DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.

Er du klar til at få en smidigere krop? Yoga er en perfekt investering for dig som har en stillesidende hverdag, ondt i ryggen og stiv i ledene. Men inden du kryber ned i yogasalen kan det være en god ide at får det rette tøj til!

– Det vigtigeste er at købe tøj som lader dig bevæge dig frit og med en behagelig pasform. i løbet af passet vil du ikke have tøjet sidder og distraherer. Fokus skal jo være hundred procent på dig selv, din vejrtrækning og dine bevægelser. Køb derfor tøj som du føler dig bekvem i siger Erika Adolfsson, produkt ekspert på Blacc.

En af efterårets største trends er at matche et par højtaljede tighs, med en sports-bh eller crop top i samme mønster. 

– De høje tights gør at du ikke føler dig alt for nøgen til trods for du efterlader overtøjet derhjemme. Vi har mange alternativer, min favorit er overdelen Flow og tighten Poise i matchende mønster. Læs mere om dem her i testen.

3 ting til yoga du må have: 

#1. Tights med fod del
– Mange kan fryse lidt om fødderne under et yoga pas og eftersom strømper ikke er så praktisk er et par tights med en fod del perfekte. Mit tip er tightsne Calmness, siger Erika Adolfsson. 

#2. Bekvem overdel
– En top eller sport-bh som du føler dig bekvem i, giver god bevægelsesfrihed og har en god pasform er at foretrække. Her vil jeg anbefale Strive der er sømløs og super skøn at have på sig.

#3. En stor hyggetrøje
– Når passet nærmer sig enden er det tid til at slappe af og nyde . Der kan man let komme til at fryse når tempoet kommer helt ned. Sørg for at have en lækker varm trøje ved hånden! 

TESTRESULTAT

Test af:

Model:

Vejledende pris:  179 kroner

Kommer i farverne: , , ,  

Pasform: Den her top kommer bare i S/M og M/L, hvilket kan gøre det svært at vælge størrelse om du normalt har M. Vil du at toppe skal sidde til vælger du den mindre og fortrækker du en løsere pasform tager du den store.

Komfort: Stoffet er alpha og omega her. Det er blødt, let og køligt - med andre ord føler du knapt du har det på overhovedet. Meterialet opleves funktionelt og ånder rigtigt fint under et svedigt pas, samt er det hurtigt tørrende.

Design: En rigtig fin top med enkelt design. Visse i testpanelet syntes dog den grå farve var lidt for kedelig og ønskede lidt mere farveglade kulører.

Konklusion: Et af det skønneste toppe du kommer have på. Det sømløsemateriale sørger for stoffet føles let og blødt på kroppen, samtidigt som det holder en høj funktionalitet ved at være super ventilerende og hurtigt tørrende. Det fungere fint til både lavintesiv træning såsom yoga, som til svedfester som løb, cykling og CrossFit. Vil du have et plain stykke tøj til træning i din garderobe er denne et super valg. Det bedste er næsten prisen! 

Test af: Stillness.jpg

Model: 

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne

Pasform: En crop top som er true to size og lavet med et meshparti op mod halsåbningen. Her behøver du med et større bryst ikke være urolig for de hopper ud dog! Den skønne elastik under brystet hjælper med at holde sports-bh`en på plads.

Komfort: Skøn sports-bh som holder en behagelig temperatur selv under de varmeste pas som Hotyoga. Ikke en finger at sætte på denne top!

Design: En super top der passer perfekt til yoga! Ekstra plusser givet for at du let kan matche den med både og for et komplet look.

Konklusion: Blacc gør det enkelt for os. Den her sport-bh bør anvendes til den træning som den er skabt til; Lavintensiv træning som yoga, gåture og pilates. Det bløde materiale giver dig god bevægelsesfrihed og den lette støtte hjælper med at holde små og mellemstore brøster på plads under træningen. Den er let polstret og har udtagelige indlæg, meshpanel, og elastik under taljen der giver den en super pasform. 

