Tights som ses bedst i mørke!

I den mørke årstid er et par tights med reflekser et smart supplement til træningstøjet. Her er de tights, som ses bedst i vintermørket.

Med reflekser på dit løbetøj ses du bedre i trafikken – en enkel måde at gøre din motion mere sikker.

Vores testpanel på syv kvinder og mænd blev sendt afsted for at afgøre, hvilke tights med reflekser, der giver den bedste synlighed i mørkt vejr. Her er deres kommentarer.


Refleks-tights for hende

Tights 2XU

Mærke: 2XU

Model: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Vejledende pris: 1 195 kroner

Sammenfatning: Maximal synlighed og kompression.

Testpanelet siger:

Et par kompressions-tights beregnet til løb udenfor, men de er mindst lige så gode til indendørs aktiviteter og motion. Her får du meget kompression og en fænomenal pasform, der holder vask efter vask.

– De sad meget fint og holdt godt på både talje og balder. Stoffet er lidt gennemsigtigt, men det var ikke en speciel ulempe, da jeg løb eller cyklede i dem, siger en pige i testpanelet.

Hvis du er på udkig efter maksimal synlighed og højeste trafiksikkerhed ved vinterløb, er disse tights de rette til dig. Du ses fint i mørket takket være de store og stilfulde refleksdetaljer på både for- og bagside.

– Jeg anbefaler dem virkelig til en joggingtur i mørket, fordi de har 360 graders reflekser om anklerne. Fantastisk synlighed! Men de er ikke supervarme, så det må ikke være for koldt, siger en testperson.

Testpanelet giver et ekstra plus for de små lommer i taljen, hvor du kan have nøgler og andre småting.

Et minus er det ekstremt stramme stof, der gjorde det vanskeligt at tage dem på og af – for nogle af testpanelets medlemmer. Det er på den anden side, hvad man må regne med, når man vælger kompressions-tights.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU fås .

DK-Röhnisch-DAM.jpg

Mærke: Röhnisch

Model: Shape Curved Long Tight

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Refleks-tights med god støtte til både talje og ben.

Testpanelet siger:

Drømme-tights for dem, der kan lide god kompression, høj talje og stilfuldt design. Det bløde, smukke stof giver en jævn kompression på dine ben, og det føles godt, når du træner. Under rumpen er der en søm, der giver et dejligt løft!

– Hvis du synes, at disse tights ser små ud ved første øjekast, skal du ikke bekymre dig. De har en fin størrelse og et lette at tage på. På trods af tykke sømme med udvendige reflekser, mærker du ikke noget indeni og stoffet gnaver ikke, når du træner, siger en pige i testpanelet.

Disse tights er lige gode udendørs og indendørs, men det er ikke rigtige vintertights, for stoffet er ikke tykt nok til minusgrader. Takket være de fine refleksdetaljer ses du godt i mørket, og testpersonerne følte sig trygge og sikre i mørket. Blandt de smarte detaljer er den justerbare talje, en nøglelomme med lynlås og tapede sømme ved anklerne.

–Jeg anbefaler disse tights til dig, der ønsker et par stilfulde og behagelige løbebukser med høj talje og kompression, der fungerer lige så godt til udendørs løb og cykling som til indendørs træning. Superduper! siger en testperson.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finder du .

DK-Better-Bodies-DAM.jpg

Mærke: Better Bodies

Model: Madison

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Behagelig refleks-kompression.

Testpanelet siger:

Better Bodies lever virkeligt op til sit navn med disse kompressions-tights. De smyger sig om kroppen de rigtige steder og har en dejlig høj talje. Materialet er blødt, men lidt tykkere end almindeligt træningstøj. Det betyder, at de dækker meget godt, og der er ingen risiko for, at trusserne kan ses igennem.

–Jeg har testet dem både ved løb og spinning, og disse og tights er virkelig seje. De absorberer fugt og sved meget hurtigt. Fordi stoffet er lidt tykkere, bliver de lidt varme, men den fantastiske komfort opvejer dette, siger en testperson.

Kompressionen giver slanke ben og en pæne balder. At der ikke er snøring i taljen betyder intet – disse tights sidder helt uden problemer alligevel.

Synlighed i mørke opfattes som meget god af testpanelet. Refleksdetaljerne er ikke kun smarte, de gør dig også synlig, når du løber om aftenen.

–Disse tights passer til dig, der ønsker at kombinere høj komfort og design med funktionalitet. Du får et par ”slanke” tights med diskrete, men tydelige refleksdetaljer, siger en pige i testpanelet.

 finder du refleks-tights fra Better Bodies.

DK-BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Lava Compression Tights

Vejledende pris: 399 kroner

Sammenfatning: Kompressions-tights til en fornuftig pris.

Testpanelet siger:

Disse tights har meget stor kompression og giver en særdeles stram følelse, hvilket deler testpanelet. Nogle mener, at det giver en følelse af at løbe hurtigere, mens andre synes, at det begrænser komforten noget. Nogle testpersoner synes, at de var svære at tage på og af. Men hvis du kan lide, at tights virkelig sidder tæt, så er dette modellen til dig.

–Disse tights er velegnede til løb og motion, uanset om du er udendørs eller indendørs. De holder alt på plads og giver god støtte under træningen, siger en testperson.

Der er flot refleksprint på bagsiden af benene, hvilket giver lidt ekstra synlighed, men det er mere en smart detalje end en mulighed for større synlighed, når du ikke ses så godt forfra. Køb disse tights for deres kompressionsevne og stilfulde design og ikke så meget for refleksegenskaberne. Så har du et par tights til en overkommelig pris. Alternativt kan du bruge flere reflekser for at være på den sikre side.

Disse tights kan strammes i taljen ved hjælp af en snøre, hvilket er godt, da stoffet er ret glat og har tendens til glide ned, når du løber, siger en pige.

Lava Compression Tight fra Blac findes i  og et .

Refleks-tights for ham

DK-Saucony-HERR.jpg

Mærke: Saucony

Model: Reflex Tight

Vejledende pris: 599 kroner

Sammenfatning: Et sikkert kort om vinteren.

Testpanelet siger:

I disse tights behøver du ikke at bekymre dig om synlighed. Der er solide reflekspaneler rundt om underbenene, så du føler dig sikker i mørket.

Ud over den fantastiske synlighed er det enkle, slanke design blandt det bedste ved disse tights.

–Det er et par tights med en god pasform i perfekt størrelse.  De har praktiske snørebånd i taljen og en nøglelomme bagpå. Refleksdetaljerne på underbenene gør dem også gode til cykling, fordi du er nem at få øje på, siger en tester.

Stoffet føles blødt og behageligt mod kroppen, og det er rart at bevæge sig og svede i. Det er perfekt til løb eftermiddag og aften i vinterhalvåret.

–Det stilfulde og helsorte design med diskrete refleksdetaljer gør disse tights til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en lynlås nederst på benene, fordi de er lidt svære at få på, siger en mand i testpanelet.

Saucony Reflex Tight findes 

DK-Blacc-HERR.jpg

Mærke: Blacc

Model: Argon Winter Tights

Vejledende pris: 359 kroner

Sammenfatning: Fine tights til minipris!

Testpanelet siger:

Design og komfort gør disse tights med et for af luv til et par vindere. Specielt får designet høje karakterer i testpanelet.

– Kombinationen af mørkeblåt og guld er en succes, virkeligt sejt! De har en lynlås i benene, hvilket gør dem nemme at dem på og af. Disse tights er meget flotte, om end noget store i størrelsen, siger en testperson.

Designmæssigt er der intet at klage over. Refleksdetaljerne i guld er godkendt, men ikke strålende, de burde ”skinne” lidt mere. Det faktum, at de kun sidder bagpå, gør dig mindre synlig forfra selv om der er reflekser på hoften.

– Refleksen på hoften dækkes, hvis du bærer en jakke eller en sweater, hvilket er naturligvis, når det er koldt. Men jeg vil stadig sige, at disse tights er ret alsidige. De fungerer hele året, selvom de er udviklet til vintermotion, siger et medlem af testpanelet.

To smarte funktioner, som testpanelet fremhæver, er den lille nøglelomme på bagsiden og snørebåndene i taljen.

Stilfulde Argon Winter Tights kan ses .

DK-2XU-HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: Reflect Compression Tights

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Vinterens mest synlige kompressions-tights.

