Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

En drømmetest fra adidas. Ultraboost-skoene, en padelketsjer med maksimal boldkontrol og en t-shirt, du kan bruge både i fitnesscentret og til hverdags. Gå ikke glip af disse sorte adidas-favoritter!

Der findes næsten intet så tidløst som de ikoniske tre striber fra . Uanset om de sidder på et par , på et par  eller på en  er en ting helt sikkert - vi bliver aldrig trætte af striberne! Vores testpanel har trænet i træningstøj fra adidas, løbesko fra adidas og med adidas' padelketsjer  . Her er resultatet!

Et par dejlige shorts til alle slags aktiviteter

adidas shorts

Model og mærke: ,

Bruges til: Fitness, indendørssport, holdtræning og løb (medmindre du foretrækker tights eller korte løbeshorts).

Størrelse og pasform: Disse Adidas shorts er normale i størrelsen og har, som de fleste træningsshorts, en løs pasform for optimal bevægelsesfrihed.

Fugttransport og ventilationsevne: De transporterer fugt på en behagelig måde og holder dig frisk - lige fra indendørstræning og fodbold til styrketræning. De har ikke meshpartier, men har alligevel en god ventilationsevne takket være det tynde materiale.

Komfort og design: Designet er stilfuldt, især det store logo på det ene bukseben er testpanelet vilde med. Testpanelet giver et ekstra plus for lommerne, hvor du kan opbevare din mobiltelefon eller andre småting. Taljen er elastisk og føles behagelig, når du bevæger dig.

Sammenfatning: Et par klassiske der passer til det meste. De ventilerer fint og sikrer, at sveden absorberes væk fra din hud. I følge testpanelet er to største fordele designet med det store logo og komforten. Taljen er elastisk, hvilket betyder, at den følger kroppens bevægelser og rotationer i stedet for at gøre modstand, når du eksempelvis bøjer dig forover i et dødløft. En basic model, du kan bruge til alle slags træninger.

Har du brug for at se flere shorts?  finder du flere træningsshorts.

Enkel, funktionel trøje af høj kvalitet

adidas tröja

Model og brand: ,

Bruges til: Alle former for træning og løb. Til udendørstræning kan du bruge den som et tyndt mellemlag i kombination med undertøj og en dunvest i løbet af foråret og efteråret, eller som løbetrøje om sommeren.

Størrelse og pasform: Denne sorte adidas trænings-shirt er lidt stor i størrelsen, men har en lige og stram pasform.

Fugttransport og ventilationsevne: Ventilationskapacitet og fugttransport er en af de bedste ting ved denne Adidas træningstrøje. Selv de i testpanelet, der normalt sveder meget i fitnesscentret mener, at  kvaliteten er høj.

Komfort og design: Komfort er en af de mange fordele ved denne trøje. Den sidder stramt, dog uden at blive opfattet som for tætsiddende mod kroppen. Den eneste ulempe ved blusen er, at den opleves en smule kedelig hvad angår designet. Enkelte i testpanelet havde gerne set lidt mere farve eller måske et mønster, mens andre understreger, at det stilrene design er pænt.

Sammenfatning: En tynd i sort! Adidas har valgt at lave rygpartiet i et tyndere stof end foran, hvilket giver optimal ventilation, dér hvor du sveder mest. Derfor egner denne trøje sig perfekt til udendørsløb om sommeren. Det er et stort plus, at trøjen har en lidt længere pasform end mange andre har. Det giver dig mulighed for at køre øvelser i fitnesscentret, hvor du løfter dine arme op over hovedet, uden at man kan se din mave. Enkel, stilfuld og prisvenlig.

Brug ikke den samme træningstrøje to dage i træk! Se alle vores .

Tætsiddende, teknisk t-shirt til fitnesscenter eller løb

alphaskin tee

Model og brand:

Bruges til: Meget svedige træningsøvelser.

Størrelse og pasform: Det er svært at afgøre, om denne t-shirt er lille i størrelsen eller blot er meget, meget tætsiddende. Langt de flere i testpanelet mener både og. Dette er en t-shirt til dig, der godt kan lide at vise dine muskler i fitnesscentret. Er du mere til en løsere pasform, skal du gå en størrelse op eller gå på jagt efter en anden model.

Fugttransport og ventilationsevne: Alt tætsiddende tøj skal ganske enkelt være god til at transportere fugt og holde kroppen tør, ellers bliver det hurtigt ubehageligt. Heldigvis holder denne Adidas t-shirt, hvad den lover. Du bliver nødt til at lægge en stor indsats, hvis du vil sætte denne trænings-shirt på prøve!

