Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Nu kører vi: 30% på næsten alt!

Swipe up

workoutispassion

Træning og livsstil i ét og samme ur

Suunto 7

Det kan være svært at kombinere træning med en hektisk hverdag. Som hjælp findes nu Suunto 7, et smart sportsur som er helt unikt i sit slag. Ved at kombinere alle de praktiske funktioner som et smartur har med et utroligt alsidigt pulsur, så har du alt det, du behøver - i ét og samme ur.

Suunto 7 fungerer med både iPhone- og Android-modeller via det indbyggede operativsystem, WearOS by Google.

Track din træning med 70 forskellige sportsgrene

Med Suunto 7 får du hele 70 forskellige sportsgrene, pulsmåling på håndleddet og GPS-tracking. Du kan træne i fitness, løbe, cykle, svømme og meget mere samtidig med at apps som Endomondo og Strava samarbejder med Suunto-appen og dermed deler dine resultater.

Køb Suunto 7

Gratis kort som hjælper dig med at udforske

Ved hjælp af varmekort kan du se de mest populære ruter, som andre Suunto-brugere har trænet på. Med et enkelt swipe kan du se kortene, mens du træner. Alle kort er gratis og kan endda hentes ned til at blive brugt i offline-mode, inden du begiver dig ud på turen.

Køb Suunto 7

Smarte funktioner som forenkler hverdagen

Takket været WearOS by Google så er Suunto 8 et virkelig smart pulsur. Du kan få notifikationer fra dine farvoritapps, se kalenderinformation og to-do-lister samt holde styr på både samtaler og beskeder direkte på uret.

Køb Suunto 7

Altid klar til eventyr

Suunto 7 er vandtæt og står imod både stød, slag og skidt i al slags vejr - uanset om du er ude på dybt vand, cykler i skybruddet eller løbetræner i sne. Takket været de fysiske knapper og det holdbare Gorillaglas som dækker skærmen, så er Suunto 7 yderst robust. Batteriet rækker op til 48 timer og i 12 timer i GPS-tilstand.

Køb Suunto 7

Bedre hver dag

Når uret er tilsluttet til WiFi, så opdateres programopdateringerne automatisk. Det gør at uret altid er opdateret med de seneste funktioner. Smart, ikke?

Køb Suunto 7

Suunto 7

Smart- og sportsur i ét med WearOS by Google. Se påmindelser, kalender og beskeder direkte på uret. Træn ved hjælp af 70 forskellige sportsgrene, pulsmåling på håndleddet, GPS og gratis kort.

3 590 kr

Køb Suunto 7