Mouli

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Mouli

MOULI
Mouli startede i Stockholm i foråret 2005, af to norsk-svenske brødre, Vemund og Eitil Tohrén Due. I begyndelsen var Moulis kollektioner små og bestod stort set kun af t-shirts og hoods. Mouli har vokset hele tiden og er blevet større i såvel forsælgning som sortiment. I dag tilbyder de næsten 500 unikke stile hvert år. Siden starten, har alle på Mouli forsøgt at formidle det kærligehedsfulde udtryk som ligger til grunden for mærket. Vi vil altid bevare vores personlige, afslappende men professionelle relationer til vores medarbejdere og kunder.


BAGGRUND
bag varemærket Mouli står brødrene Vemund og Eitil Thorén Due. Opvoksede i en kunstnerfamilie, har skabelse og kreativitet altid været centralt i deres liv. Moderen var skulptør og stenhugger, og faderen malede malerier. Det krav som forældrene stillede dem, var at de ikke måtte anvende linial og hviskelædder når de tegnede. Det er altid bedre, at bygge videre på noget man har gjort, så man for det frem man havde tænkt sig fra begyndelsen, i stedet for at hviske ud og starte forfra. De fejl man laver, bliver rigtige, hvis man lader dem udvikle sig. Dette var deres forældres enkle filosofi. Kunstnermiljøet, har formet brødrene, både som designere og mennesker. Det er viljen til at gå sine egne veje, til at tro på hvad de gør og være i stand til at vise hvad de har skabt, der kendetegner, hvad de gør i dag.Det er grundlaget for en kunstner, og det er grundlaget for mouli.
Bag mærket Mouli, findes også deres venner, som siden starten i 2005 har inspireret på forskellige måder og givet brødrene motivation til det de gør. Vemund og Eitil understreger at mærket Mouli vil udvikle sig. Begge ser det som en vigtig drivkraft at komme videre, og ikke bare stå stille. Hvordan udviklingen for Mouli kommer til at se ud, handler i stor grad om de personer som er med i Moulis verden. Men de vil begge understrege betydningen af mærket bevarer sin frihed og kunstnerisk sjæl.


NAVNET
Man kan sige at det var gennem en ulykke ved en bardisk at navnet Mouli blev til. Vemund Tohrén stod bag disken på en natklub, og skulle imponere sin nye kæreste med at par avancerede jongleringstriks med en shaker. Et eller andet sted gik noget galt, og shakeren landede i kærestens pande, som fik en ordenlig bule som resultat af det imponernde nummer. Som et plaster på såret, skaffede Vemund en hue til kæresten , og syede et jeanspatch fast på med teksten ”Mouli”, eftersom det var det han kaldte hende. Samtidig arbejdede Eitil på et design med et M, og pludselig havde brødrene et navn og en logotype.


DESIGN
Vi på Mouli tegner tøj til vores familie og venner, og det er også der vi henter vores inspiration og energi. Det skandinaviske udtryk kan altid ses i Moulis kollektioner. Tøjet er også kendt for dets unikke detaljer, og hvert tøjstykke har sin egen personlighed og karakter. Velarbejdede kreationer med innovative løsninger laves til anvendbart tøj. Det er grundlaget til Moulis designs, almindeligt tøj, men med heftige detaljer og luksus finnish.
Det er vigtigt for os på Mouli ikke at stoppe op i udviklingen. At bare gentage gamle vindere, er ingen udfordring. Vi må gøre plads til spontane improivisationer og kreative tilpasninger, men samtidig kan man anvende dem i forskellige miljøer, og på forskellige mennesker. Det er ved at fremhæve disse billeder, at idéer føddes, og når en idé fødes, så er det bare at begynde og tegne

 
Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 20902 produkter
Kvikkøb 160046-marc-opolo-sutton-3a-m-svart
Vejl. pris 1195 DKK
899 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage