Skechers - Viser nu: 65 modeller

Skechers

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Skechers

Skechers er et amerikansk skofirma med sæde i Manhatten i Caliornien. Skechers blev grundlagt af Robert Greenberg, og han søn Mickael i 1992. Skeckers er et af de ledende mærke inden for skoindustrien. Skechers levere sko til alle lejligheder, både hverdag men også træningssko i høj kvalitet. De desinger og udvikler sko til den modebevidste mand, kvinde eller barn. I Skechers produktforfolie findes over 3000 forskellige modeller, som møder kundernes behov uanset alder, køn eller hvor de bor.

i årenes løb har Skeckers vokset sig stærke, og er et mærke, man kan regne med. Varemærkets fremgang mener de selv, er et reultat af dets ansatte, den høje kvalitet, varierede produktudvalg, blanding af både indenlandske og internationale distributionskanaler, og målrettet markedsføring.
Status er vigtigt for mærket, og ved at anvende sig af kendisreklame lykkedes det Skechers at opretholde deres image om at være et trendy og elegant mærke. Kendisser som har anvendt mærket er b.la. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyder to forskellige kategorier: En livsstils kategori som inkludere BOBS velgørenhedslinje fra Skeachers, og en ydekollektion som inkludere Skeachers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Firmaet er også vokset hurtigt på det globale kort, gennem en licensaftale til fitness og børnetøj, tasker, ure, briller og yderligere vare.

Internationalt sælger Skeachers sine produkter til varehuse og specialbutikker via datterfirmaer i Canada, Storbritanien, Irland, Frankrig, Tyskland,Spanien, Portugal, Italien, Schweiz, Østrig, Benelux, Brasilien, Chile og Japan samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thiland. Skechers har også et omfattende netværk af globale distributører som sælger deres produkter i over 120 lande, og i mere end 650 butikker rundt om i verden.

Er du ude efter et par fede løbesko, eller bare et par som du kan anvende i hverdagen, er er Skechers helt klart et mærke for dig.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness