Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Klik her for at se vores aktuelle deals

Fodbold

1694 produkter

Fodbold

Hvad er forskellen på fodboldsko/støvler?

Når du køber fodboldsko/støvler, skal du først og fremmest købe en model, der passer til underlaget. Er det indendørs, udendørs kunstgræs, naturligt græs eller grus? Produktoplysningerne har følgende forkortelser:

FG = Naturligt græs

AG =Kunstig græs

TF = Grus

IC = Indendørs

Det, der adskiller modellerne, er sålen og knopperne. Fodboldstøvler til naturligt græs (FG) har lange og hårde knopper, der giver et godt greb selv på bløde og våde baner. Sko med FG-knopper skal ikke bruges på kunstgræs, da de lange knopper risikerer at sidde fast i det kunstige græs og kan give forvridning af knæ og ankler. Salget af kunstgræsstøvler (AG) er steget, efterhånden som kunstgræsbaner er blevet mere og mere almindelige. Det, der adskiller modellerne er, at støvler til kunstgræs har lidt kortere knopper, som bedre modstår det slid, der kommer ved spil på kunstgræs. Fodboldstøvler til grus har mindre og markant flere små knopper under sålen. De er ofte mere dæmpede, hvilket gør dem mere holdbare og slidstærke. Grusstøvler kan bruges på hårde og tørre kunstgræsplæner, men så er det vigtigt, at det er meget kort græs, ellers får spilleren ikke godt nok fæste. Indendørs sko mangler knopper, men har en mønstret og flad sål for at komme i kontakt med gulvet og give godt greb. Indendørs fodboldsko kan også bruges til andre sportsgrene, men "almindelige" træningssko er sjældent egnede, da de ofte har for tyk sål eller er for klodsede til at spille fodbold i. Det er sjældent, at en fodboldspiller kun spiller på en type underlag. Hvis du spiller en masse fodbold på græs, er det bedst at have to par fodboldstøvler - et til kunstgræs og et til naturligt græs. For dem, der ikke spiller så ofte eller ikke går så meget op i deres spil, er der modeller, der kan bruges til både naturligt græs og kunstgræs. Her er FG/AG angivet i produktnavnet, og modellerne har en kombination af egenskaber, der rammer begge græstyper. Der findes også specielle i kvindemodeller, men udvalget er ikke så stort som for mænd. Mændenes modeller kan også bruges af kvinder, men de findes sjældent i små størrelser. For kvindelige spillere med små fødder anbefaler vi at tage et kig på juniorserien. Mange juniormodeller holder den samme kvalitet som voksne. Hvilke sko, der er bedst, fremgår som regel af prisen.

Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?

Du vælger først og fremmest fodboldsko/støvlet med udgangspunkt i underlaget, men der er mange andre aspekter at overveje, herunder materialet. Modeller til naturligt græs er traditionelt fremstillet i læder, og "kunstgræsstøvler" er normalt kun lavet af syntetisk materiale. Ofte er støvler til naturligt græs nu lavet af både læder og syntetisk materiale, hvor kun den øverste del er læder. De syntetiske materialer gør fodboldstøvlen lettere, men læder kan give en bedre fornemmelse og en bedre føling med bolden. Fodboldsko/støvler er ofte smalle og for spillere med brede fødder kan læder være en god løsning, da det tilpasser sig foden bedre end syntetiske materialer Når du vælger fodboldsko/støvler, er der er flere forskellige modeller at vælge imellem. Placeringen af ​​skosnørerne og størrelsen af pløsen er ting, der er forskellige fra model til model. Der er også fodboldstøvler helt uden snører og nogle med højt skaft, der går op over anklen og giver en strømpe-lignende pasform. Det værdsættes af spillere, der har skadet fødderne flere gange, da det giver en fin støtte. Der findes også modeller, der er tilpasset de forskellige positioner på banen. Er du angriber, anbefales det normalt at bruge en let og fleksibel fodboldsko/støvle med optimalt greb, da denne type passer til retningsændringer og hurtige skift. For midtbanespillere, der løber meget under en kamp, ​​kan støvler med lavere knopper være en fordel, da det er mere skånsomme mod fødderne. I vores sortiment finder du fodboldsko og fodboldstøvler i forskellige prisniveauer, og selvfølgelig har de dyreste en højere standard når det gælder materialer og teknologi. I Sportamore Magazine kan du læse artikler og test af produkterne, hvilket hjælper dig med at finde den rigtige model. Et tip er også at læse produktbeskrivelsen, der ofte angiver, hvilke egenskaber, modellen har. Du kan også konsultere vores kyndige kundeservice for at få hjælp til at finde det rigtige. Sportamores kundeservice kan nås via telefon, mail eller chat.

