Vores bedste løbeshorts!

Hvilke shorts er bedst til løb? Testpanelet ved det! Læs bedømmelserne af sæsonens modeller for både damer og herrer.

Når tights må vige for shorts, ved man, at det virkelig er blevet sommer. Vores testere har løbet  i forskellige modeller for at hjælpe dig med det rette valg. Scroll ned for at se, hvilke der blev favoritter hos damer og herrer.

Løbeshorts til ham (scroll ned for at se shorts til hende)

DK_2XU_HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: GHST 5” Short

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Størrelsen rammer plet, og de er godt designet til løb. For den "urutinerede"kan modellen føles kort, men faktisk sidder de perfekt.

Komfort: Ikke tendens til at gnave eller lignende. Her har du et blødt, let stof, der føles godt mod huden, når du bevæger dig. Den ekstra slidse i siden giver behagelig ventilation på virkelig varme dage og gør løbeskridtene lette.

Design: Stilfuldt og let, hvilket er to faktorer, som testpanelet værdsætter, når det gælder løbeshorts. En ekstra lomme på siden til en nøgle eller lignende havde været prikken over i'et.

Konklusion: Forudsat at du kan lide shorts med slidser, er dette et topvalg. Smuk, let og kølig med smarte detaljer og nul tendens til at være kedelig. Med disse shorts kan du se frem til mange komfortable ture i sommer. Prisen er høj, men du får virkelig, hvad du betaler for. Følelsen er blød og ingen "knitren" fra stoffet.

DK_UA_HERR.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Launch SW 7 Inch Print Short

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Næsten perfekt i pasformen, en anelse lille, men det er marginalt. De sidder godt og både smukke og velegnede til løb.

Komfort: Styrken er helt klart materialet, der er let, blødt og åndbart. Super Nice! At de ikke er for korte giver et ekstra plus. 

Design: Camouflage-mønstret er smagssag, men forudsat at du kan lide stilen, er dette et par veldesignede shorts, der i modsætning til mange andre ikke er alt for "hurtige" i deres udseende.

Konklusion: Det smukke materiale gør dem suveræne at løbetræne i. Vi sætter også pris på, at designet ikke "skriger" løb. Længden er ikke generende kort eller lang, men lige tilpas. Dette faktum i kombination med to sidelommer gør shortsene godt egnede til anden træning, hvor du skal opbevare små ting i lommerne. I det store og hele er her nogle fine løbeshorts til dem, der ikke ønsker at se "alt for hurtige" ud i sporet.

DK_NIKE_HERR_1.jpg

Mærke: Nike

Model: Aeroswift Short 2”

Vejledende pris: 529 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Her har vi et par shorts, hvor funktionen går forud for alt andet - disse shorts er lavet til at løbe i! Nikes korte shorts er ikke til dem, der vil undgå sol på lårene. Hvis du bruger boxershorts som undertøj, skal du helst vælge sorte -  de bliver synlige. Ja, så korte er disse shorts.

Komfort: Efter lidt brug hjemme blev der bygget op til en løbetur på de skjulte stier i skoven. Her må man indrømme, at løbefornemmelsen er fænomenal! Intet stof strammer eller er i vejen. Det er fyldt med små huller, der giver maksimal ventilation. Modellen har en slags overlappende slidser i siden for endnu bedre ventilation.

Design: Oj oj, de er korte! 2"er kortere end de fleste shorts (hvis du tror 5" er kort og 7" mest almindelig). Hvis du føler dig komfortabel med længden, så er de gode at løbe i og tilmed smarte. Plus, fordi Nike formåede at klemme en smart lynlås-baglomme ind.

Konklusion: Ønsker du at komme så tæt som muligt på at løbe nøgen, så er i Nike Aeroswift Shorts sagen. De er afsindigt korte og lette, hvilket gør at du næsten ikke føler, at du har tøj på. Det er ikke noget for den generte løber, men fordelen er tydelig: du kan bevæge dig helt uhindret. For dele af testpanelet blev dette udseende lidt for dristigt, men hvis du vil vise dine muskuløse lår eller løbe hurtigt, giver disse shorts dig en utrolig fin oplevelse.

DK_NIKE_HERR_2.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Distance Short 7” 2in1

Vejledende pris: 399 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Den lidt længere benlængde i kombination med et par indvendige shorts gør dem meget fine. Størrelsen passer og designet er godt til formålet.

