Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Silva

Historien tager sin begyndelse allerede i 1930'erne. Friluftsmanden Gunnar Tilander, havde længe tænkt på at opfinde et ny slags kompas. Et som skulle være lettere at anvende end de tidligere. Gunnar henvendte sig til brødrene Alva og Björn Kjellström, og de bestemte sig for at starte et firma. Silva udviklede sig hurtigt derefter, og mærket begyndte at blive kendt rundt om i verden i 50'erne. Björn arbejdede hovedsageligt med at udvikle Silva i den nordlige del af Amerika. Alva i hele verden, og Gunnar arbejdede med at fremstille innovative produkter, som skulle passe til alle slags udendørs aktiviteter. Men først og fremmest orientering. Samtidig som Silva indførte det nye kompas, lancerede de også en pandelygte, som hurtigt blev et af Silvas kendetegn.


Hele Silva virksomheden består af personer som elsker friluftsliv, og som rejser og orientere sig rundt om i verden. Takket være den store passion til naturen, er de ansatte inspirerede af at udvikle og prøve nye produkter som skal passe alle. Skandinaviens kolde mørke vinter kræver ekstremt meget kunstfærdigt udendørs udstyr. Derfor er alle produkter testede af proffesionelle, så du kan føle dig tryg med at du køber holdbart og slidstærkt udstyr.


I dag findes Silva i hele verden, og de største kategorier som firmaet tilbyder er: Sport, outdoor og Proffessional. I disse kategorier finder du alt fra kompasser og skridstællere til pandelygter og briller. Alt du behøver for at orientere dig på bedste måde! Selvom meget har ændret sig siden Silva startede, er kompasserne det første valg til orientering rundt om i verden. Silva har som mange andre sportsrelaterede firmaer et team . Silva teamet består af alt fra studenter, lærere og forretningsmænd til musikere og ingenører. Holdet konkurrer også i en del internationelle konkurrenceløb.


Silva arbejder aktivt med familiespørgsmål, og er selvfølgelig meget bekymrede for naturen. Defor er hele produktionsprocessen meget nøje kontrolleret. I 2010 vandt Silva prisen for bedste udendørsudstyr.

Silva - Viser nu: 67 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!

Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

Hvis du allerede kender til Nike Free, ved du sikkert også, at dette er løbeskoene til dig, der er på jagt efter den naturlige "barfodsoplevelse". Tjek de nye løbesko, som er mere fleksible end nogensinde!