Dcore - Viser nu: 4 modeller

Dcore

Søg efter

Sportsgrene
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Dcore

2006, var året da Dcore blev grundlagt. Grundlægeren Adam Tell har b.la. været svensk mester i vægtløftning, konkurreret i atletik fitness, samt mange års erfaring som personlig træner. Dcores tøj fremstilles med hjælp fra personer som træner aktivt, og som har stor kundskab i funktionstøj, og ved hvad markedet søger. Sammen med et team af professionelle designere, kan Dcore tilbyde funktionelt designer tøj til det krops- og modebevidste træningsmenneske. Dcore sælger i Sverige, Danmark, Findland, Norge og USA.


Dcore har et team af professionelle udøvere indenfor flere forskellige sportsgrene som hjælper med at udvikle deres produkter. Teamet består b.la. af Ako Rahim – Athletic Fitness, Armine Sinabian – boksning, Besam Yosef – MMA, Denicé Lundevall – Body Fitness, Erik Björklund – Classic Bodybuilding, Henrik Lindh - Classic Bodybuilding, Homan Meshcat, Marius ”Metern” Graatrud, Niklas Lovén, Said Aighifary & Sakawan Ahmed – Bodybuilding,


mærket Dcore arbejder med flere forskellige pasformer på deres tøj. De har


Compression –en meget tight pasform, som er lavet for at hjælpe og aktivere muskelaktiviteten.
Tight fit – tæt pasform.
Normal fit – en normail halvløs pasform, som sidder skønt på kroppen.
Supersize – En serie af oversized tøj med løs pasform.


Nogle af Dcores mest populære produkter er Bodyfit Singlet, Functee Specialdesign & Bodydesigned Ribsinglet. Dette tøj indgår i Dcores basiskollektion for mænd, og de har alle Dcores høje kvalitet og gode pasform. Ud over den kollektion, har Dcore taget en fightwear kollektion frem med produkter som MMA shorts, Boardshorts, Xtreme Rashguard samt Rashguard long- & shortsleeve. Ud over disse har Dcore også en kollektion specielt tilpasset til kvinder. Der finder man b.la. Produkter som Performance Tracksuit, Performance Fresh Tanktop, Hotpants, Rib Singlet mfl.


Tøj er dog ikke det eneste som Dcore sælger. De fremstiller også træningshandsker, bandager, kasketter, sko, træningsbælter mm.

 

more news
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løbekollektion med bløde, jordfarvede nuancer som gengiver frihedfølelsen du kan opleve når du løber.

DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

Den står på vinterløb og langrend! Sats på skiundertøj i syntetisk materiale der bedst transporterer sved bort og holder dig tør. Vi tester ti 2018 favoritter til damer og herrer.

DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

Vores koldeste årstid er lige rundt om hjørnet og det er tid til at få styr på det underste varmende lag. Vi har testet sæsonens populæreste uldundertøj.

7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

Teddytrøjen er uden tvivl sæsonens hyggeligste trend. Få familien klædt på i det bløde plysmateriale!

Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

Gør dig mere synlig med reflekser! Vi har samlet 14 løbenyheder som er særligt gode til efterårs- og vinter træning i tusmørket.

ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

Køligere vejr betyder ikke nødvendigtvis at du skal rykke træningen indendørs. Ida B Olsson arbejder med at inspirerer indenfor sunhed og ved hvordan du bedst klær dig efter vejret.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

Har du svært ved at få sammensat det helt optimale tøj når du skal ud og løbe i efterårsvejret? Vi har testet tøjet du kan løbe i under efterårets kolde dage - den nye løbevest fra Blacc!

Blundstone

Nyt tidløst skomærke til Sportamore

Et nyt mærke er kommet ind tll os på Sportamore med både funktion og finesser i et. Blundstone tilbyder slidstærke sko med en trendsikker følelse og høj modefaktor.

Workout_sleeping

Sådan skal du træne for at sove bedre

Sover du bedre efter et hårdt aftenpas? Og burde du virkelig gennemanalyserevdin dag inden du skal sove? Søvnforskeren fortæller her hvorfor du skal undgå begge dele.

Eventyr & wellness
Vinterstövlar DK

Vinterstøvlerne for børn som er bedst i test!

Vinterleg kræver et par støvler der holderne fødderne varme og tørre. Det er en succes at kunne lege i vinterens kulde, sne og slud uden uden at blive kold og våd. Vores børne testpanel har testet vores bedste vinterstøvler. .

Sova_träna

Sådan påvirker søvnen din træning

Stressede hverdage kan få dig til at skære ned på søvnen for at finde tid til træningen. Men er det virkelig en god ide at sove mindre for at træne mere?

Eventyr & wellness
HEADER_DK.jpg

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

Er du på jagt efter et nyt pulsur? Vi har testet vores bedste modeller – både dyre multiure og mere basalevarianter som er lidt mere prisvenlige.

Back beans

Derfor skal du bage med bønner

Linser i granolaen og brownies på bønner? Ja! Her forklarer kostøkonomen og madjournalisten Lina Wallentinson Hvorfor du skal skal komme igang med at bage med bælgfrugter.

Kost & opskrifter