Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Moon Boot

Giancarlo Zanalta er personen som blev så inspireret af månelandingen med Apollo d. 11. Juli 1969, at han designede et par støvler som mindede en smule om Neil Armstrongs månesko. Han kaldte dem Moon Boots, og de har siden det set ikke ændret sig meget, da de stadig bliver fremstillet i samme materiale. Moon Boot grundlæggeren, Gaincarlo var en ung entreprenør fra Mountbelluna i Italien. Denne by blev verdens centrum for produktion af sportssko.


Moon Boot er blevet pioner i at bringe sportsånden sammen med et touch af mode. Støvler blev hurtigt moderne, fordi man kunne anvende dem både på kælkebakken og i byen. Disse flotte støvler, er fremstillet så de både er meget lette, beskytter dig fra vand og holder dig varm. Også når termometeret vise -35 grader! Moon Boot findes i en række forskellige farver, stiler og materiale, men man holder altid fast ved den traditionelle model. Moon Boot er det bedste eksempel på det man kalder for Democratic design, alle uanset alder, køn eller stil, kan stolt bære Moon Boot støvlerne! Man har set alt fra skuespillere, kongelige og musikkere til mænd og kvinder af forskellige sociale miljøet som stolte bære deres Moon Boot støvler.

I 2000 blev Moon Boot af Louvre museet i Paris udnævnt som en af de hundrede vigtigste symboler på hvor tids design. Gennem årene har Moon Boot hængt med i trenderne, når det kom til farve, design og stilarter, men har altid været trofast overfor den oprindelige model, og har aldrig ændre formen.


Moon Boot har også øget deres sortiment med børnestørrelser og modeller. Der findes ingen anden støvle, som kan holde dit barns fødder både varme og trendy! Moon Boot støvlen er helt klart den bedste og hotteste støvle du kan bære under hele vintersæsonnen!

Moon Boot - Viser nu: 4 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skaljakke – hvad er forskellen?

Er en softshellsjakke det samme som en skaljakke? Det er på tide, én gang for alle, at finde ud af hvad som adskiller de to jakketyper.

Mental träning

Bliv en bedre golfer med mental træning

Afstand, vindhastighed og svingteknik er ikke det eneste du skal tænke på for at blive en bedre golfer. Eksperten her ved, hvordan du træner dig mentalt op til at kunne håndtere modgang på banen.

Sport & træning
Header-HERR-2.jpg

Test! Bedste løbesko til ham 2019

Slå din egen personlige rekord med nye træningssko! Her er sæsonens herremodeller, som er bedst i test.

Osprey

Guide: Vælg den rette løberygsæk

1,5 liter, 15 liter eller en væsketaske? Eksperterne fra Osprey hjælper dig med at finde den rette rygsæk til din løbetur!

Sport & træning
Löparskor dam 2019

Test! Bedste løbesko til hende 2019

Gruset på gatorna är borta och det kan bara betyda än sak – det är dags att inviga ett par nya löparskor. Här är säsongens nya dammodeller som är bäst i test!

Bulk – Ta till vara på kalorierna

Spis mere og hold styr på kalorierne

Ved at vende kalorieoverskuddet til din fordel kan du træne oftere og mere intensivt. PT'en Mattias Egnell forklarer, hvordan du kan gøre som bodybuilders og øge portionerne på tallerken.

Kost & opskrifter
Elvine

Her er forårets jakketendenser til ham

Bomberjakke, grønt eller stilfuld - hvilken jakketendens skal du satse på til foråret? Vi har listet de tre vigtigste her!

Kari Traa

Her er forårets tre jakketendenser til hende

Det er på tide at finde den tyndere jakke frem for et smukt forårslook, så her opstiller vi tre hotte forårstendenser. Kombiner udeliv med fashion!

Test

TEST: De 5 bedste gummistøvler til børnene

Forår og regn hører sammen. Hvilket betyder at du nu skal finde de rette gummistøvler til børnene. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler som gør, at børnene rigtigt kan hoppe i vandpytter uden våde fødder.

Huvudvärk

Derfor får du hovedpine, når du træner

Får du også ondt i hovedet, når du træner? Så har du muligvis træningshovedpine. Bare rolig, det er ikke farligt og du kan gøre noget ved det.

Eventyr & wellness
Camelbak

Hvilke vandflasker skal jeg vælge?

Skal jeg vælge en BPA-fri plast, glas eller stål? De er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken model man skal investere i. Få hjælp i vores guide til at finde den flaske, der passer dig bedst.

Sport & træning
TESTBILD

Så godt er fashionabelt træningstøj

Fashion i al sin herlighed, men hvor squatvenlige er modemærkernes træningstøj egentlig? Træningsprofilen Sara Wiss har testet 3 seje outfits for at se, hvor svedvenlige de faktisk er.

726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sæsonens survival kit til ham

Dit bedste forår nogensinde? Se her, hvad du har brug for. Vi har samlet de ultimative gadgets, som du måske har brug for i løbet af forsommerens mange eventyr (og som du i øjeblikket kan få fingrene i til vores Mid Season Sale).

5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 forårsfavoritter, du IKKE må gå glip af

Alt hvad du behøver for at give dit hverdagslook et pift er lækre pastelfarver og et mix af materialer. Her er 8 forårsfavoritter i vores Mid Season Sale.

Cykelbyxor

TEST! Cykelshorts til ham og hende

Cykelbukser med pad er helt klart en af dine vigtigste investeringer, når du skal op på sadlen og træde til. Vi har testet sæsonens populæreste modeller!