Testpanelet siger:

Stilfulde og funktionelle tights med et fint refleksmønster, der giver god synlighed både for og bag om vinteren. Kompressionen lader intet tilbage at ønske. Den giver et fint reguleret tryk for øget blodcirkulation, hvilket føles ekstra godt, når temperaturen falder.

– Disse tights har ikke for, men jeg oplever dem som meget varme, bl.a. takket være god transport af sved, så du holder dig tør. Kompressions-beklædning er generelt stram og det gælder også her, særligt omkring taljen. Afhængigt af hvordan du generelt har det med kompression, kan det føles mere bekvemt at gå op i størrelse, siger en testperson.

I betragtning af, at disse tights er til udendørs brug i de mørkeste og koldeste måneder af året mente dele af testpanelet, at de var lidt korte i modellen. Nogle måtte supplere med et par lange sokker, så der ikke opstod en ”kold sprække”.

Er det synlighed, du prioriterer, er disse tights et godt valg. De har 360 graders reflekser nederst på benene, hvilket giver en god synlighed fra alle retninger i mørket.

– Prisen er den højeste i denne test, men du får virkelig, hvad du betaler for. Snøring i taljen, integreret lomme, høj kompression og stor synlighed, siger af testpanelets deltagere.

Reflect Compression Tights fra 2XU kan ses .

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

white noise

Saucony White Noise Collection er landet

2 dagar sedan
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png

Nu findes Nike Pegasus 35 i metalliclyserød!

5 dagar sedan
Sport-bh:ar

13 sports bh`er til under 350 kroner

12 jul 2018
dk-header-dam.jpg

Vi tester: Løbesko til hende 2018

09 jul 2018
dk-header-herr.jpg

TEST: Bedste løbesko til mænd sommeren 2018

06 jul 2018
klänning

Sommerens fineste kjoler

28 jun 2018
Salomon_trailskor

Find de rette trailsko fra Salomon

28 jun 2018
DK Header-DK.jpg

Golfsko – bedst i test 2018

25 jun 2018
DK-Header.jpg

De bedste tights til sommertræning

20 jun 2018
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Sommerjakken, som alle bør have

19 jun 2018
Charlotte Kalla styrkeövningar

Charlotte Kallas tips: Bedste øvelser for torsoen

19 jun 2018
Parley

Løbeskoene Adidas Parley UltraBoost er miljøvenlige

18 jun 2018
magic pants

Derfor er Daily Sports Magic Pants en klassiker på golfbanen

15 jun 2018
peak

Skaljakken fra Peak Performance som testpersonerne elsker

14 jun 2018
crossfit

Test af de bedste CrossFit-sko fra Reebok

14 jun 2018
bags

5 fine duffelbags til rejsen

13 jun 2018
Vans black.png

Derfor er Vans det hotteste sneakersmærke lige nu

12 jun 2018
badskor

Find de rigtige badesko til børnene

11 jun 2018
SE_Header.jpg

Sommerens bedste løbetoppe

11 jun 2018
DK_header.jpg

Vores bedste løbeshorts!

05 jun 2018
röhnisch

Her er golfbukserne fra Röhnisch som alle kvinder elsker

04 jun 2018
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg

New Asics Gel-Kayano 25 – til dig der overpronerer

04 jun 2018
DK_header.jpg

Vi tester: Nike Air Zoom Pegasus 35

04 jun 2018
Pegasus 35.png

Derfor skal du løbe i de nye Nike Pegasus 35

04 jun 2018
DK_header.jpg

5 crop tops til sommertræning

01 jun 2018
Träningstights

11 træningstights til under 400 kroner

01 jun 2018
Adidas Solar Glide

Adidas Solar Glide giver et kraftfuldt afsæt

01 jun 2018
Hurley_6.jpg

Surfmærket Hurley kan nu endelig fås hos Sportamore!

31 may 2018
LOW-RES Not for Production-18SS_BTL_RETAIL_RT_Training_DO-YOU_Defy_Q2_A4_210x297mm_Defy-2.jpg

3 grunde til at elske de nye træningssko fra Puma

31 may 2018
Adidas X18

Topnavnene i VM spillet i disse fodboldstøvler

31 may 2018
tofflor 2018

Sommerens bedste tøfler og sandaler fra Moheda, Havaianas och Birkenstock

30 may 2018
iStock-808498824.jpg

Derfor skal du tage løbebrillerne på

30 may 2018
dk header.jpg

Vores 5 yogamåtter som er bedst i test!

