Primus - Viser nu: 2 modeller

Primus

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Primus

Allerede fra starten, for mere end hundrede år siden, har Primus været et begreb for at lave mad, varme og lyse. Roald Amundsen havde med sig et køkken fra Primus i tasken da han var den første til at nå Sydpolen den 14. december 1911. Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay brugte Primus på Mount Everest da de nåede toppen den 29. maj 1953. Dette er bare 2 af flere opsigtsvækkende eventyr som har været beroende af Primus fra fortiden. Den dag i dag er vi konstant søgende efter at forbedre teknik og smarte løsninger til alle slags eventyr… Vores passion for naturen sammenlagt med vores tekniske kompetencer er hemmeligheden bag hver og én af disse innovationer. Dette er også anledningen til hvorfor vi håndtester hvert køkken inden de forlader vores fabrik i Estland. Vores mål er at se tll at hver og ét af køkkenerne bliver en pålidelig, livslang følgesvend. Vores tekniske køkken er ikke begrænset til dem som klatre op på de højeste bjerge, drager gennem de mest fjendtlige polarområder eller opdager de mest øde områder. Vores produkter er for alle, uanset placering og anvendelse. Vi har samme tilgang til hverdagskøkkener som ekspeditionskøkkener og andet tilbehør. For vi vil have at du skal kunne slappe af og nyde din tid udendørs og ikke behøves at bekymre dig om dit udstyr, uanset hvor du befinder dig og hvad du gør

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Tætsiddende pasform og højere returenergi i hvert skridt er det toneangivne i den hypede løbesko fra Adidas. Her er hvad vores testpanel syntes om skoen.

Seamlesstights

Endeligt! Vi tester seamlesstights

Få lidt ekstra liv ind i dit næste træningspas med et par bløde, fleksible og seamless træningstights. Vi har testet sæsonens favoritter!

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness