Moon Boot - Viser nu: 3 modeller

Moon Boot

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Moon Boot

Giancarlo Zanalta er personen som blev så inspireret af månelandingen med Apollo d. 11. Juli 1969, at han designede et par støvler som mindede en smule om Neil Armstrongs månesko. Han kaldte dem Moon Boots, og de har siden det set ikke ændret sig meget, da de stadig bliver fremstillet i samme materiale. Moon Boot grundlæggeren, Gaincarlo var en ung entreprenør fra Mountbelluna i Italien. Denne by blev verdens centrum for produktion af sportssko.


Moon Boot er blevet pioner i at bringe sportsånden sammen med et touch af mode. Støvler blev hurtigt moderne, fordi man kunne anvende dem både på kælkebakken og i byen. Disse flotte støvler, er fremstillet så de både er meget lette, beskytter dig fra vand og holder dig varm. Også når termometeret vise -35 grader! Moon Boot findes i en række forskellige farver, stiler og materiale, men man holder altid fast ved den traditionelle model. Moon Boot er det bedste eksempel på det man kalder for Democratic design, alle uanset alder, køn eller stil, kan stolt bære Moon Boot støvlerne! Man har set alt fra skuespillere, kongelige og musikkere til mænd og kvinder af forskellige sociale miljøet som stolte bære deres Moon Boot støvler.

I 2000 blev Moon Boot af Louvre museet i Paris udnævnt som en af de hundrede vigtigste symboler på hvor tids design. Gennem årene har Moon Boot hængt med i trenderne, når det kom til farve, design og stilarter, men har altid været trofast overfor den oprindelige model, og har aldrig ændre formen.


Moon Boot har også øget deres sortiment med børnestørrelser og modeller. Der findes ingen anden støvle, som kan holde dit barns fødder både varme og trendy! Moon Boot støvlen er helt klart den bedste og hotteste støvle du kan bære under hele vintersæsonnen!

more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!