Test af: Flow.jpg

Model: 

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne:

Pasform: En anelse stor i størrelsen. Er du almindeligvis en M kan en S passe bedre såfremt du har små til middelstore bryster. Når du har den rigtige størrelse sidder den som smurt på kroppen.

Komfort: Super let at få af og på. Den er ventilerende og har tilstrækkeligt med støtte til både yoga og let styrketræning. Elastikken under brystet holder toppen på plads.

Design: Her var det kærlighed ved føste blik! Superfin sports-bh med høj halsudskæring en løkker blå og grøn nuance. 

KonklusionDen her sports-bh gik virkelig godt i spænd med vores testpanel! Takket være den hæje ventilation og den lidt længere model er den her super til de svedige pas og matchet med tighten Poise i samme mønster. Til de pas hvor du ikke bliver helt gennemblødt. Du får middelhøj støtte som passer perfekt til de fleste træningsformer. Den brede meshåre giver vi også pluspoint for på design fronten. Vil du have en top der får dig til at gå på endnu flere yoga pas, så er det denne du skal vælge!

Test af: Dance.jpg

Model:

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne:

Pasform: Materialet er en smule løst rundt om maven og når du står i positioner med hovedet nedad kan trøjen glide op. Dele af testpanelet have foretrukket en strammere pasform. Derimod er der masser af bevægelses frihed der passer godt til eksempelvis dans.

Komfort: Det bløde materiale som er en kombination af bomuld og modal føles blødt mod kroppen og der er ingen sømme der gnaver eller slider mod huden. Her kan du bare danse løs uden at tænke på tøjet.

Design: Trøjen er super fin og emmer af danselooket med det krydsede parti foran.

Konklusion: Præcis som navnet lyder er det her en top som passer bedst til dans. Selvfølgelig kan du have det på til andet også, men det er i dansesalen det virkelig kommer til sin ret. Det korte fit er præcis som andre crop toppe en smags sag. match trøjen  med et par høje tights eller en ballet dragt hvis du ikke vil føle dig for bart. For trækker du en tightere pasform kan du gå en størrelse ned. designet er super fint og føles lidt luksus agtigt me ddet krydsedeparti og de lange arme.

Test af:  Pause.jpg

Model:

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne: og 

Pasform: En sport-bh uden polstring som er en smule mindre i størrelsen end hvad Blacc`s sports-bh`er plejer at være. Den har en tight pasform som sidder stramt på alle de gode steder.

Komfort: De krydsede skulderbånd bagtil bidrager til en stor bevægelse frihed og til at du kan gøre alle yoga øvelser uden det midste problem. 

Design: Utroligt fint stof med meshdetaljer er en fuldtræffer! Det bliver ikke mere lækkert end det her, specielt om du matcher den med tightsne Poise i samme mønster.

Konklusion: Den her sport-bh er lavet i et lidt tykkere materiale hvor strechen går sidelæns langs stoffet og ikke i længden. Designet gør at bh`en fungerer lige godt til yoga som til almindelige styrketræning. Designet var et sikkert hit hos hele testpanelet, med ventilerende detaljer i mesh, en V-udskæring foran og de krydsede skulderbånd bagtil. Den flotteste overdel i testen!

Test af:  Grateful.jpg

Model:

Vejledende pris:  229 kroner

Kommer i farverne

Pasform: Meget stor i størrelsen så gå gerne en størrelse ned for optimal pasform, selv om du har et større brystparti. Bh`en er stor i omkredsen om brystet og under. Længden er perfekt til en crop top.

Komfort: Med den rette størrelse sidder den lækkert på kroppen og giver en del mere støtte end hvad testpanelet først troede. Du behøver med andre ord ikke have en anden Bh under.

Design: Ryggen er det som gør det! Det delete stof og de smalle skulder stropper fik testpanelet til at tage rygselfies! Selvom der i testpanlet er en bred enighed om yoga skal være en vej til meditativ afslapning og helst uden spejle i rummet, så var der også enighed om en lækker ryg skal foreviges!

