ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test. 

Ingen ønsker at deres barn skal fryse, når vinteren kommer - selvfølgelig ikke! Derfor er det vigtigt at finde en flyverdragt som holder til både regn, mudder, sne og minusgrader. Alt for at din rolling skal kunne lege og have det sjovt udenfor, uden at skulle bekymre sig om vejret. Vi har bedt vores allermindste testpanel at udsætte et antal flyverdragter for den hårde "leg og hop i mudder" test. Her er deres mening!

En fleksibel panservogn af en flyverdragt 

ENG_Stavanger_Reimatec.pngModel: , .

Pasform: En ret model som kan justeres i taljen for en optimal pasform.

Materiale: Flyverdragten er lavet i et slidstærkt, vindtæt Duraplus-materiale som ånder godt og passer i al slags vejr til alle typer af aktiviteter. Alle sømmene er svejset og vandtætte, hvilket gør at dit barn i princippet kan gøre hvad som helst, uden at blive våd. Varmforet uden at være for klodset og tung. Regnen preller af effektivt, da et økologisk middel er blevet brugt til at imprægnere stoffet. Let at tørre af. Fodremmene er lavet af silikone, hvilket er slidstærkt og smart! 

Komfort: Flyverdragten er ikke så tyk, men stadig varm og holder til hele -20 grader! Den er let at bevæge sig rundt i og føles ikke for tung. 

Detaljer: Lækre og enkle detaljer i form af reflekser som er godt synlige i mørket. Reflekserne findes også to steder på ryggen, ærmerne, huen, langs ydersiden af benene samt på lynlåsenes ender.

Design: Et enkelt, ensfarvet design. Flyverdragten findes i hele 7 forskellige farver. Huen, som kan tages af, har en fin og fluffy faux fur pels.

Opsummering: Det er er et stykke tøj som vil blive brugt gennem hele vinterhalvåret. Udover de ting som allerede er blevet nævnt, vil testdeltagernes forældre gerne gøre opmærksomme på det smarte for enden af benene, hvor der findes trykknapper så man kan tilpasse længden på benene efter hvilke sko barnet har på. Flyverdragtens stof er virkelig slidstærkt (hele flyverdragten er lavet af et stof som minder om det, der plejer at blive brugt som forstærkning på fx knæ og rumpe), og barnet kan derfor kravle rundt på hvad som helst, uden at det gør noget. Det her har Reima gjort virkelig godt! Det er ikke mærkeligt at den tidligere er blevet kåret som bedst i test. Børnenes døm er tydelig: "Woooow!".


Unisex-overall för de minsta

ENG_Gotland_Reimatec.pngModel: .

Pasform: Pasformen er god, men passer først og fremmest til børn som leger lidt mere i et roligt tempo, da stopremmen savnes (altså den rem som sidder på indersiden af buksebenet for at holde dem fast på støvlen). 

Materiale: Blødt og fleksibelt materiale, som måske ikke er det mest slidstærke, men heller ikke skrøbeligt. Da modellen er lavet til de lidt mindre børn (findes fra størrelse 74), som måske ikke er de mest aktive børn, er materialet tilpasset til det. Flyverdragten er lavet i et vindtæt og skidt-afvisende materiale som ånder godt. Alle sømmene er svejset samt er vandtætte, og flyverdragten har ekstra isolering over rumpen, perfekt til leg i sneen. 

Komfort: Skøn og fleksibel, opleves slet ikke som stiv eller klodset i det, ifølge testpanelet. 

Detaljer: Flyverdragten har reflekser, men lidt for få. Der findes en lomme, så der er plads til vanter. Remme i slutningen af ærmer og bukseben, som er lavet af plast - netop som på den anden Reima model. Virkelig smart og slidstærkt. 

Design: Et tidløst design i unisex-model. Ensfarvet og med en fin, lys faux fur pels på huen. Flyverdragten kan fås i seks forskellige, fine farver. 

Opsummering: Det her er flyverdragten til de mindre børn, som ikke leger de vildeste lege i skoven. Takket været det enkle design passer den godt til både drenge og piger. Huen, som sættes fast med trykknapper, er stor og stopper vind samt snefnug fra at blæse direkte ind på barnets ansigt. Hætten kan også tages af, hvis du ønsker dette. Foret er varmt og skønt og flyverdragten føles let. Kan tåle at blive tørretumblet (hvilket vi alle ved vil komme til at blive nødvendigt!)


"Supergod at lege gemmeleg i"

ENG_Camo_Overall.pngModel: , .

Pasform: Enden af buksebenene og ærmerne kan justeres ved hjælp af hægter, hvilket gør det noget nemmere når sko og støvler samt vanter skal tages af og på. 

Materiale: Vandtæt materiale, behandlet med flourfri ydrebehandling - godt for både barn og miljø!

Komfort: Flyverdragten er let og dejlig at have på, men også varm. Hætten kan tages af og beskytter mod vind og vejr. 