Vælg den rigtige fodbold

Fodbolde produceres i forskellige størrelser baseret på køn og alder:

Størrelse 3: for spillere op til 9 år.

Størrelse 4: for drenge mellem 10 og 12 år og piger mellem 10 og 16 år.

Størrelse 5: standardstørrelse for seniorspillere.

Hos os på Sportamore kan du købe en fodbold, der er velegnet til spil andre steder end på grønsværen. Til spil på gaden og op på legepladser findes der bolde, der har et mere "kontrolleret opspring". Strandfodbold, fodbold i sand, er blevet en populær sommeraktivitet for mange, og så er det en blødere fodbold, der er egnet til sand og bare fødder, der skal bruges. Der er også små fodbolde, der ikke bruges til spil, men kun til tricks og teknikøvelser.

Fodbold giver god kondi

Ud over at fodbold er en af ​​verdens sjoveste sportsgrene og aktiviteter, giver den også god kondi. Det er aldrig for sent at starte med fodbold, og for dem, der har svært ved at komme i gang med individuel træning, kan fodbold være svaret. Fodbold styrker både muskler og kondition. En hel fodboldkamp kan betyde flere kilometers løb, og samtidigt trænes kroppen i temposkift og vendinger. Afslut fodboldtræningen med lidt supplerende fysisk træning sammen med holdkammeraterne, den ekstra træning gør dig mere "holdbar" og reducerer risikoen for skader. Selv push-ups, sit-ups og drop-outs er sjovere med venner!

Hvordan skal fodboldsko/støvler sidde?

De skal sidde så stramt som muligt, og vigtigst af alt er, at skoen sidder stramt ved forfod og ankel. Så får du en god føling og bedre boldkontrol. Det er vigtigt, at fodboldstøvlen er behagelig, selvom den sidder stramt. For mange spillere er det en almindelig fejl at købe for store modeller og dermed miste noget boldfornemmelse, men sørg også for, at sko/støvler ikke er for små - undgå blå negle. Hvis du køber en model, der er helt lavet af læder, skal den i første omgang være på grænsen af for lille, fordi skoen efterhånden vil udvide sig og forme sig efter din fod. For juniorer med vokseværk skal man ikke have fodboldsko/støvler med mere end en centimeters margin.

Hvordan vasker jeg fodboldstøvlerne?

At passe sine fodboldstøvler er et must af hensyn til holdbarheden. De fleste er nu lavet helt eller delvist af syntetisk materiale, og derfor er rengøringen ikke meget tidskrævende. Disse modeller skal rengøres og tørres efter brug og forsynes med skoblokkere. Fodboldstøvler lavet af læder skal rengøres og smøres efter hver gang. Modeller af blandet materiale, dvs. både læder og syntetisk, rengøres lejlighedsvis og smørers med skosværte.

Hvilket udstyr er nødvendigt?

