• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Reebok Hockey

Det hele begyndte i 2004, da Reebok købte JOFA for at styrke sin position inden for hockeyverdenen og i 2005 lancerede Reebok varemærket Reebok Hockey. Rbk som varemærket ofte forkortes til kom tidligt med en ny og innovativ kollektion bestående af højtpræsterende hockeyudstyr, køller og skridsko.

For at styrke varemærket Reebok Hockeys position på markedet tog de tidligt superstjernen Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) under deres vinger. Crosbys fremfær i NHL hvor han blandt andet vandt pointligaen 06-07 og også bliver kaldt for ”The Next One” efter Wayne Gretzky har hjulpet Reebok Hockey til på kort tid at etablere sig som et af de aller største varemærker i hockeyverdenen. Produkter fra Reebok Hockey holder en høj kvalitet, og de er virkelig eftertragtede. Reebok Hockey har vist, at de er et varemærke, man kan stole på.

En anden vigtig faktor til Reebok Hockeys fremfær på hockeymarkedet (foruden at de har varemærket Reebok i ryggen) er anerne fra JOFA. Varemærket JOFA er et svensk varemærket fra Malung, som da de blev grundlagt i midten af 1920'erne solgte bindinger, handsker, skistaver, skridskoremme osv. Deres sortiment bredtes i flere etaper og i 1963 tog de skridtet, som for alvor præsenterede dem på hockeykortet, da de begyndte at fremstille hockeyhjelme. I 60-70'erne solgte de hjelmmodellen ”VM-hjelmen”, en model som sad på de fleste af tiden store stjerner. JOFA har siden da ligget forrest, når det gælder teknologi og deisn af hockeyhjelme, og dette er en kundskab, som nu findes i virksomheden Reebok Hockey. 

Nogle andre store stjerner, foruden Sidney Crosby som har valgt at spille med Reebok Hockeys produkter er f.eks. Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) og Patrice Bergeron (Boston Bruins). Også de svenske NHL-stjerner som Adam Larsson (New Jersey Devils), Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) og Jonathan Ericsson (Detroit Red Wings) spiller med udstyr fra Reebok Hockey.

I mange af Reebok Hockeys skridsko findes den berømte pumpeteknologi. Dette indebærer, at du gennem nogle enkle tryk fylde hælen og skaftet med luft, og på den måde får en perfekt komfort og en optimal pasform.

I sortimentet fra Reebok Hockey findes og inliners og supportaccessories.

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 31839 produkter
more news
lofsan löpning

Sådan skal du trække vejret under vinterløbeturen

Selvom både temperaturen og snefug daler ned, behøver du ikke at stoppe med din løbetræning. Lovisa ”Lofsan” Sandström har tips og tricks til dit vinterløb.

5 timmar sedan
Sport & træning
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

Findes der noget, vi elsker mere end tights med høj talje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

5 dagar sedan
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

Tid til at skaffe en efterårsjakke, men er du på herrens mark med hvilken du skal købe? Sportamores kræsne testpanel er kommet dig i forkøbet og har gjort arbejdet for dig! Her er parkasjakkerne som er bedst i test.

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

Endelig er det tid til give sig i kast med løbe trail! Her er vores bedste trailsko fra Salomon, Icebug, Nike og Adidas.

02 oct 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

Her er skoene som holder dig skadefri og tager din præstation til indendørssport til max! Sportamores testpanel har testet seks hurtige modeller til håndbold, innebandy og volleyball.

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

For at præstere på højeste niveau og holde stilen på løbeturen, behøver du en lækker løbejakke! Sportamores kvindelige testpanel har løbet i fem modeller - her er deres mening.

25 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

Beskyt dig imod blæsten iført en trendy løbejakke. Her er løbejakkerne til herrer som præsterer allerbedst, når det kommer til ventilationsevne, vindtæthed og bevægelse!

24 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

Der er altid nogen trends som stikker mere ud end andre, i hver eneste sæson. Og ja, det er da sjovt at følge med moden, selv med træningspasset! Modejournalisten og stylisten Annika Norman ved, hvordan du skal klæde dig for at blive udnævnt til modeløvinde af gymmet.

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

Meget eller lidt støtte, til en stor eller lille barm? Her er de 6 bedste sport-bh'er i efterårets sortiment!

22 sep 2019