Detaljer: Store reflekser rundt om arme, ben og på ryggen, hvilket både er godt og vigtigt under de mørke efterårs- og vintereftermiddage. Hætten er justerbar og kan tages af med den syntetiske pels. Flyverdragten har to sidelommer samt to brystlommer. 

Design: Superlækker camouflagefarvet flyverdragt som unisexmodel. Ifølge en 4-årig testdeltager, så er flyverdragten "virkelig god til at lege gemmeleg i". 

Opsummering: Denne flyverdragt værdsættes af testpanelet, både for det cool camouflagemønster, men også for bevægelsesfriheden. Flyverdragten føles let at røre sig i, hvilket jo virkelig er vigtigt. Hvis barnet føler sig klemt inde eller ikke har nok plads til bevægelse, så kan det være svært at røre sig og det er jo både kedeligt og kan føre til at barnet kommer til at fryse. Testdeltagernes forældre synes, hægtelukningen ved slutningen af ben og ærmer er praktiske, men der findes den eventuelle ulempe at barnet nemt selv åbner disse, og så er det nemt for sne at komme ind samt at barnet kan komme til at fryse lidt. 


En slidstærk flyverdragt med diskret design

ENG_Legend_Insulated_Overall.pngModel: , .

Pasform: Flyverdragten opleves som ganske lang i benene sammenlignet med hvordan den ellers sider, men det er ikke noget problem da børn ofte har lidt større og højere vinterstøvler på sammen med flyverdragten. Indeni findes der et par hængsler som du trækker barnets arme igennem, og på den måde får flyverdragten den bedste pasform og sidder godt til. "Tommelfingeren i vejret for den detalje", hilser testdeltagerens mor. 

Materiale: Flyverdragten er lavet i et vandtæt materiale som samtidig ånder godt. Udover det, er flyverdragten forstærket på bagdelen, bagsiden af lårene samt på knæene, så der ikke er nogen begrænsninger på knæene. Én af testdeltagerne som gerne tager rutsjebanen på diverse underlag giver flyverdragten den højeste karakter i holdbarhed.  

Komfort: Den her flyverdragt føles fleksibel og blød, så den fungerer til at lege i uden problemer. 

Detaljer: Reflekser sidder på ærmerne, bag på hætten og foran på brystet. Modellen har to lommer foran. 

Design: Et enkelt og fin design i blåt og sort. Hætten har en neonorange kant som lyser op og som desuden gør, at barnet er lidt ekstra synlig når det begynder at blive mørkt udenfor, selvom det ikke er refleksstof. 

Opsummering: Flyverdragten er mest til den sorte side, men de mørkeblå og mørkegrønne detaljer giver den et virkelig fint touch og lidt sjovere. Testpanelet værdsætter at designet ikke er så barnligt, men lidt mere diskret end gennemsnittet. Flyverdragten er faktisk meget finere i virkeligheden end på billedet. Den er også helt vandtæt, hvilket gør den perfekt til at lege i, uanset vejret. 


En varm og slidstærk klassiker

ENG_Björnen_Kids_Coverall.pngModel: , .

Pasform: Testpanelet oplever flyverdragten som noget lang i størrelsen, men det er nærmere en fordel, da der på den måde er mulighed for at vokse i løbet af vintersæsonen. Modellen har desuden funktionen Extend size, hvilket indebærer at ben og arme kan forlænges op til en størrelse veda t løsne en søm på indersiden af ærmerne og benene. 

Materiale: Den flyverdragt er lavet i et vind- og vandtæt materiale med svejsede sømme. Materialet ånder godt og er PFC-fri vandafvisende. Flyverdragten har forstærkninger på de rette stedet for at kunne klare spandevis med leg udenfor på de kolde efterårs- og vinterdage. 

Komfort: Blød og skøn samt tilpas varm, mener testdeltagerne. Hætten opleves som ekstra hyggelig og blød, så man får lyst til at kramme den. 

Detaljer: Refleksdetaljer findes på ben, ærmer, ryg och og på lynlåsen foran. På flyverdragtens front sidder to store lommer med knapper samt en lomme på brystet med en lynlås. I slutningen af ærmerne findes praktiske håndledsvarmere som holder sne og kulde ude. 

Design: Denne flyverdragtsmodel kommer i seks forskellige farver, blandt andet en klar gul, rosa og mørkegrøn. Alle har sorte detaljer på knæ og skuldre, uanset farven. Faux fur pels på hætten som kan tages af, hvis den ikke falder i jeres smag. 

Opsummering: Det her er en flyverdragt som har god bevægelsesfrihed, er dejlig varm og er meget slidstærk. Desuden har flyverdragten en supersmart funktion som gør, at man kan forlænge både ærmer og ben en hel størrelse, så den fungerer til flere sæsoner når barnet har vokseværk. 


