behøver mindst ti par forskellige tights for at du føler træningsgarderoben er perfekt? Os med! Her er efterårets nyheder der er bedst i test!

Petra Månström

Petra Månström: Lad ikke din løbetur blive et stressmoment

I en stressfyldt hverdag kan de behøves at stresse af med lidt træning. Her er den Petra Månströms bedste tips til smartere træning.

Sport & træning
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

Vi går mod koldere tider og det begynder at blive tid til at få styr på flyvedragten til de mindste. Hvad er vigtigst at tænke på? Her er en købsguide til flyerdragter!

Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

Hvis du kan lide sportswear stilen er der bare en type jakke der sur til efteråret: Den puffede dunjakke. Retrotrend, sportwear og god stil. Her er vores 10 favoritter!

DK Header sneaker

TEST! Sneakers til hende

Et par sneakers er altid et sikkert kort. Det er coolt, det er let at matche og frem for alt er det skønt for fødderne. Tjek vores test og find dine nye favoritter!

DK Header herr

TEST! Efterårets sneakers til ham

Du kan aldrig få for mange sneakers. Gå efteråret i møde med et par nye favoritte - vi har testet 7 herremodeller.

DK_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sæsonens største løbenyhed fra Nike er endelig landet i butikkerne og vil du vide hvordan den er at løbe i? Her er vores testpanels oplevelser og kommentarer.

SE-Header.jpg

Bedst i test! Sport-bh`er 2018

Har du også en hel skuffe fyldt med sport-bh`er hvor vatterigen er ved at falde fra hinanden og som du stadig træner i? Lad dog være! Få klikket nogle af sæsonens nyheder hjem istedet.

Chris Boots.2018

Efterårets hotteste damestøvler

Et par efterårsstøvler i god kvalitet er en af de bedste investeringer til din skogarderobe. Vi har her valgt nogle af de trends der er værd at tjekke lidt ekstra ud.

Träningströja

De 10 bedstsælgende træningstrøjer

Har du svært ved at vælge den rigtige træningstrøje? Her har du vores top ti til kvinder!

DK header

Bedst i test: Tights med høj talje

Højtaljede tights har aldrig været mere populære! De er både skønne og funktionelle. Her er efterårets bedste modeller.

ASICS

Efterårsnyt: Løbesko til herrer

Blandt de første efterårsnyheder finder du både opdaterede favoritter og spændende nyheder. Her er løbeskoene for mænd du ikke vil gå glip af.

ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Efterårets nye løbesko for hende

Ny sæson betyder nye modeller, farver og opdateringer på løbesko fra næsten alle varemærker. Her er vores favoritter til kvinder.

iStock-528887863.jpg

Derfor bør du morgentræne

Når det er tid til at få gang i din træning igen efter sommeren gælder det om at finde en rutine der holder. Vi ved hvorfor morgentræning er en sikker vinder!

Sport & træning