Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Stay in place

I lang tid ledte træningsinstruktøren Carin Lindahl forgæves efter en sportsbh med tilrækkelig god støtte. I 1987 gav hun op, og tog sagen i egen hånd. Hun startede firmaet Stay in Place, og begyndte at designe sin egen model som gav sig i breden men var fast i højden. Stay in Place blev en umiddelbar succes og i dag har stay in place et bredt sortiment af bekvemme og funktionelle sportsbher. Stay in Place ligger i örebro, Sverige og deres produkter sælges hos forsælgere rundt i hele landet.

Stay in Place ser det som sin opgave, at gøre det muligt for alle kvinder at føle sig bekvemme med sin krop ved fysisk aktivitet, og de arbejder altid med at udvikle og forbedre produkter, som kan hjælpe til dette. Udgangspunktet for Stay in Place har altid været og vil altid være kundskab og lærdom af kvinders aktive liv. Dette er noget de konstant arbejder med, og Stay in Place forsætter med at udvikle sit sortiment ud fra de behov som de mærket at kvinder har.

I dag tilbyder Stay in Place et sortiment af funktionelle sportsbher, og nogen af de mest almindelige modeller er Racerback Bra, Triloop Bra, Supersport Bra och Zip Supersport Bra.

I blandt kan det være svært at finde den rigtige størrelse på sportsbhen, så her følger en guide fra Stay in Place for hvordan du skal finde den rigtige.

Størrelse og kop- Stay in Place hjælper dig med at finde den rette størrelse til lige præcis dig.

B: centimeter under brystet.
Tag et målebånd, og mål rundt om lige under brystet.
For at opnå det bedste resultat, bør du gøre det uden tøj på. Omkredsen som du for frem modsvare følgene følgene størrelse:

70cm    75cm    80cm    85cm    90cm    95cm
XS         S          M          L          XL        XXL

A: For at måle brystvide.
mål da omfanget hvor brystet er størst.
For at finde ud af hvilken kopstørrelse du har bergner du A minus B.
Fx, A=90 och B=75 giver en værdig p 15. måleangivelserne i tabellen under modsvare hvilken kopstørrelse du behøver på din Bh fra Stay in Place.

13cm    15cm    17cm    19cm    22cm
A-kop  B-kop C-kop D-kop E-kop

Stay in place - Viser nu: 28 modeller

more news
Fritidsbyxor

Fritidsbukserne som er bedst i test

For at få det meste ud af din vandring kræves et par gode bukser. Vores kvindelige testpanel har studeret vores 5 mest populære fritidsbukser og ved præcis hvor og hvornår, du kan anvende de forskellige modeller.

Eventyr & wellness
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.