Vores bedste løbeshorts!

Hvilke shorts er bedst til løb? Testpanelet ved det! Læs bedømmelserne af sæsonens modeller for både damer og herrer.

Når tights må vige for shorts, ved man, at det virkelig er blevet sommer. Vores testere har løbet  i forskellige modeller for at hjælpe dig med det rette valg. Scroll ned for at se, hvilke der blev favoritter hos damer og herrer.

Løbeshorts til ham (scroll ned for at se shorts til hende)

DK_2XU_HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: GHST 5” Short

Vejledende pris: 649 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Størrelsen rammer plet, og de er godt designet til løb. For den "urutinerede"kan modellen føles kort, men faktisk sidder de perfekt.

Komfort: Ikke tendens til at gnave eller lignende. Her har du et blødt, let stof, der føles godt mod huden, når du bevæger dig. Den ekstra slidse i siden giver behagelig ventilation på virkelig varme dage og gør løbeskridtene lette.

Design: Stilfuldt og let, hvilket er to faktorer, som testpanelet værdsætter, når det gælder løbeshorts. En ekstra lomme på siden til en nøgle eller lignende havde været prikken over i'et.

Konklusion: Forudsat at du kan lide shorts med slidser, er dette et topvalg. Smuk, let og kølig med smarte detaljer og nul tendens til at være kedelig. Med disse shorts kan du se frem til mange komfortable ture i sommer. Prisen er høj, men du får virkelig, hvad du betaler for. Følelsen er blød og ingen "knitren" fra stoffet.

DK_UA_HERR.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Launch SW 7 Inch Print Short

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Næsten perfekt i pasformen, en anelse lille, men det er marginalt. De sidder godt og både smukke og velegnede til løb.

Komfort: Styrken er helt klart materialet, der er let, blødt og åndbart. Super Nice! At de ikke er for korte giver et ekstra plus. 

Design: Camouflage-mønstret er smagssag, men forudsat at du kan lide stilen, er dette et par veldesignede shorts, der i modsætning til mange andre ikke er alt for "hurtige" i deres udseende.

Konklusion: Det smukke materiale gør dem suveræne at løbetræne i. Vi sætter også pris på, at designet ikke "skriger" løb. Længden er ikke generende kort eller lang, men lige tilpas. Dette faktum i kombination med to sidelommer gør shortsene godt egnede til anden træning, hvor du skal opbevare små ting i lommerne. I det store og hele er her nogle fine løbeshorts til dem, der ikke ønsker at se "alt for hurtige" ud i sporet.

DK_NIKE_HERR_1.jpg

Mærke: Nike

Model: Aeroswift Short 2”

Vejledende pris: 529 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Her har vi et par shorts, hvor funktionen går forud for alt andet - disse shorts er lavet til at løbe i! Nikes korte shorts er ikke til dem, der vil undgå sol på lårene. Hvis du bruger boxershorts som undertøj, skal du helst vælge sorte -  de bliver synlige. Ja, så korte er disse shorts.

Komfort: Efter lidt brug hjemme blev der bygget op til en løbetur på de skjulte stier i skoven. Her må man indrømme, at løbefornemmelsen er fænomenal! Intet stof strammer eller er i vejen. Det er fyldt med små huller, der giver maksimal ventilation. Modellen har en slags overlappende slidser i siden for endnu bedre ventilation.

Design: Oj oj, de er korte! 2"er kortere end de fleste shorts (hvis du tror 5" er kort og 7" mest almindelig). Hvis du føler dig komfortabel med længden, så er de gode at løbe i og tilmed smarte. Plus, fordi Nike formåede at klemme en smart lynlås-baglomme ind.

Konklusion: Ønsker du at komme så tæt som muligt på at løbe nøgen, så er i Nike Aeroswift Shorts sagen. De er afsindigt korte og lette, hvilket gør at du næsten ikke føler, at du har tøj på. Det er ikke noget for den generte løber, men fordelen er tydelig: du kan bevæge dig helt uhindret. For dele af testpanelet blev dette udseende lidt for dristigt, men hvis du vil vise dine muskuløse lår eller løbe hurtigt, giver disse shorts dig en utrolig fin oplevelse.

DK_NIKE_HERR_2.jpg

Mærke: Nike

Model: Flex Distance Short 7” 2in1

Vejledende pris: 399 kroner

Fås i farverne:

Pasform: Den lidt længere benlængde i kombination med et par indvendige shorts gør dem meget fine. Størrelsen passer og designet er godt til formålet.

