ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test. 

Ingen ønsker at deres barn skal fryse, når vinteren kommer - selvfølgelig ikke! Derfor er det vigtigt at finde en flyverdragt som holder til både regn, mudder, sne og minusgrader. Alt for at din rolling skal kunne lege og have det sjovt udenfor, uden at skulle bekymre sig om vejret. Vi har bedt vores allermindste testpanel at udsætte et antal flyverdragter for den hårde "leg og hop i mudder" test. Her er deres mening!

En fleksibel panservogn af en flyverdragt 

ENG_Stavanger_Reimatec.pngModel: , .

Pasform: En ret model som kan justeres i taljen for en optimal pasform.

Materiale: Flyverdragten er lavet i et slidstærkt, vindtæt Duraplus-materiale som ånder godt og passer i al slags vejr til alle typer af aktiviteter. Alle sømmene er svejset og vandtætte, hvilket gør at dit barn i princippet kan gøre hvad som helst, uden at blive våd. Varmforet uden at være for klodset og tung. Regnen preller af effektivt, da et økologisk middel er blevet brugt til at imprægnere stoffet. Let at tørre af. Fodremmene er lavet af silikone, hvilket er slidstærkt og smart! 

Komfort: Flyverdragten er ikke så tyk, men stadig varm og holder til hele -20 grader! Den er let at bevæge sig rundt i og føles ikke for tung. 

Detaljer: Lækre og enkle detaljer i form af reflekser som er godt synlige i mørket. Reflekserne findes også to steder på ryggen, ærmerne, huen, langs ydersiden af benene samt på lynlåsenes ender.

Design: Et enkelt, ensfarvet design. Flyverdragten findes i hele 7 forskellige farver. Huen, som kan tages af, har en fin og fluffy faux fur pels.

Opsummering: Det er er et stykke tøj som vil blive brugt gennem hele vinterhalvåret. Udover de ting som allerede er blevet nævnt, vil testdeltagernes forældre gerne gøre opmærksomme på det smarte for enden af benene, hvor der findes trykknapper så man kan tilpasse længden på benene efter hvilke sko barnet har på. Flyverdragtens stof er virkelig slidstærkt (hele flyverdragten er lavet af et stof som minder om det, der plejer at blive brugt som forstærkning på fx knæ og rumpe), og barnet kan derfor kravle rundt på hvad som helst, uden at det gør noget. Det her har Reima gjort virkelig godt! Det er ikke mærkeligt at den tidligere er blevet kåret som bedst i test. Børnenes døm er tydelig: "Woooow!".


Unisex-overall för de minsta

ENG_Gotland_Reimatec.pngModel: .

Pasform: Pasformen er god, men passer først og fremmest til børn som leger lidt mere i et roligt tempo, da stopremmen savnes (altså den rem som sidder på indersiden af buksebenet for at holde dem fast på støvlen). 

Materiale: Blødt og fleksibelt materiale, som måske ikke er det mest slidstærke, men heller ikke skrøbeligt. Da modellen er lavet til de lidt mindre børn (findes fra størrelse 74), som måske ikke er de mest aktive børn, er materialet tilpasset til det. Flyverdragten er lavet i et vindtæt og skidt-afvisende materiale som ånder godt. Alle sømmene er svejset samt er vandtætte, og flyverdragten har ekstra isolering over rumpen, perfekt til leg i sneen. 

Komfort: Skøn og fleksibel, opleves slet ikke som stiv eller klodset i det, ifølge testpanelet. 

Detaljer: Flyverdragten har reflekser, men lidt for få. Der findes en lomme, så der er plads til vanter. Remme i slutningen af ærmer og bukseben, som er lavet af plast - netop som på den anden Reima model. Virkelig smart og slidstærkt. 

Design: Et tidløst design i unisex-model. Ensfarvet og med en fin, lys faux fur pels på huen. Flyverdragten kan fås i seks forskellige, fine farver. 

Opsummering: Det her er flyverdragten til de mindre børn, som ikke leger de vildeste lege i skoven. Takket været det enkle design passer den godt til både drenge og piger. Huen, som sættes fast med trykknapper, er stor og stopper vind samt snefnug fra at blæse direkte ind på barnets ansigt. Hætten kan også tages af, hvis du ønsker dette. Foret er varmt og skønt og flyverdragten føles let. Kan tåle at blive tørretumblet (hvilket vi alle ved vil komme til at blive nødvendigt!)


"Supergod at lege gemmeleg i"

ENG_Camo_Overall.pngModel: , .

Pasform: Enden af buksebenene og ærmerne kan justeres ved hjælp af hægter, hvilket gør det noget nemmere når sko og støvler samt vanter skal tages af og på. 

Materiale: Vandtæt materiale, behandlet med flourfri ydrebehandling - godt for både barn og miljø!

Komfort: Flyverdragten er let og dejlig at have på, men også varm. Hætten kan tages af og beskytter mod vind og vejr. 

