Prince - Viser nu: 35 modeller

Prince

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Prince

Prince er et mærke, som har en lang og solid erfaring med tennisprodukter. De begynder deres historie allerede i 1976, da Bob McClure opfandt den første boldmaskine ”little Prince”. Maskinen var den første model, som egnede sig til anvendelse uden for de professionelle baner, og den første maskine anvendte McClure uden for sin garage i Princeton, NJ


Derefter har Prince flere gange bevist, at de er et af de lednede mærker i tennisbranchen, båda når det gælder design, kvalitet og funktion på deres produkter. Eksempelvis udviklede Howard Head (Grundlægger af Head Ski Company) i 1976 den første Oversize ketsjer kaldet Prince Classic. Ketsjeren blev en af de mest populære i sin tid, og vandt folk både hos de professionelle spillere og hos amatøren, da den havde et stort effektiv hoved (sweetspot). Prince fandt også tideligt ketjseren The Prince Original Graphite frem, som er mest kendt som ”POG”. Denne model blev ligesom Prince Classic hyldet af flere af de aller bedste spillere, og mange indenfor branchen sagde at denne model satte en standart som de fremtidige ketsjer ville blive sammenlignet med. I dag findes der ogå flere spillere på Touren som anvender sig af POG-modellen. Andre ketsjeteknologier som Prince har fundet frem i årenes løb er b.la. Longbody, O3 og Speedport.


Prince fremstiller også mere end ketjser og boldmaksiner. De udviklede b.la. i midten af 80'erne tennisskoene TPU 4000. Skoene blev lavet specefikt til tennis, og med sin lette vægt og stabile design, blev de hurtig meget værdsat på tennisbanen. Prince fremstillede også tasker, tøj, strenge, tilbehør og lead tape. 


I sit team af professionelle spillere har prince b.la. nogen af sportens aller største stjerner som fx. Maria Sharapova, Nikolay Davydenko, Jennifer Capriati, Patrick Rafter, Jimmy Connors och Martina Navratilova.

   
Tennis har udvikler sig hurtigt fra år til år, og i dag er tennisspillerne både større, hurtigere og mere atletiske end nogensinde før. For at tilgodese disse spillere med det aller bedste, arbejder Prince stenhårdt med at fremstille produkter som tillader dem at vokse sammen med deres spil.

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!