Komfort: Virkelig smukke løbeshorts med knælange tights indvendigt. Shortsene er en fornøjelse at jogge rundt med, da de hverken gnaver eller strammer. Rare og med flot elastisk talje. Perforeringen i tightsene giver en fin ventilation, så shortsene ikke føles svedige.

Design: Den enkle -  det vil sige en grå-sort farve med Nike-logo -  er nogle gange det bedste. Smart! De store lommer på siderne føles lidt unødvendige, i det mindste hvis du bare vil bruge dem som løbeshorts, fordi de ikke kan lukkes.

Konklusion: Vi elsker disse shorts, der er gode at løbe i, men de fungerer også godt til tennis eller padel. Så god valuta for pengene. Du kan med god samvittighed anbefale dem til løbevennerne, især til dem, der ikke kan lide det superkorte udseende. Denne model er forfriskende lang af løbeshorts at være.

DK_NB_HERR.jpg

Märke: New Balance

Modell: Impact Short 5”

Vejledende pris: 399 kroner

Fås i farverne: 

Pasform: Størrelsen passer fint. De er gode og rare -  måske er de lidt stramme for dig med store lårmuskler.

Komfort: Da testpanelet havde vænnet sig til den korte model, røg den op som nye favorit. Bløde og komfortable shorts, som næsten ikke mærkes under løbeturen. Virkelig god ventilation. som holder dig tør under løbet.

Design: Sjovt med et par shorts, der ikke er helt sorte, men stadig stilfulde nok til at falde i de flestes smag. God lomme på venstre side med lynlås, hvor du kan have kort eller nøgler. 

Konklusion: Dele af testpanelet var oprindeligt lidt skeptiske overfor mønstret, men det viste sig, at disse shorts var virkelig cool, plus for det!  Ud over at de sidder en anelse tær ved lårene er det et par superskønne løbeshorts, der føles både veldesignede og lette. Et godt alternativ til dem, der ønsker at smyge sig ned i et par korte shorts, men ikke har mod på et par 2" - shorts endnu.

DK_CRAFT_HERR.jpg

Mærke: Craft

Model: Essential 7” Shorts

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: En ægte topscorer! Disse sad som en drøm på testpanelets medlemmer. Perfekt i størrelse og pasform!

Komfort: Stoffet er en anelse tykkere end det meget tynde og bløde stof, der er almindeligt i mange løbeshorts, hvilket testpanelet synes er et plus. De er velfremstillede med smukke sømme, der hverken krymper eller irriterer.

Design: Halvsorte, lidt længere kortere shorts, der helt basic. Ingen wauw-følelse, men det er helt sikkert et par veldesignede shorts.

Konklusion: Her er nogle flotte løbeshorts til dem, der ønsker så megen "løbefornemmelse" som muligt i designet, men samtidig maksimal funktionalitet. Fokus er ikke på et trendy design, men på funktion og komfort. Fint nok, men dele af panelet ville have ønsket lidt mere kærlighed i designet. Med når det er sagt, er disse shorts fremragende til at løbe i og fungerer også godt til andre former for træning.

Løbeshorts til hende

DK_UA_DAM.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Play Up Short 20 Novelty

Vejledende pris: 249 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: En løsere pasform, der giver fuld bevægelsesfrihed. Føles som en blanding af korte fodboldshorts og bløde shorts til hjemmebrug - men smartere. 

Komfort: Megabløde! Du føler næsten ikke, at du har dem på. Vi kan lide den mere lette pasform og det elastiske stof, der sikrer, at taljen ikke skærer eller føles for stram. De er naturligvis varme, når vi nærmer os 30 grader, men de får en god bedømmelse, når det gælder ventilation.

Design: Stilfulde shorts, der også er sporty. Designet er velegnet til løb, men de er så behagelige, at vi kan bruge dem til hverdags, selv med sneakers. Et lille minus, fordi de ikke har en lomme med en lynlås.

Konklusion: Den smukke, løse model giver en høj rating i testpanelet. De er så bløde og lette, at du næsten ikke tror, ​​du har noget på. Med andre ord perfekte til løb! De hverken strammer eller gnaver, mens du løber, men et lille minus fordi de på grund af den "flagrende" pasform kan glide lidt under løbet.

