Fatpipe - Viser nu: 1 modeller

Fatpipe

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Fatpipe

Fatpipe er et finsk mærke fra Helsinki, som sælger Floorball produkter. Varemærket kan kendes ganske let på deres dødningehoved, som ofte ses på produkterne. Ud over floorballstave, fremstiller Fatpipe også floorballblade, tasker, beskyttelsesbriller, og greb. Fatpipe er et mærke som levere floorball produkter af høj kvalitet og med et flot design. I dag sælger Fatpipe produkter rundt om i verden, og b.la. i lande som Australien, Malaysia, Norge, Singapore, Japan og Sverige. Produkterne har et fedt design, og deres stave har et rigtig godt skaft, som hjælper med at få ordenlig styr på både bolde og modstandere.


Blandt Fatpipes mest kendte stave er der BadAce, Bow Fat, Fat Lady, Gringo, John Doe, Junior, Orc, S-Bow, Shock og Wiz. Som tidligere nævnt, fremstiller fatpipe ikke bare floorballstave, men også blade. Blandt disse kan man finde modeller som det klassiske Goarblad, Hole, J-Orc som er specielt tilpasset til junioere, Orc, Pure, Rage, Raw og Wiz. Noget andet som Fatpipe producere, er tasker og tilbehør. Fatpipe fremstiller computertasker, tasker til floorballbolde, store og rummelige stickbags, som kan indeholde op til 15 stave, lignende tasker, med plads til lige så mange juniorstave og tasker til træningstøj og tolilettasker. I Fatpipes tøj sortiment finder man b.la. En kollektion til kvinder, med toppe i forskellige modeller, lette træningsjakker, hårbånd og bukser. Fatpipe er også kommet ud med en Team Wear kollektion, med flotte sæt. Kortere shorts, t-shirts, bukser og jakker. Fatpipe har selvfølgelig også en speciel kollektion til målmænd. Der finder du beskyttelse til forskellige dele af kroppen. De fremstiller også bolde i forskellige farver, svedbånd og hårbånd med forskellige tryk, og ofte vende det karakteristiske dødningehoved tilbage.


Fatpipe er store indenfor floorball verdenen, og de arrangere b.la. Fatpipe summer camp. Det er en lejr, hvor børn som elsker floorball kan udøve deres sport, udvikle sig, lege, møde venner, og også møde flere af deres idoler.

more news
2018

5 nemme kostråd, du kan følge i 2018

Gør ikke kosten til noget besværligt. Her er fem nemme huskeregler, hvis du vil spise lidt mere fornuftigt i det nye år.

Kost & opskrifter
längd

Top 3: Vores bedste langrendsjakker til damer og herrer

Usikker på hvilken jakke, der er bedst til langrend? Det ved vi! Her er tre langrendsjakker, der ikke skuffer.

sälen

Din guide til Sälen 2018

Nyd ferien i Sälen – ét af de mest populære skiområder i Sverige, som også mange danskere foretrækker. Her er de bedste tips om indkvartering, vidunderlige skiture og restauranter, så du kan få en perfekt ferie i det svenske skiområde.

Eventyr & wellness
alkohol

Er det besværet værd at tage en ”hvid måned”?

Juleferien er overstået, og en del har måske behov for at tage en ”hvid måned”. Men har det nogen effekt at sætte proppen i vinflasken nogle uger? Få lægens svar her.

Eventyr & wellness
under armour

Det mest trendy træningstøj til foråret 2018

Her er tøjet, skoene og forskellige trends, du kommer til at se i fitnesscenteret til foråret. Gå ikke glip af de supersmarte træningssko Under Armour!

sträckning baksida lår

Så behandler du en forstrækning

Hvis du får en forstrækning eller en muskelbrist, er det vigtigt at behandle den rigtigt for at mindske skaden og restitutionstiden. Her er naprapatens mest effektive råd.

Eventyr & wellness
sara rönne

De bedste tips, hvis du skal til Åre i 2018

Skal du på skiferie til Åre, ét af Sveriges mest populære skiområder, som også har mange danske gæster? Her får du en masse tips til din tur! Åre-eksperten, Sara Rönne, guider dig til de bedste oplevelser, når du skal på ski, after-ski og på restaurantbesøg.

Eventyr & wellness
free

Vinterløbeskoene, der er bedst i test

Sne, is, slud og glatte veje er ingen hindring for løb. Det handler blot om at løbe i de rigtige vinterløbesko! Den svenske løbecoach, Ida B Olsson, har testet tre favoritmodeller.

Lovisa Sandström.png

Svenske "Lofsan" giver gode råd: Sådan kommer du i gang med træningen i 2018

Her er de bedste tips og tricks, der gør 2018 til et succesfuldt træningsår!

Sport & træning
Happy_new_year

Sådan holder du nytårsløftet – en gang for alle!

Nytårsfyrværkeriet og de klirrende champagneglas ledsages ofte af et løfte om at ændre ting i dit liv. Læs, hvordan du lærer at overholde dine nytårsløfter.

Eventyr & wellness
early grey.png

Opskrift: Varm æblemost med ingefær

Frisk, god og varmende. Byt julegløggen ud med denne dejlige drik lavet af ingefær og sort te.

Kost & opskrifter
Header_2018

De bedste kup til juleudsalget

Her er redaktionens favoritter til både store og små og til lidt sødere priser.

DK-header.jpg

Træningstrøjerne, der er bedst i test!

En funktionstrøje skal være let at bevæge sig i, holde kroppen tør og være varm om vinteren til udendørstræning. Her er de langærmede modeller, der opfylder alle de krav.

Tekniktips

Tre gode teknik-tips inden Vasaløbet

Uanset om du satser hårdt på Vasaloppet 2018 eller bare er motionsløber, vil du have stort udbytte af disse tre teknik-tips.

Sport & træning
blomkål.png

5 vegetarretter til julefrokosten

De fleste af os vil have godt af at spise endnu mere grønt, men det kan være svært ændre madvaner især her op til jul. Men med disse vegetaropskrifter kan du overbevise selv de mest traditions-elskende familiemedlemmer om, at julemad og grøntsager nemt kan forenes.

Kost & opskrifter