Shock Absorber - Viser nu: 19 modeller

Shock Absorber

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Shock Absorber

Shock Absorber blev grundlagt i 1995 som et resultat af et forskningsstudie på University of Portsmouth. I studiet kom man frem til at anvendelsen af sportsbh under træning, kan hjælpe med at beskytte brystet mod skader med op til 78%
Dr. Joamma Scurr har lavet studierne ved at fæste markeringer på brystet samt ved at observerer brystets bevægelser under forskellige hastigheder på løbebåndet. Hun har testet 56 kvinder med bryststørrelser fra A til I skål. Hun fandt ud af brystet bevæger sig 3-dimensionelt i et liggende 8-tal. Uanset hvilken skålstørrelse man har, eller hvilken sport man udøver.
Neden under finder du et link til Shock Absorbers egen fremstillede Bounce-o-meter. Der kan man vælge aktivitet og bryststørrelse, og se hvor meget brystet faktisk bevægers sig i forksllige dimensioner.
http://shockabsorber.co.uk/en/bounce-o-meter/
Tekniske principper fra undertøjsproduktionen som er kombineret med en unik forståelse af kvindekroppen for at garanterer maksimal støtte uanset aktivitet.
I dag er Shock Absorber det ledende sports-bh mærke i storbritanien. Men ligger på fremkanten med et design, komfort, størrelse og materiale.
Målet er at fremstille den mest skræddersyet støtte til brystet, og at uddanne kvinder i vægten af bære en god sportsbh.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!