Rehband - Viser nu: 40 modeller

Rehband

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Rehband

Med seks årtiers lægefaglig ekspertise og tætte partnerskaber med verdensmestre fra en række forskellige sportsgrene, ved Rehband, hvordan du når dit fulde potentiale. Rehbands produkter er primært patenteret på grund af sin unikke og anatomisk velformet design og brandet lover den bedste kvalitet, funktionalitet og design. Rehband blev grundlagt i Stockholm i 1955 og er i dag en af de mest fremtrædende leverandører på det internationale marked til sportsbeskyttelse. Med et dedikeret team af produktudviklere, exceptionel engagement fra atleterne, europæisk produktion og det svenske design giver Rehbands beskyttelse til enten at forebygge skader, lindre smerter under genoptræning, eller fremme restitution. Rehband er tilgængelig i over 50 lande i hele verden, og arbejder aktivt for at sikre, at alle kan nå deres fulde potentiale.


Inden for sportsbeskyttelse har Rehband flere forskellige serier, alt efter hvilket behov for støtte man har. De forskellige serier som findes er b.la. Power Line, som er er udviklet til vægt – og styrketrænere, samt Tech Line, som står for innovative produkter som retter sig mod topatleter.
flertallet af beskyttelserne er fremstillet i Neopren, hvilket er et elastisk og varmende materiale med høj tæthed og støddæmpning. Neopren er et meget holdbart materiale, og kan vaskes et ubegrænset antal gange, uden at miste sin spænstighed.


Nogen af Rehbands mest populære produkter er Knee Support, Wrist Support, Calf Support og Elbow support, som alle anvendes på den nævnte kropsdel. Ud over dem, har de også udviklet produkter som Compression Top Short Sleeve, Varmebukser, Pro Tank Top, Compression Tights, og også specielle bukser til fodboldmålmænd. Disse produkter er hele trøjer eller bukser der med fordel anvendes som undertøj. I Rehbands sortiment finder du også såle til stibilitet og balanceredkab. Et produkt er balanceboardet som er til at træne styrken, balancen og kordinationen. Perfekt til at genoptræning af fødder og knæ eller ved forebyggende træning.


Rehband er stolt samarbejdspartner med Svenske Fodboldsforbund.

 

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.