Moon Boot - Viser nu: 4 modeller

Moon Boot

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Moon Boot

Giancarlo Zanalta er personen som blev så inspireret af månelandingen med Apollo d. 11. Juli 1969, at han designede et par støvler som mindede en smule om Neil Armstrongs månesko. Han kaldte dem Moon Boots, og de har siden det set ikke ændret sig meget, da de stadig bliver fremstillet i samme materiale. Moon Boot grundlæggeren, Gaincarlo var en ung entreprenør fra Mountbelluna i Italien. Denne by blev verdens centrum for produktion af sportssko.


Moon Boot er blevet pioner i at bringe sportsånden sammen med et touch af mode. Støvler blev hurtigt moderne, fordi man kunne anvende dem både på kælkebakken og i byen. Disse flotte støvler, er fremstillet så de både er meget lette, beskytter dig fra vand og holder dig varm. Også når termometeret vise -35 grader! Moon Boot findes i en række forskellige farver, stiler og materiale, men man holder altid fast ved den traditionelle model. Moon Boot er det bedste eksempel på det man kalder for Democratic design, alle uanset alder, køn eller stil, kan stolt bære Moon Boot støvlerne! Man har set alt fra skuespillere, kongelige og musikkere til mænd og kvinder af forskellige sociale miljøet som stolte bære deres Moon Boot støvler.

I 2000 blev Moon Boot af Louvre museet i Paris udnævnt som en af de hundrede vigtigste symboler på hvor tids design. Gennem årene har Moon Boot hængt med i trenderne, når det kom til farve, design og stilarter, men har altid været trofast overfor den oprindelige model, og har aldrig ændre formen.


Moon Boot har også øget deres sortiment med børnestørrelser og modeller. Der findes ingen anden støvle, som kan holde dit barns fødder både varme og trendy! Moon Boot støvlen er helt klart den bedste og hotteste støvle du kan bære under hele vintersæsonnen!

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til den rigtige sports-bh

Er du usikker på hvilken type af sports-bh som passer til hvad og hvordan den egentlig skal sidde, er dette guiden for dig.

Hoftlyft.jpg

5 øvelser der styrker din hofte og bagdel

Får du ondt i hoften når du løber? Her er øvelserne der forebygger unødvendige skader!

Sport & træning
svea_sneakers.jpg

12 røde køb til Valentins dag

Feel the love! Rød er ikke bare en flot farve det er også kærlighedens farve. Klik nogle lækre røde favoritter hjem til en du holder af, eller hvorfor ikke unde dig selv en lille gave på Valentins dag!

Ont i höften

Derfor får du ondt i hofterne når du løber

Får du ondt i hoften til firmafodbolden? Eller når du har lagt lidt ekstra på din løbetræning? Så kan det være en overanstregning.

Sport & træning
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bedste tips til langrend!

Kolde fingre, dårlig teknik og problemer med udstyret? Tag den kendte svenske langrendsskiløber Charlotte Kalla med på råd.

Sport & træning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du skal bruge til din solferie!

Hvis du og familien skal afsted til varmere himmelstrøg i vinterferien så siger vi bare - glem IKKE at pakke disse 8 ting i rejsetasken!

JR BLACKBURN

Pakkeliste til skitur med børn!

Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og er i så heldige at have booket skituren allerede med hele familien, så er her en liste med alt du behøver til turen!

Promenadskor

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over bjerge og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester syv modeller der gør arbejdet færdigt!

Yoga Veronica Jäderlund

Sådan bliver du en yogi 2019

Nyt år, nye yogarutiner! Yogin Veronica Jäderlund guider dig til et afslappende og stressfrit 2019

Eventyr & wellness
adidas quarterstrike.jpg

8 stilsikre køb for herrer

Det er snart lønningsdag. Med andre ord en perfekt mulighed for at unde dig selv en lille gave eller to. Her er 8 favoritkøb lige nu!

björn borg pants.jpg

Luksus! 9 nyheder for hende

Den første løn i 2019 er lige på trapperne. Her er 9 fine nyheder du kan klikke hjem lige nu!

278356.jpg

Derfor skal du bade koldt

Det er gratis, enkelt og giver en række positive helseeffekter. Det her er året hvor du skal tage turen ud efter det kolde gys!

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Hvilken tennisketsjer skal jeg købe?

Har du svært ved at vælge tennisketsjer? Vi har plukket de mest populærer modeller ud fra Wilson, Head, Babolat og Prince. Her får du hjælp til at finde den rigtige for dig!

Sport & træning
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer er det Mount Baker fra Canada snow som du skal satse på.