Tights som ses bedst i mørke!

I den mørke årstid er et par tights med reflekser et smart supplement til træningstøjet. Her er de tights, som ses bedst i vintermørket.

Med reflekser på dit løbetøj ses du bedre i trafikken – en enkel måde at gøre din motion mere sikker.

Vores testpanel på syv kvinder og mænd blev sendt afsted for at afgøre, hvilke tights med reflekser, der giver den bedste synlighed i mørkt vejr. Her er deres kommentarer.


Refleks-tights for hende

Tights 2XU

Mærke: 2XU

Model: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Vejledende pris: 1 195 kroner

Sammenfatning: Maximal synlighed og kompression.

Testpanelet siger:

Et par kompressions-tights beregnet til løb udenfor, men de er mindst lige så gode til indendørs aktiviteter og motion. Her får du meget kompression og en fænomenal pasform, der holder vask efter vask.

– De sad meget fint og holdt godt på både talje og balder. Stoffet er lidt gennemsigtigt, men det var ikke en speciel ulempe, da jeg løb eller cyklede i dem, siger en pige i testpanelet.

Hvis du er på udkig efter maksimal synlighed og højeste trafiksikkerhed ved vinterløb, er disse tights de rette til dig. Du ses fint i mørket takket være de store og stilfulde refleksdetaljer på både for- og bagside.

– Jeg anbefaler dem virkelig til en joggingtur i mørket, fordi de har 360 graders reflekser om anklerne. Fantastisk synlighed! Men de er ikke supervarme, så det må ikke være for koldt, siger en testperson.

Testpanelet giver et ekstra plus for de små lommer i taljen, hvor du kan have nøgler og andre småting.

Et minus er det ekstremt stramme stof, der gjorde det vanskeligt at tage dem på og af – for nogle af testpanelets medlemmer. Det er på den anden side, hvad man må regne med, når man vælger kompressions-tights.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU fås .

DK-Röhnisch-DAM.jpg

Mærke: Röhnisch

Model: Shape Curved Long Tight

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Refleks-tights med god støtte til både talje og ben.

Testpanelet siger:

Drømme-tights for dem, der kan lide god kompression, høj talje og stilfuldt design. Det bløde, smukke stof giver en jævn kompression på dine ben, og det føles godt, når du træner. Under rumpen er der en søm, der giver et dejligt løft!

– Hvis du synes, at disse tights ser små ud ved første øjekast, skal du ikke bekymre dig. De har en fin størrelse og et lette at tage på. På trods af tykke sømme med udvendige reflekser, mærker du ikke noget indeni og stoffet gnaver ikke, når du træner, siger en pige i testpanelet.

Disse tights er lige gode udendørs og indendørs, men det er ikke rigtige vintertights, for stoffet er ikke tykt nok til minusgrader. Takket være de fine refleksdetaljer ses du godt i mørket, og testpersonerne følte sig trygge og sikre i mørket. Blandt de smarte detaljer er den justerbare talje, en nøglelomme med lynlås og tapede sømme ved anklerne.

–Jeg anbefaler disse tights til dig, der ønsker et par stilfulde og behagelige løbebukser med høj talje og kompression, der fungerer lige så godt til udendørs løb og cykling som til indendørs træning. Superduper! siger en testperson.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finder du .

DK-Better-Bodies-DAM.jpg

Mærke: Better Bodies

Model: Madison

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Behagelig refleks-kompression.

Testpanelet siger:

Better Bodies lever virkeligt op til sit navn med disse kompressions-tights. De smyger sig om kroppen de rigtige steder og har en dejlig høj talje. Materialet er blødt, men lidt tykkere end almindeligt træningstøj. Det betyder, at de dækker meget godt, og der er ingen risiko for, at trusserne kan ses igennem.

–Jeg har testet dem både ved løb og spinning, og disse og tights er virkelig seje. De absorberer fugt og sved meget hurtigt. Fordi stoffet er lidt tykkere, bliver de lidt varme, men den fantastiske komfort opvejer dette, siger en testperson.

Kompressionen giver slanke ben og en pæne balder. At der ikke er snøring i taljen betyder intet – disse tights sidder helt uden problemer alligevel.