Komfort og design: Hvis du kan lide en tæt pasform, er denne t-shirt helt klart perfekt, hvad angår komfort. Det samme gælder designet. I sin enkelhed er den meget stilfuldt og passer til stort set alt.

Sammenfatning: En klassisk  i en tætsiddende pasform. Testpanelet diskuterede, om den fungerer bedst som undertøj eller som en t-shirt. Den kan selvfølgelig bruges til begge dele - en "win win"- situation. Testpanelet synes om, at t-shirten giver lidt støtte, når du træner. Ligesom et par tights, der "holder" sammen på musklerne i benene, har denne t-shirt stort set samme funktion for overkroppen. Designet får høje point, og det opleves som innovativt at have logoet på den ene skulder. Dejligt, adidas!

Funktionelle trøjer er det perfekte tøj til enhver form for træning med høj intensitet. finder du flere modeller.

Trendy sweatshirt

ess crew

Model og mærke: ,

Bruges til: Primært til hverdagsbrug og hygge hjemme i stuen, men kan også bruges som opvarmningstrøje i fitnesscentret.

Størrelse og pasform: Opleves som normal til noget stor størrelsen. Ligger du mellem to størrelser, bør du overveje at vælge den mindre.

Komfort og design: Denne bløde bluse går under kategorien sweatshirt- og er - som du måske allerede har gættet, super behagelig, blød og dejlig. Designet er også en plus ved denne sweatshirt. Her har Adidas satset på de klassiske tre striber. Striberne gør en ellers kedelig sweatshirt til et ægte ikon, der let kan matches med jeans, sweatpants eller stort set alle andre bukser. For det komplette look kan du style dit outfit med et par Ultraboost på fødderne (se nedenfor)!

Sammenfatning: Kender du den trøje, du pakker ud af posten, prøver og aldrig tager af igen? Tillykke, du har lige fundet din nye sweatshirt. Du tager den på, når du kommer hjem fra arbejde eller bruger den til afslappende weekender - lige indtil den dag, hvor den er så slidt, at du SKAL købe en ny. Den er super komfortabel og har en afslappet pasform i et dejligt, blødt stof. Bruger du den til træning og sveder meget, bliver den dog hurtig våd. Men den passer perfekt til opvarmning, og når du skal til og fra fitnesscentret. En vinder i sportswear-garderoben!

Er din gamle sweatshirt allerede slidt? finder du din nye sweatshirt!

Let ketsjer med god boldkontrol

tour se test

Model og mærke: ,

Passer til ... den defensive spiller eller til dig, der er nybegynder i din padelkarriere og leder efter en padelketsjer, der giver præcision!

Vigtigt: Det allerførste, testpanelet bemærkede, da de fik denne ketsjer i hånden, var vægten. Den vejer meget lidt og ligger godt i hånden og derfor er den let at spille med. 

Følelse og præcision: Efter et par indledende slag oplevede testpanelet, at man opnår den perfekte boldkontrol.

Sammenfatning: Denne ketsjer er perfekt til defensivt spil, men selv de i testpanelet, der ser sig selv som offensive spillere, kan se fordelene ved Tour SE. Bortset fra defensivt spil, opleves den som god ved overhead-slag. Overfladen på  padelketsjeren fra adidas er lavet af glasfiber. Enkelte i testpaneler savnede det kraftfulde smash, man eksempelvis kan opnå med en diamantformet padelketsjer. Sidst, men ikke mindst - Tour SE ligger i et overkommeligt prisleje!

Er en rund padelketsjer ikke lige dig?

Sneaker eller løbesko? Hvorfor ikke begge dele?

Ultraboost 20

Model og mærke: ,

Størrelse og bredde: Størrelsen på Ultraboost er normal. Du kan derfor med fordel købe den størrelse, du normalt bruger i løbesko eller sneakers. Bredden er også tilpasset en normal bred fod, men på grund af den strømpelignende overdel, tilpasser skoen sig foden og passer derfor også til en bredere fod.

Dæmpning: Hvis du ikke allerede har hørt om adidas anerkendte Boost-dæmpning, er det på høje tid at lære den at kende. Boost, som er mellemsålen i denne og flere andre løbesko fra adidas er meget  behagelig!  

Stabilitet: Ultraboost er en neutral løbesko, det betyder, at den passer til dig, hvis svang ikke kræver nogen ekstra form for støtte. Hvis du leder efter et par løbesko med pronationsstøtte, er dette ikke den rigtige model, tjek i stedet  fra det samme mærke - her får du en neutral model, som giver en mere stabil støtte - eller tjek de adidas-sko, der hedder noget med ST i navnet. Det er deres stabile løbesko. Hvis du imidlertid har et neutralt løbetrin er Ultraboost perfekt! Ultraboost 20 er blevet opdateret fra den forrige model og har fået en ny overdel med forstærkninger, der gør den mere stabil end den tidligere version.

