Padelheader dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test! Her prøver vi de bedste sæsonens bedste modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på banen.

Padeltennis er en hurtigt voksende sport, der stadig er relativt ny. Derfor er det ikke ualmindeligt, at du stadig ser tennissko løbe forbi dig på padelbanen. Hvis du er en af dem, der spiller i tennissko, så er der på den anden side gode grunde til at skifte dine sko ud med et par rigtige padelsko!

Shoppeklar?

Hurtige fakta om padelsko

  1. Padelskoens vigtigste egenskaber er ekstra stabilitet, og at de er tilpasset specifikt til den slags underlag, hvor du skal spille padeltennis på. 
  2. Det, der adskiller de forskellige modeller og producenter kan være alt fra stabilitet - da nogle spillere hellere vil føle sig mere fleksible i det end stabiliserede - i grebet, da mange ønsker at glide lidt på underlaget, mens andre vil være i stand til at lave pludselige og skarpe stopbevægelser. 
  3. Padelsko adskiller sig fra tennissko på grund af stabiliteten og grebet. Det afhænger af jorden og sportens unikke bevægelsesmønstre. I tennis har du en tendens til at bevæge dig mellem banens sidelinjer, mens du i padel arbejder mere foran og bagtil, mellem net og væg. Dette betyder, at padelsko ikke behøver at være super forstærket i det. De er derfor normalt lettere end tennissko.
  4. Padelsko skal sidde stramt til, men må ikke sidde så stramme, at det gør ondt. Det er delvist et spørgsmål om smag og behag, men du skal bestemt ikke glide rundt på indersålen, da de så er for store. Du skal heller ikke føle, at de klemmer dine tæer, så er de for små.

Vi tester årets bedste modeller

Leder du efter nye padelsko? Her er din guide til de fire hotteste modeller i 2020!

Test af: ,

adidas - Stycon Clay.jpg 

Fås i farver:

Konklusion: En stabil padelsko takket være den høje ankel, en forstærket hæl og et elastisk bånd inde i skoen, som holder foden fast.

Testpanelets vurdering: 

Det her er da noget nyt, både når det kommer til design og fornemmelsen af skoen! Denne innovative padelsko fra Adidas skiller sig hovedsageligt ud fra serien med den høje skaft, men også på grund af manglen af snørebånd. 

- Skoen føles meget stabil. Jeg var lidt bekymret, da den ikke har snørebånd, men de elastiske bånd inde i skoen får den til at sidde stabilt på foden, og hælen er også forstærket, siger en padelsko-tester.

Ellers er pasformen fodnær. Som det kan ses på billedet, så har denne padelsko fra Adidas en såkaldt strømpekonstruktion, hvilket betyder, at den øverste del er strikket og dermed strækbar. Med andre ord tilpasser overdelen sig til netop din fod.

- Først troede jeg, at den ville føles en smule klodset, men da jeg spillede med den på, og blev vant til den, gik det hele meget bedre.Den bløde overdel er det, som gør tricket!

Ellers er sålen meget minimalistisk, hvilket er perfekt til padel-spil. Dette skaber god kontakt med jorden. Der er ingen yderligere dæmpning, men det spiller ikke en stor rolle på det kunstgræs, som denne sko er beregnet til.

- Jeg blev mest af alt behageligt overrasket over denne padelsko, men vil gerne tilføje, at den er lidt lille i størrelsen. Det kan være en god idé at prøve at gå en  halv størrelsen op fra din almindelige størrelse.

Test af: ,

Asics - Gel-Lima Padel 2.jpg

Fås i farverne:  og 

Konklusion: En klassisk padelsko med stor stabilitet og et godt greb, der passer til dig med smallere fødder.

Testpanelets vurdering: 

Mens mange andre padelsko i sortimentet kan prale af ret iøjnefaldende og i nogle tilfælde dystre farver, så har Asics her lavet en lidt mere dæmpet model, der passer til dig, der ikke rigtig er blevet grebet af den superfarverige padel-mode endnu (selvom der stadig er pang på skoens farver). Ellers er det grebet, der markerer disse padelsko.

- Jeg har på fornemmelsen, at du kan stole på skoene til hundrede procent. De har godt greb, men frigør sig også fra jorden uden problemer i forskellige positioner, så du ikke kommer i klemme og skader nogen led, fortæller en testdeltager. 

Ellers er stabiliteten meget god - ingen sidebevægelser er for hårde for denne model, som til trods at skoen reelt er smal, så har den en bred sål.

- Jeg tror, at denne padelsko passer til alle typer af spillere, du kan stole på den og dens funktioner uden at føle, at du er nødt til at gå på kompromis med noget. Den er stabil, men føles stadig blød i det takket være den tynde overdel.

