skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

Du kan leje ski og stænger på stedet, men skihandskerne bliver vanskeligere. For at gøre din shopping lettere, har Sportamore testpanel suset ned ad pisterne med sæsonens bedste modeller på hænderne. Her er testpanelets mening om skihandskerne fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Color, Bula og Kombi.

Når man køber nye skihandsker er det vigtigste, at de føles komfortable og sidder godt, men det er også vigtigt, at de giver god bevægelsesfrihed, har et godt greb og sidder godt fast. Her er testpanelets favoritter til damer og herrer, finder du dine nye skihandsker her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store, men dybest set true to size. Du kan købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som… har et farverigt eller mønstret sæt skitøj, og som kan lide at matche det med lidt mere stilfuldt tilbehør. Match dem til den hvide ramme på dine beskyttelsesbriller, og den er hjemme!

Detaljer: Ved håndledene er der velcro stropper som du kan stramme. På den måde kan hverken sne eller kulde komme ind, hvilket er godt. Ved håndledene er der også et lille spænde, der giver dig mulighed for at sætte handskerne sammen, når du ikke bruger dem, så de ikke behøver at komme af! Ved håndfladerne er de forstærket for bedre greb og holdbarhed.

Resumé: Dette er et par klassiske, robuste skihandsker, der passer til alt fra et par minus grader til en solid ulvevinter. De er lavet af et holdbart materiale, der mere end rigeligt afviser vand. Indvendigt er de foret med et hyggeligt syntetisk materiale, der holder frosne fingre varme.

,

Peak Performance unite mitten

Model:

Mærke:

Størrelse: Generelt i størrelse og med normal pasform. Køb den størrelse, du normalt har, hvis du ikke foretrækker lidt ekstra spillerum inde i skihandsken.

Passer dig som ... er en ægte mærkevare-kender. Dette er et rigtig godt køb med fine, genanvendte materialer, høj komfort og gode vandafvisende egenskaber.

Detaljer: Forstærkning på indersiden af hænderne med godt greb til skistængerne. Ved håndledene er der en snøre der giver en tight og optimal pasform. Der er også en lynlås ved håndleddet, så du kan åbne eller lukke alt efter hvad du har brug for lige nu og her.

Resumé: Også dette er et par klassiske skihandsker, men i en tommelfingermodel. Indvendigt er et hyggeligt syntetisk materiale, som både ånder godt og opvarmer. Det ydre materiale er holdbart, vandafvisende og fremstillet af genanvendt materiale. Testpanelet tildeler også ekstra point for, hvor fleksible de er, hvilket ofte er en af fordelene ved skihandsker af den her model.

,

Peak Performance Unite Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: True to size med normal pasform. Køb din sædvanlige størrelse i handsker.

Passer dig som ... faldt til den forrige model fra Peak Performance, men hvem er mere behagelig i skihandsker med fingrene.

Detaljer: Forstærkninger på indersiden af handskerne, hvilket giver et meget godt greb om skistængerne. Ellers toppen med lynlås og elastik ved håndledene, hvilket giver en skræddersyet pasform.

Resumé: Dette er i det hele taget en god skihandske, og det eneste, testpanelet skal bemærke, er at designet muligvis er en smule kedeligt. Handskerne matches bedst sammen med et par farverige skistænger! Et andet, meget godt træk ved disse skihandsker er, at de er meget fleksible. Testpanelet opdager straks, at det ikke føles stift, når du prøver at gribe stængerne med disse handsker på hænderne.

,

Wear mitten, wear colour

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store i størrelse og har også en løs pasform. Hvis det værste du kender er overdreven meget materiale, anbefaler vi at gå en fuld størrelse ned.

Passer dig som... har købt et par ensfarvet skistænger og som vil toppe dit skilook med accessories der bryder mønsteret. Disse skihandsker fås i to stilfulde designs.

Detaljer: Der er et spænde ved håndledene, som du kan stramme for at få den bedste pasform. På den måde kan der ikke komme noget sne ind i jakken, hvis du tilfældigvis ender på næsen på offpisten. På indersiden er der små sektioner i silikone, der giver et super greb!

Resumé: Først og fremmest er disse Wear Color-skihandsker meget prisvenlige. De er pæne og bryder pænt mod det ellers ganske nedtonede handske-sortiment. Derudover roser testpanelet dem for hvor varme de er på trods af et relativt tyndt materiale. På indersiden er et blødt syntetisk stof, der føles behageligt mod hænderne. Det eneste minus er, at den indre foring stopper ved håndledene og ikke følger helt op. Ikke desto mindre er det kanon, at skihandskerne er så lange, at de overlapper jakken med en god margin, så du kan lukke dem omkring håndledene.

,

kombi the basic

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er lidt små i størrelse, hvilket betyder, at du måske ønsker at gå en størrelse op, hvis du vælger mellem to.

Passer dig som ... købte et sæt ensfarvet skistænger, som du gerne vil peppe lidt med tilbehøret. Burgundy, eller mørkerød som det hedder på pæredansk, er en af vinterens hotteste farver!

Detaljer: Gode valgmuligheder for at tilpasse handskerne til netop dine hænder. Ved håndledet er der en velcro-rem, der giver dig mulighed for at stramme dem til, og højere op på armen er også et løbebånd, så du kan lukke ordentligt dem ordentligt til omkring hånden. Håndfladerne er forstærket med et holdbart materiale. Et stort plus for at de er helt vandtætte!

Resume: Udover at disse handsker er både stilfulde og trendy, er de også meget varme. På indersiden er der en hyggelig fleece, der virkelig gør meget for at bevare varmen, selvom skihandsken i sig selv ikke er meget tyk i materialet. Testpanelet ønsker også at give os en heads up om, hvor god fleksibilitet du får, da materialet er så blødt på ydersiden af skihandsken. Derudover estimeres det også, at det er muligt at stramme ved håndledet to steder - hvis du skal lykkes med kunstformen at få sne forbi disse vanter, skal du tumle rundt ordentligt.

,

Bula North Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er true to size i størrelsen. Du kan uden problemer købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som ... vil have noget enkelt, men ikke kedeligt. Disse skihandsker er gode til både farverige og mørke skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en velcro-rem, der regulerer tilpasningen ved håndleddet. Skihandskerne har også foroverbøjede fingre, hvilket gør, at de ikke føles stive, når du griber fat i skistængerne.

Resumé. Én af de bedste ting ved disse skihandsker er, hvor komfortable de er med vores håndled. Takket være de to remme klemmer de blidt uden behov for stramning for kongen og moderlandet. For dem med smalle håndled er der imidlertid en velcro-rem, så du kan stramme dem til, hvis nødvendigt. Pasformen er virkelig i top, men det er ikke det, der er mest karakteristisk for disse skihandsker: der er en gummiskraber fastgjort til tommelfingeren, så du kan tørre dine beskyttelsesbriller af, hvis sneen drysser ned foran dem. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
more news
Saucony Triumph 18

Derfor skal du løbe i den nye Triumph 18 fra Saucony

Stødabsorberende mellemsål, stram hælkappe og en berusende løbefornemmelse - her er grundene til, at du skal løbe i den nye ny løbesko Triumph 18 fra Saucony.

1 dag sedan
Asics GEL-Kayano 27

Den bedste pronationssko fra Asics: Den nye GEL-Kayano 27

En pronationssko, der både er superstabil og har meget dæmpning - er det overhovedet muligt? Sig hej til den nye Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020