Tights som ses bedst i mørke!

I den mørke årstid er et par tights med reflekser et smart supplement til træningstøjet. Her er de tights, som ses bedst i vintermørket.

Med reflekser på dit løbetøj ses du bedre i trafikken – en enkel måde at gøre din motion mere sikker.

Vores testpanel på syv kvinder og mænd blev sendt afsted for at afgøre, hvilke tights med reflekser, der giver den bedste synlighed i mørkt vejr. Her er deres kommentarer.


Refleks-tights for hende

Tights 2XU

Mærke: 2XU

Model: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Vejledende pris: 1 195 kroner

Sammenfatning: Maximal synlighed og kompression.

Testpanelet siger:

Et par kompressions-tights beregnet til løb udenfor, men de er mindst lige så gode til indendørs aktiviteter og motion. Her får du meget kompression og en fænomenal pasform, der holder vask efter vask.

– De sad meget fint og holdt godt på både talje og balder. Stoffet er lidt gennemsigtigt, men det var ikke en speciel ulempe, da jeg løb eller cyklede i dem, siger en pige i testpanelet.

Hvis du er på udkig efter maksimal synlighed og højeste trafiksikkerhed ved vinterløb, er disse tights de rette til dig. Du ses fint i mørket takket være de store og stilfulde refleksdetaljer på både for- og bagside.

– Jeg anbefaler dem virkelig til en joggingtur i mørket, fordi de har 360 graders reflekser om anklerne. Fantastisk synlighed! Men de er ikke supervarme, så det må ikke være for koldt, siger en testperson.

Testpanelet giver et ekstra plus for de små lommer i taljen, hvor du kan have nøgler og andre småting.

Et minus er det ekstremt stramme stof, der gjorde det vanskeligt at tage dem på og af – for nogle af testpanelets medlemmer. Det er på den anden side, hvad man må regne med, når man vælger kompressions-tights.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU fås .

DK-Röhnisch-DAM.jpg

Mærke: Röhnisch

Model: Shape Curved Long Tight

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Refleks-tights med god støtte til både talje og ben.

Testpanelet siger:

Drømme-tights for dem, der kan lide god kompression, høj talje og stilfuldt design. Det bløde, smukke stof giver en jævn kompression på dine ben, og det føles godt, når du træner. Under rumpen er der en søm, der giver et dejligt løft!

– Hvis du synes, at disse tights ser små ud ved første øjekast, skal du ikke bekymre dig. De har en fin størrelse og et lette at tage på. På trods af tykke sømme med udvendige reflekser, mærker du ikke noget indeni og stoffet gnaver ikke, når du træner, siger en pige i testpanelet.

Disse tights er lige gode udendørs og indendørs, men det er ikke rigtige vintertights, for stoffet er ikke tykt nok til minusgrader. Takket være de fine refleksdetaljer ses du godt i mørket, og testpersonerne følte sig trygge og sikre i mørket. Blandt de smarte detaljer er den justerbare talje, en nøglelomme med lynlås og tapede sømme ved anklerne.

–Jeg anbefaler disse tights til dig, der ønsker et par stilfulde og behagelige løbebukser med høj talje og kompression, der fungerer lige så godt til udendørs løb og cykling som til indendørs træning. Superduper! siger en testperson.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finder du .

DK-Better-Bodies-DAM.jpg

Mærke: Better Bodies

Model: Madison

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Behagelig refleks-kompression.

Testpanelet siger:

Better Bodies lever virkeligt op til sit navn med disse kompressions-tights. De smyger sig om kroppen de rigtige steder og har en dejlig høj talje. Materialet er blødt, men lidt tykkere end almindeligt træningstøj. Det betyder, at de dækker meget godt, og der er ingen risiko for, at trusserne kan ses igennem.

–Jeg har testet dem både ved løb og spinning, og disse og tights er virkelig seje. De absorberer fugt og sved meget hurtigt. Fordi stoffet er lidt tykkere, bliver de lidt varme, men den fantastiske komfort opvejer dette, siger en testperson.