SHOP HER:

LÆS MERE:


 Tilbage

News Feed

padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

5 dagar sedan
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

5 dagar sedan
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

5 dagar sedan
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

13 feb 2020
nike header 2

Den nye Metcon 5 får dig til at blive forelsket

12 feb 2020
header plus size adidas

Test! Plus size-tøj fra Adidas

12 feb 2020
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Icaniwill tights og træningstøj

12 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2

Ny løbesko fra Reebok: Perfekt til forskellige distancer

12 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er det nye Suunto 7 pulsur det åbenlyse valg

09 feb 2020
peak

Guide: Vælg den rigtige skijakke fra Peak Performance

08 feb 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

06 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

05 feb 2020
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - prisvenligt badetøj i sæsonbestemte mønstre og farver

05 feb 2020
Adida sultra boost

Derfor kommer du til at elske at løbe i Adidas Ultra Boost

04 feb 2020
header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

03 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg

Vejledning: Sådan vælger du den rigtige skihjelm

03 feb 2020
virvelvind uv plagg

Farverig, sjov og funktionel: Her er det nye babymærke Virvelvind

03 feb 2020
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

03 feb 2020
Under Armour sport-bh

TEST! Derfor vil du elske sports-bh'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
Salomon skaljacka

Sådan vasker du din skaljakke

29 jan 2020
Sneakers kids

Køb de rigtige sneakers til børnene

29 jan 2020
Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

28 jan 2020
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

28 jan 2020
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

27 jan 2020
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

27 jan 2020
nike infinity run test header

Test: Så god er den nye løbesko Nike Infinity Run

27 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

23 jan 2020
HEADER_W.jpg

Test: Træningstøj til gravide

23 jan 2020
Header-3.jpg

BEDST I TEST! Sports-bh'er 2020

22 jan 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg

Nike Infinity Run – skoen til alle løbere

22 jan 2020
Tvätta träningsskor

Sådan vasker du dine træningssko

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

16 jan 2020
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

16 jan 2020
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

16 jan 2020
Adidas Solar Glide

Adidas Solar Glide giver et kraftfuldt afsæt

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
more news
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

Hvem skal du møde i padel? Mærk sejrens sødme med en ny ketsjer, nye sko og måske endda et helt nyt outfit! Her er 10 padel-favoritter, som du ikke må gå glip af.

5 dagar sedan
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

5 dagar sedan
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

Der er masser af forskellige tights til løb, og det er vigtigt at vælge en model, der sidder korrekt, støtter musklerne og helst har lommer. Her er 11 modeller, der er gode på løbeturen.

5 dagar sedan
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

De bedste træningssko, tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

13 feb 2020
nike header 2

Den nye Metcon 5 får dig til at blive forelsket

"Du gør mig hel" står der på den nye model fra Nikes bestseller, nemlig Metcon 5. Kun op til Valentinsdag frigives en kærlighedsinspireret sko til dem, der ønsker en mere hjertelig træning - eller måske give en gave til en, du kan lide?

12 feb 2020
header plus size adidas

Test! Plus size-tøj fra Adidas

Træning er for alle, og derfor er det vigtigt med tights, t-hirts og sportsbh'er alle kommer i inkluderende størrelser. Vi har ladet en af vores Instagram-følgere teste plus size træningstøj fra Adidas. Her er hendes mening!

12 feb 2020
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Icaniwill tights og træningstøj

Hvis du følger med på de nyeste fitness-tendenser på Instagram, har du sandsynligvis bemærket Icaniwill - det mærke, der fremstiller fashionable seamles-sømme og træningstøj, som også er super cool!

12 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2

Ny løbesko fra Reebok: Perfekt til forskellige distancer

Løber du ofte m5 km, måske endda et halvt maraton og vil have en neutral, dæmpet løbesko? Tillykke, så er den nye Forever Floatride Energy 2 fra Reebok perfekt til dig!

12 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er det nye Suunto 7 pulsur det åbenlyse valg

Det kan være vanskeligt at kombinere træning med en hektisk hverdag. Til at hjælpe dig finder du Suunto 7, et smart pulsur, der er helt unikt. Her er alt, hvad du har brug for at vide om din nye bedste ven.

09 feb 2020
peak

Guide: Vælg den rigtige skijakke fra Peak Performance

Skaljakke eller en foret udgave? Vi guider dig til de ti mest populære skijakker til kvinder og mænd fra Peak Performance.

08 feb 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

Har du brug for et nyt skiundertøj til din skiferie eller til din udendørstræning? Her tester vi skiundertøj i uld og syntetisk stof til mænd. Opdag hvilke modeller der blev testens bedste!

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

Vinterferien nærmer sig, og det er tid til at kigge dit alpine udstyr igennem. Her er vores 7 yndlingsbukser til skiløb lige nu - for både hende og ham.

06 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

Har du et beskadiget knæ, eller har du brug for støtte til dine håndled, mens du træner? Testpanelet har testet adskillige populære beskyttelser fra Rehband under forskellige typer af træning og øvelser, og her bringer vi deres vurdering.

05 feb 2020
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

05 feb 2020