Stiga - Viser nu: 68 modeller

Stiga

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Stiga

Stiga blev grundlagt i 1934, af den 23-årige ungkarl og entreprenør Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Firmaet var oprindeligt kun en import og engros virksomhed. Stig havde allerede fra begyndelsen et godt forretningssind, og havde tidligere skabt sig et navn som Tranås bedste juleavis og majblomstesælger. Stigs forretningsidé var fra begyndelsen at tilbyde markedet kvalitetesrige produkter med med nyhedsværdig og god formgivning. I de 75 år mærket Stiga har eksisteret, har man haft en mængde forsekllige typer af produkter i sortimentet. Eksempelvis kaffekopper, darttavler, slæder, fodbolde, legetøjs pistole, fritidsstole, benzindunke, telte og redningsveste. I dag består sortimentet af havemaskiner samt lege og sportsprodukter, som sælges under navnet Stiga.

Mærket Stiga er i dag opdelt i to forskellige firmaer. Stiga Sverige fremstiller havemaskiner og ejes af den britiske koncern Global Garden Products, mens Stiga Sports AB som siden 2006 har været ejet er Banda står for produktion af legetøj og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har været verdensledende inden for sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt firma med partnere i over 100 lande. I mere end et halvt århundrede har Stiga været verdensberømte for deres bordtennisproduktioner, og man har under hele forløbet fortsat med at forstærke sin position som innovativ leder. For Stiga har dette været muligt takket være at man altid har anvendt materiale af absolut højeste kvalitet i kombination af kontinuerlig investeringer i nye udviklingsteknikker og forskning. I årenes løb, har firmaet samlet sig mængder af viden og ekspertise, og gennem et tæt samarbejde ,ed bordtennistrænere og spillere i verdensklasse har man kunne tilbyde innovative produkter som møder deres højtstillede krav og behov.

Siga Games indgår i Siga Sport AB, og har en lang historie som tog sin begyndelse allerede da det første bordhockeyspil kom ud på markedet i 1957. Siden det er mere en 5 millioner spil blevet solgt, og endnu flere millioner kampe er blevet spillet rundt om i verden. I 1965 fremstillede de den første Stiga Snowracer, og også den er solgt i millioner af eksemplare til børn og voksne som søger fart og eventyr i sneen og kælkebakken. STIGA Games produkter sælges til mere end 30 lande rundt om i verden.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!