Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Stiga

Stiga blev grundlagt i 1934, af den 23-årige ungkarl og entreprenør Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Firmaet var oprindeligt kun en import og engros virksomhed. Stig havde allerede fra begyndelsen et godt forretningssind, og havde tidligere skabt sig et navn som Tranås bedste juleavis og majblomstesælger. Stigs forretningsidé var fra begyndelsen at tilbyde markedet kvalitetesrige produkter med med nyhedsværdig og god formgivning. I de 75 år mærket Stiga har eksisteret, har man haft en mængde forsekllige typer af produkter i sortimentet. Eksempelvis kaffekopper, darttavler, slæder, fodbolde, legetøjs pistole, fritidsstole, benzindunke, telte og redningsveste. I dag består sortimentet af havemaskiner samt lege og sportsprodukter, som sælges under navnet Stiga.

Mærket Stiga er i dag opdelt i to forskellige firmaer. Stiga Sverige fremstiller havemaskiner og ejes af den britiske koncern Global Garden Products, mens Stiga Sports AB som siden 2006 har været ejet er Banda står for produktion af legetøj og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har været verdensledende inden for sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt firma med partnere i over 100 lande. I mere end et halvt århundrede har Stiga været verdensberømte for deres bordtennisproduktioner, og man har under hele forløbet fortsat med at forstærke sin position som innovativ leder. For Stiga har dette været muligt takket være at man altid har anvendt materiale af absolut højeste kvalitet i kombination af kontinuerlig investeringer i nye udviklingsteknikker og forskning. I årenes løb, har firmaet samlet sig mængder af viden og ekspertise, og gennem et tæt samarbejde ,ed bordtennistrænere og spillere i verdensklasse har man kunne tilbyde innovative produkter som møder deres højtstillede krav og behov.

Siga Games indgår i Siga Sport AB, og har en lang historie som tog sin begyndelse allerede da det første bordhockeyspil kom ud på markedet i 1957. Siden det er mere en 5 millioner spil blevet solgt, og endnu flere millioner kampe er blevet spillet rundt om i verden. I 1965 fremstillede de den første Stiga Snowracer, og også den er solgt i millioner af eksemplare til børn og voksne som søger fart og eventyr i sneen og kælkebakken. STIGA Games produkter sælges til mere end 30 lande rundt om i verden.

Stiga - Viser nu: 167 modeller

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 167 produkter
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!