0 : : 0 : : 0 -25% på næsten alt!

Snowboard - Viser nu: 110 modeller

Snowboard

Søg efter

Varemærker
Vis alle Skjul
Farver
Vis alle Skjul

Snowboard

køb snowboard og snowboardsæt her. Vi har boots og bindinger fra kendte mærker som Burton, Nitro, Forum og tøj fra Nike 6.0, Volcom, Orage, Roxy og 686. Vi sælger også hjelme fra POC og tasker, undertøj, spader og alt andet som du behøver for at dyrke denne sport. Hvis du vil filme når du står på snowboard anbefaler vi kammera fra GoPro og Contour, som du helt enkelt kan sætte på hjelmen. Vi har udstyr både til dem der står i skianlæg, og de der dyrker freeride.
 • Søg efter:
 • Varemærker
  Vis alle Skjul
 • Farver
  Vis alle Skjul
 • Pris
  Vis alle Skjul
 • Viser 60 / 110 produkter
more news
skidor

Sådan pakker du til skiferien

Har du det rigtige udstyr med på skiferien, bliver turen ofte mere behagelig og sjov. Her er de ting, du skal huske at få med på din skiferie.

Eventyr & wellness
picture organic clothing

Nyt hos Sportamore: Picture Organic Clothing

Picture Organic Clothing laver tøj til dig, som elsker at stå på ski, men som vil gøre det så miljøvenligt som muligt. Derudover er det rigtig flot!

Snowracer_blue_960x779_1_1b17326d3e8640a0909f8f2b52a902e6.jpg

11 sjove køb til vinterferien!

Tøjet, tilbehøret og udrustningen som giver dit barn en herlig vinterferie i sneen og på isen.

peak performance

Stilrent skitøj til vinterferien

Match farven på de sværeste pister med lækkert skitøj i klassisk sort. Vi har samlet ni alpine favoritter til drenge og piger.

skidhjälmar

5 beskyttende skihjelme

Glem ikke hjelmen når du skal ud at stå på ski. Her er nogle af de mest populære modeller lige nu!

goggles

Sådan ser årets skibrille-trends ud

Retro, enkelhed og individuelt touch. Sådan kan sæsonens trends sammenfattes, når det handler om beskyttelse til øjnene for dig som står på alpin-ski eller snowboard!

3 skäl att köpa Dragons goggles NFX2

3 grunde til at købe skibrillerne NFX2 fra Dragon

Når vejret skifter oppe på bjerget er det vigtig at enkelt kunne bytte linserne på dine skibriller. Dragons rammeløse skibrillemodel NFX2 har et prisbelønnet linsebyttesystem, som du kommer til at elske!

äppertiff

Derfor skal du stå på ski med Appertiffs nye skibriller Bruce

Et par skibriller giver dig supersyn oppe på bjerget. Appertiffs nye model Bruce ser ikke kun cool ud, den har også en pris som ikke er for hård ved pengepungen.

Header_Understall.jpg

Syntetisk undertøj som er bedst i test

Syntetisk undertøj er optimalt, når du skal løbe, cykle eller stå på langrendsski. Vi har testet seks stykker funktionelt undertøj, så at du kan finde den model, som passer dig bedst.

jackor

6 nye jakker som holder dig varm

Lønnen ruller snart ind på kontoen, ligesom efterårets ruskevejr ruller ind over os. Heldigvis har vi lige fået en masse nye jakker ind på lager. Her er 6 som vi er ret glade for.