Kompressionen giver slanke ben og en pæne balder. At der ikke er snøring i taljen betyder intet – disse tights sidder helt uden problemer alligevel.

Synlighed i mørke opfattes som meget god af testpanelet. Refleksdetaljerne er ikke kun smarte, de gør dig også synlig, når du løber om aftenen.

–Disse tights passer til dig, der ønsker at kombinere høj komfort og design med funktionalitet. Du får et par ”slanke” tights med diskrete, men tydelige refleksdetaljer, siger en pige i testpanelet.

 finder du refleks-tights fra Better Bodies.

DK-BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Lava Compression Tights

Vejledende pris: 399 kroner

Sammenfatning: Kompressions-tights til en fornuftig pris.

Testpanelet siger:

Disse tights har meget stor kompression og giver en særdeles stram følelse, hvilket deler testpanelet. Nogle mener, at det giver en følelse af at løbe hurtigere, mens andre synes, at det begrænser komforten noget. Nogle testpersoner synes, at de var svære at tage på og af. Men hvis du kan lide, at tights virkelig sidder tæt, så er dette modellen til dig.

–Disse tights er velegnede til løb og motion, uanset om du er udendørs eller indendørs. De holder alt på plads og giver god støtte under træningen, siger en testperson.

Der er flot refleksprint på bagsiden af benene, hvilket giver lidt ekstra synlighed, men det er mere en smart detalje end en mulighed for større synlighed, når du ikke ses så godt forfra. Køb disse tights for deres kompressionsevne og stilfulde design og ikke så meget for refleksegenskaberne. Så har du et par tights til en overkommelig pris. Alternativt kan du bruge flere reflekser for at være på den sikre side.

Disse tights kan strammes i taljen ved hjælp af en snøre, hvilket er godt, da stoffet er ret glat og har tendens til glide ned, når du løber, siger en pige.

Lava Compression Tight fra Blac findes i  og et .

Refleks-tights for ham

DK-Saucony-HERR.jpg

Mærke: Saucony

Model: Reflex Tight

Vejledende pris: 599 kroner

Sammenfatning: Et sikkert kort om vinteren.

Testpanelet siger:

I disse tights behøver du ikke at bekymre dig om synlighed. Der er solide reflekspaneler rundt om underbenene, så du føler dig sikker i mørket.

Ud over den fantastiske synlighed er det enkle, slanke design blandt det bedste ved disse tights.

–Det er et par tights med en god pasform i perfekt størrelse.  De har praktiske snørebånd i taljen og en nøglelomme bagpå. Refleksdetaljerne på underbenene gør dem også gode til cykling, fordi du er nem at få øje på, siger en tester.

Stoffet føles blødt og behageligt mod kroppen, og det er rart at bevæge sig og svede i. Det er perfekt til løb eftermiddag og aften i vinterhalvåret.

–Det stilfulde og helsorte design med diskrete refleksdetaljer gør disse tights til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en lynlås nederst på benene, fordi de er lidt svære at få på, siger en mand i testpanelet.

Saucony Reflex Tight findes 

DK-Blacc-HERR.jpg

Mærke: Blacc

Model: Argon Winter Tights

Vejledende pris: 359 kroner

Sammenfatning: Fine tights til minipris!

Testpanelet siger:

Design og komfort gør disse tights med et for af luv til et par vindere. Specielt får designet høje karakterer i testpanelet.

– Kombinationen af mørkeblåt og guld er en succes, virkeligt sejt! De har en lynlås i benene, hvilket gør dem nemme at dem på og af. Disse tights er meget flotte, om end noget store i størrelsen, siger en testperson.

Designmæssigt er der intet at klage over. Refleksdetaljerne i guld er godkendt, men ikke strålende, de burde ”skinne” lidt mere. Det faktum, at de kun sidder bagpå, gør dig mindre synlig forfra selv om der er reflekser på hoften.

