Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Sorel

Set Canadiske mærke Sorel har eksisteret siden 1962, og fremstiller støvler og sko som er ukomplicerede, uhøjtidelige og funktionelle. Sorel er meget kendt for sine Caribou støvler, som klare vinterklimaet og kolde temperature meget godt. De har med deres høje kvalitet sat standarten for hvor komfortable, slidstærke og frem for alt for hvor varme sko skal være. Sorel anvender slidstærkt materiale, og gennemprøvet design. Ofte er det en kombination af skind og vulkaniseret gummi, med en indersko i blødt og behageligt materiale. Fødderne holder sig altid varme og tørre i et par støvler fra Sorel. Funktion og et godt håndværk er kodeordet for Sorel og deres sko kendetegnes af kompromisløs design. Du kan altid kende en Sorel støvle når du ser den. Designet er optimalt til hårde forhold. På den klassiske Sorel model er skaftet blødt men slidstærkt, mens selve skoen er lavet af gummi.

At skoene er blevet så populær, er ikke bare held. Sorel er kendte for deres solide kvalitet og holdbarhed, og det er ikke usædvanligt at et køb udvikler sig til en 10 år lang kærlighedsrelation, også selvom støvlerne anvendes flittigt. De fleste modeller har også forlænget liv ved sin udskiftelige indre støvle. Fordi Sorels støvler er så varme, er de også meget populære blandt mennesker som arbejder eller opholder sig meget udendørs om vinteren. Skoene passer perfekt til alle uanset alder, eller om du er kvinde eller mand. Kan du lide at fødderne holder sig varme og tørre, så bliver du ikke skuffet over et par Sorel støvler. Nogle af deres mest populære modeller, ud over Caribou er 1964 Nylon, Shila, Winter Carnival og juniorstøvlerne Snow Commander og Super Trooper. De fremstiller også skønne hjemmesko og lette fritidssko.

Sorel støvler er meget populære, og i 2011 kunne vi se et par Sorel støvler på den amerikanske talkshow-stjerne Oprahs fødder, under et af hendes programmer.

 

Sorel - Viser nu: 60 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!

Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

Hvis du allerede kender til Nike Free, ved du sikkert også, at dette er løbeskoene til dig, der er på jagt efter den naturlige "barfodsoplevelse". Tjek de nye løbesko, som er mere fleksible end nogensinde!