Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Prince

Prince er et mærke, som har en lang og solid erfaring med tennisprodukter. De begynder deres historie allerede i 1976, da Bob McClure opfandt den første boldmaskine ”little Prince”. Maskinen var den første model, som egnede sig til anvendelse uden for de professionelle baner, og den første maskine anvendte McClure uden for sin garage i Princeton, NJ


Derefter har Prince flere gange bevist, at de er et af de lednede mærker i tennisbranchen, båda når det gælder design, kvalitet og funktion på deres produkter. Eksempelvis udviklede Howard Head (Grundlægger af Head Ski Company) i 1976 den første Oversize ketsjer kaldet Prince Classic. Ketsjeren blev en af de mest populære i sin tid, og vandt folk både hos de professionelle spillere og hos amatøren, da den havde et stort effektiv hoved (sweetspot). Prince fandt også tideligt ketjseren The Prince Original Graphite frem, som er mest kendt som ”POG”. Denne model blev ligesom Prince Classic hyldet af flere af de aller bedste spillere, og mange indenfor branchen sagde at denne model satte en standart som de fremtidige ketsjer ville blive sammenlignet med. I dag findes der ogå flere spillere på Touren som anvender sig af POG-modellen. Andre ketsjeteknologier som Prince har fundet frem i årenes løb er b.la. Longbody, O3 og Speedport.


Prince fremstiller også mere end ketjser og boldmaksiner. De udviklede b.la. i midten af 80'erne tennisskoene TPU 4000. Skoene blev lavet specefikt til tennis, og med sin lette vægt og stabile design, blev de hurtig meget værdsat på tennisbanen. Prince fremstillede også tasker, tøj, strenge, tilbehør og lead tape. 


I sit team af professionelle spillere har prince b.la. nogen af sportens aller største stjerner som fx. Maria Sharapova, Nikolay Davydenko, Jennifer Capriati, Patrick Rafter, Jimmy Connors och Martina Navratilova.

   
Tennis har udvikler sig hurtigt fra år til år, og i dag er tennisspillerne både større, hurtigere og mere atletiske end nogensinde før. For at tilgodese disse spillere med det aller bedste, arbejder Prince stenhårdt med at fremstille produkter som tillader dem at vokse sammen med deres spil.

Prince - Viser nu: 36 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!