Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

Bedst i test: Her prøver vi de bedste af sæsonens modeller, der gør dig hurtigere, smidigere og og farligere på padelbanen!

Padeltennis er en hurtigt voksende sport, der stadig er relativt ny. Derfor er det ikke ualmindeligt, at du stadig ser tennissko løbe forbi dig på padelbanen. Hvis du er én af dem, der spiller i tennissko, så er der på den anden side gode grunde til at skifte dine sko ud med et par rigtige padelsko!


Hurtige facts om padelsko: 

  1. Padelskoens vigtigste egenskaber er ekstra stabilitet, og at de er tilpasset specifikt til den slags underlag, som du skal spille padeltennis på. 
  1. Det, der adskiller de forskellige modeller og producenter kan være alt fra stabilitet - da nogle spillere hellere vil føle sig mere fleksible med skoene på end stabiliserede - i grebet, da mange ønsker at glide lidt bedre på underlaget, mens andre vil være i stand til at lave pludselige og skarpe stopbevægelser. 
  1. Padelsko adskiller sig fra tennissko på grund af stabiliteten og grebet. Det afhænger af underlaget og sportens unikke bevægelsesmønstre. I tennis har du en tendens til at bevæge dig mellem banens sidelinjer, mens du i padel arbejder mere foran og bagtil, mellem net og væg. Dette betyder, at padelsko ikke behøver at være super forstærket i det. De er derfor normalt lettere end tennissko.
  1. Padelsko skal sidde stramt til, men må ikke sidde så stramme, at det gør ondt. Det er delvist et spørgsmål om smag og behag, men du skal bestemt ikke glide rundt på indersålen, da de så er for store. Du skal heller ikke føle, at de klemmer dine tæer, så er de for små.
Vi tester årets bedste modeller: 

Shoppeklar? 

Leder du efter nye padelsko? Her er din guide til de fire hotteste modeller i 2020!

Test af: 

Babolat - Jet Team Padel.jpg

Fås i farverne: 

Konklusion: En nem og hurtig padlesko til dem, der har en aggressiv spillestil.

Testpanelets vurdering:

Her har Babolat ladet stabiliteten stå til side til fordel for den fleksible fornemmelse, som er denne padelskos absolut styrke. Hvis du er nybegynder, er dette muligvis ikke modellen for dig. Men hvis du er så god til padel som en kat på et hustag, så er dette den model, du skal tage et ekstra kig på. 

- De er virkelig superfleksible! Meget pæne og føles let på foden, bemærker en testdeltager allerede efter første runde med skoene på fødderne. 

Pasformen er også en af de ting, som de andre testdeltagere påpeger som ekstra positiv. Den øverste del er tæt overalt, uden at gabe nogen steder. En anden fordel er den kontakt med underlaget, som skoen giver dig. 

- Sålen er relativt flad, hvilket betyder, at du arbejder tæt på jorden, hvilket jeg godt kan lide. Det giver en følelse af smidighed, men den er ikke så stabil.

Ellers kan skoen siges at være smallere end bred i modellen, men intet usædvanligt. Pasformen kan også justeres let med snøringen. 

- Sidst men ikke mindst er grebet på sålen også soleklar, og noget der gør skoen næsten perfekt efter min mening, afslutter en i testpanelet. 

Test: 

Court lite 2

Fås i farverne:  og 

Opsummering: En stabil padelsko til med fodled som behøver lidt ekstra kørlighed og support.  

Testpanelet mener: 

Det absolut bedste med den her model er selve stabiliten. Den her padelsko passer med andre ord til dig som nemt vrider om på fødderne, vejer lidt mere eller af en anden grund synes om at foden er solidt plantet i skoen. 

- Et stort plus er virkelig at modellen ikke stabiliteten ikke medfører mindre smidige sko, som stabile modeller nogen gange kan gøre, da de så føles en smule klodsede i det, mener en af testpersonerne og tilføjer: 

- Jeg føler mig bestemt tilpas fleksibel til at hapse de hurtige bolde i sidebevægelser med de her sko på, og aldrig så tilpas ustabil at jeg ikke stoler på skoene. Det er en sprød kombination! 

Udover det, så får disse padelsko fra Nike ros for selve overdelens materiale som føles gedignt og slidstærkt. Her slipper du for at bekymre dig om de kun holder en halv sæson eller ej. Selve grebet får også fine point af vores testdeltagere. 

- Mønstret under sålen skaber et meget godt greb i underlaget, både på kunstgræs og på en indendørsbane. Dog er grebet ikke så klistrende, at du sidder fast i underlaget. Supergodt! 

Det eneste, som man måske kan anse for at være et minus med den her model, er at den tonegivende egenskab er dens stabilitet. Det gør dem perfkete til dig som er fan af stabile sko, mens du som hellere vil føle dig superhurtig og smidig kan opleve de her sko som et dårligt match til din spillestil. Smag og behag, som man jo siger! 

Test: 

wilson rush

Fås i farverne:  og 

Opsummering: Den her padelsko er et yderst godt valg til den smidige spiller!  

