Tights som ses bedst i mørke!

I den mørke årstid er et par tights med reflekser et smart supplement til træningstøjet. Her er de tights, som ses bedst i vintermørket.

Med reflekser på dit løbetøj ses du bedre i trafikken – en enkel måde at gøre din motion mere sikker.

Vores testpanel på syv kvinder og mænd blev sendt afsted for at afgøre, hvilke tights med reflekser, der giver den bedste synlighed i mørkt vejr. Her er deres kommentarer.


Refleks-tights for hende

Tights 2XU

Mærke: 2XU

Model: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Vejledende pris: 1 195 kroner

Sammenfatning: Maximal synlighed og kompression.

Testpanelet siger:

Et par kompressions-tights beregnet til løb udenfor, men de er mindst lige så gode til indendørs aktiviteter og motion. Her får du meget kompression og en fænomenal pasform, der holder vask efter vask.

– De sad meget fint og holdt godt på både talje og balder. Stoffet er lidt gennemsigtigt, men det var ikke en speciel ulempe, da jeg løb eller cyklede i dem, siger en pige i testpanelet.

Hvis du er på udkig efter maksimal synlighed og højeste trafiksikkerhed ved vinterløb, er disse tights de rette til dig. Du ses fint i mørket takket være de store og stilfulde refleksdetaljer på både for- og bagside.

– Jeg anbefaler dem virkelig til en joggingtur i mørket, fordi de har 360 graders reflekser om anklerne. Fantastisk synlighed! Men de er ikke supervarme, så det må ikke være for koldt, siger en testperson.

Testpanelet giver et ekstra plus for de små lommer i taljen, hvor du kan have nøgler og andre småting.

Et minus er det ekstremt stramme stof, der gjorde det vanskeligt at tage dem på og af – for nogle af testpanelets medlemmer. Det er på den anden side, hvad man må regne med, når man vælger kompressions-tights.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU fås .

DK-Röhnisch-DAM.jpg

Mærke: Röhnisch

Model: Shape Curved Long Tight

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Refleks-tights med god støtte til både talje og ben.

Testpanelet siger:

Drømme-tights for dem, der kan lide god kompression, høj talje og stilfuldt design. Det bløde, smukke stof giver en jævn kompression på dine ben, og det føles godt, når du træner. Under rumpen er der en søm, der giver et dejligt løft!

– Hvis du synes, at disse tights ser små ud ved første øjekast, skal du ikke bekymre dig. De har en fin størrelse og et lette at tage på. På trods af tykke sømme med udvendige reflekser, mærker du ikke noget indeni og stoffet gnaver ikke, når du træner, siger en pige i testpanelet.

Disse tights er lige gode udendørs og indendørs, men det er ikke rigtige vintertights, for stoffet er ikke tykt nok til minusgrader. Takket være de fine refleksdetaljer ses du godt i mørket, og testpersonerne følte sig trygge og sikre i mørket. Blandt de smarte detaljer er den justerbare talje, en nøglelomme med lynlås og tapede sømme ved anklerne.

–Jeg anbefaler disse tights til dig, der ønsker et par stilfulde og behagelige løbebukser med høj talje og kompression, der fungerer lige så godt til udendørs løb og cykling som til indendørs træning. Superduper! siger en testperson.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finder du .

DK-Better-Bodies-DAM.jpg

Mærke: Better Bodies

Model: Madison

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Behagelig refleks-kompression.

Testpanelet siger:

Better Bodies lever virkeligt op til sit navn med disse kompressions-tights. De smyger sig om kroppen de rigtige steder og har en dejlig høj talje. Materialet er blødt, men lidt tykkere end almindeligt træningstøj. Det betyder, at de dækker meget godt, og der er ingen risiko for, at trusserne kan ses igennem.

–Jeg har testet dem både ved løb og spinning, og disse og tights er virkelig seje. De absorberer fugt og sved meget hurtigt. Fordi stoffet er lidt tykkere, bliver de lidt varme, men den fantastiske komfort opvejer dette, siger en testperson.

Kompressionen giver slanke ben og en pæne balder. At der ikke er snøring i taljen betyder intet – disse tights sidder helt uden problemer alligevel.

Synlighed i mørke opfattes som meget god af testpanelet. Refleksdetaljerne er ikke kun smarte, de gør dig også synlig, når du løber om aftenen.

