Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Klik her for at se vores aktuelle deals

Singles Day 2019

155 dage tilbage til Singles Day!

Vi er allerede tyvstartet!

Se vores bedste deals

Singles Day

Singles Day, også kaldet singlernes dag, er verdens største shoppingdag online og finder sted den 11 november.

Hvornår er Singles Day?

Singles Day 2019 finder sted mandag den 11 november. At den internationale dag er lagt lige dér, er ingen tilfældighed eftersom datoen bestående af fire ettere symboliserer enkeltpersoner, singler.

Singles Day dage de kommende år:
  • Onsdag den 11 november 2020
  • Torsdag den 11 november 2021
  • Fredag den 11 november 2022

Hvad er Singles Day?

Singles Day er et internationalt fænomen som blev grundlagt i 90'erne af kinesiske studenter på Nanjing University. Studenterne var trætte af, at singler ikke blev fejret ligesom par blev på Valentinsdag og skabte derfor Guanggun Jie, som i begyndelsen kun var rettet mod unge mænd i Kina. I takt med at fænomenet blev internationalt, fik det navnet Singles Day udenfor Kinas grænser og har siden det rettet sig mod alle singler, ikke kun ungkarle.

Singles Day i handelsverden

For omkring ti år siden fik de kinesiske butikker øjnene op for Singles Day eller Guanggun Jie, som de kalder dagen i Kina, og begyndte at tilbyde alle singler fede tilbud, noget som resten af verden hoppede med på et par år senere. I dag er Singles Day derfor ikke kun en dag som hylder alle singler, men også en anledning til at finde noget fint til sig selv, uanset civilstatus. Både internet baserede og fysiske butikker tilbyder sine kunder gode deals og tilbud på Singles Day, hvilket har medført at den 11 november lige nu er verdens største shoppingdag online.

Singles Day er større end Black Friday

Der er ikke mange som kender til, at Singles Day faktisk er større end Black Friday, hvis du kigger på salgstallene online. Black Friday er den vestlige verdens største shoppingdag, men Singles Day er et skridt foran takket være Kinas største onlinebutik Alibaba, som på Singles Day 2018 solgte varer for 280 milliarder kroner.

Singles Day på Sportamore

I løbet af de seneste år har Sportamore fulgt med på det internationale fænomen, og Singles Day bliver mere populært for hvert år som går. I 2017 satte vi en ny rekord på Sportamore og Singles Day blev årets bedste handelsdag, hvor de fleste køb bestod af jakker, støvler og løbesko. I år kan alle, uanset civilstatus, finde noget blandt vores Single day-tilbud på tøj, sko og sportudstyr.

Til Sportamore