Reebok Hockey - Viser nu: 1 modeller

Reebok Hockey

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2001, da Reebok købte JOFA for at forstærke deres position i hockeyverdenen, og i 2005 lancerede Reebok mærket Reebok Hockey. Rbk, som det ofte bliver forkortet til, kom tideligt med en innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, stave og skøjter.

For at forstærke mærket Reebok Hockeys position på markedet, tog de den tidigere superstjerne Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremgang i NHL, hvor han b.la. vandt pointligaen 06/07, og også blev kaldt the next one efter Wayne Gretzky, har hjulpet Reebok Hockey til at på kort tid etablere sig som en af de største mærker i hockeyverdenen. Produkterne fra Reebok Hockey er i høj kvalitet, og der er meget efterspurgte. Reebok Hockey har vist at de er et mærke man kan stole på.

En anden vigtig faktor til deres fremgang på hockeymarkedet er (ud over at de har mærket Reebok i ryggen) relationen til JOFA. Mærket JOFA er et svensk mærke, som blev grundlagt i midten af 20'erne, hvor de solgte bininger, handsker, skistave, skøjteremme osv. Deres sortiment blev større i løbet af flere etapper, og i 1963 tog de skridtet som for alvor præsenterede dem på hockeykortet. De begyndte af fremstille hockeyhjelme. I 60'erne og 70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som har været på de fleste af tidens store stjerner. JOFA har siden det ligget i foreste række når det gælder teknologi og design af hockeyhjelme, og dette er en kundskab som nu findes i firmaet Reebok Hockey.

Nogen andre stjerne, ud over Sidney Crosby, som har valgt at spille med Reebok Hockeys udstyr er fx: Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) och Patrice Bergeron (Boston Bruins).

I mange af Reebok Hockeys skøjter, findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebære at du gennem nogen enkle tryk fylder luftlommer i hælen, og skaftet med luft, og på den måde for du bedre komfort og optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey finder du også Inliners og tilbehør.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!