skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

Du kan leje ski og stænger på stedet, men skihandskerne bliver vanskeligere. For at gøre din shopping lettere, har Sportamore testpanel suset ned ad pisterne med sæsonens bedste modeller på hænderne. Her er testpanelets mening om skihandskerne fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Color, Bula og Kombi.

Når man køber nye skihandsker er det vigtigste, at de føles komfortable og sidder godt, men det er også vigtigt, at de giver god bevægelsesfrihed, har et godt greb og sidder godt fast. Her er testpanelets favoritter til damer og herrer, finder du dine nye skihandsker her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store, men dybest set true to size. Du kan købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som… har et farverigt eller mønstret sæt skitøj, og som kan lide at matche det med lidt mere stilfuldt tilbehør. Match dem til den hvide ramme på dine beskyttelsesbriller, og den er hjemme!

Detaljer: Ved håndledene er der velcro stropper som du kan stramme. På den måde kan hverken sne eller kulde komme ind, hvilket er godt. Ved håndledene er der også et lille spænde, der giver dig mulighed for at sætte handskerne sammen, når du ikke bruger dem, så de ikke behøver at komme af! Ved håndfladerne er de forstærket for bedre greb og holdbarhed.

Resumé: Dette er et par klassiske, robuste skihandsker, der passer til alt fra et par minus grader til en solid ulvevinter. De er lavet af et holdbart materiale, der mere end rigeligt afviser vand. Indvendigt er de foret med et hyggeligt syntetisk materiale, der holder frosne fingre varme.

,

Peak Performance unite mitten

Model:

Mærke:

Størrelse: Generelt i størrelse og med normal pasform. Køb den størrelse, du normalt har, hvis du ikke foretrækker lidt ekstra spillerum inde i skihandsken.

Passer dig som ... er en ægte mærkevare-kender. Dette er et rigtig godt køb med fine, genanvendte materialer, høj komfort og gode vandafvisende egenskaber.

Detaljer: Forstærkning på indersiden af hænderne med godt greb til skistængerne. Ved håndledene er der en snøre der giver en tight og optimal pasform. Der er også en lynlås ved håndleddet, så du kan åbne eller lukke alt efter hvad du har brug for lige nu og her.

Resumé: Også dette er et par klassiske skihandsker, men i en tommelfingermodel. Indvendigt er et hyggeligt syntetisk materiale, som både ånder godt og opvarmer. Det ydre materiale er holdbart, vandafvisende og fremstillet af genanvendt materiale. Testpanelet tildeler også ekstra point for, hvor fleksible de er, hvilket ofte er en af fordelene ved skihandsker af den her model.

,

Peak Performance Unite Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: True to size med normal pasform. Køb din sædvanlige størrelse i handsker.

Passer dig som ... faldt til den forrige model fra Peak Performance, men hvem er mere behagelig i skihandsker med fingrene.

Detaljer: Forstærkninger på indersiden af handskerne, hvilket giver et meget godt greb om skistængerne. Ellers toppen med lynlås og elastik ved håndledene, hvilket giver en skræddersyet pasform.

Resumé: Dette er i det hele taget en god skihandske, og det eneste, testpanelet skal bemærke, er at designet muligvis er en smule kedeligt. Handskerne matches bedst sammen med et par farverige skistænger! Et andet, meget godt træk ved disse skihandsker er, at de er meget fleksible. Testpanelet opdager straks, at det ikke føles stift, når du prøver at gribe stængerne med disse handsker på hænderne.

,

Wear mitten, wear colour

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store i størrelse og har også en løs pasform. Hvis det værste du kender er overdreven meget materiale, anbefaler vi at gå en fuld størrelse ned.

Passer dig som... har købt et par ensfarvet skistænger og som vil toppe dit skilook med accessories der bryder mønsteret. Disse skihandsker fås i to stilfulde designs.

Detaljer: Der er et spænde ved håndledene, som du kan stramme for at få den bedste pasform. På den måde kan der ikke komme noget sne ind i jakken, hvis du tilfældigvis ender på næsen på offpisten. På indersiden er der små sektioner i silikone, der giver et super greb!

Resumé: Først og fremmest er disse Wear Color-skihandsker meget prisvenlige. De er pæne og bryder pænt mod det ellers ganske nedtonede handske-sortiment. Derudover roser testpanelet dem for hvor varme de er på trods af et relativt tyndt materiale. På indersiden er et blødt syntetisk stof, der føles behageligt mod hænderne. Det eneste minus er, at den indre foring stopper ved håndledene og ikke følger helt op. Ikke desto mindre er det kanon, at skihandskerne er så lange, at de overlapper jakken med en god margin, så du kan lukke dem omkring håndledene.

,

kombi the basic

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er lidt små i størrelse, hvilket betyder, at du måske ønsker at gå en størrelse op, hvis du vælger mellem to.

Passer dig som ... købte et sæt ensfarvet skistænger, som du gerne vil peppe lidt med tilbehøret. Burgundy, eller mørkerød som det hedder på pæredansk, er en af vinterens hotteste farver!

Detaljer: Gode valgmuligheder for at tilpasse handskerne til netop dine hænder. Ved håndledet er der en velcro-rem, der giver dig mulighed for at stramme dem til, og højere op på armen er også et løbebånd, så du kan lukke ordentligt dem ordentligt til omkring hånden. Håndfladerne er forstærket med et holdbart materiale. Et stort plus for at de er helt vandtætte!

