Sorel - Viser nu: 58 modeller

Sorel

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Sorel

Set Canadiske mærke Sorel har eksisteret siden 1962, og fremstiller støvler og sko som er ukomplicerede, uhøjtidelige og funktionelle. Sorel er meget kendt for sine Caribou støvler, som klare vinterklimaet og kolde temperature meget godt. De har med deres høje kvalitet sat standarten for hvor komfortable, slidstærke og frem for alt for hvor varme sko skal være. Sorel anvender slidstærkt materiale, og gennemprøvet design. Ofte er det en kombination af skind og vulkaniseret gummi, med en indersko i blødt og behageligt materiale. Fødderne holder sig altid varme og tørre i et par støvler fra Sorel. Funktion og et godt håndværk er kodeordet for Sorel og deres sko kendetegnes af kompromisløs design. Du kan altid kende en Sorel støvle når du ser den. Designet er optimalt til hårde forhold. På den klassiske Sorel model er skaftet blødt men slidstærkt, mens selve skoen er lavet af gummi.

At skoene er blevet så populær, er ikke bare held. Sorel er kendte for deres solide kvalitet og holdbarhed, og det er ikke usædvanligt at et køb udvikler sig til en 10 år lang kærlighedsrelation, også selvom støvlerne anvendes flittigt. De fleste modeller har også forlænget liv ved sin udskiftelige indre støvle. Fordi Sorels støvler er så varme, er de også meget populære blandt mennesker som arbejder eller opholder sig meget udendørs om vinteren. Skoene passer perfekt til alle uanset alder, eller om du er kvinde eller mand. Kan du lide at fødderne holder sig varme og tørre, så bliver du ikke skuffet over et par Sorel støvler. Nogle af deres mest populære modeller, ud over Caribou er 1964 Nylon, Shila, Winter Carnival og juniorstøvlerne Snow Commander og Super Trooper. De fremstiller også skønne hjemmesko og lette fritidssko.

Sorel støvler er meget populære, og i 2011 kunne vi se et par Sorel støvler på den amerikanske talkshow-stjerne Oprahs fødder, under et af hendes programmer.

 

Kvikkøb 133840-sorel-caribou-slim-f-gra
Vejl. pris 1295 DKK
799 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.
1295 DKK
799 DKK
Kvikkøb 133838-sorel-caribou-slim-f-svart
Vejl. pris 1295 DKK
699 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.
1295 DKK
699 DKK
more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Canadiske Sorel ved hvordan man laver ordentlige vintersko i super kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, snerige og våde dage.

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!