Komfort: Virkelig smukke løbeshorts med knælange tights indvendigt. Shortsene er en fornøjelse at jogge rundt med, da de hverken gnaver eller strammer. Rare og med flot elastisk talje. Perforeringen i tightsene giver en fin ventilation, så shortsene ikke føles svedige.

Design: Den enkle -  det vil sige en grå-sort farve med Nike-logo -  er nogle gange det bedste. Smart! De store lommer på siderne føles lidt unødvendige, i det mindste hvis du bare vil bruge dem som løbeshorts, fordi de ikke kan lukkes.

Konklusion: Vi elsker disse shorts, der er gode at løbe i, men de fungerer også godt til tennis eller padel. Så god valuta for pengene. Du kan med god samvittighed anbefale dem til løbevennerne, især til dem, der ikke kan lide det superkorte udseende. Denne model er forfriskende lang af løbeshorts at være.

DK_NB_HERR.jpg

Märke: New Balance

Modell: Impact Short 5”

Vejledende pris: 399 kroner

Fås i farverne: 

Pasform: Størrelsen passer fint. De er gode og rare -  måske er de lidt stramme for dig med store lårmuskler.

Komfort: Da testpanelet havde vænnet sig til den korte model, røg den op som nye favorit. Bløde og komfortable shorts, som næsten ikke mærkes under løbeturen. Virkelig god ventilation. som holder dig tør under løbet.

Design: Sjovt med et par shorts, der ikke er helt sorte, men stadig stilfulde nok til at falde i de flestes smag. God lomme på venstre side med lynlås, hvor du kan have kort eller nøgler. 

Konklusion: Dele af testpanelet var oprindeligt lidt skeptiske overfor mønstret, men det viste sig, at disse shorts var virkelig cool, plus for det!  Ud over at de sidder en anelse tær ved lårene er det et par superskønne løbeshorts, der føles både veldesignede og lette. Et godt alternativ til dem, der ønsker at smyge sig ned i et par korte shorts, men ikke har mod på et par 2" - shorts endnu.

DK_CRAFT_HERR.jpg

Mærke: Craft

Model: Essential 7” Shorts

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:

Pasform: En ægte topscorer! Disse sad som en drøm på testpanelets medlemmer. Perfekt i størrelse og pasform!

Komfort: Stoffet er en anelse tykkere end det meget tynde og bløde stof, der er almindeligt i mange løbeshorts, hvilket testpanelet synes er et plus. De er velfremstillede med smukke sømme, der hverken krymper eller irriterer.

Design: Halvsorte, lidt længere kortere shorts, der helt basic. Ingen wauw-følelse, men det er helt sikkert et par veldesignede shorts.

Konklusion: Her er nogle flotte løbeshorts til dem, der ønsker så megen "løbefornemmelse" som muligt i designet, men samtidig maksimal funktionalitet. Fokus er ikke på et trendy design, men på funktion og komfort. Fint nok, men dele af panelet ville have ønsket lidt mere kærlighed i designet. Med når det er sagt, er disse shorts fremragende til at løbe i og fungerer også godt til andre former for træning.

Løbeshorts til hende

DK_UA_DAM.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Play Up Short 20 Novelty

Vejledende pris: 249 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: En løsere pasform, der giver fuld bevægelsesfrihed. Føles som en blanding af korte fodboldshorts og bløde shorts til hjemmebrug - men smartere. 

Komfort: Megabløde! Du føler næsten ikke, at du har dem på. Vi kan lide den mere lette pasform og det elastiske stof, der sikrer, at taljen ikke skærer eller føles for stram. De er naturligvis varme, når vi nærmer os 30 grader, men de får en god bedømmelse, når det gælder ventilation.

Design: Stilfulde shorts, der også er sporty. Designet er velegnet til løb, men de er så behagelige, at vi kan bruge dem til hverdags, selv med sneakers. Et lille minus, fordi de ikke har en lomme med en lynlås.

Konklusion: Den smukke, løse model giver en høj rating i testpanelet. De er så bløde og lette, at du næsten ikke tror, ​​du har noget på. Med andre ord perfekte til løb! De hverken strammer eller gnaver, mens du løber, men et lille minus fordi de på grund af den "flagrende" pasform kan glide lidt under løbet.

DK_NIKE_DAM_1.jpg

Mærke: Nike

Model: Triumph Flex Short 5”

Vejledende pris: 329 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Passende størrelse. Disse shorts har en perfekt længde -  ikke så lange, at de flagrer rundt om benene og ikke så korte, at de gnaver.

