Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Klik her for at se vores aktuelle deals

See my style

Hvad holder dig stilsikker om dagen og synlig i mørket om aftenen? Synligt løbetøj! Med det rette mix af detaljer kan du løbe sikkert under årets mørkeste måneder.

Sæsonens synlige løbelooks

Ekstra alt

Sørg for at du er synlig under løbeturen ved at vælge et gennemgående mønster af reflekser fra top til tå. Et maksimeret sort/hvidt sæt er helt i tidens ånd - top gerne det med neondetaljer for ekstra stilpoint.

Alt til vinterløbet

Med detaljer i fokus

Undgå følelsen af at lyse op som en diskokugle ved at vælge et stilren løbelook med mixede detaljer ved ankler og håndled. Rigeligt med reflekterende materiale for at du er synlig på løbeturen samtidig med at du har et nedtonet look. Win-win!

Sæsonens synlige løbetøj

Ekstra alt

Håndværkervesten i en ny version kan meget vel være årets cooleste stykke tøj. Er den samtidig lavet i et reflekterende materiale, så findes der ingen der vil kunne undgå at se dig på løbestien.

Alt til vinterløbet

Med detaljer i fokus

Undgå følelsen af at lyse op som en diskokugle ved at vælge et stilren løbelook med mixede detaljer ved bukseben og brystet. Rigeligt med reflekterende materiale for at du er synlig på løbeturen samtidig med at du har et nedtonet look. Win-win

Sæsonens synlige løbetøj