Synlighed i mørke opfattes som meget god af testpanelet. Refleksdetaljerne er ikke kun smarte, de gør dig også synlig, når du løber om aftenen.

–Disse tights passer til dig, der ønsker at kombinere høj komfort og design med funktionalitet. Du får et par ”slanke” tights med diskrete, men tydelige refleksdetaljer, siger en pige i testpanelet.

 finder du refleks-tights fra Better Bodies.

DK-BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Lava Compression Tights

Vejledende pris: 399 kroner

Sammenfatning: Kompressions-tights til en fornuftig pris.

Testpanelet siger:

Disse tights har meget stor kompression og giver en særdeles stram følelse, hvilket deler testpanelet. Nogle mener, at det giver en følelse af at løbe hurtigere, mens andre synes, at det begrænser komforten noget. Nogle testpersoner synes, at de var svære at tage på og af. Men hvis du kan lide, at tights virkelig sidder tæt, så er dette modellen til dig.

–Disse tights er velegnede til løb og motion, uanset om du er udendørs eller indendørs. De holder alt på plads og giver god støtte under træningen, siger en testperson.

Der er flot refleksprint på bagsiden af benene, hvilket giver lidt ekstra synlighed, men det er mere en smart detalje end en mulighed for større synlighed, når du ikke ses så godt forfra. Køb disse tights for deres kompressionsevne og stilfulde design og ikke så meget for refleksegenskaberne. Så har du et par tights til en overkommelig pris. Alternativt kan du bruge flere reflekser for at være på den sikre side.

Disse tights kan strammes i taljen ved hjælp af en snøre, hvilket er godt, da stoffet er ret glat og har tendens til glide ned, når du løber, siger en pige.

Lava Compression Tight fra Blac findes i  og et .

Refleks-tights for ham

DK-Saucony-HERR.jpg

Mærke: Saucony

Model: Reflex Tight

Vejledende pris: 599 kroner

Sammenfatning: Et sikkert kort om vinteren.

Testpanelet siger:

I disse tights behøver du ikke at bekymre dig om synlighed. Der er solide reflekspaneler rundt om underbenene, så du føler dig sikker i mørket.

Ud over den fantastiske synlighed er det enkle, slanke design blandt det bedste ved disse tights.

–Det er et par tights med en god pasform i perfekt størrelse.  De har praktiske snørebånd i taljen og en nøglelomme bagpå. Refleksdetaljerne på underbenene gør dem også gode til cykling, fordi du er nem at få øje på, siger en tester.

Stoffet føles blødt og behageligt mod kroppen, og det er rart at bevæge sig og svede i. Det er perfekt til løb eftermiddag og aften i vinterhalvåret.

–Det stilfulde og helsorte design med diskrete refleksdetaljer gør disse tights til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en lynlås nederst på benene, fordi de er lidt svære at få på, siger en mand i testpanelet.

Saucony Reflex Tight findes 

DK-Blacc-HERR.jpg

Mærke: Blacc

Model: Argon Winter Tights

Vejledende pris: 359 kroner

Sammenfatning: Fine tights til minipris!

Testpanelet siger:

Design og komfort gør disse tights med et for af luv til et par vindere. Specielt får designet høje karakterer i testpanelet.

– Kombinationen af mørkeblåt og guld er en succes, virkeligt sejt! De har en lynlås i benene, hvilket gør dem nemme at dem på og af. Disse tights er meget flotte, om end noget store i størrelsen, siger en testperson.

Designmæssigt er der intet at klage over. Refleksdetaljerne i guld er godkendt, men ikke strålende, de burde ”skinne” lidt mere. Det faktum, at de kun sidder bagpå, gør dig mindre synlig forfra selv om der er reflekser på hoften.

– Refleksen på hoften dækkes, hvis du bærer en jakke eller en sweater, hvilket er naturligvis, når det er koldt. Men jeg vil stadig sige, at disse tights er ret alsidige. De fungerer hele året, selvom de er udviklet til vintermotion, siger et medlem af testpanelet.

To smarte funktioner, som testpanelet fremhæver, er den lille nøglelomme på bagsiden og snørebåndene i taljen.

Stilfulde Argon Winter Tights kan ses .

DK-2XU-HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: Reflect Compression Tights

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Vinterens mest synlige kompressions-tights.

