Fatpipe

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Fatpipe

Fatpipe er et finsk mærke fra Helsinki, som sælger Floorball produkter. Varemærket kan kendes ganske let på deres dødningehoved, som ofte ses på produkterne. Ud over floorballstave, fremstiller Fatpipe også floorballblade, tasker, beskyttelsesbriller, og greb. Fatpipe er et mærke som levere floorball produkter af høj kvalitet og med et flot design. I dag sælger Fatpipe produkter rundt om i verden, og b.la. i lande som Australien, Malaysia, Norge, Singapore, Japan og Sverige. Produkterne har et fedt design, og deres stave har et rigtig godt skaft, som hjælper med at få ordenlig styr på både bolde og modstandere.


Blandt Fatpipes mest kendte stave er der BadAce, Bow Fat, Fat Lady, Gringo, John Doe, Junior, Orc, S-Bow, Shock og Wiz. Som tidligere nævnt, fremstiller fatpipe ikke bare floorballstave, men også blade. Blandt disse kan man finde modeller som det klassiske Goarblad, Hole, J-Orc som er specielt tilpasset til junioere, Orc, Pure, Rage, Raw og Wiz. Noget andet som Fatpipe producere, er tasker og tilbehør. Fatpipe fremstiller computertasker, tasker til floorballbolde, store og rummelige stickbags, som kan indeholde op til 15 stave, lignende tasker, med plads til lige så mange juniorstave og tasker til træningstøj og tolilettasker. I Fatpipes tøj sortiment finder man b.la. En kollektion til kvinder, med toppe i forskellige modeller, lette træningsjakker, hårbånd og bukser. Fatpipe er også kommet ud med en Team Wear kollektion, med flotte sæt. Kortere shorts, t-shirts, bukser og jakker. Fatpipe har selvfølgelig også en speciel kollektion til målmænd. Der finder du beskyttelse til forskellige dele af kroppen. De fremstiller også bolde i forskellige farver, svedbånd og hårbånd med forskellige tryk, og ofte vende det karakteristiske dødningehoved tilbage.


Fatpipe er store indenfor floorball verdenen, og de arrangere b.la. Fatpipe summer camp. Det er en lejr, hvor børn som elsker floorball kan udøve deres sport, udvikle sig, lege, møde venner, og også møde flere af deres idoler.

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 21710 produkter