DK_NIKE_DAM_1.jpg

Mærke: Nike

Model: Triumph Flex Short 5”

Vejledende pris: 329 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Passende størrelse. Disse shorts har en perfekt længde -  ikke så lange, at de flagrer rundt om benene og ikke så korte, at de gnaver.

Komfort: Meget behagelige løbeshorts uden risiko for gnavesår. Testpanelet fremhæver især den tykke talje, der gør at shortsene sidder komfortabelt under løbeturen. Det tynde, luftige stof føles godt selv under svedige pas.

Design: Simpelt design, hvor der alligevel sker noget. Let at matche med stort set alt. God lomme med svedbeskyttelse til mobil eller nøgler.

Konklusion: Testpanelet kan virkelig godt lide disse bløde og stilfulde shorts fra Nike -  faktisk sidder de meget bedre end billedet på webstedet viser. De er fremragende til løb og har en perfekt længere. De sikrer, at du kan løbe problemfrit med fart på benene. Anbefales til både motions- og konkurrenceløbere.

DK_WYTE_DAM.jpg

Mærke: Wyte

Model: Annie

Vejledende pris: 149 kroner

Fås i farverne: , og

Pasform: Størrelsen passer nogenlunde -  komfortable og luftige shorts. Der er intet at klage over, når det gælder pasformen.

Komfort: De indvendige shorts giver ekstra komfort og øger den generelle følelse af velvære. De er ret luftige og ekstremt lette på kroppen. Du føler dig afkølet under løb. Der er dog risiko for, at shortsene "kravler op", hvilket er et minus.

Design: Stilfuldt design, der er rent uden at blive kedeligt. Dekorative mini-slidser giver ekstra stil og forbedrer mobiliteten på samme tid. Farvekombinationen og det diskrete logo er smarte detaljer.

Konklusion: Annie fra Wyte passer næsten bedre som træningshorts end som løbeborts. De glider nogle gange op, når du løber, og de mangler en inderlomme til nøgler eller lignende. Som dagligdags shorts eller til træning er de rigtig flotte, luftige og lette. Så flotte, at vi kan lide at gå rundt i dem derhjemme. Derudover er fantastisk rare. I betragtning af prisen kan vi leve med, at de ikke har lommer.

DK_SKINS_DAM.jpg

Mærke: Skins

Model: DNAmic W Superpose Shorts

Vejledende pris: 1 095 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Perfekt i størrelse. De indre shorts er stramme, men på en behagelig måde. De ydre shorts er noget mere rummelige, men stadig passende. Men elastikken i taljen skærer ind i maven, og det trækker bedømmelserne ned.

Komfort: Den stramme pasform i de indvendige shorts betyder, at de bliver varme, når du løber i 25 grader eller derover. Men med den gode fugttransport betyder det ikke alverden.  Indershortsenes stramme pasform og det tynde stof på ydersiden giver en fri følelse, når du løber. Men de er ikke så behagelige i højere tempo, fordi de indre shorts kan rulle op.

Design: Veldesignede shorts med rigtige indre shorts og stilfuldt udseende. De føles hurtige og moderne.

Konklusion: Indvendige shorts i kompressionsmateriale giver det lille ekstra, der kan motivere en højere pris. Komfort og løbeoplevelse forbedres betydeligt, selv om stoffet i et meget højt tempo ruller op. Lad dem blive hjemme, når du løber hurtige intervaller. På den anden side er de suveræne til motion. De er korte, luftige og smukke. På minussiden finder vi den stramme elastik i taljen og den høje pris.

DK_KT_DAM.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Mathea Shorts

Vejledende pris: 449 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Underbukserne i shortsene er stramme - ellers er de temmeligt løse! Som forventet, så helt sikkert "true to size". Sidder godt på lårene, men elastikken kunne have været lidt tyndere og lettere at justere.

Komfort: Forsommervarmen var ikke nådig, men der var ingen svedpletter. Fin fugttransport med andre ord! Underbeklædningen bliver lidt varm, men de ydre shorts er tynde og luftige. Svag tendens til at gnavesår mellem lårene ved første tur.

Design: Fremragende design, der er både funktionelt og let. Designet er utvivlsomt det største plus ved disse shorts, de føles moderne og futuristiske.