Testpanelet mener: 

Her kan du lede længe, inden du finder nogle deciderede fejl. Wilson er mest kendt som et tennismærke, men de er selvfølgelig også eksperterne når det kommer til padel - og det kan mærkes! 

- Modellen her byder på en virkelig god pasform og sidder tight på foden. Med hensyn til bredden, så vil jeg mene, at de er normale, men heller ikke du med smalle fødder vil glide rundt i skoene, så længe du snører dem rigtigt, funderer en testdeltager. 

Vil du helst være smidig end sikker og stabil, så kan det her meget vel være drømmemodellen for dig. 

– Jeg vil gerne give et stort plus for skoens smidighed, for når man spiller padel, så er det i hvert fald vigtigt for mig, at man føler sig eksplosiv. Disse sko hjælper virkelig med at skabe og bibeholde den følelse! 

Hvis dine ankler behøver ekstra støtte, så kan det derimod være godt at vide at de her sko ikke giver dig dette. Designet er derimod en faktor som kan gå direkte hjem hos de fleste. 

_ Jeg er fan af designet, de er meget federe i virkeligheden end hvad billedet fremviser. Den røde, prangende farve på skoene sikrer hele dit padeloutfit, siger en testdeltager. 

Sidst men ikke mindst, så får de høje point for deres komfort. Du ved, den der ubehagelige tilvænningsperiode som visse sko bringer med sig i starten? Den slipper du helt for i de her padelsko! 

Test: 

pulsa babolat

Fås i farverne:  og 

Opsummering: Et par supersmidige og lette padelsko som desuden får 10 ud af 10 for grebet! 

Testpanelet mener: 

Det er her lidt af en smagssag, hvis du gerne vil have et solidt greb i hver bevægelse eller heller vil kunne glide nogle centimeter uden problemer, så du kan nå de rigtig tricky bolde. Det her er den padelsko du skal vælge, hvis det vigtigste for dig er at kunne dreje rundt på nul-komma-fem. 

- Grebet er to die for, men jeg vil gerne lige advare om, at hvis du ikke løfter dine fødder ordentligt, så findes der er en stor risiko for vrid i knæene. Skoene slipper ikke så let underlaget i første forsøg, siger en testdeltager. 

Også de dele af testpanelet, som aldrig før har prøvet at spille i rigtige padelsko, falder i svimer over de mange fordele som de her sko fra Babolat byder på. 

- Tidligere, når jeg har spillet padel, har jeg brugt mine normale træningssko, da jeg ikke har følt behovet for at investere i et par sko som kun er skabt til padel. Men jeg må advare alle nybegyndere, som går i samme tankebaner, at det definitivt er det værd at købe et par rigtige padelsko. Wow, sikke en forskel! 

Det soleklare greb gør dig til en hurtigere spiller i og med at du kan trykke ordentligt fra underlaget, men de hjælper også med din slagteknik, synes nogle af testdeltagerne. 

Det er også lettere at få hårde, præcise slag ind, når man står stabilt på banen. Da slipper jeg for at bekymre mig om fødderne pludselig forsvinder under mig, når jeg spiller. 

Sidst men ikke mindst så er modellen yderst prisvenlig. Hvis du leder efter en god begyndersko, så er der her en oplagt model at starte med, siger testpanelet. Står du og skal vælge mellem at købe et nyt bat eller for første gang investere i et par padelsko, så mener vores testdeltagere desuden, at det helt klart er værd at satse på skoene. 

Test: 

bullpadel flow

Fås i farverne og 

Opsummering: En stabil sko som er det helt rette valg til dig som er fan af en bred sål, da den gør det ekstra sikkert at bevæge sig ud i sidebevægelserne. 

Testpanelet synes: 

At Bullpadel er veletableret padelmærke, dét skinner igennem fra hæl til tå i selve designet på den her padelsko. Udadtil er ydersålen halveret, så du kan få netop det greb som du behøver ved start og fodnedsættelse på padelbanens specifikke underlag. Sålen er desuden ekstra bred. 

- Det bedste med den her model er desuden, hvordan jeg kan bevæge ud i sidebevægelserne. Skal du skynde dig ud i hjørnerne af banen, så kan du næsten komme til at snuble over dine egne fødder i visse padelsko-modeller, siger en testdeltager og fortsætter: 

- Med den her model på kan du lægge al belastningen over fødderne, uden problemer, da den er så bred og stabil i sidebevægelserne. 

Udover det, så er selve dæmpningen i topklasse, og den er derfor genial til de høje hop som afsluttes i en smash. Designet stemmer desuden overens med den offensive følelse, som skoen giver. 

- Lækker, men ikke så diskret en farve. Jeg vil mene, at du enten elsker eller hader det her design, siger en grinende testdeltager. 

Ellers får padelskoene fra Bullpadel høje karakterer over det meste af linjen. Testpanelet har faktisk svært ved at nævne nogle deciderede ulemper, men får pointeret at hvis du ikke er fan af bredde sko, så er det her måske ikke helt det rette valg for dig. 

