Drop of Mindfulness

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Drop of Mindfulness

Drop of mindfulness, er et svensk tøjmærke med stærke bånd til New York, hvor de første idéer omkring virksomheden blev til af grundlæggerne Sofia Hellqvist og Carolina P.W. Koplingen til byen som aldrig sover, ses tydeligt i konceptet fra Drop of Mindfulness. Med inspiration fra gåture langs Hudson River, East Village og Bryant Park, kom drømmen om en smuk, legende og feminin kollektion af træningstøj!


Med moderne materialevalg, høj komfort og perfekt pasform, vil Drop of Mindfulness give inspiration til at være aktiv, have godt velvære samt leve i nuet. Drop of Mindfulness kollektionen formidler følelsen af velbefindende og inspiration hvor funktion, design og fitness flettes sammen med et moderne yoga- og træningsmærke til moderne mennesker. I toppen af deres produktliste finder man to modeller, som har haft stor succes. Candlelight toppen er lidt længere i formen, hurtigtørrende, og har indbygget bh. Spaguetti dog toppen har præcis de samme egenskaber. Den eneste forskel er, at den er lidt strammere.Hvis du vil have shorts, kan du vælge mellem to modeller. Sofish Shorts har høj talje, vejer meget lidt og tørre hurtigt. Progress shortsene har praktiske lommer, indbyggede indertrusser og luftlommer for at opnå en køligere følelse når du træner. Drop of Mindfulness jakkerne er alle fremstillet i et materiale som er åndbart, ekstra meget på ryggen og under armene. Virksomheden producere også sportsbher som giver maximal støtte, og tørre meget hurtig. Drop of mindfulness kollektionen for mænd, er ikke vokset lige så hurtig som den for kvinder, men trods det, har de fremstillet et par rigtig flotte shorts. De er lidt længere, og for at gøre det så bekvemt som muligt, har de inbyggede underbukser.


Drop of Mindfulness har ligesom Yoga en tydelig filosofi om livsbalance. Uanset om det for dig handler om et fysiskt yogahold for at få en pause fra byens livlige puls, eller en løbetur om morgene for at rense tankerne. Hvert eneste Drop of Mindfulness tøjstykke kommer med en et meningsfuldt budskab, og desuden foræres hvert år 5% af forsælgningen til velgørenhedsorganitiationen Projct Playgrounds arbejde i Sydafrikas slum. Små dråber af mindfulness. Helt enkelt!

Desværre giver din søgning intet resultat.
Leder du eventuelt efter noget af nedenstående?
  • Søg efter:
  • Farver
    Vis alle Skjul
  • Pris
    Vis alle Skjul
  • Viser 60 / 21709 produkter