Tenson - Viser nu: 106 modeller

Tenson

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tenson

Tenson blev grundlagt i 1951 af Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bagom firmaet foregår tilbage i midten af 1940'erne. Da Paul Rydholm stod bagved disken i hans fars Outfitters butik i kystbyen Varberg. Pauls undren over hvorfor man ikke kunne få gode hatte til cykling, og blev engageret i at finde svaret. hurtigt derefter blev Kents cykelhat skabt på Pauls tegnebord og cykelfremstilleren Monark var en stor kunde. Der gik ikke lang tid, inden der også var konstrueret bukser med innovative lommer. Bukserne gjorde friluftslivet sjovere, men var stadig bare til almindelige folk.

Nogle år efter at Tenson startede købte Paul Rydholm nogen eksemplare af et amerikansk livsstilsmagasin. Magasinet gjorde at inspirationen flød, og Tensons første samling af badetøj blev til. Det blev så fremgangsrigt for Tenson at det forsatte i flere år, og forskellige temaer blev afprøvet. I begyndelsen af 60'erne læssede Paul og hans søster en lastbil med tøj, farver og tømmer, og kørte ned til Tyskland på en messe. Tensons tøj blev fremvist i en hjemmelavet stander, og køberne blev imponerede af Tensons ualmindelige løsninger og innovative tøj. Bestillingerne kom fra England, Tyskland og Schweiz, hvilket officielt betød at Tenson havde taget sine første skridt ud af Sverige. Det var begyndelsen på Tensons fremgangsrige eksport.

Pauls opfindsomhed havde ingen grænser. Han begyndte at spekulere på hvorfor mennesker ikke levede som de egentlig var skabt til.”Vi blev skabt som en jagtart, så det er på tide at finde vej tilbage ti naturen”. Ud fra det, skabtes en idé om at tilbyde et komplet udvalg af jagt og friluftsliv. Paul opfandt Tensons sortiment af vintertøj, som han sov i under flere nætter i en isgrotte, bare for at sikre sig at tøjet fungerede som han ville. Fra det kom også tanken om at en Tenson person vandre, køre ski, jager og fisker med sin Tensonjakke. Dette tankesæt var i linje med Tensons slogan ”En måde at leve”, som betyder at en kunde hos Tenson ikke bare køber en jakke, de køber en succesfuld oplevelse.

Stadig i dag holder Tenson fast ved filosofien som Paul Rydholm havde om at skabe tøj til mennesker som kan lide at have det godt udendørs. Tenson står for tøj med funktion, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighed. En af de mest klassiske jakker som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson forsætter med at producere tøj til mennesker som synes om at leve et atraktivt og fremgangsrigt liv, præcis som Paul ville.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 106 produkter
more news
Spänningshuvudvärk

Træn spændingshovedpinen væk

Får du spændingshovedpine efter en lang arbejdsdag? Her får du 5 tips, der kan modvirke det!

Eventyr & wellness
Tommy Sport

Trend-spot! 8 funktionelle vindjakker

Det bliver mere og mere populært med funktionel sportsmode, og i foråret 2019 er den stilfulde vindjakke på toppen. Her er de modeller, vi kan ikke kan få nok af!

Löparjackor Test

TEST! Forårets bedste løbejakker til hende

Et sikkert forårstegn er når du bliver sulten efter at løbetræne. Når det stadig er lidt køligt i luften, kræver det en vindtæt løbejakke. Her er testpanelets favoritter i foråret 2019.

Löparjackor

TEST: Forårets bedste løbejakker til mænd 2019

Før vi træder ind i sommermånederne, er en løbejakke din bedste ven på træningsturen. Vi har testet de bedste herremodeller, der er både smarte og funktionelle.

Header.png

Forårets STORE sports-bh test!

Femten modeller er blevet testet. Fra høj til lav støtte. I subtile farver og forårets mest skrigende. Her er sæsonens mest populære sports-bh`er!

4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers til foråret 2019

Snart er det forår, hurra! Vær med til at fejre foråret med helt nye sneakers. Her er otte herremodeller som vi synes ekstra godt om lige nu.

Nike Tanjun

9 flotte damesneakers til foråret 2019

Har du også lyst til at gemme støvlerne væk længst inde i skabet? Her er ni nyheder til sneakersvejr.

Header-HERR.jpg

TEST! Alle de nyeste 2019-træningssko til mænd!

Årets træningsnyheder er rullet ind hos Sportamore og vores mandlige testpanel har svedt i seks af de nyeste træningssko! Få et nærmere kig på modellerne herunder!

Träningsskor henne

Forårets store test af træningssko til hende 2019

Fitnesscenteret er aldrig så populært som de første måneder af året. Match din nye træningsrutine med nye sko på fødderne - her er forårets nyheder!

Workout_sleeping

Sådan skal du træne for at sove bedre

Sover du bedre efter et hårdt træningspas? Sidder du og gennemanalysere din dag inden du skal sove? Søvnforskeren fortæller her hvorfor du skal undgå begge dele.

Eventyr & wellness
Puma Cilia.jpg

Forårets hotteste sneakers 2019

Praktiske, komfort og retro. Her er de tre hotteste sneakerstrends for 2019.

padel racket test

Vi tester: Padelbat for 2019!

Er du på jagt efter et nyt padelbat? Så er du kommet til det rigtige sted! Vores padelglade testpanel har været ude og svinge de absolut bedste 6 modeller. Men hvilket er mon bedst for netop dig?

Sport & træning
Header_SE.png

Stor test! Sæsonens løbesko til mænd 2019

Den sene vinters nyheder er endelig landet og vi fylder bare på og på til løbesæsonen 2019. Her kommer vores mandelige testpanel domme over de nyeste løbesko fra de største varemærker!

Header_DAM.png

Test! Nye 2019-løbesko for kvinder

Ud med det gamle og ind med det nye! Løbesæsonen 2019 er så småt ved at være her og det er vist på høje tid at få styr på sit vigtigeste grej, skoene!

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.