–Disse tights passer til dig, der ønsker at kombinere høj komfort og design med funktionalitet. Du får et par ”slanke” tights med diskrete, men tydelige refleksdetaljer, siger en pige i testpanelet.

 finder du refleks-tights fra Better Bodies.

DK-BLACC.jpg

Mærke: Blacc

Model: Lava Compression Tights

Vejledende pris: 399 kroner

Sammenfatning: Kompressions-tights til en fornuftig pris.

Testpanelet siger:

Disse tights har meget stor kompression og giver en særdeles stram følelse, hvilket deler testpanelet. Nogle mener, at det giver en følelse af at løbe hurtigere, mens andre synes, at det begrænser komforten noget. Nogle testpersoner synes, at de var svære at tage på og af. Men hvis du kan lide, at tights virkelig sidder tæt, så er dette modellen til dig.

–Disse tights er velegnede til løb og motion, uanset om du er udendørs eller indendørs. De holder alt på plads og giver god støtte under træningen, siger en testperson.

Der er flot refleksprint på bagsiden af benene, hvilket giver lidt ekstra synlighed, men det er mere en smart detalje end en mulighed for større synlighed, når du ikke ses så godt forfra. Køb disse tights for deres kompressionsevne og stilfulde design og ikke så meget for refleksegenskaberne. Så har du et par tights til en overkommelig pris. Alternativt kan du bruge flere reflekser for at være på den sikre side.

Disse tights kan strammes i taljen ved hjælp af en snøre, hvilket er godt, da stoffet er ret glat og har tendens til glide ned, når du løber, siger en pige.

Lava Compression Tight fra Blac findes i  og et .

Refleks-tights for ham

DK-Saucony-HERR.jpg

Mærke: Saucony

Model: Reflex Tight

Vejledende pris: 599 kroner

Sammenfatning: Et sikkert kort om vinteren.

Testpanelet siger:

I disse tights behøver du ikke at bekymre dig om synlighed. Der er solide reflekspaneler rundt om underbenene, så du føler dig sikker i mørket.

Ud over den fantastiske synlighed er det enkle, slanke design blandt det bedste ved disse tights.

–Det er et par tights med en god pasform i perfekt størrelse.  De har praktiske snørebånd i taljen og en nøglelomme bagpå. Refleksdetaljerne på underbenene gør dem også gode til cykling, fordi du er nem at få øje på, siger en tester.

Stoffet føles blødt og behageligt mod kroppen, og det er rart at bevæge sig og svede i. Det er perfekt til løb eftermiddag og aften i vinterhalvåret.

–Det stilfulde og helsorte design med diskrete refleksdetaljer gør disse tights til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en lynlås nederst på benene, fordi de er lidt svære at få på, siger en mand i testpanelet.

Saucony Reflex Tight findes 

DK-Blacc-HERR.jpg

Mærke: Blacc

Model: Argon Winter Tights

Vejledende pris: 359 kroner

Sammenfatning: Fine tights til minipris!

Testpanelet siger:

Design og komfort gør disse tights med et for af luv til et par vindere. Specielt får designet høje karakterer i testpanelet.

– Kombinationen af mørkeblåt og guld er en succes, virkeligt sejt! De har en lynlås i benene, hvilket gør dem nemme at dem på og af. Disse tights er meget flotte, om end noget store i størrelsen, siger en testperson.

Designmæssigt er der intet at klage over. Refleksdetaljerne i guld er godkendt, men ikke strålende, de burde ”skinne” lidt mere. Det faktum, at de kun sidder bagpå, gør dig mindre synlig forfra selv om der er reflekser på hoften.

– Refleksen på hoften dækkes, hvis du bærer en jakke eller en sweater, hvilket er naturligvis, når det er koldt. Men jeg vil stadig sige, at disse tights er ret alsidige. De fungerer hele året, selvom de er udviklet til vintermotion, siger et medlem af testpanelet.

To smarte funktioner, som testpanelet fremhæver, er den lille nøglelomme på bagsiden og snørebåndene i taljen.

Stilfulde Argon Winter Tights kan ses .

DK-2XU-HERR.jpg

Mærke: 2XU

Model: Reflect Compression Tights

Vejledende pris: 995 kroner

Sammenfatning: Vinterens mest synlige kompressions-tights.

