Stiga - Viser nu: 97 modeller

Stiga

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Stiga

Stiga blev grundlagt i 1934, af den 23-årige ungkarl og entreprenør Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Firmaet var oprindeligt kun en import og engros virksomhed. Stig havde allerede fra begyndelsen et godt forretningssind, og havde tidligere skabt sig et navn som Tranås bedste juleavis og majblomstesælger. Stigs forretningsidé var fra begyndelsen at tilbyde markedet kvalitetesrige produkter med med nyhedsværdig og god formgivning. I de 75 år mærket Stiga har eksisteret, har man haft en mængde forsekllige typer af produkter i sortimentet. Eksempelvis kaffekopper, darttavler, slæder, fodbolde, legetøjs pistole, fritidsstole, benzindunke, telte og redningsveste. I dag består sortimentet af havemaskiner samt lege og sportsprodukter, som sælges under navnet Stiga.

Mærket Stiga er i dag opdelt i to forskellige firmaer. Stiga Sverige fremstiller havemaskiner og ejes af den britiske koncern Global Garden Products, mens Stiga Sports AB som siden 2006 har været ejet er Banda står for produktion af legetøj og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har været verdensledende inden for sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt firma med partnere i over 100 lande. I mere end et halvt århundrede har Stiga været verdensberømte for deres bordtennisproduktioner, og man har under hele forløbet fortsat med at forstærke sin position som innovativ leder. For Stiga har dette været muligt takket være at man altid har anvendt materiale af absolut højeste kvalitet i kombination af kontinuerlig investeringer i nye udviklingsteknikker og forskning. I årenes løb, har firmaet samlet sig mængder af viden og ekspertise, og gennem et tæt samarbejde ,ed bordtennistrænere og spillere i verdensklasse har man kunne tilbyde innovative produkter som møder deres højtstillede krav og behov.

Siga Games indgår i Siga Sport AB, og har en lang historie som tog sin begyndelse allerede da det første bordhockeyspil kom ud på markedet i 1957. Siden det er mere en 5 millioner spil blevet solgt, og endnu flere millioner kampe er blevet spillet rundt om i verden. I 1965 fremstillede de den første Stiga Snowracer, og også den er solgt i millioner af eksemplare til børn og voksne som søger fart og eventyr i sneen og kælkebakken. STIGA Games produkter sælges til mere end 30 lande rundt om i verden.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.