– Refleksen på hoften dækkes, hvis du bærer en jakke eller en sweater, hvilket er naturligvis, når det er koldt. Men jeg vil stadig sige, at disse tights er ret alsidige. De fungerer hele året, selvom de er udviklet til vintermotion, siger et medlem af testpanelet.

To smarte funktioner, som testpanelet fremhæver, er den lille nøglelomme på bagsiden og snørebåndene i taljen.

Stilfulde Argon Winter Tights kan ses .

DK-2XU-HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: Reflect Compression Tights

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Vinterens mest synlige kompressions-tights.

Testpanelet siger:

Stilfulde og funktionelle tights med et fint refleksmønster, der giver god synlighed både for og bag om vinteren. Kompressionen lader intet tilbage at ønske. Den giver et fint reguleret tryk for øget blodcirkulation, hvilket føles ekstra godt, når temperaturen falder.

– Disse tights har ikke for, men jeg oplever dem som meget varme, bl.a. takket være god transport af sved, så du holder dig tør. Kompressions-beklædning er generelt stram og det gælder også her, særligt omkring taljen. Afhængigt af hvordan du generelt har det med kompression, kan det føles mere bekvemt at gå op i størrelse, siger en testperson.

I betragtning af, at disse tights er til udendørs brug i de mørkeste og koldeste måneder af året mente dele af testpanelet, at de var lidt korte i modellen. Nogle måtte supplere med et par lange sokker, så der ikke opstod en ”kold sprække”.

Er det synlighed, du prioriterer, er disse tights et godt valg. De har 360 graders reflekser nederst på benene, hvilket giver en god synlighed fra alle retninger i mørket.

– Prisen er den højeste i denne test, men du får virkelig, hvad du betaler for. Snøring i taljen, integreret lomme, høj kompression og stor synlighed, siger af testpanelets deltagere.

Reflect Compression Tights fra 2XU kan ses .

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

3 dagar sedan
Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

5 dagar sedan
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

5 dagar sedan
kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

6 dagar sedan
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

12 oct 2018
DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

11 oct 2018
DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

09 oct 2018
Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

09 oct 2018
ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

09 oct 2018
DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

08 oct 2018
DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

08 oct 2018
Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

05 oct 2018
5DS_4386.jpg

Hike with Wyte – Efterårets outdoorfavoritter er her!

05 oct 2018
Blundstone

Nyt tidløst skomærke til Sportamore

04 oct 2018
Vinterstövlar DK

Vinterstøvlerne for børn som er bedst i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons

Vores top 3 flyverdragter fra Didriksons

01 oct 2018
HEADER_DK.jpg

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

01 oct 2018
asics

Det bedste udstyr til løb under efterår og vinter

27 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack

Er pastel det nye sort?

27 sep 2018
DK_header.jpg

Løbesko 2018: Bedst i test for damer

27 sep 2018
Josefin Jensen

Få styr på efterårslooket med overtøj i stærke farver

26 sep 2018
DK Header

Efterårets store test af løbesko for mænd 2018

26 sep 2018
Pax

Nyt skomærke for børn: Pax

26 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg

Det her behøver du tænke på når du køber flyverdragt til børn

26 sep 2018
Mössor

10 nye huer til at holde knoppen varm!

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg

10 efterårs- og vintervarme køb for ham

25 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg

12 herlige efterårskøb for hende

25 sep 2018
Happy socks

Gør nogen glade med et par Happy socks!

24 sep 2018
reebok linnen

Trends! Træningstoppe her og nu.

23 sep 2018
Test tights dk.jpg

Bedst i test! Efterårets hotteste tights

22 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Derfor er de nye Defy den hotteste træningssko fra Puma

22 sep 2018
Pendlarjackor dam DK

TEST: De bedste pendlerjakker til hende

20 sep 2018
Bula

Nyt hos Sportamore: Bula

20 sep 2018
Pendlarjackor header DK

Bedst i test! Pendlerjakker for mænd

20 sep 2018
DK-Header.jpg

Efterårets store test af løbejakker for herre og damer

20 sep 2018
Fleecetröjor

Test: Vores bedste mellemlag

19 sep 2018
DK-Header.jpg

Bliv en posedame!

