Scholl - Viser nu: 32 modeller

Scholl

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Scholl

Scholls historie begynder i Chicago i 1899. den 17-årige William M Scholl arbejdede da i en lille skobutik, som specialiserede sig i komfort og specialsko. På dette tidspunkt besluttede William sig for at påbegynde en livslang opgave, for at forbedre menneskets velvære gennem deres fødder. Han var så fascineret over hvor mange personer han mødte med smerter i fødderne, at han søgte ind på medicinskolen. Målet med dette, var at skaffe sig en størrer forståelse for menneskets krop, og specielt fodens anatomi og fysologi.

Allerede under studietiden, udviklede William M Scholl sin første banebrydende opfindelse, Foot-Eazer. Den var udviklet til at korrigere svaghederne under foden, og den blev lanceret i 1904, lige efter han havde taget sin læge eksamen som 22 årig. Scholl Foot-Eazer blev en af de største produkter inden for fodpleje.

Med sin nye viden, gik det op for Dr. Scholl, hvilken forskel han kunne gøre for folks sundhed. Han slog sig defor sammen med sin bror Frank, om at udvikle en serie af støddæmpende og hjælpende produkter.

Dr. Scholl, var en mand med mange bolde i luften. Ud over at være en produktiv opfinder, var han også lære og forfatter. I 1912 grundlagde han The Illinois College of Chiropody and Orthopaedics. Det kom senere til at blive den største uddannelsesinstitution i USA, inden for området.

Scholl blev også en af de første til at tilbyde gratis fodundersøgelse til offenligheden, og dette gjorde han igennem sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
I 20'erne, designede han en serie bekvemme sko som blev markedsført gennem hans Foot Comfort Demonstration Service.

I 1959 kom en af de mest bemærkelsesværdige produktlanceringer. Produktet var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare ændrede synet på mærket, men også gav fordele til millioner af forbrugere. Hos befolkningen blev den helt enkelt kendt som ”Scholls”, og de blev en komfort- og stilikon i 60'erne og 70'erne. Designet har forandret sig siden, men dets originale principper lever videre efter originalmodellen.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!