• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2004, da Reebok købte JOFA for at styrke sin position inden for hockeyverdenen og i 2005 lancerede Reebok varemærket Reebok Hockey. Rbk som varemærket ofte forkortes til kom tidligt med en ny og innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, køller og skridsko.

For at styrke varemærket Reebok Hockeys position på markedet tog de tidligt superstjernen Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremfær i NHL hvor han blandt andet vandt pointligaen 06-07 og også bliver kaldt for ”The Next One” efter Wayne Gretzky har hjulpet Reebok Hockey til på kort tid at etablere sig som et af de aller største varemærker i hockeyverdenen. Produkter fra Reebok Hockey holder en høj kvalitet, og de er virkelig eftertragtede. Reebok Hockey har vist, at de er et varemærke, man kan stole på.

En anden vigtig faktor til Reebok Hockeys fremfær på hockeymarkedet (foruden at de har varemærket Reebok i ryggen) er anerne fra JOFA. Varemærket JOFA er et svensk varemærket fra Malung, som da de blev grundlagt i midten af 1920'erne solgte bindinger, handsker, skistaver, skridskoremme osv. Deres sortiment bredtes i flere etaper og i 1963 tog de skridtet, som for alvor præsenterede dem på hockeykortet, da de begyndte at fremstille hockeyhjelme. I 60-70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som sad på de fleste af tiden store stjerner. JOFA har siden da ligget forrest, når det gælder teknologi og deisn af hockeyhjelme, og dette er en kundskab, som nu findes i virksomheden Reebok Hockey. 

Nogle andre store stjerner, foruden Sidney Crosby som har valgt at spille med Reebok Hockeys produkter er f.eks. Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) og Patrice Bergeron (Boston Bruins). Også de svenske NHL-stjerner som Adam Larsson (New Jersey Devils), Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) og Jonathan Ericsson (Detroit Red Wings) spiller med udstyr fra Reebok Hockey.

I mange af Reebok Hockeys skridsko findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebærer, at du gennem nogle enkle tryk fylde hælen og skaftet med luft, og på den måde får en perfekt komfort og en optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey findes og inliners og supportaccessories.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 29234 produkter
more news
Matilda Johnson retention

Lær at kende os på Sportamore!

Matilda Johnson arbejder som produktudvikler på Sportamore og elsker løb. Matilda har løbet hele livet - ikke fordi at hun flygter fra noget, hun synes bare, at det er virkelig fedt.

07 aug 2019
Sport & træning
pischa

Derfor skal du ikke løbe for at komme ned i vægt

Læs på! Det er ekspertens bedste råd, når det gælder løb og vægttab - en kombination som i det forkerte format faktisk kan blive direkte skadelig.

02 aug 2019
Kost & opskrifter
malin möller

Træning efter fødsel – hvordan gør jeg?

Det er ikke en nem sag at føde et barn, hverken psykisk eller fysisk. Malin Möller, certificeret mammamage-træner, giver her de bedste tips til, hvordan du kan træne efter en fødsel og hvordan du skal tænke.

01 aug 2019
Sport & træning
malin möller

Træning for gravide: mammamage-træneren guider

Træning under graviditet er godt - men mange som venter barn har spørgsmål om hvordan og hvad man må gøre, når det kommer til træning. PT'en og certificeret mammamage-træneren Malin Möller har svarene.

01 aug 2019
Sport & træning
Eva Sjöholm

Alt det du vil vide om træningsømhed

Hvad er træningsømhed? Er det godt eller dårligt? Mange som træner undrer sig over, hvorfor de vågner dagen efter et hårdt pas og knapt kan komme ud af sengen. PT'en Eva Sjöholm forklarer.

26 jul 2019
Sport & træning
Problem med vaderna header

Derfor får du problemer med lægmusklerne, når du løber

Er du en af de mange som let får krampe, bliver stiv eller får ondt i lægmusklerne, når du løber? Her forklarer eksperten hvad det beror på.

26 jul 2019
Sport & træning
Gabriella Picano

Kan jeg træne, når jeg er forkølet?

Vi har nok alle undret over det på et eller andet tidspunkt - hvordan er det egentlig med træning og forkølelse? Kan man køre som normalt eller er det sofaen der kalder? Vi efterforskede sagen, én gang for alle.

25 jul 2019
Sport & træning
Kost och löpning

Sådan skal du spise for at maxe dit løb

Hvor mange kalorier skal jeg spise for at beholde en sund vægt samtidig med at jeg sigter efter en personlig rekord på løbeturen? Kostrådgiveren åbner op for nogle tips til mad og løb!

24 jul 2019
Kost & opskrifter
Sneakers på bröllop

Kan jeg have sneakers på til bryllup?

Bryllupssæsonen er i fuld gang, og det bliver sværere at vide hvad man bør tage på for at være klædt korrekt. Må man have sneakers på et bryllup? Modeeksperten guider!

24 jul 2019
Fruktmönster

Derfor er frugtmønsteret det mest trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt mærke til at alle bikinier, badedragter og badeshorts prydes af alverdens frugter lige nu, så har du højst sandsynligt boet under en sten. Modeeksperten forklarer, hvorfor trenden er så populær.

24 jul 2019
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

24 jul 2019
Andfådd tjej springer

Eksperten: Sådan påvirker stress kroppen og træningen

Hvordan hænger træning, søvn og kost sammen? Svaret er, mere end vi tror. Der findes forskellige opfattelser af det, men at stress og hvile påvirker os og vores træning er de fleste enige om.

23 jul 2019
Sport & træning
Smoothie

Sammenhæng mellem træning og kost: Sådan booster du træningen med den rette mad

Hvordan hænger træning, søvn og kost sammen? Svaret er, mere end vi tror. Der findes forskellige opfattelser af det, men at stress og hvile påvirker os og vores træning er de fleste enige om. - Kosten spiller en virkelig stor rolle for både din fysiske og psykiske sundhed, siger Madeleine Marcus, ernærings- og funktionsmedicinsk terapeut.

23 jul 2019
Kost & opskrifter
Gabriella Picano

Træningen der forbrænder flest kalorier

Træning er vigtigt for at vi har det godt. Men hvad vi spiser, og at vi slapper ordentligt af spiller også en stor rolle for hvilke træningsresultater, vi opnår. Vi har snakket med PT'en Gabriella Picano om træning og mad.

20 jul 2019
Sport & træning
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

16 jul 2019