Stay in place - Viser nu: 19 modeller

Stay in place

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Stay in place

I lang tid ledte træningsinstruktøren Carin Lindahl forgæves efter en sportsbh med tilrækkelig god støtte. I 1987 gav hun op, og tog sagen i egen hånd. Hun startede firmaet Stay in Place, og begyndte at designe sin egen model som gav sig i breden men var fast i højden. Stay in Place blev en umiddelbar succes og i dag har stay in place et bredt sortiment af bekvemme og funktionelle sportsbher. Stay in Place ligger i örebro, Sverige og deres produkter sælges hos forsælgere rundt i hele landet.

Stay in Place ser det som sin opgave, at gøre det muligt for alle kvinder at føle sig bekvemme med sin krop ved fysisk aktivitet, og de arbejder altid med at udvikle og forbedre produkter, som kan hjælpe til dette. Udgangspunktet for Stay in Place har altid været og vil altid være kundskab og lærdom af kvinders aktive liv. Dette er noget de konstant arbejder med, og Stay in Place forsætter med at udvikle sit sortiment ud fra de behov som de mærket at kvinder har.

I dag tilbyder Stay in Place et sortiment af funktionelle sportsbher, og nogen af de mest almindelige modeller er Racerback Bra, Triloop Bra, Supersport Bra och Zip Supersport Bra.

I blandt kan det være svært at finde den rigtige størrelse på sportsbhen, så her følger en guide fra Stay in Place for hvordan du skal finde den rigtige.

Størrelse og kop- Stay in Place hjælper dig med at finde den rette størrelse til lige præcis dig.

B: centimeter under brystet.
Tag et målebånd, og mål rundt om lige under brystet.
For at opnå det bedste resultat, bør du gøre det uden tøj på. Omkredsen som du for frem modsvare følgene følgene størrelse:

70cm    75cm    80cm    85cm    90cm    95cm
XS         S          M          L          XL        XXL

A: For at måle brystvide.
mål da omfanget hvor brystet er størst.
For at finde ud af hvilken kopstørrelse du har bergner du A minus B.
Fx, A=90 och B=75 giver en værdig p 15. måleangivelserne i tabellen under modsvare hvilken kopstørrelse du behøver på din Bh fra Stay in Place.

13cm    15cm    17cm    19cm    22cm
A-kop  B-kop C-kop D-kop E-kop

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness