DK-Header.jpg

Vi tester det bedste yogatøj fra Blacc

Prøv Yoga! Vores testpanel har testet godbiderne fra Blaccs yogakollektion og fortæller her hvilke du ikke vil gå glip af.

Er du klar til at få en smidigere krop? Yoga er en perfekt investering for dig som har en stillesidende hverdag, ondt i ryggen og stiv i ledene. Men inden du kryber ned i yogasalen kan det være en god ide at får det rette tøj til!

– Det vigtigeste er at købe tøj som lader dig bevæge dig frit og med en behagelig pasform. i løbet af passet vil du ikke have tøjet sidder og distraherer. Fokus skal jo være hundred procent på dig selv, din vejrtrækning og dine bevægelser. Køb derfor tøj som du føler dig bekvem i siger Erika Adolfsson, produkt ekspert på Blacc.

En af efterårets største trends er at matche et par højtaljede tighs, med en sports-bh eller crop top i samme mønster. 

– De høje tights gør at du ikke føler dig alt for nøgen til trods for du efterlader overtøjet derhjemme. Vi har mange alternativer, min favorit er overdelen Flow og tighten Poise i matchende mønster. Læs mere om dem her i testen.

3 ting til yoga du må have: 

#1. Tights med fod del
– Mange kan fryse lidt om fødderne under et yoga pas og eftersom strømper ikke er så praktisk er et par tights med en fod del perfekte. Mit tip er tightsne Calmness, siger Erika Adolfsson. 

#2. Bekvem overdel
– En top eller sport-bh som du føler dig bekvem i, giver god bevægelsesfrihed og har en god pasform er at foretrække. Her vil jeg anbefale Strive der er sømløs og super skøn at have på sig.

#3. En stor hyggetrøje
– Når passet nærmer sig enden er det tid til at slappe af og nyde . Der kan man let komme til at fryse når tempoet kommer helt ned. Sørg for at have en lækker varm trøje ved hånden! 

TESTRESULTAT

Test af:

Model:

Vejledende pris:  179 kroner

Kommer i farverne: , , ,  

Pasform: Den her top kommer bare i S/M og M/L, hvilket kan gøre det svært at vælge størrelse om du normalt har M. Vil du at toppe skal sidde til vælger du den mindre og fortrækker du en løsere pasform tager du den store.

Komfort: Stoffet er alpha og omega her. Det er blødt, let og køligt - med andre ord føler du knapt du har det på overhovedet. Meterialet opleves funktionelt og ånder rigtigt fint under et svedigt pas, samt er det hurtigt tørrende.

Design: En rigtig fin top med enkelt design. Visse i testpanelet syntes dog den grå farve var lidt for kedelig og ønskede lidt mere farveglade kulører.

Konklusion: Et af det skønneste toppe du kommer have på. Det sømløsemateriale sørger for stoffet føles let og blødt på kroppen, samtidigt som det holder en høj funktionalitet ved at være super ventilerende og hurtigt tørrende. Det fungere fint til både lavintesiv træning såsom yoga, som til svedfester som løb, cykling og CrossFit. Vil du have et plain stykke tøj til træning i din garderobe er denne et super valg. Det bedste er næsten prisen! 

Test af: Stillness.jpg

Model: 

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne

Pasform: En crop top som er true to size og lavet med et meshparti op mod halsåbningen. Her behøver du med et større bryst ikke være urolig for de hopper ud dog! Den skønne elastik under brystet hjælper med at holde sports-bh`en på plads.

Komfort: Skøn sports-bh som holder en behagelig temperatur selv under de varmeste pas som Hotyoga. Ikke en finger at sætte på denne top!

Design: En super top der passer perfekt til yoga! Ekstra plusser givet for at du let kan matche den med både og for et komplet look.

Konklusion: Blacc gør det enkelt for os. Den her sport-bh bør anvendes til den træning som den er skabt til; Lavintensiv træning som yoga, gåture og pilates. Det bløde materiale giver dig god bevægelsesfrihed og den lette støtte hjælper med at holde små og mellemstore brøster på plads under træningen. Den er let polstret og har udtagelige indlæg, meshpanel, og elastik under taljen der giver den en super pasform. 

Test af: Flow.jpg

Model: 

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne:

Pasform: En anelse stor i størrelsen. Er du almindeligvis en M kan en S passe bedre såfremt du har små til middelstore bryster. Når du har den rigtige størrelse sidder den som smurt på kroppen.

Komfort: Super let at få af og på. Den er ventilerende og har tilstrækkeligt med støtte til både yoga og let styrketræning. Elastikken under brystet holder toppen på plads.

Design: Her var det kærlighed ved føste blik! Superfin sports-bh med høj halsudskæring en løkker blå og grøn nuance. 

KonklusionDen her sports-bh gik virkelig godt i spænd med vores testpanel! Takket være den hæje ventilation og den lidt længere model er den her super til de svedige pas og matchet med tighten Poise i samme mønster. Til de pas hvor du ikke bliver helt gennemblødt. Du får middelhøj støtte som passer perfekt til de fleste træningsformer. Den brede meshåre giver vi også pluspoint for på design fronten. Vil du have en top der får dig til at gå på endnu flere yoga pas, så er det denne du skal vælge!

Test af: Dance.jpg

Model:

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne:

Pasform: Materialet er en smule løst rundt om maven og når du står i positioner med hovedet nedad kan trøjen glide op. Dele af testpanelet have foretrukket en strammere pasform. Derimod er der masser af bevægelses frihed der passer godt til eksempelvis dans.

Komfort: Det bløde materiale som er en kombination af bomuld og modal føles blødt mod kroppen og der er ingen sømme der gnaver eller slider mod huden. Her kan du bare danse løs uden at tænke på tøjet.

Design: Trøjen er super fin og emmer af danselooket med det krydsede parti foran.

Konklusion: Præcis som navnet lyder er det her en top som passer bedst til dans. Selvfølgelig kan du have det på til andet også, men det er i dansesalen det virkelig kommer til sin ret. Det korte fit er præcis som andre crop toppe en smags sag. match trøjen  med et par høje tights eller en ballet dragt hvis du ikke vil føle dig for bart. For trækker du en tightere pasform kan du gå en størrelse ned. designet er super fint og føles lidt luksus agtigt me ddet krydsedeparti og de lange arme.

Test af:  Pause.jpg

Model:

Vejledende pris: 269 kroner

Kommer i farverne: og 

Pasform: En sport-bh uden polstring som er en smule mindre i størrelsen end hvad Blacc`s sports-bh`er plejer at være. Den har en tight pasform som sidder stramt på alle de gode steder.

Komfort: De krydsede skulderbånd bagtil bidrager til en stor bevægelse frihed og til at du kan gøre alle yoga øvelser uden det midste problem. 

Design: Utroligt fint stof med meshdetaljer er en fuldtræffer! Det bliver ikke mere lækkert end det her, specielt om du matcher den med tightsne Poise i samme mønster.

Konklusion: Den her sport-bh er lavet i et lidt tykkere materiale hvor strechen går sidelæns langs stoffet og ikke i længden. Designet gør at bh`en fungerer lige godt til yoga som til almindelige styrketræning. Designet var et sikkert hit hos hele testpanelet, med ventilerende detaljer i mesh, en V-udskæring foran og de krydsede skulderbånd bagtil. Den flotteste overdel i testen!

Test af:  Grateful.jpg

Model:

Vejledende pris:  229 kroner

Kommer i farverne

Pasform: Meget stor i størrelsen så gå gerne en størrelse ned for optimal pasform, selv om du har et større brystparti. Bh`en er stor i omkredsen om brystet og under. Længden er perfekt til en crop top.

Komfort: Med den rette størrelse sidder den lækkert på kroppen og giver en del mere støtte end hvad testpanelet først troede. Du behøver med andre ord ikke have en anden Bh under.

Design: Ryggen er det som gør det! Det delete stof og de smalle skulder stropper fik testpanelet til at tage rygselfies! Selvom der i testpanlet er en bred enighed om yoga skal være en vej til meditativ afslapning og helst uden spejle i rummet, så var der også enighed om en lækker ryg skal foreviges!