19 sep 2018
Nike herr training 2018

Det nye træningstøj fra Nike du ikke vil gå glip af!

18 sep 2018
more news
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyt hos Sportamore!

J. Lindeberg har siden begyndelsen koplet sport og mode sammen på en moderne måde der udfordre det traditionelle. Nu har deres lækre skitøj endelig fundet vej til Sportamore!

Russell Athletic

Efterårets flotteste hoodies kommer fra Russell Athletic

Leder du efter tøj der giver dig det der lækre sporty look? Mærket Russell Athletic passer både til byen, til træning, i fritiden eller hvorfor ikke på jobbet når du vil have en mere aflsappet stil.

HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Naturlig og luksuriøs - Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løbekollektion med bløde, jordfarvede nuancer som gengiver frihedfølelsen du kan opleve når du løber.

kari traa

Den ukendte historie bag skiundertøjet Rose fra Kari Traa

Det bedstsælgende sæt skiundertøj Rose fra Kari Traa er blevet en kendt vinterklassiker. Derimod er det få der kender historien bag det elskede mønster.

Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nye bløde favoritter er her!

Siger du bekvemt, blødt og flot. Så har du sportswearmærket Wytes nye kollektion. Tag et smugkig på alt det nye afslapningstøj her!

DK_header.jpg

Stor test af 10 populære sæt syntetisk skiundertøj

Den står på vinterløb og langrend! Sats på skiundertøj i syntetisk materiale der bedst transporterer sved bort og holder dig tør. Vi tester ti 2018 favoritter til damer og herrer.

DK_header.jpg

TEST! 12 varme sæt skiundertøj i uld

Vores koldeste årstid er lige rundt om hjørnet og det er tid til at få styr på det underste varmende lag. Vi har testet sæsonens populæreste uldundertøj.

7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddytrøjer

Teddytrøjen er uden tvivl sæsonens hyggeligste trend. Få familien klædt på i det bløde plysmateriale!

wyte_jackor_2018.png

Herrejakkerne du ikke vil gå glip af til efterår!

Leder du efter varmt, komfortabelt og trendsikkert overtøj? Her er miniguiden til Wytes hotteste efterår- og vinterjakker for mænd 2018.

Reflexplagg löpning

14 refleks favoritter til din efterårsløbetræning

Gør dig mere synlig med reflekser! Vi har samlet 14 løbenyheder som er særligt gode til efterårs- og vinter træning i tusmørket.

ida b olsson

Klæd dig rigtigt på til gå- og løbeture i kulden

Køligere vejr betyder ikke nødvendigtvis at du skal rykke træningen indendørs. Ida B Olsson arbejder med at inspirerer indenfor sunhed og ved hvordan du bedst klær dig efter vejret.

DK-Header-HERR.jpg

Test af efterårets bedste liner jakker for herre

Har du brug for en alsidig jakke der både kan anvedes som overgangsjakke til efteråret og som mellemlag til vinter? Så er en liner jakke det du leder efter. Her er modellerne til mænd der er bedst i test!

DK-Header-DAM.jpg

Bedst i test! Liner jakker for damer

En liner jakke er ikke bare det ultimative yderste lag, det er også det perfekte mellemlag. Vi tester liner jakker med både dun og syntex på Sportamore Magazine.

Blacc jet vest

Vi tester løbevesten Jet fra Blacc

Har du svært ved at få sammensat det helt optimale tøj når du skal ud og løbe i efterårsvejret? Vi har testet tøjet du kan løbe i under efterårets kolde dage - den nye løbevest fra Blacc!

5DS_4386.jpg

Hike with Wyte – Efterårets outdoorfavoritter er her!

Med mærket Wyte er du klædt på til dit næste eventyr. Her er friluftkollektionen du ikke vil gå glip af!