Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

Casall, Röhnisch, Craft, Puma, Kari Traa eller Under Armour – hvilket mærke har de bedste træningstrusser? Vi har testet det!

Du træner sikkert i tights, top og en bh som er lavet til netop træning. Men hvordan er det med det inderste underlag? At lave sport i  som er designet til sport og dermed lavet i et funktionsmateriale gør en stor forskel for fugttransporten og bekvemmeligheden sammenlignet med et par normale trusser i bomuld. Træningstrusser er specielt udformet med træning i tankerne, når det kommer til selve pasformen, og de vil derfor ikke gnave eller skabe unødvendig friktion. Så kan du stoppe med at bekymre dig om, hvordan trusserne sidder - og i stedet fokusere fuldt ud på træningen!

TEST: 

Kari Traa Ness Hipster.jpg

Fås også i: 

Testpanelet siger: 

En utrolig blød og behagelig træningstrusse i en hipstermodel. Materialet er mellemtykt og ekstremt fleksibelt. 

- Jeg troede, at de ville være lige så stretchy som andre trussemodeller, men de her er endnu mere stretchy. Og materialet er silkeblødt, siger en testdeltager. 

Du skænker ikke trusserne en eneste tanke under træningspasset, og ikke en eneste gang behøvede testpanelet at rette på dem, heller ikke udfaldsskridt, dødløft eller hofteløft. Trusserne bliver siddende nøjagtigt som de skal. 

- Nogle modeller sidder godt, men skærer ind i f.eks. taljen, men det gør den her model ikke. Det er et sandt under, hvordan Kari Traa har formået at skabe en model som både bliver siddende hvor den skal, uden at klemme til nogen steder. Jeg er sygt tilfreds, siger en anden testdeltager. 

Testpanelet kan ikke gnave en eneste ulempe frem - det skulle måske lige være manglen på farver, hvor modellen ønskes i sort, koral og blå. På falderebet vil testpanelet gerne hylde fugttransporten, da materialet ganske vist bliver noget vådt omkring bikinilinjen, men det er ikke noget man som sådan mærker. Pasformen og designet er flatterende på kroppen. Konklusion: En glædelig overraskende trussemodel! 

TEST: 

röhnish korr

Fås også i:  og 

Testpanelet siger: 

Det her er en elsket model af alle i testpanelet, og en stortsælger her på Sportamore som findes i mange forskellige farver. Hipster-trussen fra Röhnisch er næsten perfekt. 

- Det er en virkelig skøn model som desuden har en fin blondekant. Tryg og skøn forstærkning ved lysken, men det føles som bomuld, siger én af deltagerne. 

- Det, som den her trussemodel gør bedre end alle de andre trusser i testen er, at den absorberer al sved, så trussen vil være lidt våd, når du har trænet, hvilket er en selvfølgelighed, men bagdelen kommer til at være knastør, siger en anden af testpersonerne. 

Hipstertrussen er ganske normal i størrelsen, men noget stor i taljen. På bagdelen har modellen en ganske kraftig søm som er synlig i et par tights. For det havner modellen på minussiden, men på den anden side så bidrager den tykke søm måske til, at trusserne bliver siddende på deres plads hele træningspasset igennem, uanset hvilke øvelser du kaster dig over.

- Sidst men ikke mindst, så har de et fedt mønster! Du vil med garanti blive tilfreds, hvis du køber den her model, som desuden har en ganske fin pris - hvilket vi vel alle værdsætter - siger én fra testpanelet. 

TEST: 

Casall Thong.jpg

Fås også i farverne:  og 

Testpanelet siger: 

Et par super diskrete træningstrusser som er stort set er usynlige, selv under de tyndeste træningstights. Ingen konturer titter frem - heller ikke selvom trusserne klumper sig lidt sammen. 

- Jeg er imponeret over, hvor usynlige de er, takket været det virkelig tynde materiale! Siger en testperson. 

Det tynde materiale byder derfor også på flere fordele, f.eks. at trusserne har en topklasse ventilationsevne og derfor kun bliver fugtige, men ikke våde, efter du har kørt et hårdt spinningpas i dem - nej, heller ikke mellem lårene. 

- De gnaver heller ikke, og materialet er så fint at de glider blødt på huden, selv når de er fugtige og dermed bliver siddende, hvor de skal. 

De her stringtrusser er med andre ord et virkelig behageligt valg for dig som gerne vil kunne køre dybe good mornings, uden at det hverken gnaver eller at du risikere at flashe dit undertøj til de andre i fitnesscentret. 