Fodbold kræver jo mere udstyr end fodboldstøvler. Selvfølgelig fungerer det med almindelige træningstrøjer og shorts ved træningen, men hos os på Sportamore finder du tøj, der er specielt produceret til fodboldbanen. Står du i "buret" og mangler et par målmandshandsker? Hos Sportamore finder du keeperhandsker fra store mærker som adidas, Puma, Uhlsport, Nike og flere andre. Vi har tynde og tykke målmandshandsker i flere forskellige prisklasser. Et must for fodboldspillere er fodboldstrømper, som ofte er knæhøje for at holde benbeskytterne på plads. Der findes strømper med forskellig tykkelse og funktion. Det handler bl.a.om, hvor godt ventilerede de er, og hvor meget kompression, de leverer. Hos Sportamore finder du fodboldstrømper i mange forskellige modeller, farver og mærker. Der er også meget at vælge imellem, når det gælder benbeskyttelse. Der er beskyttelse, der er syet ind i strømperne eller som du sætter uden på. Disse giver komprimering til benmusklerne og bliver på plads under hele kampen. Benbeskyttere findes i forskellige varianter. Nogle er små og glatte, og andre dækker mere af benet. De fleste modeller fås også i forskellige størrelser, afhængigt af længden på spillerens ben. Kontroller produktets størrelsesguide for at sikre dig, at du køber den rigtige udgave. For at få benbeskytterne og strømperne til at sidde ekstra godt under en hel kamp bruges ofte et bånd - husk at købe et bånd i samme farve som strømperne.

På kolde årstider kan der ofte være behov for undertøj, mellemlag, handsker, pandebånd og hue. Der er specielle målmandshandsker designet til fodbold, der ofte har små gummidetaljer i håndfladen og på fingrene for at give bedre greb på bolden. Børn spiller ofte i lange bukser efterår og vinter. Bukserne er lavet af polyester og sidder stramt over læggene. Ofte har de en lynlås i benenden, så det er lettere at få benbeskytterne på plads.

Spil som stjernerne

Mange af de store fodboldspillere i dag har deres egne modeller af fodboldstøvler. Messi har sin egen kollektion i et samarbejde med adidas - Nemeziz Messi. Modellerne fås til både voksne og børn, udendørs som indendørs. De passer til Messis tekniske og hurtige spillestil. For de allerstørste fans er tøj, benbeskyttere og andet tilbehør også inkluderet i adidas Messi-kollektion. Uanset om din yndlingsspiller er Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba, kan du købe det samme udstyr, som stjernerne spille i hos os på Sportamore.

Og på Sportamore kan du også købe fodboldtrøjer og kampdragter fra dit yndlingshold. Vi har trøjer fra flere af Europas største hold, såsom Liverpool, Juventus, Barcelona og Real Madrid. Vi har fodboldstøj til voksne, børn og babyer.

Proff tips

I Sportamore Magazine kan du ikke alene læse omfattende tests af sæsonens bedste fodboldstøvler eller få hjælp til at vælge det rigtige udstyr - vi byder også på smarte tips til fodboldspillere, bl.a. træningsvideoer, der lærer dig om alt det nyeste.

Fodbold

Hvad er forskellen på fodboldsko/støvler?

Når du køber fodboldsko/støvler, skal du først og fremmest købe en model, der passer til underlaget. Er det indendørs, udendørs kunstgræs, naturligt græs eller grus? Produktoplysningerne har følgende forkortelser:

FG = Naturligt græs

AG =Kunstig græs

TF = Grus

IC = Indendørs

Det, der adskiller modellerne, er sålen og knopperne. Fodboldstøvler til naturligt græs (FG) har lange og hårde knopper, der giver et godt greb selv på bløde og våde baner. Sko med FG-knopper skal ikke bruges på kunstgræs, da de lange knopper risikerer at sidde fast i det kunstige græs og kan give forvridning af knæ og ankler. Salget af kunstgræsstøvler (AG) er steget, efterhånden som kunstgræsbaner er blevet mere og mere almindelige. Det, der adskiller modellerne er, at støvler til kunstgræs har lidt kortere knopper, som bedre modstår det slid, der kommer ved spil på kunstgræs. Fodboldstøvler til grus har mindre og markant flere små knopper under sålen. De er ofte mere dæmpede, hvilket gør dem mere holdbare og slidstærke. Grusstøvler kan bruges på hårde og tørre kunstgræsplæner, men så er det vigtigt, at det er meget kort græs, ellers får spilleren ikke godt nok fæste. Indendørs sko mangler knopper, men har en mønstret og flad sål for at komme i kontakt med gulvet og give godt greb. Indendørs fodboldsko kan også bruges til andre sportsgrene, men "almindelige" træningssko er sjældent egnede, da de ofte har for tyk sål eller er for klodsede til at spille fodbold i. Det er sjældent, at en fodboldspiller kun spiller på en type underlag. Hvis du spiller en masse fodbold på græs, er det bedst at have to par fodboldstøvler - et til kunstgræs og et til naturligt græs. For dem, der ikke spiller så ofte eller ikke går så meget op i deres spil, er der modeller, der kan bruges til både naturligt græs og kunstgræs. Her er FG/AG angivet i produktnavnet, og modellerne har en kombination af egenskaber, der rammer begge græstyper. Der findes også specielle i kvindemodeller, men udvalget er ikke så stort som for mænd. Mændenes modeller kan også bruges af kvinder, men de findes sjældent i små størrelser. For kvindelige spillere med små fødder anbefaler vi at tage et kig på juniorserien. Mange juniormodeller holder den samme kvalitet som voksne. Hvilke sko, der er bedst, fremgår som regel af prisen.

Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?

Du vælger først og fremmest fodboldsko/støvlet med udgangspunkt i underlaget, men der er mange andre aspekter at overveje, herunder materialet. Modeller til naturligt græs er traditionelt fremstillet i læder, og "kunstgræsstøvler" er normalt kun lavet af syntetisk materiale. Ofte er støvler til naturligt græs nu lavet af både læder og syntetisk materiale, hvor kun den øverste del er læder. De syntetiske materialer gør fodboldstøvlen lettere, men læder kan give en bedre fornemmelse og en bedre føling med bolden. Fodboldsko/støvler er ofte smalle og for spillere med brede fødder kan læder være en god løsning, da det tilpasser sig foden bedre end syntetiske materialer Når du vælger fodboldsko/støvler, er der er flere forskellige modeller at vælge imellem. Placeringen af ​​skosnørerne og størrelsen af pløsen er ting, der er forskellige fra model til model. Der er også fodboldstøvler helt uden snører og nogle med højt skaft, der går op over anklen og giver en strømpe-lignende pasform. Det værdsættes af spillere, der har skadet fødderne flere gange, da det giver en fin støtte. Der findes også modeller, der er tilpasset de forskellige positioner på banen. Er du angriber, anbefales det normalt at bruge en let og fleksibel fodboldsko/støvle med optimalt greb, da denne type passer til retningsændringer og hurtige skift. For midtbanespillere, der løber meget under en kamp, ​​kan støvler med lavere knopper være en fordel, da det er mere skånsomme mod fødderne. I vores sortiment finder du fodboldsko og fodboldstøvler i forskellige prisniveauer, og selvfølgelig har de dyreste en højere standard når det gælder materialer og teknologi. I Sportamore Magazine kan du læse artikler og test af produkterne, hvilket hjælper dig med at finde den rigtige model. Et tip er også at læse produktbeskrivelsen, der ofte angiver, hvilke egenskaber, modellen har. Du kan også konsultere vores kyndige kundeservice for at få hjælp til at finde det rigtige. Sportamores kundeservice kan nås via telefon, mail eller chat.

Vælg den rigtige fodbold

Fodbolde produceres i forskellige størrelser baseret på køn og alder:

Størrelse 3: for spillere op til 9 år.

Størrelse 4: for drenge mellem 10 og 12 år og piger mellem 10 og 16 år.

Størrelse 5: standardstørrelse for seniorspillere.

Hos os på Sportamore kan du købe en fodbold, der er velegnet til spil andre steder end på grønsværen. Til spil på gaden og op på legepladser findes der bolde, der har et mere "kontrolleret opspring". Strandfodbold, fodbold i sand, er blevet en populær sommeraktivitet for mange, og så er det en blødere fodbold, der er egnet til sand og bare fødder, der skal bruges. Der er også små fodbolde, der ikke bruges til spil, men kun til tricks og teknikøvelser.

Fodbold giver god kondi

Ud over at fodbold er en af ​​verdens sjoveste sportsgrene og aktiviteter, giver den også god kondi. Det er aldrig for sent at starte med fodbold, og for dem, der har svært ved at komme i gang med individuel træning, kan fodbold være svaret. Fodbold styrker både muskler og kondition. En hel fodboldkamp kan betyde flere kilometers løb, og samtidigt trænes kroppen i temposkift og vendinger. Afslut fodboldtræningen med lidt supplerende fysisk træning sammen med holdkammeraterne, den ekstra træning gør dig mere "holdbar" og reducerer risikoen for skader. Selv push-ups, sit-ups og drop-outs er sjovere med venner!