Konklusion: En blød crop top som tiltaler testpanelet og giver, takket være længden, det perfekte gap mellem høje tights og en top. Du får stor bevægelses frihed i den her model som hverken er i vejen eller begrænser dine yoga moves. Det dobbelte lag af stof føles super. materilaet er perfekt tempereret til yoga, uden at du bliver for varm når du sveder. Mesh partiet mod halsudskæringen giver høj ventilation. Toppen har udtagbar indlæg. Lækker efterårsfarve!

Test af underdele

Test af: Calmness.jpg

Model:

Vejledende pris: 359 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: Et par yogatights som er noget store i størrelsen og har en tight, men ikke for tætsiddende, pasform. Der er intet at klage over på denne model! 

Komfort: Skøn, høj talje som sidder som den skal uden at glide ned når du bøjer dig. Der er god stretch i stoffet hvilket gør du har en god bevægelsesfrihed. Fod delen hjælper med varmen, men det kan behøves at folde den op iblandt.

Design: Kombinationen af grå og lyserød er superfin og ser super trendy ud. De lækre små detaljer høer helheds indtrykket. 

Konklusion: De her tights ser præcis ud som på billedet. Det er en vellavet tights på designfrinten  med meshpaneler og dekorative sømme over rumpen. Denne Tight har en cool lomme i taljen og en fod del med hul til hælen og din fremfod. Et tip er ikke at cykle til yoga passet da svedpletter synes på en gang i grå tights, som vi alle ved! Et par lækre tights med mange fine detaljer!

Test af:  Savasana.jpg

Model:

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Modellen er løs uden at blive for poset og baggy, med tight bund i benene sidder de godt på plads. Taljen kan egentlig trækkes hele vejen op til brystet eller foldes ned alt efter hvad du foretrækker. 

Komfort: Et utroligt blødt og rart materiale som føles lækkert på kroppen. Stoffet er godt tempereret, tyndt uden at være for koldt!

Design:  Sorte og stilrene, præcis hvad man vil have af et par yogabukser. Passer til alt!

Konklusion: Testpanelet var mildt sagt skeptiske overfor bukserne men det gik istedet lige ti hjertet. Du vil have dem på hele tiden, hjemme, på flyturen, når du sover eller laver yoga. Efter du har testet dem kommer du spørge dig selv hvorfor du tidligere bare har ville træne i tights. Du har top bevægelsesfrihed, hvilket er perfekt til yoga. Fugttransporten er ikke den bedste, så de er ikke til løb eller hård styrketræning men fine til dans eller pilates. Er du en indbidt tight bruger bør du alligevel give disse tights en chance - du vil ikke blive skuffet! 

Test af: Rest.jpg

Model:

Vejledende pris: 229 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: En stram pasform og opleves som små i størrelserne. Sats på din almindelige størrelse, ligger du dog imellem to størrelser så vælg de mindre af de to. 

Komfort: Super bekvemme fra første øjeblik. Den høje talje sørger for shortsne holdes fint oppe og materilaet har meget stræk så det sidder godt på kroppen. Derimod kan benene godt kravle lidt op under større bevægelser, men det er ikke noget der irriterer. 

Design: Det grå og lyserøde spiller bare og flere fine detaljer, et diskret logo og en lille lomme i taljen. 

KonklusionDe her shorts har en talje og en stram pasform. De er perfekte til når du syntes bukser eller tights bliver for varme til yoga passet eller når du skal til Hot yoga. De er lavet i et lidt tykkere funktionsmateriale som tørrer hurtigt, hviket gør dem super tempereret fra start til slut. Du får stor bevægelsesfrihed og mærker virkelig hvordan de former sig efter din krop og fælger med i dine bevægelser. De kommer med en matchende  til at fuldende dit yoga look! 

Test af: Silence.jpg

Model:

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: True to size! Det bløde materiale i kombination med de lange benvarmere bidrager til en stram pasform uden at den sidder for tæt. En blød og behalige pasform. 

