Silva - Viser nu: 53 modeller

Silva

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Silva

Historien tager sin begyndelse allerede i 1930'erne. Friluftsmanden Gunnar Tilander, havde længe tænkt på at opfinde et ny slags kompas. Et som skulle være lettere at anvende end de tidligere. Gunnar henvendte sig til brødrene Alva og Björn Kjellström, og de bestemte sig for at starte et firma. Silva udviklede sig hurtigt derefter, og mærket begyndte at blive kendt rundt om i verden i 50'erne. Björn arbejdede hovedsageligt med at udvikle Silva i den nordlige del af Amerika. Alva i hele verden, og Gunnar arbejdede med at fremstille innovative produkter, som skulle passe til alle slags udendørs aktiviteter. Men først og fremmest orientering. Samtidig som Silva indførte det nye kompas, lancerede de også en pandelygte, som hurtigt blev et af Silvas kendetegn.


Hele Silva virksomheden består af personer som elsker friluftsliv, og som rejser og orientere sig rundt om i verden. Takket være den store passion til naturen, er de ansatte inspirerede af at udvikle og prøve nye produkter som skal passe alle. Skandinaviens kolde mørke vinter kræver ekstremt meget kunstfærdigt udendørs udstyr. Derfor er alle produkter testede af proffesionelle, så du kan føle dig tryg med at du køber holdbart og slidstærkt udstyr.


I dag findes Silva i hele verden, og de største kategorier som firmaet tilbyder er: Sport, outdoor og Proffessional. I disse kategorier finder du alt fra kompasser og skridstællere til pandelygter og briller. Alt du behøver for at orientere dig på bedste måde! Selvom meget har ændret sig siden Silva startede, er kompasserne det første valg til orientering rundt om i verden. Silva har som mange andre sportsrelaterede firmaer et team . Silva teamet består af alt fra studenter, lærere og forretningsmænd til musikere og ingenører. Holdet konkurrer også i en del internationelle konkurrenceløb.


Silva arbejder aktivt med familiespørgsmål, og er selvfølgelig meget bekymrede for naturen. Defor er hele produktionsprocessen meget nøje kontrolleret. I 2010 vandt Silva prisen for bedste udendørsudstyr.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!