- Skoene er mere stabile end de er hurtige. Jeg, som er fan af lette sko, bliver ikke helt tilfredsstillet, men på den anden side så forstår jeg virkelig pointet me d det, når jeg trykker fra ud i en sidebevægelse. Jeg har svært ved at se, hvordan du måske kan vride rund på fødderne i den her model. 

LÆS MERE:

SHOP HER:  

 Tilbage

News Feed

canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

04 sep 2020
Blacc fitness

NEW IN: Squatsikre tights fra Blacc

04 sep 2020
Header.jpg

Test! Årets bedste træningssko til mænd

01 sep 2020
test svarta tights

Test: træningstights, du bare må have

01 sep 2020
Nike Metcon Release

Alt hvad du vil vide om den nye Nike Metcon 6

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer

Test: 2020's bedste træningssko til kvinder

25 aug 2020
nike metcon 6

Test: Så god er den nye træningssko Nike Metcon 6

24 aug 2020
Padelskor dam

Vi tester sæsonens bedste padelsko til damer

20 aug 2020
Kari Traa

Efterårets nye skiundertøj fra Kari Traa

18 aug 2020
jared ward

Bliv høj på endorfiner i Sauconys nye løbesko

13 aug 2020
Shorts

Test: Sorte træningsshorts til ham

12 aug 2020
Test av tights

Stort test af træningstights til hende

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep

Find den rigtige træningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Reebok Nano X

Nu er Reebok Nano X kommet i nye farver

06 aug 2020
Test ryggsäck barn.png

Bedst i test: Rygsæk til børn 2020

06 aug 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

06 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Bedst i test! Nike-favoritter til hende

05 aug 2020
Nike löparskor test

Løbeskoene fra Nike, der er de bedste i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 indkøb til skolestarten

03 aug 2020
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
more news
canada snow

Hold fødderne varme i støvler fra Canada Snow

Bløde, varme og utroligt behagelige. Her er alt hvad du vil vide om vinterstøvlerne fra Canada Snow.

1 dag sedan
Nike

Find de rigtige løbesko fra Nike

Med Nikes brede udvalg af løbesko kan det være svært at vide, hvilke sko der passer til dig. Her får du hjælp

2 dagar sedan
Test Björn Borg

Vi tester sæsonens nye løbekollektion fra Björn Borg

Björn Borg har lige lanceret sin nye løbekollektion ,Running from daylight, og vi har selvfølgelig sat tøjet på prøve. Så godt er det stilfulde tøj til damer og herrer.

2 dagar sedan
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko med høj grad af dæmpning til mænd

Løber du på asfalt kræves en høj grad af dæmpning i dine sko for at du skal få et skånsomt løb. Vi har testet dæmpede løbesko for herrer.

2 dagar sedan
Dam - Header.jpg

Test: Bedste floorball-sko til damer

Her er skoene som forbedrer præstationen på softball-banen. Sportamores testpanel har spillet i sæsonens nye indendørssko.

5 dagar sedan
Vinterjacka barn

Køb den rigtige vinterjakke til dit barn

Vinterjakken er det vigtigste, du køber, til dit barn til vinter. Her er 7 tips til, hvordan du finder den rigtige.

16 sep 2020
promenadskor header

Vandtætte vandresko som er bedst i test!

Kilometer efter kilometer, over dale og bakker og i skove – det er tid til at finde det helt rigtige par sko til din vandretur. Vi tester de bedste vandtætte vandresko for damer og herrer.

15 sep 2020
virvelvind

Tjek efterårets prisvenlige børnekollektion!

Godt ​​børnetøj til udfoldelse og leg udendørs behøver ikke at koste kassen. Her er Virvelvinds nyeste kollektion.

15 sep 2020
nike superrep header

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

Den ultimative oversigt over alt det, du skal tænke på, når du vasker din dunjakke. 10 gode råd!

11 sep 2020
innebandylubbor

Stor test af floorball-stave

Bladet, grebet og vægten - der er meget, der har betydning for valgt af den rette floorball-stav. Vi har testet efterårets favoritter!

11 sep 2020
Adidas

Shop træningstøj efter vejret med Adidas' nye koncept

Uanset om du træner i 35 grader og sol, når regnen styrter ned eller det er frostvejr, har Adidas træningstøj, der hjælper dig med at komme i gang. Læs alt om den nye Ready-kollektion her!

08 sep 2020
Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 sep 2020
header

Test: Langærmede træningstrøjer til kvinder

Vi har løbet, motioneret og trænet i efterårets smukkeste træningstrøjer med lange ærmer. Her er de modeller fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike, der er de bedste i test!

04 sep 2020
långärmade träningströjor test

Test: Langærmede træningstrøjer til mænd

Til løbeturen, fitnesscentret og andre aktiviteter kan det nogle gange være rart at have en langærmet træningstrøje på. Dette er nøjagtigt den type træningstøj, som vores testpanel har svedet i til den her test. Her er de langærmede træningstrøjer til mænd, der er de bedste i test!

04 sep 2020