Den øverste del er også det, der giver denne model gode kvaliteter med både ventilation og komfort. Her behøver du ikke at bekymre dig om at få sår fra alt for våde sokker, forudsat at du har valgt sokker i det rigtige materiale - for selvfølgelig spiller du i strømper af syntetisk materiale og ikke bomuld?

Sidst, men ikke mindst, kan disse sko siges at være den samme model, som den brasilianske padelpro spiller i.

- Det faktum, at Pablo Lima spiller i denne model, er en bedømmelse, der skal være god nok for både en begynder og den vante paddel-spiller, afslutter en begejstret testdeltager. 

Test af:

Babolat - Jet Team Padel.jpg

Fås i farverne:

Konklusion: En nem og hurtig padlesko til dem, der har en aggressiv spillestil.

Testpanelets vurdering:

Her har Babolat ladet stabiliteten stå til side til fordel for den fleksible fornemmelse, som er denne padelskos absolut styrke. Hvis du er nybegynder, er dette muligvis ikke modellen for dig. Men hvis du er så god til padel som en kat på et hustag, så er dette den model, du skal tage et ekstra kig på. 

- De er virkelig superfleksible! Meget pæn og føles let på foden, bemærker en testdeltager allerede efter første runde med skoene på fødderne. 

Pasformen er også en af de ting, som de andre testdeltagere påpeger som ekstra positiv. Den øverste del er tæt overalt uden at gabe nogen steder. En anden fordel er den kontakt med underlaget, som skoen giver dig. 

- Sålen er relativt flad, hvilket betyder, at du arbejder tæt på jorden, hvilket jeg godt kan lide. Det giver en følelse af smidighed, men den er ikke så stabil.

Ellers kan skoen siges at være smallere end bred i modellen, men intet usædvanligt. Passformen kan også justeres let med snøringen.

- Sidst men ikke mindst er grebet på sålen også med uret, og noget der gør skoen næsten perfekt efter min mening, afslutter en i testpanelet.

Test af: ,

Nike - Air Max Wildcard Clay.jpg

Fås i farverne:  og 

Konklusion: En sikker model til dem, der leder efter en stabil paddelsko, der understøtter anklen.

Testpanelets vurdering: 

Nike er muligvis ikke det allerførste brand, du kommer i tanke om, når du tænker på padel - er det tilfældet, så er det på tide at tænke anderledes! Dette er en forholdsvis klassisk padelsko når det kommer til ydeevnen, men Nike giver den også et bestemt moderne touch i form af Air Max designet.

- Det her ligner en almindelig sort sneaker, men med feminine detaljer og en sål i ægte Nike-ånd. På den anden side føler jeg, at designet føles lidt klodset sammenlignet med designet på andre padelsko.

Det er jo smag og behag, men hvis du vil have en paddelsko, der ligner en afslappet sko så meget som muligt, så er dette det rigtige valg. Ellers havde testpanelet kun én ting at bemærke: 

- Til at begynde med sidder skoen lige lidt for godt til på den bredeste del af foden, men den giver sig, når du har brugt den lidt, som du skal med alle sko, siger en testdeltager. 

En interessant ting ved denne Nike padelsko er, at den er lidt ekstra hævet ved hælen. Det giver en blød og behagelig dæmpning såvel som en mere fremadrettet stilling inde i skoen.

- Jeg synes bestemt, det er en sko til en spiller, der har behov for stabilitet og dejlig dæmpning, måske fordi du er lidt tungere i det eller har smerter i menisken. Denne model giver bestemt en stor tryghed til spilleren, når denne indtager banen, afslutter en testdeltager. 

LÆS MERE:

SHOP HER:  

 Tilbage

News Feed

reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøj?

3 dagar sedan
Header.jpg

Bedst i test: Yogabukser 2020

6 dagar sedan
superrep go

Giv den max gas med den Nike SuperRep Go træningssko

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 guldkorn at klikke hjem til Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header

De bedste løbesko fra vores Mid Season Sale

25 mar 2020
wyte badshorts

Kup på træningstøj, sko og badetøj med vores Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Forårets hotteste trend: Grå sneakers!

