Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Scholl

Scholls historie begynder i Chicago i 1899. den 17-årige William M Scholl arbejdede da i en lille skobutik, som specialiserede sig i komfort og specialsko. På dette tidspunkt besluttede William sig for at påbegynde en livslang opgave, for at forbedre menneskets velvære gennem deres fødder. Han var så fascineret over hvor mange personer han mødte med smerter i fødderne, at han søgte ind på medicinskolen. Målet med dette, var at skaffe sig en størrer forståelse for menneskets krop, og specielt fodens anatomi og fysologi.

Allerede under studietiden, udviklede William M Scholl sin første banebrydende opfindelse, Foot-Eazer. Den var udviklet til at korrigere svaghederne under foden, og den blev lanceret i 1904, lige efter han havde taget sin læge eksamen som 22 årig. Scholl Foot-Eazer blev en af de største produkter inden for fodpleje.

Med sin nye viden, gik det op for Dr. Scholl, hvilken forskel han kunne gøre for folks sundhed. Han slog sig defor sammen med sin bror Frank, om at udvikle en serie af støddæmpende og hjælpende produkter.

Dr. Scholl, var en mand med mange bolde i luften. Ud over at være en produktiv opfinder, var han også lære og forfatter. I 1912 grundlagde han The Illinois College of Chiropody and Orthopaedics. Det kom senere til at blive den største uddannelsesinstitution i USA, inden for området.

Scholl blev også en af de første til at tilbyde gratis fodundersøgelse til offenligheden, og dette gjorde han igennem sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
I 20'erne, designede han en serie bekvemme sko som blev markedsført gennem hans Foot Comfort Demonstration Service.

I 1959 kom en af de mest bemærkelsesværdige produktlanceringer. Produktet var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare ændrede synet på mærket, men også gav fordele til millioner af forbrugere. Hos befolkningen blev den helt enkelt kendt som ”Scholls”, og de blev en komfort- og stilikon i 60'erne og 70'erne. Designet har forandret sig siden, men dets originale principper lever videre efter originalmodellen.

Scholl - Viser nu: 43 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!