Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature. 

Når du løber eller træner udendørs om vinteren, har du brug for et par tights, der holder muskler og led varme. Nogle gode refleksdetaljer skader heller ikke - på denne måde sikrer du dig, at du er synlig i mørke. Her er vores testpanels tanker om sæsonens bedste vintertights fra blandt andet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights til damer

mind winter tights

Model:

Mærke: .

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size, med normal pasform.

Resumé: Dette par er dybest set de perfekte vintertights, hvis inderside gør dem perfekte til alt fra et par til flere minus grader! Stoffet er blødt og kompatibelt, hvilket imponerer testpanelet. Det eneste minus, som testpanelet kan komme med, er et rent smagsproblem - talternes talje er relativt lav, hvilket ikke alle kan lide. Slutningen af buksebenet har stilfulde refleksdetaljer og en lynlås, så du let kan trække dine tights af og på! 

- Personligt synes jeg vintertights skal have en højere talje, men det er virkelig en smagssag. Ellers tikker de ja tak i alle boksene, siger en af testdeltagerne. 

Testens lækreste par!

warm tights newline

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: True to size, men med en lidt løsere pasform omkring hofterne.

Resumé: På siden af disse strømpebukser er der en lomme, hvor du kan lægge din mobiltelefon under løbet, hvilket er fantastisk! IN Ellers har modellen en børstet inderside og flade sømme for optimal komfort. Newline er også kendt for sine fugtfordampende egenskaber, og det mærkes virkelig ifølge testpanelet. Ikke en gang føler testerne koldt og frossent under træningen - materialet suger sveden op og holder dig tør. Sidst, men ikke mindst, ønsker de også at understrege, at dette meget godt kan være de bedste tights i testen. Farven er helt klart i tide!

- Jeg ville opsummere modellen, fordi det er et par bløde, behagelige strømpebukser, der sidder godt uanset aktivitet. Især som om der ikke er nogen lynlås i bunden. De synes at være i stand til at ridse, tror jeg, en af testerne.

Ny favorit fra Nike

nike pro warm tights

Model: .

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Lidt mindre end true to size. Hvis du er lidt følsom over for tights  der strammer omkring lårene, kan du gå op i en størrelse.

Resumé: Dette er et par virkelig varme tights, der er gode til at løbe i temperaturer som når lige under frysepunktet. Hvis du fryser nemt under lavintensiv træning som fx yoga, klarer de her tights sig også godt indendørs. Det værste ved disse tights er, når du spørger testpanelet, er, at de ikke har nogen særlig synlige reflekser. Hvis du løber sent om aftenen, når det bliver mørkt, skal du muligvis supplere med refleksbånd. Et stort plus er, at Nike's strømpebukser har åndbare mesh-paneler i knæhaserne og på lårene, hvilket betyder, at du ikke bliver for varm, når du sveder mest. Perfekt, hvis du løber en solrig vinterdag over.

- De bedste træk ved disse tights er, at de er komfortable og har en god længde. Det værste jeg ved er, når der er et mellemrum mellem buksebenet og løbesko! siger en testdeltager, der er højere end gennemsnittet. 

Dejlig, sikker og, frem for alt, prisvenlig!

anja winter tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Stort set true to size. 

Resumé: Den absolut bedste ting ved Wyte's tights er, at de er så høje i taljen. Det betyder, at de overlapper trøjen med en god margin, hvilket er altafgørende på de kolde løbeaftener. Desuden er disse tights 100% squatproof, mens du løfter jern ved det udendørs fitnesscenter. De har også en blød, børstet inderside, der giver både varme og høj komfort! En anden ting, der hæver den samlede bedømmelse, er tightsens detaljer. På både for- og bagside af lægmusklerne er der reflekser, og på bagsiden er der en praktisk mobil lomme. Ikke desto mindre er det den mest imponerende faktisk prislappen!

- Jeg synes designet er pænt med de glitrende detaljer og farven langs benlængderne. Det tilføjer noget uden at være for meget. På samme tid føles det sikkert at løbe med reflekser.

Tights til mænd!

Gear up!

under armour cold gear

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Normal i størrelsen, med en tæt pasform.

Resumé: Med disse tights fra Under Amour er det ikke noget problem at løbe i temperaturer omkring nul grader. De transporterer fugt væk på en meget god måde, hvilket helt klart er afgørende for den generelle følelse, da du jo ikke vil begynde at fryse, når sveden køler ned. Under Armours design er til den noget enkle side, da de ikke har brændt meget energi på de små detaljer, men på den anden side er der aldrig noget galt med noget, der er så pænt og stilfuldt. Sammenlignet med en farverig løbejakke klarer disse tights sig virkelig godt på løbestien! 

- Disse tights er lidt stramme at have på, men pasformen er perfekt, og de sidder som smurt. Generelt er de ekstremt behagelige, og jeg kan bestemt anbefale dem til alle vinterløbere, siger en testdeltager. 

Optimal fugttransport

Newline Winter tights ny bild

Model:

Mærke:

Reflekser: Nej. 

Størrelse og pasform: Disse tights er lidt store i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser og synes, at dine tights skal sidde som limet på kroppen, kan du gå størrelse ned. 

Resumé: Ligesom modellen til kvinder fra det samme mærke, er det bedste ved denne model, at de transporterer fugt væk så effektivt. Dét sammen med den bløde, børstede inderside gør dem meget behagelige, men desværre føler testpanelet ikke, at de virkelig er helt varme nok til at man kan løbe ens runder i minus grader. Til runderne med plusgrader udenfor fungerer de heldigvis bedre. Ellers sidder de godt, har en god længde på buksebenene og en praktisk lomme i taljen, hvor du kan lægge telefon, nøgler og andre små ting.

