• Gratis fragt over 299 kr & gratis retur
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Helly Hansen

Helly Hansens historie tog form i 1877. Efter mange år på havet begyndte den norske kaptajn Helly Juell Hansen og hans kone Maren Margerethe at producere tøj lavet af simpelt linned gennemblødt i linolie. Helly Hansens tøj ramte markedet hårdt og blev rost på Paris Expo, hvilket også øgede eksporten. Allerede i de første fem år solgte Helly Hansen ca. 10.000 produkter.

I 20'erne lavede Helly Hansen et gennembrud i produktudvikling og resultatet var et komplet 3-lags system, der i dag er kendt under navnet 3-Layer System. Et andet gennembrud i Helly Hansens historie fandt sted i 1949, da man opfandt Helox, en tynd plade af gennemsigtig PVC-plast, som blev syet ind i vandtætte jakker. Disse beklædningsgenstande tog næsten helt over efter oliebaseret overtøj og med 30 000 jakker solgt per månded, var succes et faktum.

I 1961 udviklede Helly Hansen den oprindelige fleece, og denne beklædningsgenstand begyndte snart at blive brugt af arbejdere, der havde brug for varmt tøj, der samtidig ventilerede under hårdt arbejde. Det nye materiale var let, isolerende, hurtigtørrende og endda beskyttet mod let regn og sne.

I løbet af 1970'erne udviklede Helly Hansen materialet LIFA. Fibrene i materialet holdt huden tør og varm ved at presse fugt væk fra kroppen, hvilket fjorde det ideelt til udendørstøj. Den nye generation af LIFA bruges stadig i Helly Hansens basistøj.

I 1980 blev Helly Tech lanceret, hvilket betød, at tøjet både åndede og holdt fugt ude. Dette betød, at udøvere af aktive udendørs-sportsaktiviteter nu kunne forvente tøj, der arbejdede sammen med dem, ikke mod dem. Helly Hansens udvikling af funktionelle jakker, der både er vandtætte og åndbare, har haft stor indflydelse på hele outdoor-industrien, og Helly Hansen-mærket er blevet et af Skandinaviens stærkeste.

I 1997 blev Helly Hansen købt af Investcorp fra Bahrain. Siden 2006 er selskabet ejet af Altor Equity Partners. Mærket er synligt i filmene The Perfect Storm og Touching the void. Udover at Helly Hansen i dag bruges af alle former for outdoor-udøvere; sejlere, skiløbere, eventyrere, er tøjet også blevet populært inden for industri, overlevelse og redning samt kendt som hverdagsovertøj, der skriger af prestige. 

Helly Hansen - Viser nu: 172 modeller

  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 172 produkter
more news
Barnskor

Guide: Sådan finder du den rette skostørrelse til børn

At finde velsiddende vinterstøvler til de mindste i familien er lettere sagt end gjort. Her er rådene, som gør sæsonens skoindkøb til børnene lettere.

1 dag sedan
Kompressionskläder header

Derfor skal du løbe i kompressionstøj

Medicinsk graderet kompression kan hjælpe dig at øge din ydeevne, lindre spændinger i læggen og øge blodcirkulationen. Her er alt du har brug for at vide omkring når, hvordan og hvorfor de skal anvendes!

2 dagar sedan
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens bedste løbeshorts til dame og herre

Når du skal ud og løbe til sommer, er det vigtigt at du har det aller bedste tøj på. Varmen stiller høje krav til dit tøjs ventilationsevne, pasform og længde. Her finder du 9 modeller som lever op til kravene!

02 jul 2019
Gabriella Picano

Hvilken træningsform passer til mig?

At vide hvilken træningsform der passer til dig kan være svært - men det behøver det ikke at være. Gabriella Picano arbejder som PT og ved hvad du skal spørge dig selv om i jagten på den rette træningsform til netop dig.

25 jun 2019
Sport & træning
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

19 jun 2019
Jannica Sigurdsson

Det skal du tænke på ved sommerløb

Mange er ivrige efter at komme ud på sommerens løbeture. Løbefan Jannica Sigurdsson, som blandt andet driver Instagramkontoen @runn1ca, deler her sine bedst tip til løb om sommeren.

18 jun 2019
Sport & træning
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Maja Pernefeldt tunga lyft

Sådan løfter du sikkert - uden at skade ryggen

At køre et korrekt løft indebærer mere end bare at stå hoftebredt med fødderne og bøje kroppen på den rette måde. Fysioterapeuten slår her et slag for den indre spænding og forklarer, hvordan du løfter skadefrit.

12 jun 2019
Sport & træning
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Löpträning teknik

Video: Automatiser dit løbeskridt i tre step

Du har sikkert hørt, at du skal tænke på hofter, holdning og fodnedsættelse når du løber. Men det er lettere sagt end gjort. Sådan automatiserer du din holdning og løbeskridt.

05 jun 2019
Sport & træning
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019