Madshus

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Madshus

Øje for detaljer har fulgt Madhus i over 100 år. Fra begyndelsen da fremstillingen skete med hånd, til dagens top moderne fremstillingsproces. Den daglige drivkraft har altid været at finde de bedste materialer, og producere de bedste ski i verden.

Varemærket Madhus blev til i 1906 i en lade hjemme på gården i Vardal, Norge som tilhørte Martin Madshus's far. Fremstillingen af martins første træski blev lavet med eget værktøj, og en drøm var blevet til virkelighed. Martins øje for godt materiale, kunne se på hans valg af kernemateriale. Træ blev købt ind som råmateriale til fremstillingen. Madhus's fremstillere købte træer som stadig stod i skoven, og derefter brugte de adskillelige timer på at studere hvert træ for at finde den højeste kvalitet. De træer som klarede sorteringen, blev mærket med en madshus økse. Denne økse havde et M mærke på bagsiden, og dette mærke blev slået ind i hvert træ, så at Madshus fremstilere senere kunne lave en ski af træet.

Fremstillingsprocessen og valget af materiale har ændret sig drastisk i årenes løb. Det er gået fra original træ til dagens højeste kvalitets materiale. Dog er princippet det samme. Vi anvender os i dag kun af det fineste og mest stabile materiale, for at kunne opnå den højeste kontrol og fremstillingsproces samt bedste færdige resultat. I dag fremstiller vi vores ski af en akrylfoamkerne, komposit og kulfibre konstruktion. Denne fremstilling gør, at vi for et stabilt og kvalitetssikkert produkt. Vores daglige stræben er at hele tiden, med hjælp fra en masse tests og afprøvende procedure, at hver ski, støvle og stav er lavet med samme passion for både verdenseliten som for amatøren. Siden 1906, har dette været vores motto, og glansen fra Madshus økse, fortsætter med at leve, i hvert Madshus produkt som vi laver.

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 26576 produkter
Kvikkøb 169093-nike-air-jumpsuit-youth-jr-svart
479 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.