Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Skechers

Skechers er et amerikansk skofirma med sæde i Manhatten i Caliornien. Skechers blev grundlagt af Robert Greenberg, og han søn Mickael i 1992. Skeckers er et af de ledende mærke inden for skoindustrien. Skechers levere sko til alle lejligheder, både hverdag men også træningssko i høj kvalitet. De desinger og udvikler sko til den modebevidste mand, kvinde eller barn. I Skechers produktforfolie findes over 3000 forskellige modeller, som møder kundernes behov uanset alder, køn eller hvor de bor.

i årenes løb har Skeckers vokset sig stærke, og er et mærke, man kan regne med. Varemærkets fremgang mener de selv, er et reultat af dets ansatte, den høje kvalitet, varierede produktudvalg, blanding af både indenlandske og internationale distributionskanaler, og målrettet markedsføring.
Status er vigtigt for mærket, og ved at anvende sig af kendisreklame lykkedes det Skechers at opretholde deres image om at være et trendy og elegant mærke. Kendisser som har anvendt mærket er b.la. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyder to forskellige kategorier: En livsstils kategori som inkludere BOBS velgørenhedslinje fra Skeachers, og en ydekollektion som inkludere Skeachers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Firmaet er også vokset hurtigt på det globale kort, gennem en licensaftale til fitness og børnetøj, tasker, ure, briller og yderligere vare.

Internationalt sælger Skeachers sine produkter til varehuse og specialbutikker via datterfirmaer i Canada, Storbritanien, Irland, Frankrig, Tyskland,Spanien, Portugal, Italien, Schweiz, Østrig, Benelux, Brasilien, Chile og Japan samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thiland. Skechers har også et omfattende netværk af globale distributører som sælger deres produkter i over 120 lande, og i mere end 650 butikker rundt om i verden.

Er du ude efter et par fede løbesko, eller bare et par som du kan anvende i hverdagen, er er Skechers helt klart et mærke for dig.

Skechers - Viser nu: 78 modeller

more news
Fritidsbyxor

Fritidsbukserne som er bedst i test

For at få det meste ud af din vandring kræves et par gode bukser. Vores kvindelige testpanel har studeret vores 5 mest populære fritidsbukser og ved præcis hvor og hvornår, du kan anvende de forskellige modeller.

Eventyr & wellness
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.