20 mar 2020
Linnen dam

12 forårsagtige træningstoppe til hende

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png

Toplisten: 11 træningstrøjer til ham

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets smarteste sneakers 2020

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg

Stor test! Forårets bedste sneakers til mænd 2020

17 mar 2020
Kari Traa

Forårets pastelfarvede mode fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights

Seneste trend: Shiny træningstights

16 mar 2020
Padelheader dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

13 mar 2020
Padelskor header

Bedst i test! Padlesko til mænd

13 mar 2020
sport bh header

Bedst i test: Sportsbh'er til den store barm

12 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Forårets bedste sportsbh'er 2020

11 mar 2020
reebok royal turbo header

Seks stilfulde sneakers fra Reebok

10 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood

Top 5 af det bedste udendørstøj fra Peak Performance

10 mar 2020
HEADER_W.jpg

STORT test! De bedste løbesko til kvinder i 2020

06 mar 2020
HEADER_M.jpg

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

06 mar 2020
suunto 7 header

TEST! Så godt er det nye Suunto 7 pulsur

05 mar 2020
Vuxen-barnskor plock

2020s mest stilfulde sneakers til kvinder, mænd og børn

04 mar 2020
nike metcon 5 herr

Hvilke træningssko er bedst til funktionel træning?

04 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket

Sæsonens bedste køb: Ny hybridjakke fra Peak Performance

04 mar 2020
Peak Performance skaljacka

Hvordan skal en skaljakke egentlig sidde?

04 mar 2020
nike metcon fuchsia

Sådan maksimerer du funktionel træning med de rigtige træningssko

02 mar 2020
adidas core sneakers

Sneakers som sætter trenden i 2020

02 mar 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! 8 lækre forårsjakker til kvinder

28 feb 2020
HEADER_M.jpg

Bedst i test: Forårsjakker til mænd 2020

28 feb 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg

Guide: Hvilket regntøj skal mit barn have?

28 feb 2020
Header-tights.jpg

Bedst i test: Tights med høj talje 2020

27 feb 2020
SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

27 feb 2020
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

26 feb 2020
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

24 feb 2020
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

24 feb 2020
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

24 feb 2020
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

21 feb 2020
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

20 feb 2020
more news
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøj?

Nogle gange skal du bare vaske dit regntøj, men hvordan gør du det? Vi har svaret.

3 dagar sedan
Header.jpg

Bedst i test: Yogabukser 2020

Når du træner yoga, vil du have yogatøj, der giver dig fuld bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Vores yogi-testpanel har lavet solhilsen i årets bedste yogabukser.

6 dagar sedan
superrep go

Giv den max gas med den Nike SuperRep Go træningssko

Nike SuperRep træningssko har fået en lillesøster - sig hej til SuperRep Go!

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 guldkorn at klikke hjem til Mid Season Sale

Alt fra træningstights til ridetøj! Sørg for at tjekke disse godbidder ud,, når de dukker op til en nedsat pris til vores store Mid Season Sale.

25 mar 2020
mss löparskor header

De bedste løbesko fra vores Mid Season Sale

Benyt lejligheden til at finde dine nye løbesko nu, hvor vores store Mid Season Sale er i gang!

25 mar 2020
wyte badshorts

Kup på træningstøj, sko og badetøj med vores Mid Season Sale

Vi byder foråret velkommen med vores Mid Season Sale! Benyt lejligheden til at shoppe tøj, sko og tasker til dig selv, en ven eller en anden, du kan lide.

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Forårets hotteste trend: Grå sneakers!

Sidste år sejrede hvide sneakers, men i år dominerer grå sneakers. Her er sæsonens 10 hotteste modeller til mænd og kvinder!

20 mar 2020
Linnen dam

12 forårsagtige træningstoppe til hende

Loose fit, seamless eller med indbygget bh? Her er forårets hotteste træningstoppe til hende! Hvilken variant vil du rocke til hjemmetræningen?

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png

Toplisten: 11 træningstrøjer til ham

Kortærmet funktioneltrøje eller langærmet? Hvid, sort eller neongul? Vi har samlet vores mest populære træningstrøjer til ham lige nu.

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets smarteste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Tjek ud hvad testpanelet synes er de smarteste sneakersmodeller for kvinder i 2020.

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg

Stor test! Forårets bedste sneakers til mænd 2020

Tag stilfulde trin til foråret. Her prøvede vores modebevidste herrepanel 2020's fedeste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

17 mar 2020
Kari Traa

Forårets pastelfarvede mode fra Kari Traa

Uanset vejret, så skal alle være i stand til at nyde foråret med stil. Derfor lancerer Kari Traa sin nye pastelkollektion til udelivet!

16 mar 2020
better bodies tights

Seneste trend: Shiny træningstights

Solbad i din egen glans i fitnesscentret med et par shiny træningstights! Her er de bedste de smarteste shiny tights.

16 mar 2020
Padelheader dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test! Her prøver vi de bedste sæsonens bedste modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på banen.

13 mar 2020
Padelskor header

Bedst i test! Padlesko til mænd

Tid til at tage dit padel-game til det næste niveau! Her er de padelsko, der er de bedste i test ifølge vores testpanel.

13 mar 2020