Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2001, da Reebok købte JOFA for at forstærke deres position i hockeyverdenen, og i 2005 lancerede Reebok mærket Reebok Hockey. Rbk, som det ofte bliver forkortet til, kom tideligt med en innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, stave og skøjter.

For at forstærke mærket Reebok Hockeys position på markedet, tog de den tidigere superstjerne Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremgang i NHL, hvor han b.la. vandt pointligaen 06/07, og også blev kaldt the next one efter Wayne Gretzky, har hjulpet Reebok Hockey til at på kort tid etablere sig som en af de største mærker i hockeyverdenen. Produkterne fra Reebok Hockey er i høj kvalitet, og der er meget efterspurgte. Reebok Hockey har vist at de er et mærke man kan stole på.

En anden vigtig faktor til deres fremgang på hockeymarkedet er (ud over at de har mærket Reebok i ryggen) relationen til JOFA. Mærket JOFA er et svensk mærke, som blev grundlagt i midten af 20'erne, hvor de solgte bininger, handsker, skistave, skøjteremme osv. Deres sortiment blev større i løbet af flere etapper, og i 1963 tog de skridtet som for alvor præsenterede dem på hockeykortet. De begyndte af fremstille hockeyhjelme. I 60'erne og 70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som har været på de fleste af tidens store stjerner. JOFA har siden det ligget i foreste række når det gælder teknologi og design af hockeyhjelme, og dette er en kundskab som nu findes i firmaet Reebok Hockey.

Nogen andre stjerne, ud over Sidney Crosby, som har valgt at spille med Reebok Hockeys udstyr er fx: Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) och Patrice Bergeron (Boston Bruins).

I mange af Reebok Hockeys skøjter, findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebære at du gennem nogen enkle tryk fylder luftlommer i hælen, og skaftet med luft, og på den måde for du bedre komfort og optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey finder du også Inliners og tilbehør.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 28579 produkter
more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!

Nike

Sådan gør de nye Nike Free dit løbeskridt mere fleksibelt

Hvis du allerede kender til Nike Free, ved du sikkert også, at dette er løbeskoene til dig, der er på jagt efter den naturlige "barfodsoplevelse". Tjek de nye løbesko, som er mere fleksible end nogensinde!