Komfort: Meget behagelige løbeshorts uden risiko for gnavesår. Testpanelet fremhæver især den tykke talje, der gør at shortsene sidder komfortabelt under løbeturen. Det tynde, luftige stof føles godt selv under svedige pas.

Design: Simpelt design, hvor der alligevel sker noget. Let at matche med stort set alt. God lomme med svedbeskyttelse til mobil eller nøgler.

Konklusion: Testpanelet kan virkelig godt lide disse bløde og stilfulde shorts fra Nike -  faktisk sidder de meget bedre end billedet på webstedet viser. De er fremragende til løb og har en perfekt længere. De sikrer, at du kan løbe problemfrit med fart på benene. Anbefales til både motions- og konkurrenceløbere.

DK_WYTE_DAM.jpg

Mærke: Wyte

Model: Annie

Vejledende pris: 149 kroner

Fås i farverne: , og

Pasform: Størrelsen passer nogenlunde -  komfortable og luftige shorts. Der er intet at klage over, når det gælder pasformen.

Komfort: De indvendige shorts giver ekstra komfort og øger den generelle følelse af velvære. De er ret luftige og ekstremt lette på kroppen. Du føler dig afkølet under løb. Der er dog risiko for, at shortsene "kravler op", hvilket er et minus.

Design: Stilfuldt design, der er rent uden at blive kedeligt. Dekorative mini-slidser giver ekstra stil og forbedrer mobiliteten på samme tid. Farvekombinationen og det diskrete logo er smarte detaljer.

Konklusion: Annie fra Wyte passer næsten bedre som træningshorts end som løbeborts. De glider nogle gange op, når du løber, og de mangler en inderlomme til nøgler eller lignende. Som dagligdags shorts eller til træning er de rigtig flotte, luftige og lette. Så flotte, at vi kan lide at gå rundt i dem derhjemme. Derudover er fantastisk rare. I betragtning af prisen kan vi leve med, at de ikke har lommer.

DK_SKINS_DAM.jpg

Mærke: Skins

Model: DNAmic W Superpose Shorts

Vejledende pris: 1 095 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Perfekt i størrelse. De indre shorts er stramme, men på en behagelig måde. De ydre shorts er noget mere rummelige, men stadig passende. Men elastikken i taljen skærer ind i maven, og det trækker bedømmelserne ned.

Komfort: Den stramme pasform i de indvendige shorts betyder, at de bliver varme, når du løber i 25 grader eller derover. Men med den gode fugttransport betyder det ikke alverden.  Indershortsenes stramme pasform og det tynde stof på ydersiden giver en fri følelse, når du løber. Men de er ikke så behagelige i højere tempo, fordi de indre shorts kan rulle op.

Design: Veldesignede shorts med rigtige indre shorts og stilfuldt udseende. De føles hurtige og moderne.

Konklusion: Indvendige shorts i kompressionsmateriale giver det lille ekstra, der kan motivere en højere pris. Komfort og løbeoplevelse forbedres betydeligt, selv om stoffet i et meget højt tempo ruller op. Lad dem blive hjemme, når du løber hurtige intervaller. På den anden side er de suveræne til motion. De er korte, luftige og smukke. På minussiden finder vi den stramme elastik i taljen og den høje pris.

DK_KT_DAM.jpg

Mærke: Kari Traa

Model: Mathea Shorts

Vejledende pris: 449 kroner

Fås i farverne: og

Pasform: Underbukserne i shortsene er stramme - ellers er de temmeligt løse! Som forventet, så helt sikkert "true to size". Sidder godt på lårene, men elastikken kunne have været lidt tyndere og lettere at justere.

Komfort: Forsommervarmen var ikke nådig, men der var ingen svedpletter. Fin fugttransport med andre ord! Underbeklædningen bliver lidt varm, men de ydre shorts er tynde og luftige. Svag tendens til at gnavesår mellem lårene ved første tur.

Design: Fremragende design, der er både funktionelt og let. Designet er utvivlsomt det største plus ved disse shorts, de føles moderne og futuristiske.

Konklusion: Praktisk, komfortabel og stilfuld med både indre og ydre stof. Du behøver ikke bekymre dig om at vise for meget, hvis shortsene glider op, hvilket de gjorde. Intet ødelægger det faktum, at materialet er tyndt, men det resulterer i at lårene "slår sammen". I varmen øges risikoen for irritation, når stoffet glider op, og det skete faktisk for nogle af paneldeltagere. Et lidt tyndere taljebånd havde givet en højere samlet bedømmelse, men generelt er det et par behagelige, nyttige shorts til hverdagsmotionisten.