Konklusion: En blød crop top som tiltaler testpanelet og giver, takket være længden, det perfekte gap mellem høje tights og en top. Du får stor bevægelses frihed i den her model som hverken er i vejen eller begrænser dine yoga moves. Det dobbelte lag af stof føles super. materilaet er perfekt tempereret til yoga, uden at du bliver for varm når du sveder. Mesh partiet mod halsudskæringen giver høj ventilation. Toppen har udtagbar indlæg. Lækker efterårsfarve!

Test af underdele

Test af: Calmness.jpg

Model:

Vejledende pris: 359 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: Et par yogatights som er noget store i størrelsen og har en tight, men ikke for tætsiddende, pasform. Der er intet at klage over på denne model! 

Komfort: Skøn, høj talje som sidder som den skal uden at glide ned når du bøjer dig. Der er god stretch i stoffet hvilket gør du har en god bevægelsesfrihed. Fod delen hjælper med varmen, men det kan behøves at folde den op iblandt.

Design: Kombinationen af grå og lyserød er superfin og ser super trendy ud. De lækre små detaljer høer helheds indtrykket. 

Konklusion: De her tights ser præcis ud som på billedet. Det er en vellavet tights på designfrinten  med meshpaneler og dekorative sømme over rumpen. Denne Tight har en cool lomme i taljen og en fod del med hul til hælen og din fremfod. Et tip er ikke at cykle til yoga passet da svedpletter synes på en gang i grå tights, som vi alle ved! Et par lækre tights med mange fine detaljer!

Test af:  Savasana.jpg

Model:

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Modellen er løs uden at blive for poset og baggy, med tight bund i benene sidder de godt på plads. Taljen kan egentlig trækkes hele vejen op til brystet eller foldes ned alt efter hvad du foretrækker. 

Komfort: Et utroligt blødt og rart materiale som føles lækkert på kroppen. Stoffet er godt tempereret, tyndt uden at være for koldt!

Design:  Sorte og stilrene, præcis hvad man vil have af et par yogabukser. Passer til alt!

Konklusion: Testpanelet var mildt sagt skeptiske overfor bukserne men det gik istedet lige ti hjertet. Du vil have dem på hele tiden, hjemme, på flyturen, når du sover eller laver yoga. Efter du har testet dem kommer du spørge dig selv hvorfor du tidligere bare har ville træne i tights. Du har top bevægelsesfrihed, hvilket er perfekt til yoga. Fugttransporten er ikke den bedste, så de er ikke til løb eller hård styrketræning men fine til dans eller pilates. Er du en indbidt tight bruger bør du alligevel give disse tights en chance - du vil ikke blive skuffet! 

Test af: Rest.jpg

Model:

Vejledende pris: 229 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: En stram pasform og opleves som små i størrelserne. Sats på din almindelige størrelse, ligger du dog imellem to størrelser så vælg de mindre af de to. 

Komfort: Super bekvemme fra første øjeblik. Den høje talje sørger for shortsne holdes fint oppe og materilaet har meget stræk så det sidder godt på kroppen. Derimod kan benene godt kravle lidt op under større bevægelser, men det er ikke noget der irriterer. 

Design: Det grå og lyserøde spiller bare og flere fine detaljer, et diskret logo og en lille lomme i taljen. 

KonklusionDe her shorts har en talje og en stram pasform. De er perfekte til når du syntes bukser eller tights bliver for varme til yoga passet eller når du skal til Hot yoga. De er lavet i et lidt tykkere funktionsmateriale som tørrer hurtigt, hviket gør dem super tempereret fra start til slut. Du får stor bevægelsesfrihed og mærker virkelig hvordan de former sig efter din krop og fælger med i dine bevægelser. De kommer med en matchende  til at fuldende dit yoga look! 

Test af: Silence.jpg

Model:

Vejledende pris: 319 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: True to size! Det bløde materiale i kombination med de lange benvarmere bidrager til en stram pasform uden at den sidder for tæt. En blød og behalige pasform. 

Komfort: Præcis som de fleste tights fra Blacc mærker du knapt du har dem på. De er helt ekstremt bløde og følger hver bevægelse som var de smurt på. Stort plus for den høje talje som giver dig en fin silluet.

