skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

Du kan leje ski og stænger på stedet, men skihandskerne bliver vanskeligere. For at gøre din shopping lettere, har Sportamore testpanel suset ned ad pisterne med sæsonens bedste modeller på hænderne. Her er testpanelets mening om skihandskerne fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Color, Bula og Kombi.

Når man køber nye skihandsker er det vigtigste, at de føles komfortable og sidder godt, men det er også vigtigt, at de giver god bevægelsesfrihed, har et godt greb og sidder godt fast. Her er testpanelets favoritter til damer og herrer, finder du dine nye skihandsker her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store, men dybest set true to size. Du kan købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som… har et farverigt eller mønstret sæt skitøj, og som kan lide at matche det med lidt mere stilfuldt tilbehør. Match dem til den hvide ramme på dine beskyttelsesbriller, og den er hjemme!

Detaljer: Ved håndledene er der velcro stropper som du kan stramme. På den måde kan hverken sne eller kulde komme ind, hvilket er godt. Ved håndledene er der også et lille spænde, der giver dig mulighed for at sætte handskerne sammen, når du ikke bruger dem, så de ikke behøver at komme af! Ved håndfladerne er de forstærket for bedre greb og holdbarhed.

Resumé: Dette er et par klassiske, robuste skihandsker, der passer til alt fra et par minus grader til en solid ulvevinter. De er lavet af et holdbart materiale, der mere end rigeligt afviser vand. Indvendigt er de foret med et hyggeligt syntetisk materiale, der holder frosne fingre varme.

,

Peak Performance unite mitten

Model:

Mærke:

Størrelse: Generelt i størrelse og med normal pasform. Køb den størrelse, du normalt har, hvis du ikke foretrækker lidt ekstra spillerum inde i skihandsken.

Passer dig som ... er en ægte mærkevare-kender. Dette er et rigtig godt køb med fine, genanvendte materialer, høj komfort og gode vandafvisende egenskaber.

Detaljer: Forstærkning på indersiden af hænderne med godt greb til skistængerne. Ved håndledene er der en snøre der giver en tight og optimal pasform. Der er også en lynlås ved håndleddet, så du kan åbne eller lukke alt efter hvad du har brug for lige nu og her.

Resumé: Også dette er et par klassiske skihandsker, men i en tommelfingermodel. Indvendigt er et hyggeligt syntetisk materiale, som både ånder godt og opvarmer. Det ydre materiale er holdbart, vandafvisende og fremstillet af genanvendt materiale. Testpanelet tildeler også ekstra point for, hvor fleksible de er, hvilket ofte er en af fordelene ved skihandsker af den her model.

,

Peak Performance Unite Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: True to size med normal pasform. Køb din sædvanlige størrelse i handsker.

Passer dig som ... faldt til den forrige model fra Peak Performance, men hvem er mere behagelig i skihandsker med fingrene.

Detaljer: Forstærkninger på indersiden af handskerne, hvilket giver et meget godt greb om skistængerne. Ellers toppen med lynlås og elastik ved håndledene, hvilket giver en skræddersyet pasform.

Resumé: Dette er i det hele taget en god skihandske, og det eneste, testpanelet skal bemærke, er at designet muligvis er en smule kedeligt. Handskerne matches bedst sammen med et par farverige skistænger! Et andet, meget godt træk ved disse skihandsker er, at de er meget fleksible. Testpanelet opdager straks, at det ikke føles stift, når du prøver at gribe stængerne med disse handsker på hænderne.

,

Wear mitten, wear colour

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er store i størrelse og har også en løs pasform. Hvis det værste du kender er overdreven meget materiale, anbefaler vi at gå en fuld størrelse ned.

Passer dig som... har købt et par ensfarvet skistænger og som vil toppe dit skilook med accessories der bryder mønsteret. Disse skihandsker fås i to stilfulde designs.

Detaljer: Der er et spænde ved håndledene, som du kan stramme for at få den bedste pasform. På den måde kan der ikke komme noget sne ind i jakken, hvis du tilfældigvis ender på næsen på offpisten. På indersiden er der små sektioner i silikone, der giver et super greb!

Resumé: Først og fremmest er disse Wear Color-skihandsker meget prisvenlige. De er pæne og bryder pænt mod det ellers ganske nedtonede handske-sortiment. Derudover roser testpanelet dem for hvor varme de er på trods af et relativt tyndt materiale. På indersiden er et blødt syntetisk stof, der føles behageligt mod hænderne. Det eneste minus er, at den indre foring stopper ved håndledene og ikke følger helt op. Ikke desto mindre er det kanon, at skihandskerne er så lange, at de overlapper jakken med en god margin, så du kan lukke dem omkring håndledene.