DK_ADI_DAM.jpg

Mærke: Adidas

Model: Woven Short

Vejledende pris: 199 kroner

Fås i farverne:  og

Pasform: Tæt på normal størrelse, men lidt stramt over rumpen, hvis du har en lidt større bagdel. Så bliver stoffet stramt, hvilket ikke føles godt, når du bevæger dig. Der er for lidt plads til rumpen.

Komfort: Det stive stof hæmmer dig lidt. Den lave talje reducerer også komforten. Fordi de er meget korte, vil du ikke at trække dem op -  forudsat at du ikke kan lide at løbe i hotpants.

Design: Shortsene er superfine! Du har købt dem til motion, men desværre er det primært et par stilfulde shorts til dagligt brug. Vi elsker retrofølelsen!

Konklusion: Designet gør dig glad, fordi det er smart, men desværre er disse shorts en skuffelse hvis du er løber og vægter funktionaliteten højt. Måske kan de bruges til træning, men stoffet er ikke særligt følsomt eller tilpasset til større hofter og rumper. Den korte model og den lave talje er bestemt godt for dig med flad mave, men hvis du vil trække dem lidt op, er det den forkerte model. Kort sagt, fuldt fokus på design, ikke så meget på funktionalitet.

DK_BLACC_DAM.jpg

Mærke: Blacc

Model: Rush

Vejledende pris: 159 kroner

Fås i farverne: , og  

Pasform: Størrelsen er præcis, som den skal være, og den passer rigtig godt. Hverken for kort eller for lang.

Komfort: Fordi der ikke er indvendige shorts, er det vigtigt at have en god længde, så de ikke "blafrer" for meget, hvilket disse ikke gør. De er fine taljen og har en blød elastik. Meget luftige og behagelige uden sømme eller lignende, der generer. 

Design: Enkelt, stilfuldt design i en fin farve! De ser præcis ud som på billedet. Vi mangler dog en lomme.

Konklusion: Meget overkommelige løbeshorts, der er både behagelige og stilfulde. Det tynde stof gør dem fremragende til sommerløb, og det føles, som om du ikke har noget på, hvilket delvis skyldes manglen på indre shorts. I stedet er der et net, som skaber luft mellem kroppen og yderstoffet. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen lomme til at putter nøglerne ned i. Ellers et par meget smukke, stilfulde og lette shorts perfekte til sommerløb!

DK_NIKE_DAM.jpg

Mærke: Nike

Model: Elevate High Cut Short

Vejledende pris: 349 kroner

Fås i farverne:  og

Pasform: Disse er superfit og er rigtige i størrelse, selvom dele af testpanelet ikke var kendt med så høj en slidse. Kun halvsjovt for blege lår at få så megen eksponering, men de sidder som de skal. 

Komfort: Overraskende smukt! Fordi de er så korte og mangler i indershorts, var panelets deltagere overbeviste om, at de ville opleve irriteret hud, men det skete ikke. Det er rigtig rart at løbe i denne slags stof, som er blødt og blidt.

Design: Rent og smart. Nike lykkes altid med at lave fleecetøj, der ikke virker funktionelt og "hurtigt" - men faktisk er det. Den høje slidse kan diskuteres (forbered dig på til at vise meget hud), men ellers er de super. Plus for lynlåsen i lommen.

Konklusion: Disse løbeshorts er designet til at løbe hurtigt og langt. Selvom de er superduper korte, gav de ikke engang problemer hos de deltagere i testpanelet, der normalt har problemer med gnavesår. Stoffet er blødt og transporterer sveden fint. Du tror ikke, du er svedig. Disse godbidder giver kvalitet og er definitivt vores nye favoritter til både jogging og hurtige intervaller. Cool!

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

3 dagar sedan
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

09 oct 2018
Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

09 oct 2018
ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

09 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

08 oct 2018
Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

05 oct 2018
5DS_4386.jpg

Hike with Wyte – Efterårets outdoorfavoritter er her!

05 oct 2018
Blundstone

Nyt tidløst skomærke til Sportamore

04 oct 2018
Vinterstövlar DK

Vinterstøvlerne for børn som er bedst i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons

Vores top 3 flyverdragter fra Didriksons

01 oct 2018
HEADER_DK.jpg

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

01 oct 2018
asics

Det bedste udstyr til løb under efterår og vinter

27 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack

Er pastel det nye sort?