Testpanelet siger:

Stilfulde og funktionelle tights med et fint refleksmønster, der giver god synlighed både for og bag om vinteren. Kompressionen lader intet tilbage at ønske. Den giver et fint reguleret tryk for øget blodcirkulation, hvilket føles ekstra godt, når temperaturen falder.

– Disse tights har ikke for, men jeg oplever dem som meget varme, bl.a. takket være god transport af sved, så du holder dig tør. Kompressions-beklædning er generelt stram og det gælder også her, særligt omkring taljen. Afhængigt af hvordan du generelt har det med kompression, kan det føles mere bekvemt at gå op i størrelse, siger en testperson.

I betragtning af, at disse tights er til udendørs brug i de mørkeste og koldeste måneder af året mente dele af testpanelet, at de var lidt korte i modellen. Nogle måtte supplere med et par lange sokker, så der ikke opstod en ”kold sprække”.

Er det synlighed, du prioriterer, er disse tights et godt valg. De har 360 graders reflekser nederst på benene, hvilket giver en god synlighed fra alle retninger i mørket.

– Prisen er den højeste i denne test, men du får virkelig, hvad du betaler for. Snøring i taljen, integreret lomme, høj kompression og stor synlighed, siger af testpanelets deltagere.

Reflect Compression Tights fra 2XU kan ses .

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

zeropoint

Det smarte trick, der holder dine ben friske på skituren!

2 dagar sedan
adidas predator

Adidas Predator er tilbage!

08 dec 2017
Salomon Grom Visor

5 gode grunde til at vælge juniorhjelmen Grom

08 dec 2017
Voss line

Tag et kig på den nye Voss Line fra Kari Traa

08 dec 2017
Randy Slim Pants

Slim-skibukser fra 8848 Altitude – så gode er de

06 dec 2017
SkinS DNAmic

Sådan finder du de rigtige kompressions-tights

05 dec 2017
Ortovox2.png

Sikkert skiløb med Ortovox

01 dec 2017
DK-Header.jpg

Tights som ses bedst i mørke!

30 nov 2017
DK-header.jpg

Test: Jakker som varmer bedst i vinter!

30 nov 2017
X-cellent guide

X-cellent guide – julegaver til hele familien

30 nov 2017
iStock-611897054.jpg

Sådan vælger du de rigtige skistøvler til børnene

27 nov 2017
thule

Nyt på Sportamore: Thule

27 nov 2017
Plock

9 sorte deals på Black Friday

24 nov 2017
cyber Monday

Gå ikke glip af Cyber Monday!

24 nov 2017
nike

De 9 bedste Black Friday-fund

23 nov 2017
DK-header.jpg

Stor test: Vinterens bedste goggles

22 nov 2017
Tarjei Aasen_Salvation_Foto_Vegard Aasen(2)_preview.jpeg.jpg

Sikker på pisten med Sweet Protection

22 nov 2017
sneaker LAB

Spændende nyhed: Sneaker LAB!

20 nov 2017
Black Friday

10 superkup til Black Friday

17 nov 2017
kängor

Test: Vinterens varmeste støvler

17 nov 2017
8848-altitude_skidjacka_6138_magnet_front.jpg

Her er sæsonenes hotteste skibukser

15 nov 2017
Calvin Klein

15 flotte sports-bh'er fra Calvin Klein

13 nov 2017
Header.jpg

Her er vores skjulte perler!

13 nov 2017
Black Friday header

Black Friday – årets største shoppingfest!

13 nov 2017
merrell

Vinterstøvlerne som står fast på glat underlag

11 nov 2017
DK-header.jpg

Vores 7 flotteste mønstrede tights

11 nov 2017
Group_Bottoms revolution.png

Sig goddag til Nike Bottoms Revolution

11 nov 2017
DK-Header.jpg

Her er vinterens løbetøj, der får topkarakterer!

09 nov 2017
singles day

Treat yourself på Singles' Day!

07 nov 2017
skalplagg_2017

Alt du behøver at vide om skaltøj

05 nov 2017
timberland

Hvad er forskellen på Timberland 6-Inch Premiums børne- og voksenmodel?