Hvordan skal fodboldsko/støvler sidde?

De skal sidde så stramt som muligt, og vigtigst af alt er, at skoen sidder stramt ved forfod og ankel. Så får du en god føling og bedre boldkontrol. Det er vigtigt, at fodboldstøvlen er behagelig, selvom den sidder stramt. For mange spillere er det en almindelig fejl at købe for store modeller og dermed miste noget boldfornemmelse, men sørg også for, at sko/støvler ikke er for små - undgå blå negle. Hvis du køber en model, der er helt lavet af læder, skal den i første omgang være på grænsen af for lille, fordi skoen efterhånden vil udvide sig og forme sig efter din fod. For juniorer med vokseværk skal man ikke have fodboldsko/støvler med mere end en centimeters margin.

Hvordan vasker jeg fodboldstøvlerne?

At passe sine fodboldstøvler er et must af hensyn til holdbarheden. De fleste er nu lavet helt eller delvist af syntetisk materiale, og derfor er rengøringen ikke meget tidskrævende. Disse modeller skal rengøres og tørres efter brug og forsynes med skoblokkere. Fodboldstøvler lavet af læder skal rengøres og smøres efter hver gang. Modeller af blandet materiale, dvs. både læder og syntetisk, rengøres lejlighedsvis og smørers med skosværte.

Hvilket udstyr er nødvendigt?

Fodbold kræver jo mere udstyr end fodboldstøvler. Selvfølgelig fungerer det med almindelige træningstrøjer og shorts ved træningen, men hos os på Sportamore finder du tøj, der er specielt produceret til fodboldbanen. Står du i "buret" og mangler et par målmandshandsker? Hos Sportamore finder du keeperhandsker fra store mærker som adidas, Puma, Uhlsport, Nike og flere andre. Vi har tynde og tykke målmandshandsker i flere forskellige prisklasser. Et must for fodboldspillere er fodboldstrømper, som ofte er knæhøje for at holde benbeskytterne på plads. Der findes strømper med forskellig tykkelse og funktion. Det handler bl.a.om, hvor godt ventilerede de er, og hvor meget kompression, de leverer. Hos Sportamore finder du fodboldstrømper i mange forskellige modeller, farver og mærker. Der er også meget at vælge imellem, når det gælder benbeskyttelse. Der er beskyttelse, der er syet ind i strømperne eller som du sætter uden på. Disse giver komprimering til benmusklerne og bliver på plads under hele kampen. Benbeskyttere findes i forskellige varianter. Nogle er små og glatte, og andre dækker mere af benet. De fleste modeller fås også i forskellige størrelser, afhængigt af længden på spillerens ben. Kontroller produktets størrelsesguide for at sikre dig, at du køber den rigtige udgave. For at få benbeskytterne og strømperne til at sidde ekstra godt under en hel kamp bruges ofte et bånd - husk at købe et bånd i samme farve som strømperne.

På kolde årstider kan der ofte være behov for undertøj, mellemlag, handsker, pandebånd og hue. Der er specielle målmandshandsker designet til fodbold, der ofte har små gummidetaljer i håndfladen og på fingrene for at give bedre greb på bolden. Børn spiller ofte i lange bukser efterår og vinter. Bukserne er lavet af polyester og sidder stramt over læggene. Ofte har de en lynlås i benenden, så det er lettere at få benbeskytterne på plads.

Spil som stjernerne

Mange af de store fodboldspillere i dag har deres egne modeller af fodboldstøvler. Messi har sin egen kollektion i et samarbejde med adidas - Nemeziz Messi. Modellerne fås til både voksne og børn, udendørs som indendørs. De passer til Messis tekniske og hurtige spillestil. For de allerstørste fans er tøj, benbeskyttere og andet tilbehør også inkluderet i adidas Messi-kollektion. Uanset om din yndlingsspiller er Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba, kan du købe det samme udstyr, som stjernerne spille i hos os på Sportamore.

