Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature. 

Når du løber eller træner udendørs om vinteren, har du brug for et par tights, der holder muskler og led varme. Nogle gode refleksdetaljer skader heller ikke - på denne måde sikrer du dig, at du er synlig i mørke. Her er vores testpanels tanker om sæsonens bedste vintertights fra blandt andet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights til damer

mind winter tights

Model:

Mærke: .

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size, med normal pasform.

Resumé: Dette par er dybest set de perfekte vintertights, hvis inderside gør dem perfekte til alt fra et par til flere minus grader! Stoffet er blødt og kompatibelt, hvilket imponerer testpanelet. Det eneste minus, som testpanelet kan komme med, er et rent smagsproblem - talternes talje er relativt lav, hvilket ikke alle kan lide. Slutningen af buksebenet har stilfulde refleksdetaljer og en lynlås, så du let kan trække dine tights af og på! 

- Personligt synes jeg vintertights skal have en højere talje, men det er virkelig en smagssag. Ellers tikker de ja tak i alle boksene, siger en af testdeltagerne. 

Testens lækreste par!

warm tights newline

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: True to size, men med en lidt løsere pasform omkring hofterne.

Resumé: På siden af disse strømpebukser er der en lomme, hvor du kan lægge din mobiltelefon under løbet, hvilket er fantastisk! IN Ellers har modellen en børstet inderside og flade sømme for optimal komfort. Newline er også kendt for sine fugtfordampende egenskaber, og det mærkes virkelig ifølge testpanelet. Ikke en gang føler testerne koldt og frossent under træningen - materialet suger sveden op og holder dig tør. Sidst, men ikke mindst, ønsker de også at understrege, at dette meget godt kan være de bedste tights i testen. Farven er helt klart i tide!

- Jeg ville opsummere modellen, fordi det er et par bløde, behagelige strømpebukser, der sidder godt uanset aktivitet. Især som om der ikke er nogen lynlås i bunden. De synes at være i stand til at ridse, tror jeg, en af testerne.

Ny favorit fra Nike

nike pro warm tights

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Hvis du er lidt følsom over for tights  der strammer omkring lårene, kan du gå op i en størrelse.

Resumé: Dette er et par virkelig varme tights, der er gode til at løbe i temperaturer som når lige under frysepunktet. Hvis du fryser nemt under lavintensiv træning som fx yoga, klarer de her tights sig også godt indendørs. Det værste ved disse tights er, når du spørger testpanelet, er, at de ikke har nogen særlig synlige reflekser. Hvis du løber sent om aftenen, når det bliver mørkt, skal du muligvis supplere med refleksbånd. Et stort plus er, at Nike's strømpebukser har åndbare mesh-paneler i knæhaserne og på lårene, hvilket betyder, at du ikke bliver for varm, når du sveder mest. Perfekt, hvis du løber en solrig vinterdag over.

- De bedste træk ved disse tights er, at de er komfortable og har en god længde. Det værste jeg ved er, når der er et mellemrum mellem buksebenet og løbesko! siger en testdeltager, der er højere end gennemsnittet. 

Dejlig, sikker og, frem for alt, prisvenlig!

anja winter tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Stort set true to size. 

Resumé: Den absolut bedste ting ved Wyte's tights er, at de er så høje i taljen. Det betyder, at de overlapper trøjen med en god margin, hvilket er altafgørende på de kolde løbeaftener. Desuden er disse tights 100% squatproof, mens du løfter jern ved det udendørs fitnesscenter. De har også en blød, børstet inderside, der giver både varme og høj komfort! En anden ting, der hæver den samlede bedømmelse, er tightsens detaljer. På både for- og bagside af lægmusklerne er der reflekser, og på bagsiden er der en praktisk mobil lomme. Ikke desto mindre er det den mest imponerende faktisk prislappen!

- Jeg synes designet er pænt med de glitrende detaljer og farven langs benlængderne. Det tilføjer noget uden at være for meget. På samme tid føles det sikkert at løbe med reflekser.

Tights til mænd!

Gear up!

under armour cold gear

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen, med en tæt pasform.

Resumé: Med disse tights fra Under Amour er det ikke noget problem at løbe i temperaturer omkring nul grader. De transporterer fugt væk på en meget god måde, hvilket helt klart er afgørende for den generelle følelse, da du jo ikke vil begynde at fryse, når sveden køler ned. Under Armours design er til den noget enkle side, da de ikke har brændt meget energi på de små detaljer, men på den anden side er der aldrig noget galt med noget, der er så pænt og stilfuldt. Sammenlignet med en farverig løbejakke klarer disse tights sig virkelig godt på løbestien! 

- Disse tights er lidt stramme at have på, men pasformen er perfekt, og de sidder som smurt. Generelt er de ekstremt behagelige, og jeg kan bestemt anbefale dem til alle vinterløbere, siger en testdeltager. 

Optimal fugttransport

Newline Winter tights ny bild

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Disse tights er lidt store i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser og synes, at dine tights skal sidde som limet på kroppen, kan du gå størrelse ned. 

Resumé: Ligesom modellen til kvinder fra det samme mærke, er det bedste ved denne model, at de transporterer fugt væk så effektivt. Dét sammen med den bløde, børstede inderside gør dem meget behagelige, men desværre føler testpanelet ikke, at de virkelig er helt varme nok til at man kan løbe ens runder i minus grader. Til runderne med plusgrader udenfor fungerer de heldigvis bedre. Ellers sidder de godt, har en god længde på buksebenene og en praktisk lomme i taljen, hvor du kan lægge telefon, nøgler og andre små ting.

- Jeg kan godt lide pasformen, de her tights føles stramme og komprimerende uden at begrænse bevægelsen, bemærker en testdeltager.

For de kolde dage

craft train tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size med en normal pasform. Sidder ekstra godt til nede omkring anklerne, takket være lynlåsene ved lægmusklerne. 

Resumé: Refleksdetaljerne på bagsiden af disse tights er et dejlig touch, som sikrer disse tights flere stilpoint. Ellers vurderes det, at tightsene ikke er så lave i taljen, som visse andre herremodeller kan være - dette betyder, at trøjen kommer godt ned over disse tights, så du ikke fryser. Denne model er generelt meget varm, takket være en børstet inderside, og i tilfælde af så varmt vejr som fem plus grader udenfor, så risikerer de faktisk at blive for varme. Brug derfor denne model, når det virkelig er koldt, hvor opvarmningsevnen skal være i fokus.

- Jeg er mest imponeret over varmen i disse tights, især efter at jeg har varmet op, da de virkelig sørger for at holde på min varme.

Næsten lige så varmt som skiundertøj!

Salomon agile warm tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Som alt af Salomons tøj og sko er Agile Warm Tights lidt lille i størrelse. Vælg den større størrelse, hvis du er mellem to.

Resumé: Solomon kan virkelig det her med at skabe løbetøj der klarer minusgrader uden problemer! Indersiden af disse tights er børstet, hvilket både føles behageligt mod huden og giver god varme. Disse tights er faktisk så varme og sidder så stramt, at du kan bruge dem som et sæt skiundertøj under vindtæt overtøj - for eksempel når du står langrendsski. Den eneste ulempe er, at taljen er lav - endda længere end på billedet - hvilket gør det lidt koldt, hvis der kommer luft ind under løbejakken. På bagsiden er en lomme med lynlås, hvor din mobiltelefon kan forblive sikker, forudsat at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke stor.

- Jeg kan varmt anbefale disse tights, og vil bestemt købe dem igen, når det par, jeg har, er opbrugt. Det er også perfekt, at de har et en lynlås i slutningen af buksebenet, så jeg ikke skal kæmpe for at komme ind og ud af dem! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
more news
Tvätta träningsskor

Sådan du vasker dine træningssko

At komme hjem og lufte dine træningssko efter en svedig træning er vigtigt. Men det er langt fra alt, du skal gøre for at forlænge levetiden. Her er ekspertens bedste tip!

2 dagar sedan
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Sports-bh revolution fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Blandt sports-bh'er er der en overflod af forskellige modeller, afhængigt af hvad du og din krop har brug for, men nogle modeller er ekstra populære. En af dem er Nike's Swoosh Sports BH. Nu har den fået en innovativ opgradering, som du ikke må gå glip af!

3 dagar sedan
Test av träningsskor för damer

Test af dette års bedste træningssko til kvinder

Er du nysgerrig efter, hvad det nye år har at tilbyde i form af træningssko? Vi har testet fem af 2020's bedste modeller til træning i fitnesslokalet eller i hallen!

6 dagar sedan
Träningsskor test header

Test! Årets bedste træningssko til mænd

Det nye år er allerede god i gang, og hvis du ikke allerede er i aktion i fitnesscentret, er det på høje tid. Få hjælp til at opfylde nytårsløftet med et par nye indendørs træningssko. Her er årets bedste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

6 dagar sedan
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

6 dagar sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

14 jan 2020
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019