Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Klik her for at se vores aktuelle deals

Sportamore Partners

Leverancer

Når du køber denne vare, der er en del af Sportamore Partners, sendes den direkte fra producentens eget lager. Du modtager en sms-besked, når pakken er tilgængelig hos dit nærmeste ombud. Vær opmærksom på, at hjemmelevering ikke er muligt for et produkt, der er en del af Sportamore Partners udbud.

Hvis du bestiller flere varer på Sportamore og en del af ordren sendes fra vores lager samt en del fra en Sportamore Partner vil der ske en delt leverance. Du vil derfor modtage minimum to adviseringer når pakkerne skal hentes hos ombudet. Dette vil også fremgå ved checkout I kassen inden du bekræfter købet og det vil fremgå på din ordrebekræftelse.

Returer

Du har 30 dages returret, fri fragt og fri retur på alle varer købt hos en Sportamore Partner via sportamore.dk, hvis du ønsker at returnerer gøres dette med den vedlagte retur fragtsseddel der følger med præcis den pakke du har modtaget. Ved tvivl kontakt kundeservice.

Hvis du ikke har en retur fragtseddel til din ordre kan du ligeledes kontakte kundeservice og vi hjælper dig ved at sende en ny retur fragtseddel tilhørende ordren.

Sørg altid for at få en kvittering når du sender en vare retur, enten elektronisk eller fysisk og behold den indtil din retur er behandlet.

Bytte

Vi gør opmærksom på det ikke er muligt at ombytte varer købt af en Sportamore Partner. Hvis du behøver at ombytte til foreksempel en anden størrelse sender du din købte vare retur og du vil få en tilbagebetaling. Du kan så ligge en ny ordre på den nye vare I rigtig størrelse.

Priser og rabatter

Er et produkt købt via Sportamore Partners kan der ikke anvendes rabatkoder eller andre kampagne tilbud.

Priser kan varierer på samme produkt afhængig af størrelse og farve. Det er altid den viste pris på det viste produkt der er gældende.