Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Rehband

Med seks årtiers lægefaglig ekspertise og tætte partnerskaber med verdensmestre fra en række forskellige sportsgrene, ved Rehband, hvordan du når dit fulde potentiale. Rehbands produkter er primært patenteret på grund af sin unikke og anatomisk velformet design og brandet lover den bedste kvalitet, funktionalitet og design. Rehband blev grundlagt i Stockholm i 1955 og er i dag en af de mest fremtrædende leverandører på det internationale marked til sportsbeskyttelse. Med et dedikeret team af produktudviklere, exceptionel engagement fra atleterne, europæisk produktion og det svenske design giver Rehbands beskyttelse til enten at forebygge skader, lindre smerter under genoptræning, eller fremme restitution. Rehband er tilgængelig i over 50 lande i hele verden, og arbejder aktivt for at sikre, at alle kan nå deres fulde potentiale.


Inden for sportsbeskyttelse har Rehband flere forskellige serier, alt efter hvilket behov for støtte man har. De forskellige serier som findes er b.la. Power Line, som er er udviklet til vægt – og styrketrænere, samt Tech Line, som står for innovative produkter som retter sig mod topatleter.
flertallet af beskyttelserne er fremstillet i Neopren, hvilket er et elastisk og varmende materiale med høj tæthed og støddæmpning. Neopren er et meget holdbart materiale, og kan vaskes et ubegrænset antal gange, uden at miste sin spænstighed.


Nogen af Rehbands mest populære produkter er Knee Support, Wrist Support, Calf Support og Elbow support, som alle anvendes på den nævnte kropsdel. Ud over dem, har de også udviklet produkter som Compression Top Short Sleeve, Varmebukser, Pro Tank Top, Compression Tights, og også specielle bukser til fodboldmålmænd. Disse produkter er hele trøjer eller bukser der med fordel anvendes som undertøj. I Rehbands sortiment finder du også såle til stibilitet og balanceredkab. Et produkt er balanceboardet som er til at træne styrken, balancen og kordinationen. Perfekt til at genoptræning af fødder og knæ eller ved forebyggende træning.


Rehband er stolt samarbejdspartner med Svenske Fodboldsforbund.

 

Rehband - Viser nu: 47 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!