Resume: Udover at disse handsker er både stilfulde og trendy, er de også meget varme. På indersiden er der en hyggelig fleece, der virkelig gør meget for at bevare varmen, selvom skihandsken i sig selv ikke er meget tyk i materialet. Testpanelet ønsker også at give os en heads up om, hvor god fleksibilitet du får, da materialet er så blødt på ydersiden af skihandsken. Derudover estimeres det også, at det er muligt at stramme ved håndledet to steder - hvis du skal lykkes med kunstformen at få sne forbi disse vanter, skal du tumle rundt ordentligt.

,

Bula North Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er true to size i størrelsen. Du kan uden problemer købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som ... vil have noget enkelt, men ikke kedeligt. Disse skihandsker er gode til både farverige og mørke skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en velcro-rem, der regulerer tilpasningen ved håndleddet. Skihandskerne har også foroverbøjede fingre, hvilket gør, at de ikke føles stive, når du griber fat i skistængerne.

Resumé. Én af de bedste ting ved disse skihandsker er, hvor komfortable de er med vores håndled. Takket være de to remme klemmer de blidt uden behov for stramning for kongen og moderlandet. For dem med smalle håndled er der imidlertid en velcro-rem, så du kan stramme dem til, hvis nødvendigt. Pasformen er virkelig i top, men det er ikke det, der er mest karakteristisk for disse skihandsker: der er en gummiskraber fastgjort til tommelfingeren, så du kan tørre dine beskyttelsesbriller af, hvis sneen drysser ned foran dem. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Header.png

Test: træningstights, du bare må have

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

12 dec 2019
ENG_W.png

Test af sæsonens bedste skijakker til hende

12 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

10 dec 2019
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

10 dec 2019
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

09 dec 2019
ENG_W.png

Vores pulsure som er bedst i test!

06 dec 2019
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du bruge rygbeskyttelse på pisterne

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
more news
Header.png

Test: træningstights, du bare må have

Tights er tøj, der passer til alle former for træning: yoga, øvelser med høj intensitet, grupper og fitness. I denne test har testpanelet prøvet masser af tights for at vælge de bedste!

1 dag sedan
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconons nye stabile løbesko

På tærsklen til 2020 har skofabrikanten Saucony nyheder om produktionen af stabile løbesko. Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye udvikling, og hvorfor du skal opdatere dig selv med det samme!

3 dagar sedan
Header.png

Test: Årets bedste træningstasker

Træningstasken er din trofaste ledsager ved træningen. Uanset hvad du søger, kan du finde finde den rette model i vores test af sæsonens hotteste tasker!

09 jan 2020
frontier header

Her er Frontier, vores nye herretøjsmærke

Klæd dig stilfuldt, behageligt og til en overkommelig pris med Frontier - det spritnye herretøjsmærke. Her fortæller produkteksperten alt, hvad du bør vide om sortimentet, stilinspiration og størrelser!

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyt: Match pænt og komfortabelt med bløde sæt fra Noun!

Matchende blødt tøj til afslapning i sofaen eller pænt tøj til hverdagsbrug? Uanset lejligheden, finder du noget smart og frem for alt behageligt fra det splinternye Sportamore-mærke - Noun!

08 jan 2020
petite pirouette rosa

Nyt brand til danseglade børn: Petite Pirouette

Børn elsker leg og bevægelse, og det er rart at have det rigtige tøj til den aktivitet, dit barn vælger. Nu glæder Sportamore sig til at byde på et helt nyt brand til små piger og drenge, der elsker at dans og gymnastik: Petite Pirouette!

07 jan 2020
nike superrep header

Topkarakterer til Nikes nye træningssko SuperRep

Start det nye år med en "nytårsbombe"! Nu lancerer Nike en ny træningssko til dem, der elsker højintensiv gruppetræning: SuperRep. Læs videre for at få alt at vide om den nye supersko, og se hvad testpanelet, der har trænet i skoen, synes.

03 jan 2020
Tvätta träningskläder

Vask rigtigt - og dit træningstøj vil holde længere

Ved at vaske funktionelt tøj korrekt reduceres risikoen for ildelugtende sved, og tøjet holder længere. Vi giver dig alle de råd, du har brug.

02 jan 2020
Asics löparskor 2020

5 løbesko du ikke må gå glip af i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser frem til forårets første løbeture, vil du helt sikkert have appetit på nye løbesko. Her er årets hotteste nyheder!

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets top 10 for tights

Fitness, løb eller smart mode - tights kan du ikke få nok af. Her er årets 10 modeller, der er de bedste i test!

25 dec 2019
Eva sjöholm header

Træningstendenser 2020: Sådan vil vi træne næste år

Der er tendenser i alt, også i træningsverdenen. Hvad bliver ekstra hot at træne i 2020, og er der nogen form for træning, der vil aftage? Vi fik hjælp af personlig træner Eva Sjöholm, der kiggede ind i krystalkuglen...

17 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header

Test: Hvor god er den nye Adidas Ultraboost 20?

Ultraboost er en succes-sko fra Adidas, der altid sælger godt år efter år. Nu er der kommet en ny version. Testpanelet har trænet i Ultraboost 20.

17 dec 2019
Nike Metcon

Guide: Find de rigtige træningssko fra Nike

Med Nike's brede vifte af træningssko er det nemt at finde den rigtige model til dig og din træning. Vi guider dig til det rigtige valg!

16 dec 2019
Handskar barn

Guide: Find de rigtige handsker til dit barn

Fem fingre eller kun tommelfinger? Syntetisk eller uld? Eksperten fra handskemærket Hestra fortæller, hvad du skal overveje, når du køber nye handsker til dit barn.

16 dec 2019
ENG_M.png

Vi tester: de bedste skijakker til mænd

Vi har modeller til pisten, freestyle-parken og freeride - her er sæsonens bedste skijakker til ham!

12 dec 2019