• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok

 

Reebok blev grundlagt i år 1895 i Bolton, Storbritannien, af Joseph William Foster. Anledningen til at han ville grundlægge den nye virksomhed var den bedst mulige anledning; Atleter og idrætsudøvere vil løbe hurtigere. Derfor skabte J. W Foster i 1890-tallet en af de første løbesko, som man kender til, som havde pigge. I år 1895 var Foster i erhvervslivet og i sportsbranchen for at lave sko til topløbere. JW Foster and Sons, Reeboks oprindelsesvirksomhed, fik et stort antal internationalt fremstående idrætsudøvere, som ville brug deres produkter. Den familieejede virksomhed lavede løbesko, som kunne bruges under Sommer OL i 1924.

År 1958 startede to af grundlæggernes børnebørn en virksomhed, som kom til at hedde Reebok. Navnet er taget fra en afrikansk råbukantilope, som hedder Rhebok på afrikansk. Det store gennembrud kom i 1979, da brandmanden Paul opdagede Reeboks sko på en international messe. Efter forhandlinger om licensen for den nordamerikanske distribuering, introduceredes tre nye løbesko i USA samme år. For 60 amerikanske dollars var de de dyreste løbesko på markedet.

Reebok indførte sit første atletiske design for kvinder i 1981. Skoen kom til at hedde Freestyle og var tilpasset efter den dengang moderne motionsform aerobics. Reebok forventede at kunne skabe tre store atletiske trends, som skulle ændre industrien og markedet for sportssko; styrke aerobic bevægelse, få en større tilstrømning af kvinder til idræt og motion og også en almen accept af at bruge veldesignede sportssko på gaden og som almindelig casualbeklædning.  Det førte til en enorm tilvækst, hvilket gjorde Reebok til en førende part i branchen.

Reebok lavede sit første strategiske køb af en virksomhed i 1986 i erhvervelsen af Rockport Company. Rockport var en pioner i at anvende avanceret materiale og teknologier i traditionelle sko. I slutningen af 1980'erne begyndte Reebok af ekspandere kraftigt og fandtes da i over 170 lande.

I dag er Reebok et varemærke, som skaber og markedsfører sports-og livsstils produkter. Reeboks produkter er grundlagt af en stærk arv og ægthed inden for idræt, fitness og kategorier for kvinder. Siden 2005 er Adidas blevet ejere af Reebok. Det har gjort, at Reebok er blevet en del af et af verdens største varemærker.

Nogle af de kategorier, som Reebok i dag tilbyder produkter til er; Basket, Ishockey, Fodbold, Løb, Tennis, Cricket, Amerikansk fodbold, Atletik, Boksning, Baseball, Rugby og Tennis.

Reeboks vision er at kunne tilbyde hver idrætsmand at opnå det, de er kapable til, uanset forudsætninger. Alle har potentiale til at lave store ting. Reebok vil gennem sit varemærke give idrætsudøvere, artister, partner og ansatte muligheden for at opnå deres potentiale og nå nye højder, som man måske troede var umulige. Reeboks mission er altid at udfordre og lede gennem kreativitet. Reebok ser verden lidt anderledes, da varemærket gennem hele virksomhedens historie har turdet at skabe og udfordre konventioner. Reebok skaber produkter og markedsføringsprogrammer, som spejler mærkets ubegrænsede, kreative potentiale.

Klassiske modeller som Reebok har er; Freestyle Hi Top (F/S Hi), Pump, GL6000, BB4600 og Newport Classic (NPC).

 

Nogle af de verdensstjerner, som i dag bruger Reebok er;

Basket: Yao Ming, Al Jefferson, Jamal Crawford, Jason Terry, Eddie House, Jason Smith og Gabe Pruitt. 

Ishockey: Sidney Crosby, Roberto Luongo, Jason Spezza, Victor Hedman, Pavel Datsyuk, Marty Turco og Marc-Andre Fleury. 