Komfort: Præcis som de fleste tights fra Blacc mærker du knapt du har dem på. De er helt ekstremt bløde og følger hver bevægelse som var de smurt på. Stort plus for den høje talje som giver dig en fin silluet.

Design: Vi elsker designet! De ser lige så dejlige ud som det er! Den grå og lyserøde farvekombination giver en herlig efterårsfølelse.

Konklusion: Ekstremt skønnevtights med benvarmere som du kan trække hele vejen ned til fødderne. De føles dejlige mod kroppen og opleves en anelse varme, hvilket er perfekt for den type af yoga hvor du ikke får pulsen for højt op. De varmer også lidt ekstra så de er super til og fra passet når det er lidt koldere udenfor. Udover yoga passer de også fint til dans og ballet. De har ikke den bedste ventilation, hvilket heller ikke behøves når det kommer til yogatights. 

Test af: Balance.jpg

Model:

Vejledende pris: 359 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: Normale i størrelsen, så tag den størrelse du normalt bruger. De er lidt lange i benene. 

Komfort: Et fint og tykt materiale som ikke er helt i top når det kommer til ventilation, men holder godt på varmen til forskellige former af yoga og pilates. 

Design: Denne tight er lækker at have på og former sig fint efter kroppen og former sig perfekt rundt om benene og din bagdel. Perfekt basistight der er god at kombinere med en mønstret top.

Konklusion: Leder du efter de perfekte basistights til de rolige yoga pas? Her har du svaret! De her tights er høje i taljen og lavet i et hurtigt tørrende materiale. Åbningen til fødderne med hul til hæl og fremfod er en cool detalje der holder tighten på plads. De er bløde og har samtidigt en stram pasformn så sørg for ikke at bestille en for lille størrelse hjem. Alle burde have denne i deres yogagarderobe.

Test af: Poise.jpg

Model:

Vejledende pris:  319 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Den stramme pasform gør at du oplever de her tights som en anelse små i størrelserne specilet rundt om læggen . Ligger du normalt mellem to størrelser bør du gå opad.

Komfort: Stoffet er en del tyggere end normale yogatights og krammer benene på en dejlig måde, hvilket kan sammenlignes med en kompressionstight. Derfor giver denne model lidt ekstra energi til benene under træningen.

Design: Så lækre tights! Sømmene er dekorative og var super populære hos testpanelet. At der også findes en trækker kun opad i bedømningen!

Konklusion: De her tights kan du anvende til alle typer af fysisk træning såsom styrketræning, HIT og yoga. De er ekstremt skønne og glider ikke ned en eneste millimeter i taljen takket være den brede elastik. Det eneste negative ved tighten er at de er meget stramme så tænk dig om når du vælger størrelse. Udover det er de bare super og følger din krop og bevægelser helt perfekt. er for dig der vil have et par tights du også kan bruge udenfor yoga salen! 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

driva

Nu findes der en sports-bh uld!

3 dagar sedan
Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

3 dagar sedan
Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

5 dagar sedan
Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

6 dagar sedan
Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

6 dagar sedan
Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

6 dagar sedan
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

6 dagar sedan
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

14 nov 2018
DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

08 nov 2018
DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

08 nov 2018
DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

07 nov 2018
Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

07 nov 2018
Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

05 nov 2018
DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

02 nov 2018
shepherd tofflor 2018

De hyggeligste tøfler kommer fra Shepherd

02 nov 2018
DK-Header.jpg

Test af vinterens varmeste flyverdragter

01 nov 2018
alshammar

Therese Alshammar`s tips: Sådan finder du den perfekte badedragt

01 nov 2018
Header löpartights DK

8 varme løbetights som er bedst i test

31 oct 2018
Skins_plagg

Derfor skal du træne i kompressionstøj

31 oct 2018
5DS_2808.jpg

Hvide nyheder hos Wyte Ski

26 oct 2018
Nike Utility.png

Sikre dit løb mod vejret med de nye Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneaker

23 oct 2018
Timberland

Test! Så gode er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

19 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og farverigt - det er sæsonens skimode!