,

kombi the basic

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er lidt små i størrelse, hvilket betyder, at du måske ønsker at gå en størrelse op, hvis du vælger mellem to.

Passer dig som ... købte et sæt ensfarvet skistænger, som du gerne vil peppe lidt med tilbehøret. Burgundy, eller mørkerød som det hedder på pæredansk, er en af vinterens hotteste farver!

Detaljer: Gode valgmuligheder for at tilpasse handskerne til netop dine hænder. Ved håndledet er der en velcro-rem, der giver dig mulighed for at stramme dem til, og højere op på armen er også et løbebånd, så du kan lukke ordentligt dem ordentligt til omkring hånden. Håndfladerne er forstærket med et holdbart materiale. Et stort plus for at de er helt vandtætte!

Resume: Udover at disse handsker er både stilfulde og trendy, er de også meget varme. På indersiden er der en hyggelig fleece, der virkelig gør meget for at bevare varmen, selvom skihandsken i sig selv ikke er meget tyk i materialet. Testpanelet ønsker også at give os en heads up om, hvor god fleksibilitet du får, da materialet er så blødt på ydersiden af skihandsken. Derudover estimeres det også, at det er muligt at stramme ved håndledet to steder - hvis du skal lykkes med kunstformen at få sne forbi disse vanter, skal du tumle rundt ordentligt.

,

Bula North Glove

Model:

Mærke:

Størrelse: Disse skihandsker er true to size i størrelsen. Du kan uden problemer købe den størrelse, du normalt har.

Passer dig som ... vil have noget enkelt, men ikke kedeligt. Disse skihandsker er gode til både farverige og mørke skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en velcro-rem, der regulerer tilpasningen ved håndleddet. Skihandskerne har også foroverbøjede fingre, hvilket gør, at de ikke føles stive, når du griber fat i skistængerne.

Resumé. Én af de bedste ting ved disse skihandsker er, hvor komfortable de er med vores håndled. Takket være de to remme klemmer de blidt uden behov for stramning for kongen og moderlandet. For dem med smalle håndled er der imidlertid en velcro-rem, så du kan stramme dem til, hvis nødvendigt. Pasformen er virkelig i top, men det er ikke det, der er mest karakteristisk for disse skihandsker: der er en gummiskraber fastgjort til tommelfingeren, så du kan tørre dine beskyttelsesbriller af, hvis sneen drysser ned foran dem. 

LÆS MERE:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbage

News Feed

Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

2 dagar sedan
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

2 dagar sedan
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

3 dagar sedan
ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

6 dagar sedan
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

27 nov 2019
header black fridayfynd

11 Black Friday-fund til børnene!

27 nov 2019
Black Friday

Black Friday – årets største shoppingfest!

27 nov 2019
skidhandskar test header

Testpanel: Her er vinterens bedste skihandsker!

26 nov 2019
Adidas Ultraboost 20

Vi kigger på Adidas' nye Ultraboost 20

26 nov 2019
Header reflexplagg

TEST! 9 sæt løbetøj med reflekser

22 nov 2019
nike glam dunk group shot

Elsk 90'erne med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka

Guide: Find den rigtige skijakke

20 nov 2019
header.jpg

Test: Teddyfleece-jakker til kvinder og mænd

15 nov 2019
Test av goggles header

Skibrillerne som er bedst i test!

14 nov 2019
Alpint trend skidkläder

Trendspotting: Her er sæsonens skiløbstendenser

13 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

07 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker til mænd og kvinder

07 nov 2019
K2 intervju header

Stor guide: Sådan skal dit skiudstyr sidde

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhed hos Sportamore! Snowsport mærket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header

Alt hvad du vil vide om vinterløbesko

05 nov 2019
testbild vinterjackor med pälskrage

Bedst i test! Vinterjakker med pelskrave

01 nov 2019
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

31 oct 2019
Vintertights header

Vi har testet varme løbetights til kvinder og mænd

31 oct 2019
Pulseboost Winterized

Test: Ny Pulseboost Winterized fra Adidas

31 oct 2019
Header padelskor

Test: Dette er de bedste paddle sko til ham

29 oct 2019
HEADER.jpg

Bedst i test! Skiundertøj i syntetisk materiale

29 oct 2019
winterized header

Den rigtige løbesko til dig - de hotteste modeller lige nu

28 oct 2019
ENG_M.png

Bedst i test: Vinterløbesko til mænd

25 oct 2019
Header vinterlöparskor

Bedst i test: Vinterløbesko til kvinder

25 oct 2019
Heade boots kids

Bedst i test: Vinterstøvler og sko til børn

25 oct 2019
more news
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Skredsikre vintersko med pigge

Du behøver ikke at skulle liste hen ad de glatte gader, bare fordi det er vinter - skaf derfor et par robuste og skredsikre vandresko! Vi har testet de bedste modeller, og her er det skredsikre resultat.

