Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature. 

Når du løber eller træner udendørs om vinteren, har du brug for et par tights, der holder muskler og led varme. Nogle gode refleksdetaljer skader heller ikke - på denne måde sikrer du dig, at du er synlig i mørke. Her er vores testpanels tanker om sæsonens bedste vintertights fra blandt andet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights til damer

mind winter tights

Model:

Mærke: .

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size, med normal pasform.

Resumé: Dette par er dybest set de perfekte vintertights, hvis inderside gør dem perfekte til alt fra et par til flere minus grader! Stoffet er blødt og kompatibelt, hvilket imponerer testpanelet. Det eneste minus, som testpanelet kan komme med, er et rent smagsproblem - talternes talje er relativt lav, hvilket ikke alle kan lide. Slutningen af buksebenet har stilfulde refleksdetaljer og en lynlås, så du let kan trække dine tights af og på! 

- Personligt synes jeg vintertights skal have en højere talje, men det er virkelig en smagssag. Ellers tikker de ja tak i alle boksene, siger en af testdeltagerne. 

Testens lækreste par!

warm tights newline

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: True to size, men med en lidt løsere pasform omkring hofterne.

Resumé: På siden af disse strømpebukser er der en lomme, hvor du kan lægge din mobiltelefon under løbet, hvilket er fantastisk! IN Ellers har modellen en børstet inderside og flade sømme for optimal komfort. Newline er også kendt for sine fugtfordampende egenskaber, og det mærkes virkelig ifølge testpanelet. Ikke en gang føler testerne koldt og frossent under træningen - materialet suger sveden op og holder dig tør. Sidst, men ikke mindst, ønsker de også at understrege, at dette meget godt kan være de bedste tights i testen. Farven er helt klart i tide!

- Jeg ville opsummere modellen, fordi det er et par bløde, behagelige strømpebukser, der sidder godt uanset aktivitet. Især som om der ikke er nogen lynlås i bunden. De synes at være i stand til at ridse, tror jeg, en af testerne.

Ny favorit fra Nike

nike pro warm tights

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Hvis du er lidt følsom over for tights  der strammer omkring lårene, kan du gå op i en størrelse.

Resumé: Dette er et par virkelig varme tights, der er gode til at løbe i temperaturer som når lige under frysepunktet. Hvis du fryser nemt under lavintensiv træning som fx yoga, klarer de her tights sig også godt indendørs. Det værste ved disse tights er, når du spørger testpanelet, er, at de ikke har nogen særlig synlige reflekser. Hvis du løber sent om aftenen, når det bliver mørkt, skal du muligvis supplere med refleksbånd. Et stort plus er, at Nike's strømpebukser har åndbare mesh-paneler i knæhaserne og på lårene, hvilket betyder, at du ikke bliver for varm, når du sveder mest. Perfekt, hvis du løber en solrig vinterdag over.

- De bedste træk ved disse tights er, at de er komfortable og har en god længde. Det værste jeg ved er, når der er et mellemrum mellem buksebenet og løbesko! siger en testdeltager, der er højere end gennemsnittet. 

Dejlig, sikker og, frem for alt, prisvenlig!

anja winter tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Stort set true to size. 

Resumé: Den absolut bedste ting ved Wyte's tights er, at de er så høje i taljen. Det betyder, at de overlapper trøjen med en god margin, hvilket er altafgørende på de kolde løbeaftener. Desuden er disse tights 100% squatproof, mens du løfter jern ved det udendørs fitnesscenter. De har også en blød, børstet inderside, der giver både varme og høj komfort! En anden ting, der hæver den samlede bedømmelse, er tightsens detaljer. På både for- og bagside af lægmusklerne er der reflekser, og på bagsiden er der en praktisk mobil lomme. Ikke desto mindre er det den mest imponerende faktisk prislappen!

- Jeg synes designet er pænt med de glitrende detaljer og farven langs benlængderne. Det tilføjer noget uden at være for meget. På samme tid føles det sikkert at løbe med reflekser.

Tights til mænd!

Gear up!

under armour cold gear

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen, med en tæt pasform.

Resumé: Med disse tights fra Under Amour er det ikke noget problem at løbe i temperaturer omkring nul grader. De transporterer fugt væk på en meget god måde, hvilket helt klart er afgørende for den generelle følelse, da du jo ikke vil begynde at fryse, når sveden køler ned. Under Armours design er til den noget enkle side, da de ikke har brændt meget energi på de små detaljer, men på den anden side er der aldrig noget galt med noget, der er så pænt og stilfuldt. Sammenlignet med en farverig løbejakke klarer disse tights sig virkelig godt på løbestien! 

- Disse tights er lidt stramme at have på, men pasformen er perfekt, og de sidder som smurt. Generelt er de ekstremt behagelige, og jeg kan bestemt anbefale dem til alle vinterløbere, siger en testdeltager. 

Optimal fugttransport

Newline Winter tights ny bild

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Disse tights er lidt store i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser og synes, at dine tights skal sidde som limet på kroppen, kan du gå størrelse ned. 

Resumé: Ligesom modellen til kvinder fra det samme mærke, er det bedste ved denne model, at de transporterer fugt væk så effektivt. Dét sammen med den bløde, børstede inderside gør dem meget behagelige, men desværre føler testpanelet ikke, at de virkelig er helt varme nok til at man kan løbe ens runder i minus grader. Til runderne med plusgrader udenfor fungerer de heldigvis bedre. Ellers sidder de godt, har en god længde på buksebenene og en praktisk lomme i taljen, hvor du kan lægge telefon, nøgler og andre små ting.