Konklusion: Praktisk, komfortabel og stilfuld med både indre og ydre stof. Du behøver ikke bekymre dig om at vise for meget, hvis shortsene glider op, hvilket de gjorde. Intet ødelægger det faktum, at materialet er tyndt, men det resulterer i at lårene "slår sammen". I varmen øges risikoen for irritation, når stoffet glider op, og det skete faktisk for nogle af paneldeltagere. Et lidt tyndere taljebånd havde givet en højere samlet bedømmelse, men generelt er det et par behagelige, nyttige shorts til hverdagsmotionisten.

DK_ADI_DAM.jpg

Mærke: Adidas

Model: Woven Short

Vejledende pris: 199 kroner

Fås i farverne:  og

Pasform: Tæt på normal størrelse, men lidt stramt over rumpen, hvis du har en lidt større bagdel. Så bliver stoffet stramt, hvilket ikke føles godt, når du bevæger dig. Der er for lidt plads til rumpen.

Komfort: Det stive stof hæmmer dig lidt. Den lave talje reducerer også komforten. Fordi de er meget korte, vil du ikke at trække dem op -  forudsat at du ikke kan lide at løbe i hotpants.

Design: Shortsene er superfine! Du har købt dem til motion, men desværre er det primært et par stilfulde shorts til dagligt brug. Vi elsker retrofølelsen!

Konklusion: Designet gør dig glad, fordi det er smart, men desværre er disse shorts en skuffelse hvis du er løber og vægter funktionaliteten højt. Måske kan de bruges til træning, men stoffet er ikke særligt følsomt eller tilpasset til større hofter og rumper. Den korte model og den lave talje er bestemt godt for dig med flad mave, men hvis du vil trække dem lidt op, er det den forkerte model. Kort sagt, fuldt fokus på design, ikke så meget på funktionalitet.

DK_BLACC_DAM.jpg

Mærke: Blacc

Model: Rush

Vejledende pris: 159 kroner

Fås i farverne: , og  

Pasform: Størrelsen er præcis, som den skal være, og den passer rigtig godt. Hverken for kort eller for lang.

Komfort: Fordi der ikke er indvendige shorts, er det vigtigt at have en god længde, så de ikke "blafrer" for meget, hvilket disse ikke gør. De er fine taljen og har en blød elastik. Meget luftige og behagelige uden sømme eller lignende, der generer. 

Design: Enkelt, stilfuldt design i en fin farve! De ser præcis ud som på billedet. Vi mangler dog en lomme.

Konklusion: Meget overkommelige løbeshorts, der er både behagelige og stilfulde. Det tynde stof gør dem fremragende til sommerløb, og det føles, som om du ikke har noget på, hvilket delvis skyldes manglen på indre shorts. I stedet er der et net, som skaber luft mellem kroppen og yderstoffet. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen lomme til at putter nøglerne ned i. Ellers et par meget smukke, stilfulde og lette shorts perfekte til sommerløb!

DK_NIKE_DAM.jpg

Mærke: Nike

Model: Elevate High Cut Short

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:  og

Pasform: Disse er superfit og er rigtige i størrelse, selvom dele af testpanelet ikke var kendt med så høj en slidse. Kun halvsjovt for blege lår at få så megen eksponering, men de sidder som de skal. 

Komfort: Overraskende smukt! Fordi de er så korte og mangler i indershorts, var panelets deltagere overbeviste om, at de ville opleve irriteret hud, men det skete ikke. Det er rigtig rart at løbe i denne slags stof, som er blødt og blidt.

Design: Rent og smart. Nike lykkes altid med at lave fleecetøj, der ikke virker funktionelt og "hurtigt" - men faktisk er det. Den høje slidse kan diskuteres (forbered dig på til at vise meget hud), men ellers er de super. Plus for lynlåsen i lommen.

Konklusion: Disse løbeshorts er designet til at løbe hurtigt og langt. Selvom de er superduper korte, gav de ikke engang problemer hos de deltagere i testpanelet, der normalt har problemer med gnavesår. Stoffet er blødt og transporterer sveden fint. Du tror ikke, du er svedig. Disse godbidder giver kvalitet og er definitivt vores nye favoritter til både jogging og hurtige intervaller. Cool!

