Silva - Viser nu: 48 modeller

Silva

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Silva

Historien tager sin begyndelse allerede i 1930'erne. Friluftsmanden Gunnar Tilander, havde længe tænkt på at opfinde et ny slags kompas. Et som skulle være lettere at anvende end de tidligere. Gunnar henvendte sig til brødrene Alva og Björn Kjellström, og de bestemte sig for at starte et firma. Silva udviklede sig hurtigt derefter, og mærket begyndte at blive kendt rundt om i verden i 50'erne. Björn arbejdede hovedsageligt med at udvikle Silva i den nordlige del af Amerika. Alva i hele verden, og Gunnar arbejdede med at fremstille innovative produkter, som skulle passe til alle slags udendørs aktiviteter. Men først og fremmest orientering. Samtidig som Silva indførte det nye kompas, lancerede de også en pandelygte, som hurtigt blev et af Silvas kendetegn.


Hele Silva virksomheden består af personer som elsker friluftsliv, og som rejser og orientere sig rundt om i verden. Takket være den store passion til naturen, er de ansatte inspirerede af at udvikle og prøve nye produkter som skal passe alle. Skandinaviens kolde mørke vinter kræver ekstremt meget kunstfærdigt udendørs udstyr. Derfor er alle produkter testede af proffesionelle, så du kan føle dig tryg med at du køber holdbart og slidstærkt udstyr.


I dag findes Silva i hele verden, og de største kategorier som firmaet tilbyder er: Sport, outdoor og Proffessional. I disse kategorier finder du alt fra kompasser og skridstællere til pandelygter og briller. Alt du behøver for at orientere dig på bedste måde! Selvom meget har ændret sig siden Silva startede, er kompasserne det første valg til orientering rundt om i verden. Silva har som mange andre sportsrelaterede firmaer et team . Silva teamet består af alt fra studenter, lærere og forretningsmænd til musikere og ingenører. Holdet konkurrer også i en del internationelle konkurrenceløb.


Silva arbejder aktivt med familiespørgsmål, og er selvfølgelig meget bekymrede for naturen. Defor er hele produktionsprocessen meget nøje kontrolleret. I 2010 vandt Silva prisen for bedste udendørsudstyr.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.