- Jeg kan godt lide pasformen, de her tights føles stramme og komprimerende uden at begrænse bevægelsen, bemærker en testdeltager.

For de kolde dage

craft train tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size med en normal pasform. Sidder ekstra godt til nede omkring anklerne, takket være lynlåsene ved lægmusklerne. 

Resumé: Refleksdetaljerne på bagsiden af disse tights er et dejlig touch, som sikrer disse tights flere stilpoint. Ellers vurderes det, at tightsene ikke er så lave i taljen, som visse andre herremodeller kan være - dette betyder, at trøjen kommer godt ned over disse tights, så du ikke fryser. Denne model er generelt meget varm, takket være en børstet inderside, og i tilfælde af så varmt vejr som fem plus grader udenfor, så risikerer de faktisk at blive for varme. Brug derfor denne model, når det virkelig er koldt, hvor opvarmningsevnen skal være i fokus.

- Jeg er mest imponeret over varmen i disse tights, især efter at jeg har varmet op, da de virkelig sørger for at holde på min varme.

Næsten lige så varmt som skiundertøj!

Salomon agile warm tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Som alt af Salomons tøj og sko er Agile Warm Tights lidt lille i størrelse. Vælg den større størrelse, hvis du er mellem to.

Resumé: Solomon kan virkelig det her med at skabe løbetøj der klarer minusgrader uden problemer! Indersiden af disse tights er børstet, hvilket både føles behageligt mod huden og giver god varme. Disse tights er faktisk så varme og sidder så stramt, at du kan bruge dem som et sæt skiundertøj under vindtæt overtøj - for eksempel når du står langrendsski. Den eneste ulempe er, at taljen er lav - endda længere end på billedet - hvilket gør det lidt koldt, hvis der kommer luft ind under løbejakken. På bagsiden er en lomme med lynlås, hvor din mobiltelefon kan forblive sikker, forudsat at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke stor.

- Jeg kan varmt anbefale disse tights, og vil bestemt købe dem igen, når det par, jeg har, er opbrugt. Det er også perfekt, at de har et en lynlås i slutningen af buksebenet, så jeg ikke skal kæmpe for at komme ind og ud af dem! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
more news
Test sport-bh.png

BEDST I TEST! Sportsbh'er 2020

Til store og små bryster, med eller uden justerbare stropper og spænder. Læs alt om sæsonens sportsbh'er, der er bedst i test!

28 jul 2020
Clifton 7

Test: Så god er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

"Jøsses, hvilken kraft", udbryder en testdeltager. Den nye Clifton 7 fra Hoka One One bliver hurtigt en favorit hos både mandlige og kvindelige løbere. Læs testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er den nye Clifton 7 fra Hoka One One

Endnu smukkere, endnu lettere. Nu er den bedst sælgende løbesko Clifton fra Hoka One One frigivet i en opdateret version.

22 jul 2020
Test Birkenstock

Hvilke Birkenstock-hjemmesko er bedst i test?

Det er på høje tid at teste hvilke sandaler fra Birkenstock, der er dine favoritter. Vores testpanel har sat de tre mest populære Arizona-modeller på prøve - her er sandalen, der er den bedste i test!

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så god er den nye Gel-Kayano 27 fra Asics

Asics populære, stabile løbesko er kommet i en ny udgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Let at tage af og på, utrolig behagelig og næsten umuligt at gå i stykker - her er alle børns drømmesko fra Nike!

20 jul 2020
Axion tennis

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med lommer plads til bolde og padelshorts til kvinder. Her er Axions nye kollektion til ketsjersportsgrene!

20 jul 2020
Test Better Bodies tights

3 træningstights fra Better Bodies som er bedst i test

Et par træningstights skal følge kroppen, sidde behageligt og frem for alt være squatvenlige. Vi sætter sæsonens favoritter fra Better Bodies på prøve.

15 jul 2020
Skolstart Hummel

Tjekliste før skolestarten begynder

Sommerferien er ved at nå sin ende, og skolestart truer for de små. Her er listen over alt, hvad børnene skal have i garderoben, ud over deres sædvanlige tøj og sko, inden det nye skoleår. Print den ud og kryds af.

14 jul 2020
didrikson kids

Alt du skal bruge til børnehavestart

Skal dit barn starte i børnehave? Der opstår mange spørgsmål angående hvad dit barn har brug for, når han eller hun starter i børnehave. Vi har lavet en checkliste som du kan kigge på, når tiden er inde.

14 jul 2020
adidas

Guide: Find de rette løbesko fra Adidas

Maksimér løbeoplevelsen med den helt rigtige løbesko! Værsgo, her er en guide som hjælper dig med finde netop den model fra Adidas store løbeskossortiment, som passer til dig.

13 jul 2020
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

10 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png

9 løbesko til mænd som er bedst i test 2020

Sæsonens løbesko er her! Vores testpanel har kørt i modeller til intervaller, løb og lange afstande. Her er løbeskoene til ham, der er bedst i test!

08 jul 2020
Test löparskor dam

STOR TEST: De bedste løbesko til kvinder i 2020

Hvilke løbesko skal jeg have? Det spørgsmål stiller de fleste sig selv, inden sommerens løbesæson for alvor sparkes igang. Vores testpanel har gjort halvdelen af arbejdet for dig - her er de løbesko som er sæsonens bedste i test!

08 jul 2020
jenny freed

Ekspertips: Husk dette, når du køber en ny sportsbh

Det kan være en jungle at navigere rundt i, når man skal vælge den helt rette sportsbh, ikke? Den lingeriuddannede Jenny Svedberg Freéd står klar til at hjælpe dig!

06 jul 2020