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Blacc tights

Kæmpe guide: Find de rigtige tights fra Blacc

8 timmar sedan
Vomero 14png

Masser af herlige kilometer i de nye Nike Vomero 14

3 dagar sedan
DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

5 dagar sedan
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

09 dec 2018
DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

07 dec 2018
DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

06 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

03 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

03 dec 2018
Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

30 nov 2018
Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

29 nov 2018
DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

29 nov 2018
DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

28 nov 2018
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

28 nov 2018
fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

28 nov 2018
sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

27 nov 2018
vintersneakers

7 sneakers som klarer regn og kulde

24 nov 2018
Skins_Seamless

Tjek Skins seamless-sortiment!

24 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 træningsfavoritter fra Nike

24 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Sådan finder du den rigtige vinterjakke fra Didriksons

20 nov 2018
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

18 nov 2018
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

18 nov 2018
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

16 nov 2018
DK_header.jpg

TEST: Langrends bukser til kvinder

15 nov 2018
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

15 nov 2018
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

15 nov 2018
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

14 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

14 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
more news
Blacc tights

Kæmpe guide: Find de rigtige tights fra Blacc

Høj talje, børstet inderside i fleece eller kompression? Det kan være svært at vide hvilken man skal vælge når man begiver sig ud i tights-junglen. Vi guider dig her igennem Blaccs forskellige modeller!

Vomero 14png

Masser af herlige kilometer i de nye Nike Vomero 14

Det er endeligt blevet tid til en ordentlig opdatering af de klassiske langdistanceløbesko Vomero. Vi byder de nye Nike Vomero 14 med et stort smil på læberne.

DK_header.jpg

STOR TEST: Fleecetrøjer for hende

Fleecetrøjen er det perfekte mellemlag. Vi har testet de bedste modeller for hende fra vore største varemærker.

Peak_JR_Frost

15 varme favoritter for børn

Vinterkulden er her og børnene behøver varme sko og overtøj. Her er vores varmeste juniorfavoritter, i tre prisklasser.

DK-HEADER.jpg

Skitøj til hende som er bedst i test

Er du usikker på hvilket skitøj du skal vælge til vinter? Testpanelet hjælper dig med at vælge mellem sæsonens skijakker og skibukser.

DK-HEADER.jpg

TEST: Skitøj til ham

Skisæsonen er rundt om hjørnet og vi har bedt vores mandlige testpanel at vurdere jakker og bukser være bedst i test.

Calvin klein_tröja.jpg

Julegaver du kan give dig selv!

Ja det er dejligt at give, men det er nu også ganske rart at få! Her er nogle godbidder som vi gerne lægger under træet til os selv!

Nike_Metallic Clash.png

Få et glimt ind i det nye år med Nike Metallic Clash

Vinterens skinnende træningskollektion er her! Metallic Clash fra Nike er en blændende indspræjtning af luksus som du ikke vil gå glip af!

Craft underställ syntet zip.jpg

9 lyserøde sæt skiundertøj for hende

Ni forskellige nuancer lyserød! Vælg et farveglad lag inderst til at lyse de grå vinterdage op. Her er dame modellerne du ikke vil gå glip af!

Barnpjäxor

Hvilke børneskistøvler skal jeg vælge?

At købe skistøvler til børnene behøver ikke være så svært. Eksperten guider dig i den rigtige retning!

DK-HEADER.jpg

Bedst i test! Lækre og bløde træningsdragter

Foran pejsen, til og fra træningscentret eller i sofaen med en kob varm kakao. Vi har testet 6 dameudgaver af de mest trendsikre sæt!

DK_header.jpg

Test af sæsonens skridsikre vinterstøvler

Giv vinteren sparket i et par skridsikre støvler – vi tester sæsonens favoritter for damer og herrer.

Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er sublime på sportswear som vi gerne har på både til træning, på jobbet og hjemme i sofaen. Her er 10 godbider du ikke vil gå glip af!

fleece

Det her skal du tænke på når du skal købe ny fleecetrøje

En fleecetrøje er det optimale mellemlag til vinter eftersom det både er blødt, varmt og ventilerende. Vores ekspert hjælper dig på til valg af den perfekte fleece!

sorel

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Canadiske Sorel ved hvordan man laver ordentlige vintersko i super kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, snerige og våde dage.