05 nov 2017
Haglöfs

Vinterens jakker fra Haglöfs

04 nov 2017
DK-header.jpg

Test af vinterstøvler til børn 2017

04 nov 2017
Dbrand dam

Vinterens 10 flotteste blå dunjakker

03 nov 2017
vintertights

10 varme løbetights

03 nov 2017
DK-Header-underställ-herr.jpg

Efterårets store undertøjstest for mænd 2017

03 nov 2017
Handskar

Guide: Sådan finder du den rette handske

03 nov 2017
Säkert grepp

Derfor skal du købe duppede løbesko

03 nov 2017
Shepherd

Sådan holder du dine hjemmesko friske

03 nov 2017
DK-header.jpg

Test af flyverdragter til børn 2017

02 nov 2017
more news
zeropoint

Det smarte trick, der holder dine ben friske på skituren!

Zeropoint fremstiller tøj, der øger blodcirkulation og iltforsyning til musklerne. Desuden kan firmaets strømper reducere smerter i benene – perfekt til skiferien!

adidas predator

Adidas Predator er tilbage!

Adidas relancerer den ikoniske fodboldstøvle Predator, som giver stor præcision og enestående boldsikkerhed, både som udendørsstøvle og som indendørs fodboldsko. Gør som superstjernerne Pogba og Özil og spil fodbold i de nye Predator 18+ 360 Control.

Salomon Grom Visor

5 gode grunde til at vælge juniorhjelmen Grom

Børns hoveder kan klare færre slag og stød end de voksnes, og det er vigtigt, at de mindste beskyttes optimalt på pisten. Her er grundene til, at visirhjelmen Grom fra Salomon er favorit hos de unge skiløbere.

Voss line

Tag et kig på den nye Voss Line fra Kari Traa

Søger du ydertøj og undertøj af højeste kvalitet, skal du kigge på Voss Line. Du vil elske de mange nye favoritter fra Kari Traa!

Randy Slim Pants

Slim-skibukser fra 8848 Altitude – så gode er de

Skibukser i slim-kvalitet er en hot trend hos kvindelige skiløbere i denne sæson, og vi har testet de nye Randy Slim Pant fra 8848 Altitude. Læs, hvad testpanelet siger!

SkinS DNAmic

Sådan finder du de rigtige kompressions-tights

Giv dine muskler mere støtte og styrk genopbygningen. Vi gør det nemmere for dig at finde det rigtige par.

Ortovox2.png

Sikkert skiløb med Ortovox

Er du vild med at stå på ski, og løber du gerne offpiste? Så tjek Ortovox. Et mærke, der har specialiseret sig i sikkerhedsudstyr til skiløbere.

DK-Header.jpg

Tights som ses bedst i mørke!

I den mørke årstid er et par tights med reflekser et smart supplement til træningstøjet. Her er de tights, som ses bedst i vintermørket.

DK-header.jpg

Test: Jakker som varmer bedst i vinter!

Vi har sendt testpanelet ud i vinterkulden i seks forskellige vinterjakker for at se, hvilke der varmer bedst. Nu er spørgsmålet: Hvilken vælger du?

X-cellent guide

X-cellent guide – julegaver til hele familien

Ved du ikke, hvad du skal give i julegave? Vi hjælper dig! Her finder du de bedste julegaver til hele familien.

iStock-611897054.jpg

Sådan vælger du de rigtige skistøvler til børnene

Det kan være vanskeligt at finde den rigtige størrelse til de mindste i familien, men med vores udførlige guide bliver vintersæsonens køb af støvler lidt lettere.

thule

Nyt på Sportamore: Thule

I 75 år har Thule lavet produkter, der gør det lettere at leve et aktivt liv. Nu er deres tasker, cykelvogne og børnestole m.m. kommet med i Sportamore’s sortiment.

Plock

9 sorte deals på Black Friday

9 favoritter fra 9 topmærker. Klik de her sorte kup hjem i vores Black Friday weekend!

cyber Monday

Gå ikke glip af Cyber Monday!

Efter Black Friday Week kommer Cyber Monday, mandagen, hvor du kan shoppe til superpriser - igen! Her er alt, du skal vide om vinterens bedste mandag.

nike

De 9 bedste Black Friday-fund

I dag har Sportamore 30 procent rabat på jakker og støvler! Har du svært ved at vælge, hvilke kup, du skal lægge i indkøbskurven? Her er vores 9 favoritkup!