Skechers - Viser nu: 37 modeller

Skechers

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Skechers

Skechers er et amerikansk skofirma med sæde i Manhatten i Caliornien. Skechers blev grundlagt af Robert Greenberg, og han søn Mickael i 1992. Skeckers er et af de ledende mærke inden for skoindustrien. Skechers levere sko til alle lejligheder, både hverdag men også træningssko i høj kvalitet. De desinger og udvikler sko til den modebevidste mand, kvinde eller barn. I Skechers produktforfolie findes over 3000 forskellige modeller, som møder kundernes behov uanset alder, køn eller hvor de bor.

i årenes løb har Skeckers vokset sig stærke, og er et mærke, man kan regne med. Varemærkets fremgang mener de selv, er et reultat af dets ansatte, den høje kvalitet, varierede produktudvalg, blanding af både indenlandske og internationale distributionskanaler, og målrettet markedsføring.
Status er vigtigt for mærket, og ved at anvende sig af kendisreklame lykkedes det Skechers at opretholde deres image om at være et trendy og elegant mærke. Kendisser som har anvendt mærket er b.la. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyder to forskellige kategorier: En livsstils kategori som inkludere BOBS velgørenhedslinje fra Skeachers, og en ydekollektion som inkludere Skeachers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Firmaet er også vokset hurtigt på det globale kort, gennem en licensaftale til fitness og børnetøj, tasker, ure, briller og yderligere vare.

Internationalt sælger Skeachers sine produkter til varehuse og specialbutikker via datterfirmaer i Canada, Storbritanien, Irland, Frankrig, Tyskland,Spanien, Portugal, Italien, Schweiz, Østrig, Benelux, Brasilien, Chile og Japan samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thiland. Skechers har også et omfattende netværk af globale distributører som sælger deres produkter i over 120 lande, og i mere end 650 butikker rundt om i verden.

Er du ude efter et par fede løbesko, eller bare et par som du kan anvende i hverdagen, er er Skechers helt klart et mærke for dig.

more news
Hanna Olvenmark

Lær dig at leve sparsomt- og sundt!

Hanna Olvenmark er diætist og ekpert på billig og bæredygtig mad. Hun giver her sine indspark til en grønnere linie i din madlavning.

Kost & opskrifter
iStock-859522432_coffee.jpg

Er du blevet vintertræt? og er du kaffeelsker? Tag en nappucino!

På denne tid af året kan eftermiddagskrisen være mere kritisk end vanligt, men fortvivl ikke! Vi ved hvad der kan hjælpe dig for lidt energi tilbage igennem din kaffepause.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

Du kan både vaske eller spraye dit skaltøj med imprægnering som er skånsomt mod miljøet. Sådan gør du og det skal du bruge!

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

Har du en partner, bror eller ven som ikke ved hvad han ønsker sig? Inget problem! Her er 11 gaver som alle mænd vil have selv om de måske ikke selv ved det.

Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

Ja det er dejligt at give, men det er nu også ganske rart at få! Her er nogle godbidder som vi gerne lægger under træet til os selv!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

plantbasedbythess.png

Grøn adventhygge!

Hvis du vil adventshygge på en lidt grønere måde i år har vi her et tip til dig!

Kost & opskrifter
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!