Amerikansk Fodbold:Eli Manning, Peyton Manning, Chad Ochocinco, Santonio Holmes, Steve Smith, Joe Flacco, Johnnie Lee Higgins og Laurence Maroney

Fodbold: Thierry Henry, Ryan Giggs, Andriy Shevchenko. 

Artister: Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johansson

 

Reebok - Viser nu: 317 modeller

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 317 produkter
more news
Lofsan

Træningsprofilen Lofsan: ”Hverdagsmotion er vigtigere end vi tror"

Lovisa ”Lofsan” Sandström har arbejdet med træning i flere år. I en snak med Sportamore fortæller hun om det farlige ved at sidde stille, og hvordan du får den der hverdagsmotion, alle snakker om.

12 sep 2019
Sport & træning
Fruckostbowl

Super-ingredienserne du skal have i din breakfastbowl!

En bowl eller smoothie behøver ikke at være grøn for at være sund. Sådan her får du energi, protein og vitaminer indenbords med forskellige kombinationer af frugt og bær.

06 sep 2019
Kost & opskrifter
Maja Pernefeldt

Sådan skal du træne, hvis du har en knæskade

Mange der træner har problemer med knæene. Der findes næsten lige så mange knæskader som der findes mennesker, men der findes nogle generelle tips og råd til dig som har en knæskade. Vi har snakket med fysioterapeuten Maja Pernefeldt.

04 sep 2019
Sport & træning
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

Blød camouflage malet med vandfarver til den modige, komplet sort til den tidløse atlet eller behagelig i jordnære toner - eksperterne forklarer, hvordan du rocker sæsonens hotteste træningstøj både i og udenfor gymmet!

04 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

Årene har ikke gjort noget dårligt for Nano! Her er den niende version af Reeboks populære og mangfoldige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Henrik Yttervik Nano 9.0

Video: Udfordr dig selv med Rope Climbing

At kravle hurtigt op ad et hængende reb er en stående udfordring indenfor CrossFit. Når du er en mester i den kunst, er det derimod tid til virkelig at sætte din styrke på prøve. Her er to benhårde måder at klatre i reb på!

29 aug 2019
Sport & træning
Selleri

Sellerijuice – den hotteste helsetrend lige nu

Selleri er gået fra at være kedelig suppeingrediens til en supertrendy grøntsagsjuice. Sportamores egen kostkender Matilda Alexandersson opklarer hvorfor, sellerien er værd sin hype.

27 aug 2019
Kost & opskrifter
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019
Matilda Johnson retention

Lær at kende os på Sportamore!

Matilda Johnson arbejder som produktudvikler på Sportamore og elsker løb. Matilda har løbet hele livet - ikke fordi at hun flygter fra noget, hun synes bare, at det er virkelig fedt.

07 aug 2019
Sport & træning
Maja Pernefeldt

Ekspertens bedste tips: Sådan får du en stærk og sund ryg

Ryggen er en stor del af kroppen og skal være stærk for at vi kan klare alle hverdagens gøremål. Men hvordan får man egentlig en sund ryg? Fysioterapeuten Maja Pernefeldt forklarer.

05 aug 2019
Sport & træning
pischa

Derfor skal du ikke løbe for at komme ned i vægt

Læs på! Det er ekspertens bedste råd, når det gælder løb og vægttab - en kombination som i det forkerte format faktisk kan blive direkte skadelig.

02 aug 2019
Sport & træning
malin möller

Træning efter fødsel – hvordan gør jeg?

Det er ikke en nem sag at føde et barn, hverken psykisk eller fysisk. Malin Möller, certificeret mammamage-træner, giver her de bedste tips til, hvordan du kan træne efter en fødsel og hvordan du skal tænke.

01 aug 2019
Sport & træning
malin möller

Træning for gravide: mammamage-træneren guider

Træning under graviditet er godt - men mange som venter barn har spørgsmål om hvordan og hvad man må gøre, når det kommer til træning. PT'en og certificeret mammamage-træneren Malin Möller har svarene.

01 aug 2019
Sport & træning