Og på Sportamore kan du også købe fodboldtrøjer og kampdragter fra dit yndlingshold. Vi har trøjer fra flere af Europas største hold, såsom Liverpool, Juventus, Barcelona og Real Madrid. Vi har fodboldstøj til voksne, børn og babyer.

Proff tips

I Sportamore Magazine kan du ikke alene læse omfattende tests af sæsonens bedste fodboldstøvler eller få hjælp til at vælge det rigtige udstyr - vi byder også på smarte tips til fodboldspillere, bl.a. træningsvideoer, der lærer dig om alt det nyeste.

more news
x

Nyt i: Adidas fodboldsko X Ghosted

Endelig! Her er X Ghosted - den nye version af Adidas 'uhyggeligt hurtige fodboldsko.

27 aug 2020
Sport & træning
Rehband

Alt hvad du vil vide om din meniskskade

Menisken i dit knæ kan blive beskadiget af vrid, rystelser og alvorlige stød, men ofte kommer en meniskskade ikke alene. Læs mere her!

16 jun 2020
Sport & træning
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

Tid til at skaffe dit barn et par nye fodboldstøvler? Helgradér dig ved at læse den her test først!

27 may 2020
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

Bliv klar til sæsonstart med et par nye fodboldstøvler. Her samler vi vores favoritter fra Nike, Puma og adidas.

25 feb 2020
Predator Mutator Pack

Forårets sejeste fodboldnyhed - Demonskin fra Adidas!

De har et "krybdyr-look", lanceres for første gang som unisex-modeller og er de hotteste, du kan spille i. Nu er de nye fodboldstøvler i Demonskin fra Adidas her!

27 jan 2020
Sport & træning
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi kommer til at elske de nye Nemeziz 19.1. En let, eksplosiv og virkelig fed sko for den offensive spiller. Her er testpanelets mening om den nye fodboldstøvle fra adidas.

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

Op til årets fodboldsfest udgiver Nike sin nye fodboldkollektion for damer. Del konkurrenceglæden og gør klar kampene i mærkets nye streetwear-tøj.

16 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

Korte, lange eller hårde knopper? Fodboldeksperten redegør, én gang for alle, for forskellen på knopperne på forboldstøvler til græsbane vs kunstgræs.

29 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

Har du den rette størrelse fodboldstøvle, og hvordan skal den så sidde? Adidas eksperten redegør her for den rette pasform til din fodboldstøvle.

24 apr 2019
Adidas Exhibit Pack

Guide: Find de rigtige fodboldsstøvler fra Adidas

At købe fodboldsstøvler på nettet behøver ikke være så svært. Vores testpanel guider dig igennem Adidas mest populære modeller.

29 jan 2019
Cristiano Ronaldo Paulo Dybala

Paulo Dybala: ”Sådan kommer det gå for Juventus i Champions League”

Juventus-spilleren Paulo Dybala er ansigtet udadtil for den nye fodboldsko Copa 19 fra Adidas. Vi har træffet verdensstjernen.

20 nov 2018
Sport & træning
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

Hele fodboldd-anmark holder vejret mens vi spændt venter på den nye Copa 19 gør sin entre. Her er alt du behøver vide om fodboldskoen som har fået sit første makeover i 36 år.

18 nov 2018
Adidas Spectral Mode Pack

Er pastel det nye sort?

Adidas tager springer og vover sig ud i en ny kollektion af fodboldstøvler. Glem den sorte klassiker, her kører vi med pastelfarver!

27 sep 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

School-cool i Nikes efterårsnyheder

Lige til skoelstarten slipper Nike deres nye kollektion til børnene der er super fed, trendy og helt vildt bekvemt. Her guldkorne dine børn ikke vil gå glip af.

30 aug 2018
Puma Future

Puma Uprising – det klare valg af fodboldstøvler for juniorer

VM 2018 er slut men der venter som bekendt altid en ny sæson rundt om hjørnet. Få tjek på den opdaterede model fra Puma som passer alle spillertyper.

26 jul 2018