J.Lindeberg - Viser nu: 22 modeller

J.Lindeberg

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

J.Lindeberg

J. Lindeberg blev grundlagt i 1996 af Johan Lindeberg med en vision om at udfordre mode- og golfbranchen. J. Lindeberg tilbyder et billigere alternativ til luksusvaremærkerne og var en pionær i forhold til moderigtige produkter, livsstilsfokuseret markedsføring og effektiv PR. Den konservative golfbranche domineres af tøj uden form, bomuldsmateriaer og sportstøj. J.Lindeberg startede en bevægelse indenfor golfverdenen ved at se på golfspilleren som en stilfuld idrætsudøver samt indføre ægte mode såsom en smallere silhuet og tekniske/funktionelle materialer. I 2010 lancerede J. Lindeberg en moderigtig luksuriøs skikollektion i de bedste funktionsmaterialer på markedet. Med en skræddersyet pasform og moderne design tilbydes et produkt som aldrig før er set på markedet for skimode. Siden 2012 har de nye ejere af J.Lindeberg, Stefan Engström og Kristian Vinther, indledt en ambitiøs vækststrategi for yderligere at udvide varemærket i Europa, Nordamerika og Kina. J.Lindeberg er i dag et ledende internationalt modehus. Med sine moderigtige sportskollektioner findes varemærket i over 900 butikker i 35 lande og er meget anvendt blandt verdens største stjerner indenfor musik, film, popkultur og sport.
Kvikkøb 158074-jlindeberg-stanford-striped-softshell-pant-f-svartvit
2695 DKK

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

MVP står for Most Valuable Product og du vil se det anført ved de varer der er en del af vores premiumsortiment. De produkter der kommer i limited udgave og hvor der ikke kan gåes på kompromis. Det bedste af det bedste, som er værd at give fuld pris for.
more news
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

pull up.jpg

5 øvelser PT:n aldrig springer over

Vil du vide hvilke øvelser proffen prioterer uanset hvad? De her fem ting laver den personlige træner Charlotte Beijer hver dag.

Sport & træning
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

Intervaller roddmaskin

3 hårde intervaller på romaskinen

Det er tidseffektivt, du træner hele kroppen og får et herligt endorfinkick. Her er tre intervalpas på romaskinen som får sveden til at løbe!

Sport & træning
löpning_kallt väder.jpg

Sådan her kan du løbe i vinterkulden

Bliver din løbetræning henvist til træningscentret når vinteren rammer? Minusgrader og kold luft behøver ikke sætte en stopper for at komme udendørs!

Sport & træning
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

Sneakers med for og som klarer regn er et krav til efterår og vinter. Her er nogle favoritter til herre og dame.

kokosdröm_.png

Recept: Unicorn toast & kokosdrøm

Mad der ser lige så godt ud som det smager får altid et stort plus fra os. De her to recepter vil tvinge food-instagrammeren frem i dig!

Kost & opskrifter
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

Snart er skisæsonen her, hvilket (forhåbeligt) betyder mange herlige ture på langrend. Vi hjælper dig med at finde bukserne der skal være din tro følgesvend til vinter!