2 dagar sedan
header icebug

Test: Icebug vinterløbesko til hende & ham

Icebug er kendt for sine yderst velpræsterende trailsko. Derfor er det ikke underligt, at deres vinterløbesko også imponerer. Sportamores testpanel har løbet i de fire hotteste modeller til kvinder og mænd.

2 dagar sedan
Icebug kängor och skor

Gå sikkert i pigsko fra Icebug

Icebug er verdensberømt for sko med et sikkert greb. Her er alt hvad du bør vide om firmaets skridsikre vinterstøvler og -sko!

3 dagar sedan
ENG_W.png

Fantastisk test af motionsur!

Ville det ikke være dejligt at have sin egen, bærbare personlige træner, der følger med dig hele tiden - fra træningscenteret til turen til bussen? Med et træningsur på din arm er dette præcis, hvad du får! Her har vores testere prøvet træningsure fra Garmin, Suunto og Polar.

6 dagar sedan
test tofflor header

Hyggelig test: Hjemmesko til hende og ham

Er der noget bedre end at stikke de forfrosne fødder i et par fluffy hjemmesko, når det er koldt udenfor? Næppe! Vores hyggelige testpanel har testet de bedste hjemmesko i sæsonen - og nydt det i fulde drag. Her er hvad, de synes om modellerne!

04 dec 2019
header julbild

Sportamore julegavetips til hele familien

Julemanden letter snart fra Nordpolen med sine rensdyr for at rejse land og kongerige rundt for at lægge gaver under juletræet. Ved du ikke helt, hvad du skal købe endnu? Bare rolig, vi har fikset en helt julegavevejledning til dig, hvor du finder masservis af julegavetips og -ideer.

03 dec 2019
Nike See my style

Sådan styler du dit løbelook med reflekterende detaljer

At være synlig i den mørke tid er en vigtig detalje. Men du behøver ikke gå på kompromis med stilen. Stylist Isabelle Håwi ved, hvordan man kombinerer sikkerhed og et trendy look!

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug

Køb støvler i julegave - stor gaveguide

Ved du ikke, hvad du skal købe til mor, far, søskende eller kæreste i julegave? Frygt ikke - vi har en god ide! Køb et par vinterstøvler, både værdsat og varmende! Kan det blive bedre end det?

02 dec 2019
ryggskydd

Derfor skal du have rygbeskyttelse i skiløjpen

Et bagcover er en smart sikkerhedsinvestering, når man løber på ski eller snowboarding. Tænk over dette, før du strejker.

27 nov 2019
icebug

Derfor bør du købe vinterløbesko med knopper

Stop ikke med at løbe udenfor bare fordi det bliver glat og snedækket. Køb en løbesko med knopper, så du kan løbe sikkert, indtil foråret ankommer med bedre vejr.

27 nov 2019
garmin forerunner

10 superkup til Black Friday

Under Black Friday Week er det næsten umuligt ikke at lave en virkelig god deal. Men de her 11 produkter hapser vi yderst gerne først (inden det er for sent).

27 nov 2019
underställ kari traa

De 8 bedste Black Friday-fund

I dag har Sportamore 30% rabat på jakker og støvler! Har du svært ved at vælge hvilket kup, du skal lægge i indkøbskurven? Her er vores 9 favoritter!

27 nov 2019
Adidas tights

8 superfund til hende på Black Friday

På årets største shoppingdag finder vi alle godbidderne frem. Her er 8 gode fund, som du kan klikke hjem på Black Friday 2019.

27 nov 2019
Babolat

Vores 7 bedste Black Friday-fund for mænd

Det er tid til årets sjoveste fredag! På Black Friday kan du klikke hele din ønskeliste hjem til ekstra gode priser. Her er 7 favoritter til ham!

27 nov 2019
Nike Metcon 5

7 sorte deals på Black Friday

7 favoritter fra 7 topmærker. Klik de her sorte kup hjem i vores Black Friday weekend!

27 nov 2019