Reebok Hockey

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2001, da Reebok købte JOFA for at forstærke deres position i hockeyverdenen, og i 2005 lancerede Reebok mærket Reebok Hockey. Rbk, som det ofte bliver forkortet til, kom tideligt med en innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, stave og skøjter.

For at forstærke mærket Reebok Hockeys position på markedet, tog de den tidigere superstjerne Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremgang i NHL, hvor han b.la. vandt pointligaen 06/07, og også blev kaldt the next one efter Wayne Gretzky, har hjulpet Reebok Hockey til at på kort tid etablere sig som en af de største mærker i hockeyverdenen. Produkterne fra Reebok Hockey er i høj kvalitet, og der er meget efterspurgte. Reebok Hockey har vist at de er et mærke man kan stole på.

En anden vigtig faktor til deres fremgang på hockeymarkedet er (ud over at de har mærket Reebok i ryggen) relationen til JOFA. Mærket JOFA er et svensk mærke, som blev grundlagt i midten af 20'erne, hvor de solgte bininger, handsker, skistave, skøjteremme osv. Deres sortiment blev større i løbet af flere etapper, og i 1963 tog de skridtet som for alvor præsenterede dem på hockeykortet. De begyndte af fremstille hockeyhjelme. I 60'erne og 70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som har været på de fleste af tidens store stjerner. JOFA har siden det ligget i foreste række når det gælder teknologi og design af hockeyhjelme, og dette er en kundskab som nu findes i firmaet Reebok Hockey.

Nogen andre stjerne, ud over Sidney Crosby, som har valgt at spille med Reebok Hockeys udstyr er fx: Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) och Patrice Bergeron (Boston Bruins).

I mange af Reebok Hockeys skøjter, findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebære at du gennem nogen enkle tryk fylder luftlommer i hælen, og skaftet med luft, og på den måde for du bedre komfort og optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey finder du også Inliners og tilbehør.

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 23889 produkter
Nyhed