Sorel - Viser nu: 56 modeller

Sorel

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Sorel

Set Canadiske mærke Sorel har eksisteret siden 1962, og fremstiller støvler og sko som er ukomplicerede, uhøjtidelige og funktionelle. Sorel er meget kendt for sine Caribou støvler, som klare vinterklimaet og kolde temperature meget godt. De har med deres høje kvalitet sat standarten for hvor komfortable, slidstærke og frem for alt for hvor varme sko skal være. Sorel anvender slidstærkt materiale, og gennemprøvet design. Ofte er det en kombination af skind og vulkaniseret gummi, med en indersko i blødt og behageligt materiale. Fødderne holder sig altid varme og tørre i et par støvler fra Sorel. Funktion og et godt håndværk er kodeordet for Sorel og deres sko kendetegnes af kompromisløs design. Du kan altid kende en Sorel støvle når du ser den. Designet er optimalt til hårde forhold. På den klassiske Sorel model er skaftet blødt men slidstærkt, mens selve skoen er lavet af gummi.

At skoene er blevet så populær, er ikke bare held. Sorel er kendte for deres solide kvalitet og holdbarhed, og det er ikke usædvanligt at et køb udvikler sig til en 10 år lang kærlighedsrelation, også selvom støvlerne anvendes flittigt. De fleste modeller har også forlænget liv ved sin udskiftelige indre støvle. Fordi Sorels støvler er så varme, er de også meget populære blandt mennesker som arbejder eller opholder sig meget udendørs om vinteren. Skoene passer perfekt til alle uanset alder, eller om du er kvinde eller mand. Kan du lide at fødderne holder sig varme og tørre, så bliver du ikke skuffet over et par Sorel støvler. Nogle af deres mest populære modeller, ud over Caribou er 1964 Nylon, Shila, Winter Carnival og juniorstøvlerne Snow Commander og Super Trooper. De fremstiller også skønne hjemmesko og lette fritidssko.

Sorel støvler er meget populære, og i 2011 kunne vi se et par Sorel støvler på den amerikanske talkshow-stjerne Oprahs fødder, under et af hendes programmer.

 

Kvikkøb 133840-sorel-caribou-slim-f-gra
Vejl. pris 1295 DKK
799 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.
1295 DKK
799 DKK
Kvikkøb 133838-sorel-caribou-slim-f-svart
Vejl. pris 1295 DKK
699 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.
1295 DKK
699 DKK
more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.