• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok

 

Reebok blev grundlagt i år 1895 i Bolton, Storbritannien, af Joseph William Foster. Anledningen til at han ville grundlægge den nye virksomhed var den bedst mulige anledning; Atleter og idrætsudøvere vil løbe hurtigere. Derfor skabte J. W Foster i 1890-tallet en af de første løbesko, som man kender til, som havde pigge. I år 1895 var Foster i erhvervslivet og i sportsbranchen for at lave sko til topløbere. JW Foster and Sons, Reeboks oprindelsesvirksomhed, fik et stort antal internationalt fremstående idrætsudøvere, som ville brug deres produkter. Den familieejede virksomhed lavede løbesko, som kunne bruges under Sommer OL i 1924.

År 1958 startede to af grundlæggernes børnebørn en virksomhed, som kom til at hedde Reebok. Navnet er taget fra en afrikansk råbukantilope, som hedder Rhebok på afrikansk. Det store gennembrud kom i 1979, da brandmanden Paul opdagede Reeboks sko på en international messe. Efter forhandlinger om licensen for den nordamerikanske distribuering, introduceredes tre nye løbesko i USA samme år. For 60 amerikanske dollars var de de dyreste løbesko på markedet.

Reebok indførte sit første atletiske design for kvinder i 1981. Skoen kom til at hedde Freestyle og var tilpasset efter den dengang moderne motionsform aerobics. Reebok forventede at kunne skabe tre store atletiske trends, som skulle ændre industrien og markedet for sportssko; styrke aerobic bevægelse, få en større tilstrømning af kvinder til idræt og motion og også en almen accept af at bruge veldesignede sportssko på gaden og som almindelig casualbeklædning.  Det førte til en enorm tilvækst, hvilket gjorde Reebok til en førende part i branchen.

Reebok lavede sit første strategiske køb af en virksomhed i 1986 i erhvervelsen af Rockport Company. Rockport var en pioner i at anvende avanceret materiale og teknologier i traditionelle sko. I slutningen af 1980'erne begyndte Reebok af ekspandere kraftigt og fandtes da i over 170 lande.

I dag er Reebok et varemærke, som skaber og markedsfører sports-og livsstils produkter. Reeboks produkter er grundlagt af en stærk arv og ægthed inden for idræt, fitness og kategorier for kvinder. Siden 2005 er Adidas blevet ejere af Reebok. Det har gjort, at Reebok er blevet en del af et af verdens største varemærker.

Nogle af de kategorier, som Reebok i dag tilbyder produkter til er; Basket, Ishockey, Fodbold, Løb, Tennis, Cricket, Amerikansk fodbold, Atletik, Boksning, Baseball, Rugby og Tennis.

Reeboks vision er at kunne tilbyde hver idrætsmand at opnå det, de er kapable til, uanset forudsætninger. Alle har potentiale til at lave store ting. Reebok vil gennem sit varemærke give idrætsudøvere, artister, partner og ansatte muligheden for at opnå deres potentiale og nå nye højder, som man måske troede var umulige. Reeboks mission er altid at udfordre og lede gennem kreativitet. Reebok ser verden lidt anderledes, da varemærket gennem hele virksomhedens historie har turdet at skabe og udfordre konventioner. Reebok skaber produkter og markedsføringsprogrammer, som spejler mærkets ubegrænsede, kreative potentiale.

Klassiske modeller som Reebok har er; Freestyle Hi Top (F/S Hi), Pump, GL6000, BB4600 og Newport Classic (NPC).

 

Nogle af de verdensstjerner, som i dag bruger Reebok er;

Basket: Yao Ming, Al Jefferson, Jamal Crawford, Jason Terry, Eddie House, Jason Smith og Gabe Pruitt. 

Ishockey: Sidney Crosby, Roberto Luongo, Jason Spezza, Victor Hedman, Pavel Datsyuk, Marty Turco og Marc-Andre Fleury. 

Amerikansk Fodbold:Eli Manning, Peyton Manning, Chad Ochocinco, Santonio Holmes, Steve Smith, Joe Flacco, Johnnie Lee Higgins og Laurence Maroney

Fodbold: Thierry Henry, Ryan Giggs, Andriy Shevchenko. 

Artister: Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johansson

 

Reebok - Viser nu: 313 modeller

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 313 produkter
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

5 dagar sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

6 dagar sedan
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Better Bodies grupp

Træningsudstyr til fitness – Dette får du brug for

Visse vil have så lidt udstyr som muligt, når de træner, mens andre vil have alt de kan få fingrene i. Her er udstyret du har brug for til hardcore-træning!

26 jun 2019
Sport & træning
Gabriella Picano

Hvilken træningsform passer til mig?

At vide hvilken træningsform der passer til dig kan være svært - men det behøver det ikke at være. Gabriella Picano arbejder som PT og ved hvad du skal spørge dig selv om i jagten på den rette træningsform til netop dig.

25 jun 2019
Sport & træning
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
Jannica Sigurdsson

Det skal du tænke på ved sommerløb

Mange er ivrige efter at komme ud på sommerens løbeture. Løbefan Jannica Sigurdsson, som blandt andet driver Instagramkontoen @runn1ca, deler her sine bedst tip til løb om sommeren.

18 jun 2019
Sport & træning
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Maja Pernefeldt tunga lyft

Sådan løfter du sikkert - uden at skade ryggen

At køre et korrekt løft indebærer mere end bare at stå hoftebredt med fødderne og bøje kroppen på den rette måde. Fysioterapeuten slår her et slag for den indre spænding og forklarer, hvordan du løfter skadefrit.

12 jun 2019
Sport & træning
legacy lifter header

Minitest! Den omtalte løftesko Reebok Legacy Lifter

Hvis du træner relativt ofte, så har du sikkert overvejet eller allerede testet at løfte tungt i et par rigtige løftesko. Vores mandlige testpanel har svedt i modellen Legacy Lifter fra Reebok. Her er deres mening om skoen.

10 jun 2019
Sport & træning
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Löpträning teknik

Video: Automatiser dit løbeskridt i tre step

Du har sikkert hørt, at du skal tænke på hofter, holdning og fodnedsættelse når du løber. Men det er lettere sagt end gjort. Sådan automatiserer du din holdning og løbeskridt.

05 jun 2019
Sport & træning
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019