29 may 2018
Cros for all

Guide: Crocs til hele familien

28 may 2018
Header_react_Odyssey

Så gode er de nye løbesko Odyssey React fra Nike

24 may 2018
Header_plock_2018

9 sommerfavoritter du kan bruge lønnen på

24 may 2018
Header_BB

Sig det med t-shirten! 7 toppe med tryk der motiverer

23 may 2018
DK_Header.jpg

Her er børnesandalerne som får topkarakter

22 may 2018
Better Bodies

Hvilken Better Bodies-stil er du til?

22 may 2018
Jordan Spieth

Hurtigguide til golfskoene fra Under Armour

21 may 2018
more news
white noise

Saucony White Noise Collection er landet

Sauconys klare bestseller har fået nyt look. Her er sommerens lækreste løbesko!

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png

Nu findes Nike Pegasus 35 i metalliclyserød!

En af verdens mest vellidte løbesko, kommer nu i en af sæsonens fedeste farver. Få fat i den nye Metalliclyserød!

Sport-bh:ar

13 sports bh`er til under 350 kroner

Flotte og prisvenlige sports bh`er for både lav- og højintensiv træning. Hvilken skal være din sommer favorit?

dk-header-dam.jpg

Vi tester: Løbesko til hende 2018

Sommerens nyheder fra vores største varemærker er blevet sat på prøve. Sådan her syntes vores kvindelige testpanel om løbeskoene du ikke må gå glip af!

dk-header-herr.jpg

TEST: Bedste løbesko til mænd sommeren 2018

Vi på Sportamore elsker løb og vil at flere skal opdage hvor herligt det faktisk er at løbe. Derfor har vi testet sommerens hotteste løbesko, så du lettere skal kunne finde et par som passer dig!

klänning

Sommerens fineste kjoler

Uanset om du skal dyrke sport, slappe af eller sejle, er kjolen det perfekte valg. Her er vores favoritter.

Salomon_trailskor

Find de rette trailsko fra Salomon

Salomon er det indlysende valg, når det gælder trailersko, men det kan være svært at finde den rigtige model. Vi hjælper dig!

DK Header-DK.jpg

Golfsko – bedst i test 2018

Godt fæste, høj komfort og en pasform, der passer til din fod, er det vigtigste, når du køber golfsko. Her er golfspillernes favoritter for både mænd og kvinder.

DK-Header.jpg

De bedste tights til sommertræning

Når det er sommer og sol, vil vi have "kølige" tights! Testpanelet er rykket ud for at afgøre, hvilke modeller der er bedst til at holde varmen væk, når sveden melder sig.

Global_FW16_I4A1852_A4.png

Sommerjakken, som alle bør have

Nej, det er hverken jeans-, læder- eller regnjakke. Selvfølgelig taler vi om en linerjakke! Den tynde jakke med dun eller syntetisk materiale er en ven i nøden hele året.

Charlotte Kalla styrkeövningar

Charlotte Kallas tips: Bedste øvelser for torsoen

Med en stærk torso bliver du en bedre løber. Her er videoen med Charlotte Kallas bedste maveøvelser.

Parley

Løbeskoene Adidas Parley UltraBoost er miljøvenlige

Gode nyheder til dig, der elsker UltraBoost! Nu lancerer Adidas sine storsælgende løbesko sammen med Parley. De er fremstillet af indsamlet plast fra havet.

magic pants

Derfor er Daily Sports Magic Pants en klassiker på golfbanen

Navnet "Magic Pants" sætter høje forventninger til golfbukser. Men kvinderne i vores testpanel er enige: Daily Sports bestsellers er virkelig magiske!

peak

Skaljakken fra Peak Performance som testpersonerne elsker

Mondo Jacket fra Peak Performance er en Gore-Tex jakke, der føles let og blød og har mange smarte detaljer. Hvis du er den kræsne type, er dette den rigtige skaljakke til dig.

crossfit

Test af de bedste CrossFit-sko fra Reebok

Svært ved at vælge imellem Reeboks træningssko, CrossFit Nano og Speed TR? Vores testpanel ved, hvilke du skal vælge!