Tenson - Viser nu: 107 modeller

Tenson

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Tenson

Tenson blev grundlagt i 1951 af Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bagom firmaet foregår tilbage i midten af 1940'erne. Da Paul Rydholm stod bagved disken i hans fars Outfitters butik i kystbyen Varberg. Pauls undren over hvorfor man ikke kunne få gode hatte til cykling, og blev engageret i at finde svaret. hurtigt derefter blev Kents cykelhat skabt på Pauls tegnebord og cykelfremstilleren Monark var en stor kunde. Der gik ikke lang tid, inden der også var konstrueret bukser med innovative lommer. Bukserne gjorde friluftslivet sjovere, men var stadig bare til almindelige folk.

Nogle år efter at Tenson startede købte Paul Rydholm nogen eksemplare af et amerikansk livsstilsmagasin. Magasinet gjorde at inspirationen flød, og Tensons første samling af badetøj blev til. Det blev så fremgangsrigt for Tenson at det forsatte i flere år, og forskellige temaer blev afprøvet. I begyndelsen af 60'erne læssede Paul og hans søster en lastbil med tøj, farver og tømmer, og kørte ned til Tyskland på en messe. Tensons tøj blev fremvist i en hjemmelavet stander, og køberne blev imponerede af Tensons ualmindelige løsninger og innovative tøj. Bestillingerne kom fra England, Tyskland og Schweiz, hvilket officielt betød at Tenson havde taget sine første skridt ud af Sverige. Det var begyndelsen på Tensons fremgangsrige eksport.

Pauls opfindsomhed havde ingen grænser. Han begyndte at spekulere på hvorfor mennesker ikke levede som de egentlig var skabt til.”Vi blev skabt som en jagtart, så det er på tide at finde vej tilbage ti naturen”. Ud fra det, skabtes en idé om at tilbyde et komplet udvalg af jagt og friluftsliv. Paul opfandt Tensons sortiment af vintertøj, som han sov i under flere nætter i en isgrotte, bare for at sikre sig at tøjet fungerede som han ville. Fra det kom også tanken om at en Tenson person vandre, køre ski, jager og fisker med sin Tensonjakke. Dette tankesæt var i linje med Tensons slogan ”En måde at leve”, som betyder at en kunde hos Tenson ikke bare køber en jakke, de køber en succesfuld oplevelse.

Stadig i dag holder Tenson fast ved filosofien som Paul Rydholm havde om at skabe tøj til mennesker som kan lide at have det godt udendørs. Tenson står for tøj med funktion, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighed. En af de mest klassiske jakker som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson forsætter med at producere tøj til mennesker som synes om at leve et atraktivt og fremgangsrigt liv, præcis som Paul ville.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 107 produkter
more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

Adidas har haft et langt samarbejde med designeren Stella McCartney, noget som skal fejres med en ny kollektionen - Statement. Tjek det nye tøj her!

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!

Karljohanfries.png

Vegetarisk hverdagsmad på en bageplade

Let, enkelt og super godt- Lav mad direkte på bagepladen!

Kost & opskrifter
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

Årets vigtigste køb til familiens mindste er helt klart flyverdragten. Vi har testet sæsonens populæreste modeller for at se om de holder til kælkning og sneboldskrig.

IdaB

3 øvelser som giver dig baller af stål

Rumpet, bagdel, booty eller sæde? Kroppens største muskel har mange navne og er en del vigtigere end man lige går og tror. PT Ida Bergfoth forklarer hvorfor og viser sine tre bedste øvelser..

Sport & træning
Ida Bergfoth

Hårdt hjemmepas med din egen kropsvægt

Har du svært ved at nå at træne? PT Ida Bergfoth har det perfekte pas der aktiverer hele din krop på en tidseffektiv måde.

Sport & træning
Chins pull ups

Hvad er forskellen på pull ups og chins?

Chins, chin ups och pull up – kært barn har mange navne, eller? PT:n Jonathan Fagerlund forklarer forskellene mellem øvelserne og giver tips til hvordan du træner dig op!

Sport & træning
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

Drop løbebåndet og fortsæt med at løbe udendørs både under vinter og efterår. Med et par forede tights er det ingen undskyldning at det er koldt udenfor. Her er damemodellerne der er bedst i test!

Vegansk snabbmat 1.png

Veganske brunchfavoriter

Leder du efter hurtige, gode morgenmadsopskrifter som er helt veganske og passer godt til en lækker weekend brunch? Her er de!

Kost & opskrifter
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

Tiden er kommet! Vi har testet efterårets populæreste trailsko til mænd for at se hvilke modeller der ikke lader sig stoppe af store sten, rødder eller vådt løv.

DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

At løbe i skoven kan være vådt og uforudsigeligt, men også super skønt. Vores kvindelige testpanel har udpeget de bedste trailsko til efteråret 2018!

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løbekollektion med bløde, jordfarvede nuancer som gengiver frihedfølelsen du kan opleve når du løber.