Primus - Viser nu: 2 modeller

Primus

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Primus

Allerede fra starten, for mere end hundrede år siden, har Primus været et begreb for at lave mad, varme og lyse. Roald Amundsen havde med sig et køkken fra Primus i tasken da han var den første til at nå Sydpolen den 14. december 1911. Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay brugte Primus på Mount Everest da de nåede toppen den 29. maj 1953. Dette er bare 2 af flere opsigtsvækkende eventyr som har været beroende af Primus fra fortiden. Den dag i dag er vi konstant søgende efter at forbedre teknik og smarte løsninger til alle slags eventyr… Vores passion for naturen sammenlagt med vores tekniske kompetencer er hemmeligheden bag hver og én af disse innovationer. Dette er også anledningen til hvorfor vi håndtester hvert køkken inden de forlader vores fabrik i Estland. Vores mål er at se tll at hver og ét af køkkenerne bliver en pålidelig, livslang følgesvend. Vores tekniske køkken er ikke begrænset til dem som klatre op på de højeste bjerge, drager gennem de mest fjendtlige polarområder eller opdager de mest øde områder. Vores produkter er for alle, uanset placering og anvendelse. Vi har samme tilgang til hverdagskøkkener som ekspeditionskøkkener og andet tilbehør. For vi vil have at du skal kunne slappe af og nyde din tid udendørs og ikke behøves at bekymre dig om dit udstyr, uanset hvor du befinder dig og hvad du gør

more news
Hanna Olvenmark

Lær dig at leve sparsomt- og sundt!

Hanna Olvenmark er diætist og ekpert på billig og bæredygtig mad. Hun giver her sine indspark til en grønnere linie i din madlavning.

Kost & opskrifter
iStock-859522432_coffee.jpg

Er du blevet vintertræt? og er du kaffeelsker? Tag en nappucino!

På denne tid af året kan eftermiddagskrisen være mere kritisk end vanligt, men fortvivl ikke! Vi ved hvad der kan hjælpe dig for lidt energi tilbage igennem din kaffepause.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Organotex_1.jpg

Imprægnering af skaltøj- Sådan gør du!

Du kan både vaske eller spraye dit skaltøj med imprægnering som er skånsomt mod miljøet. Sådan gør du og det skal du bruge!

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Julklappstips honom

11 Julegavetips til ham

Har du en partner, bror eller ven som ikke ved hvad han ønsker sig? Inget problem! Her er 11 gaver som alle mænd vil have selv om de måske ikke selv ved det.

Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

Ja det er dejligt at give, men det er nu også ganske rart at få! Her er nogle godbidder som vi gerne lægger under træet til os selv!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

plantbasedbythess.png

Grøn adventhygge!

Hvis du vil adventshygge på en lidt grønere måde i år har vi her et tip til dig!

Kost & opskrifter
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!