- Jeg kan godt lide pasformen, de her tights føles stramme og komprimerende uden at begrænse bevægelsen, bemærker en testdeltager.

For de kolde dage

craft train tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: True to size med en normal pasform. Sidder ekstra godt til nede omkring anklerne, takket være lynlåsene ved lægmusklerne. 

Resumé: Refleksdetaljerne på bagsiden af disse tights er et dejlig touch, som sikrer disse tights flere stilpoint. Ellers vurderes det, at tightsene ikke er så lave i taljen, som visse andre herremodeller kan være - dette betyder, at trøjen kommer godt ned over disse tights, så du ikke fryser. Denne model er generelt meget varm, takket være en børstet inderside, og i tilfælde af så varmt vejr som fem plus grader udenfor, så risikerer de faktisk at blive for varme. Brug derfor denne model, når det virkelig er koldt, hvor opvarmningsevnen skal være i fokus.

- Jeg er mest imponeret over varmen i disse tights, især efter at jeg har varmet op, da de virkelig sørger for at holde på min varme.

Næsten lige så varmt som skiundertøj!

Salomon agile warm tights

Model:

Mærke:

Reflekser: Ja. 

Størrelse og pasform: Som alt af Salomons tøj og sko er Agile Warm Tights lidt lille i størrelse. Vælg den større størrelse, hvis du er mellem to.

Resumé: Solomon kan virkelig det her med at skabe løbetøj der klarer minusgrader uden problemer! Indersiden af disse tights er børstet, hvilket både føles behageligt mod huden og giver god varme. Disse tights er faktisk så varme og sidder så stramt, at du kan bruge dem som et sæt skiundertøj under vindtæt overtøj - for eksempel når du står langrendsski. Den eneste ulempe er, at taljen er lav - endda længere end på billedet - hvilket gør det lidt koldt, hvis der kommer luft ind under løbejakken. På bagsiden er en lomme med lynlås, hvor din mobiltelefon kan forblive sikker, forudsat at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke stor.

- Jeg kan varmt anbefale disse tights, og vil bestemt købe dem igen, når det par, jeg har, er opbrugt. Det er også perfekt, at de har et en lynlås i slutningen af buksebenet, så jeg ikke skal kæmpe for at komme ind og ud af dem! 

LÆS MERE:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
header-2.jpg

STOR TEST: Varmt skiundertøj

23 oct 2019
viking-sled.jpg

Hvilke vintersko skal mit barn have?

21 oct 2019
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

17 oct 2019
Tights med hög midja

Stort test af tights med høj talje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

11 oct 2019
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Svea Boots header

Test: 3 par trendy boots fra Svea

10 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
Heade trail

Test: Sæsonens bedste trailsko til hende!

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Craft running aw 19

Skal jeg løbe i skiundertøj?

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

Silhuet og bæredygtighed er i fokus, når vi taler om tendenser på løjperne. Her er de tips, der sikrer dig alle tænkelige modepoints - uanset om du er på ski eller off-pist.

2 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke troede, Salomons Speedcross 5 kunne blive bedre, udgav de en opdateret version af den populære trailsko, som har en helt vandtæt membran. Men hvor god er den egentlig?

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

Brrr, nu begynder det virkelig at være vinter udenfor! Derfor testede vores testpanel 11 varme vinterjakker. Her er sæsonens vinterguldkorn til damer og herrer.

07 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

Elevenate blev dannet i 2010 og har siden da været lidt af en skjult perle på snesportsmarkedet. Nu hænger de ud med os, og du har nu chancen for at lære dem at kende!

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

Hvornår skal du bruge sneakers, og hvornår skal du bruge sko med almindelige gummisåler? Icebug-eksperterne ved alt om, hvordan man erobrer vintervejene!

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

Det er tid til at hive vinterjakken frem, ligesom man plejer på denne tid af året. Her er de bedste og mest stilfulde vinterjakker med pelskrave til hende.

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig ekspert på skiundertøj. Det norske brand fremstiller bukser og trøjer af høj kvalitet i både syntetisk stof, uld og uldblanding. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

Læg ikke løbet på is bare fordi det bliver koldt udenfor! Vores testpanel har løbet i par løbetights, der er perfekte til løb i vinterens lave temperature.

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løbeskoen som klarer alle de hurtige retningsskift som ingen anden løbesko kan. Nnu findes den i en helt ny version! Her er Pulseboost Winterized.

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

Padel vokser i popularitet og er en hurtig og sjov sport, der passer til mange. Det er vigtigt at have de rigtige sko på, når du spiller padle, da du kan klare dig bedre, mindske risikoen for kvæstelser og få det sjovere med i købet! Vores testpanel har testet flere paddle-modeller - her er resultatet.

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

Skiundertøj er måske noget af det vigtigste i din vintergarderobe, uanset om du skal suse ned af skibakkerne eller tage en løbetur over stok og sten. Vi har testet skiundertøj i syntetisk materiale - her er de bedste modeller!

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

Løber du lange afstande, en kortere runde i frokostpausen, eller træner du til et løb? Der er en sko til alle og til alle former for løb. Find dine nye løbesko blandt årets hotteste modeller.

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

Ikke mere Bambi på glat is! Her er vinterløbesko til mænd, der holder dig varm, tør og sikkert på fødderne i løbet af vinterens løbunder.

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

Springe rundt i løbesko designet til foråret og sommeren? Nej tak! Vores testpanel har løbet i vinter-løbesko fra blandt andet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er deres vurdering!

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

Hold fødderne tørre og varme denne sæson med de rigtige vinterstøvler. Vores lille testpanel har hoppet, hoppet og spillet - her er de bedste vintersko til børn i år.

25 oct 2019