• Gratis fragt over 199 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2004, da Reebok købte JOFA for at styrke sin position inden for hockeyverdenen og i 2005 lancerede Reebok varemærket Reebok Hockey. Rbk som varemærket ofte forkortes til kom tidligt med en ny og innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, køller og skridsko.

For at styrke varemærket Reebok Hockeys position på markedet tog de tidligt superstjernen Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremfær i NHL hvor han blandt andet vandt pointligaen 06-07 og også bliver kaldt for ”The Next One” efter Wayne Gretzky har hjulpet Reebok Hockey til på kort tid at etablere sig som et af de aller største varemærker i hockeyverdenen. Produkter fra Reebok Hockey holder en høj kvalitet, og de er virkelig eftertragtede. Reebok Hockey har vist, at de er et varemærke, man kan stole på.

En anden vigtig faktor til Reebok Hockeys fremfær på hockeymarkedet (foruden at de har varemærket Reebok i ryggen) er anerne fra JOFA. Varemærket JOFA er et svensk varemærket fra Malung, som da de blev grundlagt i midten af 1920'erne solgte bindinger, handsker, skistaver, skridskoremme osv. Deres sortiment bredtes i flere etaper og i 1963 tog de skridtet, som for alvor præsenterede dem på hockeykortet, da de begyndte at fremstille hockeyhjelme. I 60-70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som sad på de fleste af tiden store stjerner. JOFA har siden da ligget forrest, når det gælder teknologi og deisn af hockeyhjelme, og dette er en kundskab, som nu findes i virksomheden Reebok Hockey. 

Nogle andre store stjerner, foruden Sidney Crosby som har valgt at spille med Reebok Hockeys produkter er f.eks. Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) og Patrice Bergeron (Boston Bruins). Også de svenske NHL-stjerner som Adam Larsson (New Jersey Devils), Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) og Jonathan Ericsson (Detroit Red Wings) spiller med udstyr fra Reebok Hockey.

I mange af Reebok Hockeys skridsko findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebærer, at du gennem nogle enkle tryk fylde hælen og skaftet med luft, og på den måde får en perfekt komfort og en optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey findes og inliners og supportaccessories.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 28847 produkter
more news
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

1 dag sedan
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Löpträning teknik

Video: Automatiser dit løbeskridt i tre step

Du har sikkert hørt, at du skal tænke på hofter, holdning og fodnedsættelse når du løber. Men det er lettere sagt end gjort. Sådan automatiserer du din holdning og løbeskridt.

05 jun 2019
Sport & træning
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

Yogatights kan meget vel være noget af det mest behagelige tøj som findes, men ofte stiller vi flere krav til dem, udover at de bare skal være skønne.

23 may 2019
Nike Romaleos 3 XD

Minitest: Det her er Nike Romaleos 3 XD

"Hvad sker der med ryggen, hofterne og knæene, når du synker direkte igennem sålen?" Vi har prøvet løftesko fra Nike som tager dine udfaldsskridt og benpres til nye niveauer!

22 may 2019
Sport & træning
Vandring

Test af 3 lette vandringssko til ham

Ud på vandringstur? Her er vandrestøvlerne, som du skal have styr på til sommeren 2019!

21 may 2019
Eventyr & wellness
Vandring

Test af sommerens 3 bedste vandresko til hende

Skal du ud og vandre til sommer? Her er vandreskoene, som du behøver til sæsonen 2019.

15 may 2019
Eventyr & wellness
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Tre effektive maveøvelser som du bare må teste

"Hvordan får jeg en veltrænet mave?" Svaret er enkelt, men træningen er det ikke. Her er tre toptunet maveøvelser som går all in på din core!

15 may 2019
Sport & træning
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

Undervurder ikke en rigtig god lomme! Til når du vil have det allermest nødvendige med, er træningstøj med lommer en life saver. Her er nogle af vores fineste træningstights med lommer.

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

Du er vel ikke gået glip af vores nye kampagne Sport stilen? Vi vil inspirere dig og din garderobe til en fornyet træningslyst!

14 may 2019