Monster

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Monster

Monster

Monster blev grundlagt i 1979 af musikelskeren og ingenøren Noel Lee. I dag er Monster verdens største producent af hovedtelefoner. Virksomheden anvender deres omfattende kundskaber indenfor musik og produktion i designet og tilblivelsen af hovedtelefoner. Med fokus på konstant forbedring og fantastisk kundeservice har Monster indtaget markedet for hovedtelefoner og forandret det for altid.

I 2007 etablerede Monster et samarbejde med kunstneren Dr. Dre omkring designet og fremstillingen af hovedtelefonerne Beats by Dr. Dre. Efterfølgende har Monster fremstillet hovedtelefoner i samarbejde med Lady Gaga, P Diddy, LeBron James og Justin Bieber.

Monster har for nylig lagt sit fokus over på serien iSport. iSport har samme exceptionelle lydkvalitet som Monsters andre hovedtelefoner, men de er designet til at kunne anvendes under træning og af atleter. Det betyder at hovedtelefonerne tåler sved og vand, er bekvemme og sidder ordentligt fast. De forskellige modeller lukker ind forskellige mængder lyde fra omgivelserne alt afhængig af hvor og hvordan du vil træne. Måske har du brug for at kunne fokusere helt i træningscentret eller måske foretrækker du at kunne høre hvad der sker i dine opgivelser hvis du f.eks. træner udendørs. iSport-serien indeholder hovedtelefoner med og uden ledning samt in-ear og over-ear versioner.

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 21710 produkter