Design: Vi elsker designet! De ser lige så dejlige ud som det er! Den grå og lyserøde farvekombination giver en herlig efterårsfølelse.

Konklusion: Ekstremt skønnevtights med benvarmere som du kan trække hele vejen ned til fødderne. De føles dejlige mod kroppen og opleves en anelse varme, hvilket er perfekt for den type af yoga hvor du ikke får pulsen for højt op. De varmer også lidt ekstra så de er super til og fra passet når det er lidt koldere udenfor. Udover yoga passer de også fint til dans og ballet. De har ikke den bedste ventilation, hvilket heller ikke behøves når det kommer til yogatights. 

Test af: Balance.jpg

Model:

Vejledende pris: 359 kroner

Kommer i farverne: 

Pasform: Normale i størrelsen, så tag den størrelse du normalt bruger. De er lidt lange i benene. 

Komfort: Et fint og tykt materiale som ikke er helt i top når det kommer til ventilation, men holder godt på varmen til forskellige former af yoga og pilates. 

Design: Denne tight er lækker at have på og former sig fint efter kroppen og former sig perfekt rundt om benene og din bagdel. Perfekt basistight der er god at kombinere med en mønstret top.

Konklusion: Leder du efter de perfekte basistights til de rolige yoga pas? Her har du svaret! De her tights er høje i taljen og lavet i et hurtigt tørrende materiale. Åbningen til fødderne med hul til hæl og fremfod er en cool detalje der holder tighten på plads. De er bløde og har samtidigt en stram pasformn så sørg for ikke at bestille en for lille størrelse hjem. Alle burde have denne i deres yogagarderobe.

Test af: Poise.jpg

Model:

Vejledende pris:  319 kroner

Kommer i farverne:  og 

Pasform: Den stramme pasform gør at du oplever de her tights som en anelse små i størrelserne specilet rundt om læggen . Ligger du normalt mellem to størrelser bør du gå opad.

Komfort: Stoffet er en del tyggere end normale yogatights og krammer benene på en dejlig måde, hvilket kan sammenlignes med en kompressionstight. Derfor giver denne model lidt ekstra energi til benene under træningen.

Design: Så lækre tights! Sømmene er dekorative og var super populære hos testpanelet. At der også findes en trækker kun opad i bedømningen!

Konklusion: De her tights kan du anvende til alle typer af fysisk træning såsom styrketræning, HIT og yoga. De er ekstremt skønne og glider ikke ned en eneste millimeter i taljen takket være den brede elastik. Det eneste negative ved tighten er at de er meget stramme så tænk dig om når du vælger størrelse. Udover det er de bare super og følger din krop og bevægelser helt perfekt. er for dig der vil have et par tights du også kan bruge udenfor yoga salen! 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

1 dag sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

2 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
BLACC running

Sæsonens løbemuligheder fra Blacc 2019

23 apr 2019
Didriksssons

Sådan ved du om din jakke er vandtæt

23 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

1 dag sedan
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

2 dagar sedan
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver selv sine nye træningssko Varsity Compete TR 2 som en model med grep og stabilitet til alle lejligheder. Vi lod PT'en Chand Smith svede i den nye sko for at se, om den holder godt i måtten. Så god er den ifølge ham!

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

Den seneste opdatering af Nike Pegasus er landet! Den er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før.

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

Trendy, pengepungsvenlige sneakers som aldrig går ud af mode? Vi snakker selvfølgelig om Supergas espadrillos sko. Her er historien bag mærket og de tre mest populære modeller, som du ikke vil gå glip af.

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

Længes du efter sommerens varme rideture? Maksimer oplevelsen for både dig og din hest ved at vælge de rette ridebukser. Eksperten fortæller om, hvad du skal tænke på med pasform, forstærkning eller ej samt hvordan du vasker bukserne korrekt for lang holdbarhed.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

Yogatights kan meget vel være noget af det mest behagelige tøj som findes, men ofte stiller vi flere krav til dem, udover at de bare skal være skønne.

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulde cykelkollektion er landet! Den er gul, lækkert og oser fuldstændigt af cykelkultur.

22 may 2019