• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Helly Hansen

Helly Hansens historie tog form i 1877. Efter mange år på havet begyndte den norske kaptajn Helly Juell Hansen og hans kone Maren Margerethe at producere tøj lavet af simpelt linned gennemblødt i linolie. Helly Hansens tøj ramte markedet hårdt og blev rost på Paris Expo, hvilket også øgede eksporten. Allerede i de første fem år solgte Helly Hansen ca. 10.000 produkter.

I 20'erne lavede Helly Hansen et gennembrud i produktudvikling og resultatet var et komplet 3-lags system, der i dag er kendt under navnet 3-Layer System. Et andet gennembrud i Helly Hansens historie fandt sted i 1949, da man opfandt Helox, en tynd plade af gennemsigtig PVC-plast, som blev syet ind i vandtætte jakker. Disse beklædningsgenstande tog næsten helt over efter oliebaseret overtøj og med 30 000 jakker solgt per månded, var succes et faktum.

I 1961 udviklede Helly Hansen den oprindelige fleece, og denne beklædningsgenstand begyndte snart at blive brugt af arbejdere, der havde brug for varmt tøj, der samtidig ventilerede under hårdt arbejde. Det nye materiale var let, isolerende, hurtigtørrende og endda beskyttet mod let regn og sne.

I løbet af 1970'erne udviklede Helly Hansen materialet LIFA. Fibrene i materialet holdt huden tør og varm ved at presse fugt væk fra kroppen, hvilket fjorde det ideelt til udendørstøj. Den nye generation af LIFA bruges stadig i Helly Hansens basistøj.

I 1980 blev Helly Tech lanceret, hvilket betød, at tøjet både åndede og holdt fugt ude. Dette betød, at udøvere af aktive udendørs-sportsaktiviteter nu kunne forvente tøj, der arbejdede sammen med dem, ikke mod dem. Helly Hansens udvikling af funktionelle jakker, der både er vandtætte og åndbare, har haft stor indflydelse på hele outdoor-industrien, og Helly Hansen-mærket er blevet et af Skandinaviens stærkeste.

I 1997 blev Helly Hansen købt af Investcorp fra Bahrain. Siden 2006 er selskabet ejet af Altor Equity Partners. Mærket er synligt i filmene The Perfect Storm og Touching the void. Udover at Helly Hansen i dag bruges af alle former for outdoor-udøvere; sejlere, skiløbere, eventyrere, er tøjet også blevet populært inden for industri, overlevelse og redning samt kendt som hverdagsovertøj, der skriger af prestige. 

Helly Hansen - Viser nu: 150 modeller

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 150 produkter
more news
Lofsan

Træningsprofilen Lofsan: ”Hverdagsmotion er vigtigere end vi tror"

Lovisa ”Lofsan” Sandström har arbejdet med træning i flere år. I en snak med Sportamore fortæller hun om det farlige ved at sidde stille, og hvordan du får den der hverdagsmotion, alle snakker om.

12 sep 2019
Sport & træning
Fruckostbowl

Super-ingredienserne du skal have i din breakfastbowl!

En bowl eller smoothie behøver ikke at være grøn for at være sund. Sådan her får du energi, protein og vitaminer indenbords med forskellige kombinationer af frugt og bær.

06 sep 2019
Kost & opskrifter
Maja Pernefeldt

Sådan skal du træne, hvis du har en knæskade

Mange der træner har problemer med knæene. Der findes næsten lige så mange knæskader som der findes mennesker, men der findes nogle generelle tips og råd til dig som har en knæskade. Vi har snakket med fysioterapeuten Maja Pernefeldt.

04 sep 2019
Sport & træning
Selleri

Sellerijuice – den hotteste helsetrend lige nu

Selleri er gået fra at være kedelig suppeingrediens til en supertrendy grøntsagsjuice. Sportamores egen kostkender Matilda Alexandersson opklarer hvorfor, sellerien er værd sin hype.

27 aug 2019
Kost & opskrifter
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

Krampe, forstrækninger og stivhed i lægmusklerne er normalt blandt løbere. Genkender du det? Test et par kompressionsstrømper! De her er bedst i test.

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

Høj talje, animalprint eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningstights til damer fra Adidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

Skal du købe nye træningssko? Her er herre- og damemodellerne som er bedst i test!

15 aug 2019
Matilda Johnson retention

Lær at kende os på Sportamore!

Matilda Johnson arbejder som produktudvikler på Sportamore og elsker løb. Matilda har løbet hele livet - ikke fordi at hun flygter fra noget, hun synes bare, at det er virkelig fedt.

07 aug 2019
Sport & træning
Maja Pernefeldt

Ekspertens bedste tips: Sådan får du en stærk og sund ryg

Ryggen er en stor del af kroppen og skal være stærk for at vi kan klare alle hverdagens gøremål. Men hvordan får man egentlig en sund ryg? Fysioterapeuten Maja Pernefeldt forklarer.

05 aug 2019
Sport & træning
pischa

Derfor skal du ikke løbe for at komme ned i vægt

Læs på! Det er ekspertens bedste råd, når det gælder løb og vægttab - en kombination som i det forkerte format faktisk kan blive direkte skadelig.

02 aug 2019
Sport & træning
malin möller

Træning efter fødsel – hvordan gør jeg?

Det er ikke en nem sag at føde et barn, hverken psykisk eller fysisk. Malin Möller, certificeret mammamage-træner, giver her de bedste tips til, hvordan du kan træne efter en fødsel og hvordan du skal tænke.

01 aug 2019
Sport & træning
malin möller

Træning for gravide: mammamage-træneren guider

Træning under graviditet er godt - men mange som venter barn har spørgsmål om hvordan og hvad man må gøre, når det kommer til træning. PT'en og certificeret mammamage-træneren Malin Möller har svarene.

01 aug 2019
Sport & træning
adidas ultimafusion female

Sådan vælger du den rette træningssko

Du er sikkert klar over, at du behøver flere forskellige sko til forskellige typer af træning. Men hvilke sko er egentlig bedst til hvad? Vi opklarer hvilke sko som er de rette til dig.

31 jul 2019
Eva Sjöholm

Alt det du vil vide om træningsømhed

Hvad er træningsømhed? Er det godt eller dårligt? Mange som træner undrer sig over, hvorfor de vågner dagen efter et hårdt pas og knapt kan komme ud af sengen. PT'en Eva Sjöholm forklarer.

26 jul 2019
Sport & træning
Problem med vaderna header

Derfor får du problemer med lægmusklerne, når du løber

Er du en af de mange som let får krampe, bliver stiv eller får ondt i lægmusklerne, når du løber? Her forklarer eksperten hvad det beror på.

26 jul 2019
Sport & træning