Testpanelet siger:

Stilfulde og funktionelle tights med et fint refleksmønster, der giver god synlighed både for og bag om vinteren. Kompressionen lader intet tilbage at ønske. Den giver et fint reguleret tryk for øget blodcirkulation, hvilket føles ekstra godt, når temperaturen falder.

– Disse tights har ikke for, men jeg oplever dem som meget varme, bl.a. takket være god transport af sved, så du holder dig tør. Kompressions-beklædning er generelt stram og det gælder også her, særligt omkring taljen. Afhængigt af hvordan du generelt har det med kompression, kan det føles mere bekvemt at gå op i størrelse, siger en testperson.

I betragtning af, at disse tights er til udendørs brug i de mørkeste og koldeste måneder af året mente dele af testpanelet, at de var lidt korte i modellen. Nogle måtte supplere med et par lange sokker, så der ikke opstod en ”kold sprække”.

Er det synlighed, du prioriterer, er disse tights et godt valg. De har 360 graders reflekser nederst på benene, hvilket giver en god synlighed fra alle retninger i mørket.

– Prisen er den højeste i denne test, men du får virkelig, hvad du betaler for. Snøring i taljen, integreret lomme, høj kompression og stor synlighed, siger af testpanelets deltagere.

Reflect Compression Tights fra 2XU kan ses .

LÆS MERE:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

kari traa

Endelig! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

1 timme sedan
Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – skabt til at kunne repareres

1 dag sedan
Les Mills herr DK

Vi har testet herrenyhederne fra Reebok Les Mills

1 dag sedan
DK_HEADER_DAM.jpg

Forårets helt store test af løbesko til damer i 2018

6 dagar sedan
4990.jpg

Wytes allerførste træningskollektion er her!

6 dagar sedan
Selena Gomez Puma

Forårets fineste træningssko er her!

6 dagar sedan
Header_DK.jpg

Derfor har du brug for et par recovery-tights

14 mar 2018
nike

Løb fra modstanderen i de nye Nike Mercurial

13 mar 2018
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

13 mar 2018
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png

Stilren sportsmode med tydelig trendfeeling

12 mar 2018
Blacc Ltd

Forårets flotteste sportswear er her

09 mar 2018
peak

Forårets højdepunkter til mænd fra Peak Performance

08 mar 2018
peak

Her er de 5 bedste sportswear-nyheder fra Peak Performance

08 mar 2018
HEADER HERR.jpg

Test: 8 nye løbetights til mænd

07 mar 2018
Fotbollsskor test 2018

Her er fodboldstøvlerne, som er bedst i test i 2018

07 mar 2018
HEADER DAM.jpg

Forårets bedste løbetights til kvinder i 2018

06 mar 2018
Shock Absorber

Tilpas din sports-bh efter din træning

06 mar 2018
DK_HEADER_DAM.jpg

Bedst i test: Forårets nye sports-bh'er 2018

05 mar 2018
skridskopar

Nye skøjter? Her kommer vores bedste råd

05 mar 2018
houdini

3 lækre Houdini-jakker til foråret

05 mar 2018
Hoka one one

Nu indtager Hoka One One løbeverdenen

01 mar 2018
Adidas Ultra Boost

Find de rigtige Adidas Ultra Boost

28 feb 2018
Ultra boost adidas

Hvad er forskellen mellem Ultra Boost og Ultra Boost X?

28 feb 2018
Craft_running

Her er løbeskoene til dig, der elsker at løbe 10 km

27 feb 2018
DK_HEADER_HERR.jpg

Her er undertøjet til mænd, der er bedst til træning

27 feb 2018
DK_HEADER_DAM.jpg

Her er træningstrusserne, som klarer arbejdet!

26 feb 2018
didriksons

Den ultimative guide: Det skal du tænke på, når du køber skaljakke til børnene

26 feb 2018
HERR_DK.jpg

Forårets bedste træningssko til mænd i 2018

23 feb 2018
DAM_DK.jpg

Stort test: Forårets bedste træningssko i 2018

22 feb 2018
adidas alphaskin

Test: Så god er nye Adidas Alphaskin

22 feb 2018
salming

Her er skoene, du skal bruge til udendørsløb til foråret

21 feb 2018
Primaloft_8848Altitude

Derfor er Primaloft det perfekte mellemlag

21 feb 2018
rosasneakers.jpg

Forårets fineste pastel rosa sneakers 2018

21 feb 2018
osprey_rygga

Derfor er Osprey eventyrerens bedste ven

20 feb 2018
underarmour

Nu kan du udfordre tyngdekraften med Under Armours nye løbesko

20 feb 2018
Löpartight adidas

Hvilke løbetights fra Adidas er bedst i test?

