Scholl - Viser nu: 36 modeller

Scholl

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Scholl

Scholls historie begynder i Chicago i 1899. den 17-årige William M Scholl arbejdede da i en lille skobutik, som specialiserede sig i komfort og specialsko. På dette tidspunkt besluttede William sig for at påbegynde en livslang opgave, for at forbedre menneskets velvære gennem deres fødder. Han var så fascineret over hvor mange personer han mødte med smerter i fødderne, at han søgte ind på medicinskolen. Målet med dette, var at skaffe sig en størrer forståelse for menneskets krop, og specielt fodens anatomi og fysologi.

Allerede under studietiden, udviklede William M Scholl sin første banebrydende opfindelse, Foot-Eazer. Den var udviklet til at korrigere svaghederne under foden, og den blev lanceret i 1904, lige efter han havde taget sin læge eksamen som 22 årig. Scholl Foot-Eazer blev en af de største produkter inden for fodpleje.

Med sin nye viden, gik det op for Dr. Scholl, hvilken forskel han kunne gøre for folks sundhed. Han slog sig defor sammen med sin bror Frank, om at udvikle en serie af støddæmpende og hjælpende produkter.

Dr. Scholl, var en mand med mange bolde i luften. Ud over at være en produktiv opfinder, var han også lære og forfatter. I 1912 grundlagde han The Illinois College of Chiropody and Orthopaedics. Det kom senere til at blive den største uddannelsesinstitution i USA, inden for området.

Scholl blev også en af de første til at tilbyde gratis fodundersøgelse til offenligheden, og dette gjorde han igennem sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
I 20'erne, designede han en serie bekvemme sko som blev markedsført gennem hans Foot Comfort Demonstration Service.

I 1959 kom en af de mest bemærkelsesværdige produktlanceringer. Produktet var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare ændrede synet på mærket, men også gav fordele til millioner af forbrugere. Hos befolkningen blev den helt enkelt kendt som ”Scholls”, og de blev en komfort- og stilikon i 60'erne og 70'erne. Designet har forandret sig siden, men dets originale principper lever videre efter originalmodellen.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.