Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper forebygger hævede og trætte fødder, når du træner, løber eller er på rejsende fod. Her er de modeller, som testpanelet synes allerbedst om. 

Kompressionsstrømper kan bruges til mange forskellige aktiviteter - løb, vandring og træning bare for at nævne nogle få muligheder - men også til når du sidder stille i lang tid, såsom på arbejdet, i bilen eller når du skal ud og flyve. Vores testpanel har sat 8 forskellige modeller af kompressionsstrømper på en spidst - læs deres vurdering af selvsamme modeller lige her! 

Test: 

norfolk bekele compression

Størrelse: Mænd. 

Aktivitet: Løb, cykling, gåture og stillesiddende. 

Konklusion: Et par yderst pålidelige kompressionsstrømper som sidder perfekt rundt om foden. Ingen ubehagelige sømmer som gnaver eller forstyrrer. De er normale i størrelsen, hvilket betyder at hvis du normalt bruger f.eks. størrelse 41, så skal du vælge størrelse 39-42 på skalaen og så videre. 

- De er perfekte i længden til mig som er mellenlang, fortæller en testdeltager. 

Eneste ulempe ved strømperne er, at de har en tendens til at blive noget svedige. Udover det, så fås de også i en  variant - og for begge farver gælder der en yderst konkurrencedygtig pris! 

Test: 

2xu flight compression sock

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Først og fremmest stillesiddende, men også lavintensive aktiviteter som golf, vandring og lange distancer på cykel.  

Konklusion: De her kompressionsstrømper fra 2XU er specifikt designet til de stillesiddende flyture, men kan også bruges til en dag på kontoret, i bilen eller andre situationer hvor du skal sidde stille i en stund. Fligt Compression Sock mindsker på en effektiv måde risikoen for hævede fødder og stive muskler. 

- Jeg synes om det rene design med et lille flyikon - strømpen føles stilsikker, og jeg havde ikke været flov over at have dem på under en langdistanceflyvning i shorts og sandaler, siger en tilfreds testdeltager. 

Det eneste, som testpanelet savner, er nogen form for silikonerende til at holde strømperne oppe. Ellers er længden tilpas, og går hele vejen op til lige under knæet, netop som de skal gøre. Kompressionen er ganske lav, da de især er lavet til lavintensive aktiviteter. Modellen blev blandt andet testet under en golfrunde og fik kun ros efter den tur. 

Test: 

Kompression superior

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Højintensive aktiviteter som f.eks. løb, cykelintervaller og træning. 

Konklusion: Du skal vælge denne model kompressionsstrømpe, hvis du er på udkig efter en model med rigtig høj grad af kompression. Testpanelet havde i starten svært ved at få strømperne på, selvom de er normale i størrelsen. Bekymrer det dig lidt eller ligger du i den øvre del af størrelsesskalaen, så kan du teste at gå en størrelse op - men så findes der en vis risiko for, at kompressionen bliver det dårligere. 

- Selvom de sidder sindsygt stramt, så lagde jeg slet ikke mærke til, at jeg havde dem på, hvilket de får høje point for fra mig af. Det smeltede ligesom sammen med mine ben. 

Materialet i de her kompressionsstrømper er ganske tykt, og de bliver derfor til en vis grad lidt svedige inde i skoen. Sidst men ikke mindst, så vil testpanelet gerne uddele point for materialevalget: 

- De føles virkelig som kvalitetsstrømper! 

Test: 

2xu kompressionsstrumpa

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Al aktivitet, fitness såvel som løb og vandring. 

Konklusion: De her kompressionsstrømper fra 2XU er specielt udformede til at mindske friktion og dermed vabler. De er med andre ord perfekte til den højintensive træning, hvor du bliver virkelig svedig, men også til vandreturen eller andre tilfælde, hvor du kan blive fugtigt og decideret våd om fødderne. 

- Første indtryk er, hvor vildt bløde og skønne de føles. Også nogle ture i vaskemaskinen føles de stadigvæk bløde, så god kvalitet er de i! 

De her strømper ser først en smule korte ud, men takket været et yderst fleksibelt materiale, så føjer de sig og sidder lige under knæet, netop som de skal. Omkring foden er materialet løsnet lidt op for at mindske friktion mod skoen. Ved lægmusklerne sidder de tight med tilpas kompression, uden risiko for at glide ned. 

- De føles også rimelig enkle at få af, hvor andre kompressionsstrømper næsten føles som om man vil hive saksen frem for at få dem af! 

Test: 

gococo compression

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Løb, cykling og al øvrig konditionstræning

Konklusion: De her strømper fra Cococo findes i en helt række forskellige farver, i et spektrum der spænder fra stilren sort til farvespækket. De er lavet med graderet kompression i et supertyndt materiale og strømperne tørrer derfor hurtigt og ventilerer godt. 

- De er forstærkede i hælen samt i dele af sålen og de er derfor yderst bekvemme i et par sko. De er desuden polstret på sådan en måde, at foden ikke længere glider rundt på sålen, men i stedet bliver stabiliseret, siger en af vores testdeltagere. 

Ellers satte deltagerne strømpen på spidsen til et flertal af forskellige aktiviteter og synes, at de fungerede godt til det meste, men at de med fordel kan bruges til netop højintensiv træning på grund af deres ventilationsevne og fugttransport. 

Test: 

rehband strumpor

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Al træning, fra lav til højintensiv
Konklusion: Det bedste ved de her strømper er deres ekstra stabilitet omkring fodledet, takket været den graderede kompression. Det er især skønt for dig som måske har en tendens til nemt at vrikke om på foden, og gerne vil føle dig lidt mere tryg på løbeturen eller til den funktionelle træning. 

- Første fornemmelse, da jeg lige tog dem på, var "wow, så skønne", og ja, den følelse holdt ved. Jeg beholdt endda strømperne på et stykke tid efter træningspasset, for at speede restitutionen lidt på, fortæller en testdeltager. 

Det er strømperne du, som er kvinde, skal satse på hvis du er over middelhøj. De sidder perfekt, hvis du er mand og er middelhøj, men modellen var lidt for lang til de lavere kvinder. Kompressionsmæssigt sidder de her strømper tight, men ikke så tight at du ikke kan have dem på i længere tid. Eneste ulempe ved strømperne er, at de bliver lidt ujævne efter den første gang, du har dem på. Det er dog noget, som testdeltagerne gerne ser gennem fingrene med, når man tænker på hvor skønne de var at have på, både til cross-training og løb. 

Test: 

craft kompression

Størrelse: Kvinder & mænd 

Aktivitet: Løb, cykling og træning 
Konklusion: Kompressionsstrømperne fra Craft er en god begyndermodel til dig som endnu ikke har testet kompressionstøj før nu. De giver en let, men skøn kompression, uden at stoppe blodtilførslen. Ved den øverste kant sidder et bånd af lycra som holder strømperne på plads. 

- Jeg synes, at strømperne sat fint på plads under hele løbepasset, uden at gnave nogen steder. Længden på strømperne er perfekte, hvis du er middellang. 

Designet er til den enklere side, men strømperne fårs også i fire forskellige farver. Udover det, så er fugttransporten den helt store fordel - der skal meget til, inden du bliver svedig i dem her! e får desuden plus for det ergonomiske, strikkede materiale som giver en nærmest perfekt pasform. 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

17 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

17 timmar sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020