Detaljer: Store reflekser rundt om arme, ben og på ryggen, hvilket både er godt og vigtigt under de mørke efterårs- og vintereftermiddage. Hætten er justerbar og kan tages af med den syntetiske pels. Flyverdragten har to sidelommer samt to brystlommer. 

Design: Superlækker camouflagefarvet flyverdragt som unisexmodel. Ifølge en 4-årig testdeltager, så er flyverdragten "virkelig god til at lege gemmeleg i". 

Opsummering: Denne flyverdragt værdsættes af testpanelet, både for det cool camouflagemønster, men også for bevægelsesfriheden. Flyverdragten føles let at røre sig i, hvilket jo virkelig er vigtigt. Hvis barnet føler sig klemt inde eller ikke har nok plads til bevægelse, så kan det være svært at røre sig og det er jo både kedeligt og kan føre til at barnet kommer til at fryse. Testdeltagernes forældre synes, hægtelukningen ved slutningen af ben og ærmer er praktiske, men der findes den eventuelle ulempe at barnet nemt selv åbner disse, og så er det nemt for sne at komme ind samt at barnet kan komme til at fryse lidt. 


En slidstærk flyverdragt med diskret design

ENG_Legend_Insulated_Overall.pngModel: , .

Pasform: Flyverdragten opleves som ganske lang i benene sammenlignet med hvordan den ellers sider, men det er ikke noget problem da børn ofte har lidt større og højere vinterstøvler på sammen med flyverdragten. Indeni findes der et par hængsler som du trækker barnets arme igennem, og på den måde får flyverdragten den bedste pasform og sidder godt til. "Tommelfingeren i vejret for den detalje", hilser testdeltagerens mor. 

Materiale: Flyverdragten er lavet i et vandtæt materiale som samtidig ånder godt. Udover det, er flyverdragten forstærket på bagdelen, bagsiden af lårene samt på knæene, så der ikke er nogen begrænsninger på knæene. Én af testdeltagerne som gerne tager rutsjebanen på diverse underlag giver flyverdragten den højeste karakter i holdbarhed.  

Komfort: Den her flyverdragt føles fleksibel og blød, så den fungerer til at lege i uden problemer. 

Detaljer: Reflekser sidder på ærmerne, bag på hætten og foran på brystet. Modellen har to lommer foran. 

Design: Et enkelt og fin design i blåt og sort. Hætten har en neonorange kant som lyser op og som desuden gør, at barnet er lidt ekstra synlig når det begynder at blive mørkt udenfor, selvom det ikke er refleksstof. 

Opsummering: Flyverdragten er mest til den sorte side, men de mørkeblå og mørkegrønne detaljer giver den et virkelig fint touch og lidt sjovere. Testpanelet værdsætter at designet ikke er så barnligt, men lidt mere diskret end gennemsnittet. Flyverdragten er faktisk meget finere i virkeligheden end på billedet. Den er også helt vandtæt, hvilket gør den perfekt til at lege i, uanset vejret. 


En varm og slidstærk klassiker

ENG_Björnen_Kids_Coverall.pngModel: , .

Pasform: Testpanelet oplever flyverdragten som noget lang i størrelsen, men det er nærmere en fordel, da der på den måde er mulighed for at vokse i løbet af vintersæsonen. Modellen har desuden funktionen Extend size, hvilket indebærer at ben og arme kan forlænges op til en størrelse veda t løsne en søm på indersiden af ærmerne og benene. 

Materiale: Den flyverdragt er lavet i et vind- og vandtæt materiale med svejsede sømme. Materialet ånder godt og er PFC-fri vandafvisende. Flyverdragten har forstærkninger på de rette stedet for at kunne klare spandevis med leg udenfor på de kolde efterårs- og vinterdage. 

Komfort: Blød og skøn samt tilpas varm, mener testdeltagerne. Hætten opleves som ekstra hyggelig og blød, så man får lyst til at kramme den. 

Detaljer: Refleksdetaljer findes på ben, ærmer, ryg och og på lynlåsen foran. På flyverdragtens front sidder to store lommer med knapper samt en lomme på brystet med en lynlås. I slutningen af ærmerne findes praktiske håndledsvarmere som holder sne og kulde ude. 

Design: Denne flyverdragtsmodel kommer i seks forskellige farver, blandt andet en klar gul, rosa og mørkegrøn. Alle har sorte detaljer på knæ og skuldre, uanset farven. Faux fur pels på hætten som kan tages af, hvis den ikke falder i jeres smag. 

Opsummering: Det her er en flyverdragt som har god bevægelsesfrihed, er dejlig varm og er meget slidstærk. Desuden har flyverdragten en supersmart funktion som gør, at man kan forlænge både ærmer og ben en hel størrelse, så den fungerer til flere sæsoner når barnet har vokseværk. 


SHOP HER:

LÆS MERE:


 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

Hvorfor bliver du egentlig følelsesløs i tæerne, når du står på ski, og hvad er egentlig et flexindeks? Her fortæller eksperten om K2 dig alt om, hvordan dit skiudstyr skal sidde!

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019