19 feb 2018
Löpartights adidas

Adidas bedste løbetights til herrer forår 2018

19 feb 2018
DK-Header.jpg

Vi tester træningsbukser!

16 feb 2018
Nike Air Max Command Premium.jpg

Forårets hotteste sneakers til mænd 2018

16 feb 2018
Sneakers

Piger, se her! Tjek forårets sneakertrends

15 feb 2018
more news
kari traa

Endelig! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

Feminint og blødt "hyggetøj" tilsat et sporty pift? Ja, tak! Endelig lancerer Kari Traa sin første athleisure-kollektion. Tjek godbidderne her.

Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – skabt til at kunne repareres

At reparere i stedet for at smide ud er den grundlæggende idé bag Haglöfs nye prisbelønnede skaljakke, som du nemt selv kan reparere, hvis den går i stykker. Her er alt, du skal vide om vores mest holdbare skaljakke.

Les Mills herr DK

Vi har testet herrenyhederne fra Reebok Les Mills

Vidste du, at Reebok laver super-cool træningstøj til mænd i Les Mills-serien? Vi har testet forårsnyhederne, som passer perfekt til højintensiv træning.

DK_HEADER_DAM.jpg

Forårets helt store test af løbesko til damer i 2018

It's a SPRING thing! Nye løbesko er et lige så sikkert forårstegn som hvide anemoner. Vores testpanel har løbet i årets nye løbesko – her er deres favoritter, som er bedst i test.

4990.jpg

Wytes allerførste træningskollektion er her!

Sportswear-mærket lancerer for første gang nogensinde en træningskollektion med et enkelt, stilrent og feminint touch.

Selena Gomez Puma

Forårets fineste træningssko er her!

De nye træningssko Puma Ignite Flash er superlette og har en god ventilation. Selena Gomez er ansigtet udadtil for skoene, som uden tvivl er en storfavorit til forår og sommer.

Header_DK.jpg

Derfor har du brug for et par recovery-tights

Tights, man næsten får lyst til at sove i, som kvikker trætte muskler op og reducerer hævelser. Lyder det for godt til at være sandt? Vi har testet årets nye must-haves fra Skins.

nike

Løb fra modstanderen i de nye Nike Mercurial

Hvem vil ikke gerne løbe på banen i de samme fodboldstøvler som Ronaldo, Hazard og Neymar? Nikes Classic er endelig kommet i en ny udgave. Her er alt, du skal vide.

7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

Leder du efter de perfekte tights og træningstoppe, som du kan bruge til alt? Så tjek Casalls nye limited-kollektion, som kun fås hos Sportamore.

Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png

Stilren sportsmode med tydelig trendfeeling

Wyte er eksperter i sportswear. Forårs- og sommerkollektionen i 2018 er ingen undtagelse. Den er spækket med lækker tøj i et perfekt miks af casual og well-dressed.

Blacc Ltd

Forårets flotteste sportswear er her

Retro-cool træningstøj kan sagtens bruges til hverdag. Her er limited edition-kollektionen fra Blacc. Og vi er vilde med den!

peak

Forårets højdepunkter til mænd fra Peak Performance

Sport er in og herrenyhederne fra Peak Performance skuffer heller ikke. Her er de blå sportswear-favoritter, som løfter din garderobe.

peak

Her er de 5 bedste sportswear-nyheder fra Peak Performance

Råber din garderobe efter trendy tøj, der er så behageligt, at du aldrig vil tage det af? Se her! Her er fem hotte tilbud til foråret fra Peak Performance til kvinder.

HEADER HERR.jpg

Test: 8 nye løbetights til mænd

På udkig efter et par nye tights til løbesæsonen? Vores mandlige testpanel har løbet (og svedt) i forårets nyheder. Her kan du se, hvilke tights der er bedst i test.

Fotbollsskor test 2018

Her er fodboldstøvlerne, som er bedst i test i 2018

Nu starter udesæsonen, og er det blevet tid til et par nye fodboldstøvler, så læs med her. Her er de bedste fodboldstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Hvilken model vælger du?