18 oct 2018
BB DK Header

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

18 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test! Forårets bedste trailsko til mænd

18 oct 2018
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

18 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du gå efter polstret skitøj på pisten

17 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Her er trailskoene som er bedst i test

17 oct 2018
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sæsonens sikreste køb

16 oct 2018
Sportswear herr

Farverige og oversized for fyrene til efteråret!

16 oct 2018
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

15 oct 2018
Wyte

Hold fødderne varme med Wyte

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
more news
driva

Nu findes der en sports-bh uld!

Hvis du elsker skiundertøj i uld vil du også elske den nye sports bh Driva fra Kari Traa. Lækker støtte, i merinould!

Adidas Copa 19

Adidas nye fodboldsko Copa 19 er her!

Hele fodboldd-anmark holder vejret mens vi spændt venter på den nye Copa 19 gør sin entre. Her er alt du behøver vide om fodboldskoen som har fået sit første makeover i 36 år.

Black Friday tips honom

Vores 12 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 12 favoritter til ham!

Black Friday tips kids

12 Black Friday-fund til børnene!

Black Friday er en super mulighed for at købe det som normalt gør lidt ondt på tegnebogen. Her er 12 gode tips til børnenes garderobe.

Black Friday tips henne

12 superfund for hende på Black Friday

På årets største shoppingdag finder vi alle godbiderne frem. Her er 12 fund du kan klikke hjem på Black Friday 2018.

Icebug dubbade löparskor

Vi tester løbesko fra Icebug med dupper!

Hold dit vinterløb stabilt med duppede løbesko. Vores testpanel har løbet i tre foskellige modeller fra Icebug.

Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest med Odd Molly Ski

Elsker du feminint skitøj som stikker ud og har et mønster der stikker ud? Så er Odd Mollys vinterkollektion noget for dig.

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Ny Adidas kollektion – inspireret af Stella McCartney

Adidas har haft et langt samarbejde med designeren Stella McCartney, noget som skal fejres med en ny kollektionen - Statement. Tjek det nye tøj her!

DK-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsur 9 G1

Med en batterilevetid på op til 120 timer og nye, spændende funktioner er Suunto 9 G1 et pulsur man kan forelske sig i. Her er hvad vores testpanel syntes er bedst ved Suuntos nyeste model.

Nike RN Division3.png

Kollektionen som redder dit vinterløb

Se her alle løbere! Hvis du vil fortsætte løbe udendørs når temperaturen slanger sig længere og længere nedad. Når sludet dækker gaderne, er det her Nikes nye løbekollektion Running Utility kommer til sin ret.

DK-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så gode er Nikes nye vinterløbesko

I Nike Utility Shield Collection er nogle af de mest populære løbesko blevet opdateret til at modstår vådt og koldt efterårs- og vintervejr. Læs her hvordan de 2 Shield-versioner af Pegasus 35 og Odyssey React klarede sig.

DK_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som klarer kulden

En varm vinterjakke er en nødvendighed på denne tid af året. Den må gerne være lækker og flot på samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for damer og herrer der klarer en rigtigt kold vinter.

Header löpartights DK

Bedst i test! 7 varme løbetights til mænd

Er det for koldt til at løbe udendørs? Med et par forede tights for du ingen problemer med at løbe ude i kulden og du slipper for at skulle tage flere lag stramtsiddende bukser på. Her er løbetightsne som er bedst i test!

Wyte jacka

15 Must-haves i efterårets hotteste farve

Efterårets mest trendsikre farve er klart den vinrøde, eller burgundy som den kaldes af modeeliten. Vi har plukket 15 efterårsfavoritter frem til damer du ikke vil gå glip af!

DK-Header.png

Se her: Træningstrusserne som er bedst i test

Bomuld er udelukket, men foretrækker du at træne i funktionsmateriale eller merinould? Vi har testet det bedste fra begge lejre for at se hvilke træningstrusser som er bedst!