0 : : 0 : : 0 SOMMERUDSALG SLUTSPURT! Mindst 30% rabat

Træning - Lige nu: 2394 modeller på lager

Træning

Søg efter

Varemærker
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Træning

Sko til træning, træningstøj og træningsudstyr finder du her. Vi har mere end 360 kendte mærker fx. Nike, Adidas, Puma, Reebok, Casall, Newline, Röhnisch, Under Armour mm. Vi sæler alle typer af beklædning, som du behøver til din træning som f.eks. Tights, træningstrøjer, jakker der kan åndes i, sports Bher og naturlighvis også shorts, T-shirts og strømper. Du finder også træningsudstyr som løbebånd, crosstrainers, gåbånd og romaskiner. Træningsmaskinerne findes i alle forskellige prisklasser, og kommer med forskellige former for programmer, for at hjælpe og inspirere dig. Du finder også bolde, yogamåtter, balanceredskaber og træningsvægte.
 • Søg efter:
 • Varemærker
  Vis alle Skjul
 • Farver
  Vis alle Skjul
 • Pris
  Vis alle Skjul
 • Viser 60 / 2394 produkter
more news
Fighter

Træn som en ægte fighter - her er 3 øvelser

Har du en indre fighter, som du gerne vil slippe fri? Madeleine Vall Beijner viser tre inspirerende træningsøvelser i sand fighter-stil, som du kan lave i fitnesscenteret.

Sport & træning
Svarta tights

Sorte klassikere

Farver og mønstre skal man ikke kimse ad, men vi har alle bruge for en lille sort ting i træningsgarderoben - et par sorte tights. Her er vores black beauties, som du ikke vil gå glip af!

Madeleine Vall

Sådan her trænede fighteren Madeleine Vall op til Wonder Woman

Flere pas om dagen skræmte ikke fighteren Madeleine Vall Beijner. Det var i stedet de mange retakes, som var en udfordring. Det her er, hvad hun syntes om at blive afprøvet i indspilningerne af Wonder Woman.

Sport & træning
rosa

Ny stilinspiration: Think pink!

Er du usikker på, hvad du skal have på, næste gang du skal ud at løbe? Eller hvilket outfit, som passer bedst til Instagram? Nu behøver du ikke at tænke mere over det. Lyserød er svaret!

Sommar 2017

Find sommerstilen 2017

Farverigt, mønstret og med meget energi. Her kan du få inspiration til at finde din helt egen sommerstil!

Ida B Olsson yogahjul

4 styrkeøvelser du kan lave med et yogahjul

Et yogahjul kan bruges til mere end at strække ud med. Træningsprofilen Ida B Olsson viser fire måder at træne din styrke på ved hjælp af det alsidige redskab.

Boxning

4 bokseøvelser som du kan lave med en ven

Elsker du at bokse og ønsker at tilføje træningsformen i din hverdags-workout? Her er fire øvelser, som du kan lave med en ven - derhjemme, udendørs eller i fitnesscenteret.

Sport & træning
DK-header.jpg

Test: Korte tights

Om sommeren vil man helst bytte de lange tights ud med en kortere model, når man løber eller træner. Vi har fundet ud af, hvilke korte tights som er bedst i test!

suunto sport wrist HR

Så godt er Spartan Sport Wrist fra Suunto

Det er smart, at have et ur på armen som måler din puls, når du løber, svømmer eller cykler. Testpanelet har prøvet det seneste pulsur fra Suunto, der måler pulsen omkring håndleddet.

Movement locomotion

Giv kroppen en udfordring! Prøv disse tre movement-øvelser

Bevæg dig som du aldrig har prøvet før! Lotta og Marcel Henriksen fra Movement Stockholm viser tre alsidige øvelser, som udfordrer kroppen på en ny måde.

Sport & træning
Träna med gummiband

10 øvelser du kan lave med et gummibånd

Træn hele kroppen med et effektivt cirkelpas - alt du behøver er et gummibånd. Her er træningsskemaet, du kan lave uden vægte.

Sport & træning
pischa strindstedt

Sådan træner du med hund

Hvis du vil kombinere ydelse med nydelse skal du prøve Pischa Strindstedts workout sammen med din vovse. Hårdt for både firbenede og tobenede!

Sport & træning
Tvätta sport-bh

Sådan vasker du din sports-BH

For at din sports-BH skal holde så længe som muligt, bør du følge disse vaskeråd. I øvrigt: Denne fejl skal du undgå!

Movement

Movement handler om frihed

Træning som giver total frihedsfølelse - Movement! Marcel og Lotta Henriksen arbejder med kroppens bevægelser og mener, at alle kan lære nye øvelser uanset alder.

Sport & træning
nike Free Tr 7 2017

Vi har testet Nikes nye træningssko

Free TR 7 er den seneste opdatering af Nikes populære træningssko til kvinder. Sådan her syntes testpanelet om den nye model.