Prince - Viser nu: 43 modeller

Prince

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Prince

Prince er et mærke, som har en lang og solid erfaring med tennisprodukter. De begynder deres historie allerede i 1976, da Bob McClure opfandt den første boldmaskine ”little Prince”. Maskinen var den første model, som egnede sig til anvendelse uden for de professionelle baner, og den første maskine anvendte McClure uden for sin garage i Princeton, NJ


Derefter har Prince flere gange bevist, at de er et af de lednede mærker i tennisbranchen, båda når det gælder design, kvalitet og funktion på deres produkter. Eksempelvis udviklede Howard Head (Grundlægger af Head Ski Company) i 1976 den første Oversize ketsjer kaldet Prince Classic. Ketsjeren blev en af de mest populære i sin tid, og vandt folk både hos de professionelle spillere og hos amatøren, da den havde et stort effektiv hoved (sweetspot). Prince fandt også tideligt ketjseren The Prince Original Graphite frem, som er mest kendt som ”POG”. Denne model blev ligesom Prince Classic hyldet af flere af de aller bedste spillere, og mange indenfor branchen sagde at denne model satte en standart som de fremtidige ketsjer ville blive sammenlignet med. I dag findes der ogå flere spillere på Touren som anvender sig af POG-modellen. Andre ketsjeteknologier som Prince har fundet frem i årenes løb er b.la. Longbody, O3 og Speedport.


Prince fremstiller også mere end ketjser og boldmaksiner. De udviklede b.la. i midten af 80'erne tennisskoene TPU 4000. Skoene blev lavet specefikt til tennis, og med sin lette vægt og stabile design, blev de hurtig meget værdsat på tennisbanen. Prince fremstillede også tasker, tøj, strenge, tilbehør og lead tape. 


I sit team af professionelle spillere har prince b.la. nogen af sportens aller største stjerner som fx. Maria Sharapova, Nikolay Davydenko, Jennifer Capriati, Patrick Rafter, Jimmy Connors och Martina Navratilova.

   
Tennis har udvikler sig hurtigt fra år til år, og i dag er tennisspillerne både større, hurtigere og mere atletiske end nogensinde før. For at tilgodese disse spillere med det aller bedste, arbejder Prince stenhårdt med at fremstille produkter som tillader dem at vokse sammen med deres spil.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.