TEST: 

Craft Greatness Waistband Boxer W.jpg

Fås også i:  og 

Testpanelet siger: 

Supergode træningsboxers som findes i flere farver, både i ensfarvede og mønstrede versioner. Vores testpanelet forstår med det samme, hvorfor denne model er så populær, og hvorfor de koster lidt mere end de øvrige trussemodeller i testen. 

- De er trusser er virkelig Creme de la Creme! De omfavner hele bagdelen i stedet for bare at skære over midt på ballerne, hvilket er virkelig behageligt. 

Stoffet er ret tyndt og silkeblødt ej at forglemme. Der findes en stor chance for at de vil være kærlighed ved første blik, netop fordi de er så skønne. De har en lille lynlås i midten, men ikke noget som hverken gnaver eller forstyrrer det mindste. 

- Jeg synes nu, at de bliver siddende på en god måde under træningen. Lad dig ikke afskrække af prisen som ligger i den højere ende, du får virkelig valuta for pengene her!

De her trusser emmer af luksus og ånder kvalitet samt holder vask efter vask, selv hvis du tørretumbler dem (hvilket ikke anbefales af producenterne). Det eneste minus er at de opsuger sveden fra kroppen, så de kan blive lidt våd i kanterne og bagpå efter et svedigt træningspas. 

- Jeg synes ikke, at de føltes våde under selve træningspasset, heller ikke når jeg tager dem af bagefter, fortæller en testdeltager. 

Hvis du er mellem to størrelser, så anbefaler testpanelet at gå en størrelse op. Stoffet gør at de sidder fint, selvom de er en tand for store på dig. 

TEST: 

Under Armour PS Thong 3-Pack.jpg

Fås også i: Kun i en sort variant 

Testpanelet siger: 

Bløde træningstrusser med god og skøn pasform! De her stringtrusser kommer i en tre-pack, hvilket i sig selv er praktisk og dermed godt. De er lavet i et ekstremt tyndt materiale, som gør dem usynlige under dine tights. 

- Materialet er virkelig stretchy, hvilket jeg elsker, da det gør dem virkelig behagelige at træne i. 

De her trusser har såkaldte laserskåret kanter hvilket bidrager til en høj komfort. Der findes med andre ord ikke noget som helst der skærer sig ind i huden! 

- Jeg synes, at trusserne passer godt til alle former for træning, men de kommer til deres ret med især højintensiv træning, såsom HIIT-træning, spinning, cirkeltræning, bodycombat og så videre, siger en testdeltager. 

Ventilationsenen er såvel som fugttransporten på højeste niveau hos den her model fra Under Armour. De er også helt true to size, og det er nemt at finde den rette størrelse. 

TEST: 

puma iconic korr

Fås også i:  og 

Testpanelet siger: 

En lækker træningstrusse som har et lidt bredere elastikbånd i talken som føles blød og rar mod huden. Trussernes materiale er en blanding af modal, bomuld og elastan og de er derfor både skønne og stretchy, synes testpanelet. 

- Trusserne sidder virkelig godt på kroppen, og det føles ikke som om de gnaver på nogen måde, heller ikke selvom de ikke har et sømløst design. 

Den her model klarer ikke helt den højintensive træning helt så godt som de andre modeller i testen, men får stadig solide, godkendte point. De er derimod de trusser hvis design værdsættes mest. 

- En lille ulempe er at de her trusser har syede kanter, hvilket giver en mere tydelig markering af trussekanterne end seamless-modellerne. Der findes derfor en risiko for at de er synlige under dine træningstights, hvis man tænker over det, siger en testdeltager. 

Ellers er det virkelig komforten, som skal være den overvejende grund til at klikke de her trusser hjem. Også nævneværdigt er det, at de kommer i en to-pak og findes i tre forskellige farver, nemlig sort, grå og hvid. 

SHOP HER: 

LÆS MERE: 

 Tilbage

News Feed

nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

18 timmar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

3 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

3 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

3 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

4 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

5 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
more news
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

Nu er den seneste version af alles yndlingsløbesko her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du læse alt om opdateringerne, dæmpningen og det nye design.

18 timmar sedan
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i hvert fald. Vi foretrækker at gå rundt i et par Fila-sneakers, ja, nærmest året rundt. Se de sæsonens hotteste modeller til kvinder her!

3 dagar sedan
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

Tid til at skaffe dit barn et par nye fodboldstøvler? Helgradér dig ved at læse den her test først!

3 dagar sedan
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

3 dagar sedan
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

Ønsker du dig et par retroinspirerede, men stadig moderne, stilfulde sneakers? Så skal du satse på et par sneakers fra New Balance! Her er årets nyheder.

4 dagar sedan
Underkläder träning

Træning i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

Har du blå mærker eller gnavesår i trussekanten efter træningen? Det er sandsynligvis bomuldsundertøjet, der er synderen her!

5 dagar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

22 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020