Rehband - Viser nu: 36 modeller

Rehband

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Rehband

Med seks årtiers lægefaglig ekspertise og tætte partnerskaber med verdensmestre fra en række forskellige sportsgrene, ved Rehband, hvordan du når dit fulde potentiale. Rehbands produkter er primært patenteret på grund af sin unikke og anatomisk velformet design og brandet lover den bedste kvalitet, funktionalitet og design. Rehband blev grundlagt i Stockholm i 1955 og er i dag en af de mest fremtrædende leverandører på det internationale marked til sportsbeskyttelse. Med et dedikeret team af produktudviklere, exceptionel engagement fra atleterne, europæisk produktion og det svenske design giver Rehbands beskyttelse til enten at forebygge skader, lindre smerter under genoptræning, eller fremme restitution. Rehband er tilgængelig i over 50 lande i hele verden, og arbejder aktivt for at sikre, at alle kan nå deres fulde potentiale.


Inden for sportsbeskyttelse har Rehband flere forskellige serier, alt efter hvilket behov for støtte man har. De forskellige serier som findes er b.la. Power Line, som er er udviklet til vægt – og styrketrænere, samt Tech Line, som står for innovative produkter som retter sig mod topatleter.
flertallet af beskyttelserne er fremstillet i Neopren, hvilket er et elastisk og varmende materiale med høj tæthed og støddæmpning. Neopren er et meget holdbart materiale, og kan vaskes et ubegrænset antal gange, uden at miste sin spænstighed.


Nogen af Rehbands mest populære produkter er Knee Support, Wrist Support, Calf Support og Elbow support, som alle anvendes på den nævnte kropsdel. Ud over dem, har de også udviklet produkter som Compression Top Short Sleeve, Varmebukser, Pro Tank Top, Compression Tights, og også specielle bukser til fodboldmålmænd. Disse produkter er hele trøjer eller bukser der med fordel anvendes som undertøj. I Rehbands sortiment finder du også såle til stibilitet og balanceredkab. Et produkt er balanceboardet som er til at træne styrken, balancen og kordinationen. Perfekt til at genoptræning af fødder og knæ eller ved forebyggende træning.


Rehband er stolt samarbejdspartner med Svenske Fodboldsforbund.

 

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!