Gratis fragt over 399 kr & gratis retur30 dages returretKøb nu, betal i slutningen af oktober

Nu kører vi: 30% på næsten alt!

Girlpower med forårets hotteste sneaker

Bubblegum, freestyle og store sko - der er bare nogle ting som kun hører 90'erne til. Reeboks nye sneakers Royal Pervader og Royal Turbo Impulse fører tankerne tilbage til 1900-tallets sidste årti, hvor den mest trendy stil var en blanding af spøgefuldhed og attitude.

Køb sneakers fra Reebok

Chunky!

Nu kan du genskabe 90'ernes cooleste look med sneaker-nyheder fra Reeboks Royal Pervader og Royal Turbo Impulse. De er begge to chunky modeller med buede linjer, mægtige såler og pastelagtige farver. Mixede materialer med gennemsigtige detaljer blandes med funktionelt og behageligt FuelFoam-mellemsål som sikrer en responsiv og dæmpet fornemmelse.

Køb sneakers fra Reebok

Match på den rette måde

Du kan matche dine chunky sneakers på flere måder. Enten kan du rocke et par lange cykelshorts, en puffy jakke og en stram hestehale som du topper med et par store øreringe og et par retro-solbriller. Ellers kan du køre med et par 90'er inspireret træningsbukser i sort eller hvid, som du matcher med en crop-top, chokerhalsbånd og en kort bomberjakke eller træningsjakke. Chunky sneakers er også smarte til en sporty sommerkjole samt en skind- eller deminjakke.

Køb sneakers fra Reebok

Royal Turbo Impulse

549 kr

Køb nu

Royal Pervader

599 kr

Køb nu

Vil du se flere fede sneakers fra Reebok?

Læs artiklen