Madshus - Viser nu: 3 modeller

Madshus

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Madshus

Øje for detaljer har fulgt Madhus i over 100 år. Fra begyndelsen da fremstillingen skete med hånd, til dagens top moderne fremstillingsproces. Den daglige drivkraft har altid været at finde de bedste materialer, og producere de bedste ski i verden.

Varemærket Madhus blev til i 1906 i en lade hjemme på gården i Vardal, Norge som tilhørte Martin Madshus's far. Fremstillingen af martins første træski blev lavet med eget værktøj, og en drøm var blevet til virkelighed. Martins øje for godt materiale, kunne se på hans valg af kernemateriale. Træ blev købt ind som råmateriale til fremstillingen. Madhus's fremstillere købte træer som stadig stod i skoven, og derefter brugte de adskillelige timer på at studere hvert træ for at finde den højeste kvalitet. De træer som klarede sorteringen, blev mærket med en madshus økse. Denne økse havde et M mærke på bagsiden, og dette mærke blev slået ind i hvert træ, så at Madshus fremstilere senere kunne lave en ski af træet.

Fremstillingsprocessen og valget af materiale har ændret sig drastisk i årenes løb. Det er gået fra original træ til dagens højeste kvalitets materiale. Dog er princippet det samme. Vi anvender os i dag kun af det fineste og mest stabile materiale, for at kunne opnå den højeste kontrol og fremstillingsproces samt bedste færdige resultat. I dag fremstiller vi vores ski af en akrylfoamkerne, komposit og kulfibre konstruktion. Denne fremstilling gør, at vi for et stabilt og kvalitetssikkert produkt. Vores daglige stræben er at hele tiden, med hjælp fra en masse tests og afprøvende procedure, at hver ski, støvle og stav er lavet med samme passion for både verdenseliten som for amatøren. Siden 1906, har dette været vores motto, og glansen fra Madshus økse, fortsætter med at leve, i hvert Madshus produkt som vi laver.

more news
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Kitchen workout

Kitchen workout – 6 øvelser med miniband

Det er let tilgængeligt, enkelt at sætte op og sparer dig tid. Men et træningspas ved siden af køleskabet er sværere end du tror!

Sport & træning
Massage

Ondt i ryggen? Test den her rygmassage

At kontorsjob, hverdags pligter og træning kan give ondt i ryggen er ingen nyhed. Her er rygmassagen som (til og med) din partner kan lære sig.

Eventyr & wellness
DK-Header.jpg

Stor test! Træningstights med høj talje

Tights, tights, tights og flere tights! Vores kvindelige testpanel har svedt i 8 favoritter til træningcentret.

Hälsoångest

Har du helseangst?

Hvis du har et overdrevet fokus på dit eget helse eller en stor frygt for at blive alvorligt syg kan du rammes af helseangst. Her er eksperternes tips til hvordan du kan afhjælpe det.

Eventyr & wellness
DK_header.jpg

Test: Syntetisk skiundertøj til langrend

Bekvemme støvler og gode ski er en nødvendighed for god langrend. Men glem ikke tøjet, med et syntetisk sæt skiundertøj der suger fugten til sig får du altså en bedre oplevelse på dine ture.

Adidas_brajpg

8 nye træningsfavoritter for hende

Hvordan fejrer du på bedst mulige måde at 2019 er skudt igang? Med nyt fedt træningstøj! Vi giver dig her otte nyheder der hjælper dig afsted til din træning.

Salomon.jpg

7 skridsikre sko til vintervejret

I sne og kulde gælder det om at have ordentlige sko på fødderne. De her syv modeller er sikre investeringer til sæsonens vejr og glatte underlag.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

iStock-692990626.jpg

5 helsetrends i 2019

Trendeksperten sætter her fokus på hvad der kommer gælde når det kommer til wellness det kommende år. Her er de fem største trends at holde øje med!

Eventyr & wellness
Burpees

5 nye varianter af burpees

Du behøver ikke springe dine burpees over hvis du er blevet træt af de gode gamle klassiske. Her er 5 nye varianter til din træning.

Sport & træning
Burpee

Kan jeg lave en burpee forkert?

Burpees er både hadet og elsket, øvelsen er god for hele kroppen og kommer i et hav af variationer. PT-Eva forklarer hvordan en burpee skal udføres og hvilken fejl der er den mest almindelige.

Sport & træning
sweatshirt_nike.jpg

Godt nyt(trænings)år med stil! 9 fund til herre

So fresh, so clean! Med nyt flot træningstøj bliver det lettere at komme afsted til træning!

DK_Header.png

Vinterens goggles som er bedst i test!

Føler du det kan være lidt et sats at bestille skibriler over nettet? Vi hjælper dig her med at vælge de rigtige! Vores testpanel har været ude og teste flere modeller for at du lettere får de rigtige hjem!

DK_header.jpg

Bedst i test! Sports-bh`er med god støtte

Den vigtigeste brik i træningsgarderoben er helt klart sports bh`en. Maksimal støtte, polstrede skulderstroppe og en optimal pasform der virker for dig. Her er ni modeller som holder brysterne på plads!