Shock Absorber - Viser nu: 28 modeller

Shock Absorber

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Shock Absorber

Shock Absorber blev grundlagt i 1995 som et resultat af et forskningsstudie på University of Portsmouth. I studiet kom man frem til at anvendelsen af sportsbh under træning, kan hjælpe med at beskytte brystet mod skader med op til 78%
Dr. Joamma Scurr har lavet studierne ved at fæste markeringer på brystet samt ved at observerer brystets bevægelser under forskellige hastigheder på løbebåndet. Hun har testet 56 kvinder med bryststørrelser fra A til I skål. Hun fandt ud af brystet bevæger sig 3-dimensionelt i et liggende 8-tal. Uanset hvilken skålstørrelse man har, eller hvilken sport man udøver.
Neden under finder du et link til Shock Absorbers egen fremstillede Bounce-o-meter. Der kan man vælge aktivitet og bryststørrelse, og se hvor meget brystet faktisk bevægers sig i forksllige dimensioner.
http://shockabsorber.co.uk/en/bounce-o-meter/
Tekniske principper fra undertøjsproduktionen som er kombineret med en unik forståelse af kvindekroppen for at garanterer maksimal støtte uanset aktivitet.
I dag er Shock Absorber det ledende sports-bh mærke i storbritanien. Men ligger på fremkanten med et design, komfort, størrelse og materiale.
Målet er at fremstille den mest skræddersyet støtte til brystet, og at uddanne kvinder i vægten af bære en god sportsbh.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.