27 sep 2018
DK_header.jpg

Løbesko 2018: Bedst i test for damer

27 sep 2018
Josefin Jensen

Få styr på efterårslooket med overtøj i stærke farver

26 sep 2018
DK Header

Efterårets store test af løbesko for mænd 2018

26 sep 2018
Pax

Nyt skomærke for børn: Pax

26 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg

Det her behøver du tænke på når du køber flyverdragt til børn

26 sep 2018
Mössor

10 nye huer til at holde knoppen varm!

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg

10 efterårs- og vintervarme køb for ham

25 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg

12 herlige efterårskøb for hende

25 sep 2018
Happy socks

Gør nogen glade med et par Happy socks!

24 sep 2018
reebok linnen

Trends! Træningstoppe her og nu.

23 sep 2018
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

22 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Derfor er de nye Defy den hotteste træningssko fra Puma

22 sep 2018
Pendlarjackor dam DK

TEST: De bedste pendlerjakker til hende

20 sep 2018
Bula

Nyt hos Sportamore: Bula

20 sep 2018
Pendlarjackor header DK

Bedst i test! Pendlerjakker for mænd

20 sep 2018
DK-Header.jpg

Efterårets store test af løbejakker for herre og damer

20 sep 2018
Fleecetröjor

Test: Vores bedste mellemlag

19 sep 2018
DK-Header.jpg

Bliv en posedame!

19 sep 2018
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

18 sep 2018
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 træningsnyheder fra Nike til efteråret 2018

18 sep 2018
Isbjörn

Tænk på det her når du køber flyverdragt

16 sep 2018
Jackor:2018

10 Puff efterårsjakker til kvinder

16 sep 2018
more news
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løbekollektion med bløde, jordfarvede nuancer som gengiver frihedfølelsen du kan opleve når du løber.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

Siger du bekvemt, blødt og flot. Så har du sportswearmærket Wytes nye kollektion. Tag et smugkig på alt det nye afslapningstøj her!

DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

Den står på vinterløb og langrend! Sats på skiundertøj i syntetisk materiale der bedst transporterer sved bort og holder dig tør. Vi tester ti 2018 favoritter til damer og herrer.

DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

Vores koldeste årstid er lige rundt om hjørnet og det er tid til at få styr på det underste varmende lag. Vi har testet sæsonens populæreste uldundertøj.

7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

Teddytrøjen er uden tvivl sæsonens hyggeligste trend. Få familien klædt på i det bløde plysmateriale!

wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

Leder du efter varmt, komfortabelt og trendsikkert overtøj? Her er miniguiden til Wytes hotteste efterår- og vinterjakker for mænd 2018.

Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

Gør dig mere synlig med reflekser! Vi har samlet 14 løbenyheder som er særligt gode til efterårs- og vinter træning i tusmørket.

ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

Køligere vejr betyder ikke nødvendigtvis at du skal rykke træningen indendørs. Ida B Olsson arbejder med at inspirerer indenfor sunhed og ved hvordan du bedst klær dig efter vejret.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

Har du svært ved at få sammensat det helt optimale tøj når du skal ud og løbe i efterårsvejret? Vi har testet tøjet du kan løbe i under efterårets kolde dage - den nye løbevest fra Blacc!

5DS_4386.jpg

Hike with Wyte – Efterårets outdoorfavoritter er her!

Med mærket Wyte er du klædt på til dit næste eventyr. Her er friluftkollektionen du ikke vil gå glip af!

Blundstone

Nyt tidløst skomærke til Sportamore

Et nyt mærke er kommet ind tll os på Sportamore med både funktion og finesser i et. Blundstone tilbyder slidstærke sko med en trendsikker følelse og høj modefaktor.

Vinterstövlar DK

Vinterstøvlerne for børn som er bedst i test!

Vinterleg kræver et par støvler der holderne fødderne varme og tørre. Det er en succes at kunne lege i vinterens kulde, sne og slud uden uden at blive kold og våd. Vores børne testpanel har testet vores bedste vinterstøvler. .

Björnen Didriksons

Vores top 3 flyverdragter fra Didriksons

Med en flyverdragt fra Didriksons ved du at dit barn kan lege sikkert i sne og slud. Her er børne flyverdragterne der klarer alle udendørsaktiviteter.