Komfort og design: Ultraboost er bedst kendt for sin komfort, hvorfor de fleste, der prøver skoene, også bruger dem hver eneste dag. Testpanelet er også enige i, at komforten netop er det bedste ved modellen. Det bemærker også en stor forskel fra tidligere versioner af den samme sko. Sammenlignet med Ultraboost 19 er Ultraboost 20 betydeligt hårdere i overfladen,  men man er ikke gået på kompromis med komforten. 

Sammenfatning: Hvis de kun fik lov til at købe én enkelt skomodel resten af livet, er testerne enige om, at valget ville lande på Ultraboost. Her får du alt, hvad du kan ønske dig - herunder et fedt design, og du kan bruge dem til jeans eller tights.  Dæmpningen nåede testerne naturligvis også at vurdere, og de er enige i, at skal du ud på længere løbeture på asfalt - så bør du vælge Ultraboost. Skal du ud at gå en tur, dagen efter et hårdt løb? Brug Ultraboost. Kan du ikke finde et par sneakers, du kan have på hele dagen? ULTRA BOOST!

SHOP HER:

Tre hurtige spørgsmål og svar om Adidas:

Hvad står adidas for, og hvad betyder adidas?

Adidas betyder faktisk ingenting. Navnet er egentlig et ordspil med grundlæggerens navn - Adolf Dassler, der ofte gik under kaldenavnet Adi. Adidas er simpelthen en kombination af de første tre bogstaver i Adolf Dasslers for- og efternavn.

Hvilket land kommer adidas fra?

Tyskland! Adidas blev grundlagt kort efter 2. Verdenskrig, men Adi Dassler havde lavet sko længe før. Han grundlagde adidas efter et brud med sin bror, Rudolf Dassler, som tidligere var hans partner.

Kan du vaske dine adidas-sko i vaskemaskinen?

Ideelt set bør du undgå at vaske dine sko i vaskemaskinen. I stedet skal du prøve at lægge dem i fryseren for at fjerne lugt og gnide dem med en klud for at fjerne pletter. Hvis du vasker sko i vaskemaskinen, kan limen mellem skosålen og den øverste del løsne sig på grund af varmen.

Vidste du dette?

Under bruddet mellem brødrene Adi og Rudolf Dassler blev hele to mærker grundlagt. Rudolf valgte -i modsætning til sin bror - ikke at sammensætte de første tre bogstaver i sit for- og efternavn. Han  navngav sit mærke efter et stort kattedyr -  !

LÆS MERE:

https://www.sportamore.dk/magazine/mode-trends/test-hvor-god-er-den-nye-adidas-ultraboost-20/

 Tilbage

News Feed

pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

3 timmar sedan
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

3 dagar sedan
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

5 dagar sedan
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
more news
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

3 timmar sedan
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

Vil du blive bedre, hurtigere og samtidig minimere risikoen for skader, når du løber? Hvis ja, så prøv den nyeste innovation fra Saucony: Endorphin Pro!

3 dagar sedan
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

Nu er den seneste version af alles yndlingsløbesko her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du læse alt om opdateringerne, dæmpningen og det nye design.

5 dagar sedan
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

Innershorts som kravler op og gennemsigtigt stof er et minde blot. Her er vores top 5 tennisnederdele som er bedst i test!

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i hvert fald. Vi foretrækker at gå rundt i et par Fila-sneakers, ja, nærmest året rundt. Se de sæsonens hotteste modeller til kvinder her!

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

Tid til at skaffe dit barn et par nye fodboldstøvler? Helgradér dig ved at læse den her test først!

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

27 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

Ønsker du dig et par retroinspirerede, men stadig moderne, stilfulde sneakers? Så skal du satse på et par sneakers fra New Balance! Her er årets nyheder.

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

De har en bred vifte af træningstights, fra de blødeste sømløse modeller til kompressionstights. Her hjælper vi dig med at finde de rigtige Better Bodies tights til netop dig og din smag.

26 may 2020
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

Har du blå mærker eller gnavesår i trussekanten efter træningen? Det er sandsynligvis bomuldsundertøjet, der er synderen her!

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

Når det bliver varmere udenfor, så kan det være rart at træne i korte shorts i stedet. Hvor heldigt, at vores testpanel testede netop det!

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020