header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst! 

Test af: ,

Kari Traa.jpg

Vejledende pris: 499 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhed: Materialet er til den tyndere side hvilket gør, at tasken føles super smidig. Med forstærkninger i bunden klarer den nemt den daglige slidtage. 

Rummelighed: Den her taske ser ganske lille ud ved første øjekast, men den rummer mere end du tror! Du får præcis plads til træningstøj, vandflaske, håndklæde og toiletsager. 

Opbevaring: På ydersiden af tasken findes en beskyttende lomme med lynlås, hvor du kan placere småsager som nøgler og gymkort. Tasken har også en større inderlommer samt to mindre, perfekt til eksempelvis undertøj, et lille mellemmåltid og andre småsager. 

Komfort: Tasken bæres faktisk i de kortere håndtag eller i den længere skulderrem som kan knappes af og på. Remmene er behagelige og skærer ikke ind i hverken hænder eller skuldre. 

Design: Superfin taske som du kan tage med til arbejdet, uden at skulle skamme dig over den. Tasken er i en fed mørkeblå farve, hvor de røde detaljer stikker ud som en kontrast til den blå farve. 

Kommentar: Det her er den perfekte lille gymtaske! Den passer til dig som måske har en anden taske til hverdag og gerne vil have en separat taske kun til dit træningstøj. Det er en smidig og lille model i et fedt design, for det er da rart med lidt farve, ikke?

Test af: ,

Craft.jpg

Vejledende pris: 389 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhed: Hele tasken er lavet i et slidstærkt materiale som klarer alt det, som en taske udsættes for. Bunden har ikke nogen ekstra forstærkning, men det overliggende holdbare materiale står trods alt mod det meste. Tasken er resistent mod vand udenfra og holder dens indhold tør i regnen. 

Rummelighed: Her er der plads til alt hvad du og dit træningspas behøver, så du slipper for at bære dine sko eller vandflaske separat, alt får plads her. 

Opbevaring: Nøgler, pung eller telefon stopper du helt enkelt ned i yderlommer som lukkes med en lynlås. Der er ingen lommer indeni tasken hvilket gør, at du kan pakke den præcis som du vil, men en ekstra pose til sko anbefales, hvis du vil have et sted at smide de beskidte sko. Ovenpå tasken findes også to remme, hvor du kan spænde en yogamåtte fast. 

Komfort: Remmene er delte på midten, hvilket gør at tasken ikke skærer når den er tungt pakket. Du kan selv vælge, om du bare vil være tasken i den ene hånd i de korte remme eller over skuldrene i en længere rem. 

Design: Med sit sorte og diskrete design er det her en enkel taske som er smart, uden at den stjæler opmærksomhed. 

Kommentar: Tasken her passer til dig som træner inden eller efter arbejder og som udover træningstøj skal pakke håndklæde, toiletsager og måske en madkasse. Det er en fin, fiks taske som takket været den sorte design ikke overshiner dit outfit. 

Test af: ,

Puma.jpg

Vejledende pris: 449 kroner 

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Lad dig ikke snyde af dens glansende ydre, den her taske står model til det meste. Bunden har en kraftig forstærkning, så du behøver ikke at bekymre dig for hvilket underlag du stiller tasken ned på. Hele tasken er godt foret og holder træningstøjet sikkert fra at blive vådt. 

Rummelighed: Med 40 rummelige liter får du plads til både et og to par sko, træningstøj, toiletsager, håndklæde og, hvis du er rigtig god til at pakke, også en computer. Her kan der rummes alt i én og samme taske, uden kompromiser. 

Opbevaring: Det her er en rigtig velplaneret taske, som byder på mange lommer, store som små. Svedigt træningstøj og beskidte sko, ekstra mellemmåltid og skiftetøj. Ja, den her taske er faktisk bare en stor lomme. Udenpå tasken findes der også elastiske remme til yogamåtten.  

Komfort: Selvom tasken er en større model, er den stadig nem at bære rundt på. De korte håndtag fungerer godt, når du bærer tasken og hurtigt behøver at flytte rundt på den. Den længere, delte skulderrem er også perfekt til når tasken er lidt tungere pakket. 

Design: Sort passer jo som bekendt til alt og detaljer i en støvet lilla farve giver tasken et feminint touch. Det glansende materiale gør at hele tasken emmer af luksus. Det sarte, rosafarvet for er ikke synligt på ydersiden, men er en sjov detalje til når du kigger ind i den. 

Kommentar: Det her er en en luksus, smart og feminin taske som har plads til præcis alt, til og med yogamåtten kan følge med ovenpå tasken, ved hjælp af de elastiske remme. Vi kan især godt lide det glansende materiale, som fører tankerne væk fra svedige hockeystrømper og kedelige træningstasker til designtasker i modeverden. 

Test af: ,

Adidas.jpg

Vejledende pris: 349 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Det her er en holdbar træningstaske som du med god samvittighed kan slænge over skulderen. Store tasker som denne skal du ofte stille på jorden, så derfor er det perfekt at denne model har en TPE-lamineret bund som står imod slidtage og vand. 

Rummelighed: Her får du plads med hele din daglige oppakning og tasken fungerer bestemt også godt som weekendtaske. 

Opbevaring: Det her er en taske til dig som ynder bare at kaste dine ting ned i tasken uden særlig orden. Hovedlommen nås via en en rummelig lomme som giver fuldt overblik over indholdet. Den ene side kan åbnes helt op og rummer ganske enkelt dine sko og fugtigt tøj. Indeni findes små lommer, hvor du kan placere nøgler og pung. 

Komfort: Den største finesse med den her taske er, at den kan forvandles til en rygsæk og en rigtig behagelig én af slagsen. De korte remme kan forlænges, deles og flyttes rundt, alt efter hvordan du vil bære tasken. Desuden findes en længere rem som kan anvendes, når du vil slænge tasken over den ene skulder. 

Design: Designet er sporty og passer til dig som gerne vil vise den side af dig selv frem. 

Kommentar: Det her er en sand træningstaske. Her smider du dine ting ned lidt hulter til bulter og præcis alt får plads. Tasken kan bæres på flere forskellige måder, hvilket giver et ekstra plus. Perfekt hvis du ikke kan vælge mellem en rygsæk eller taske samt hvis du ofte får ondt i ryggen. 

Test af: ,

Under Armour.jpg

Vejledende pris: 379 kroner 

Størrelse: 41 liter

Holdbarhed: Tasken er forstærket i bunden og har kraftige lynlåse som ikke går så nemt i stykker. Kanterne er også forstærket, hvilket mindsker slidtage som ofte opstår på træningstasker, hvilket giver tasken stabilitet. 

Rummelighed: 41 liter er en perfekt størrelse til dit typiske træningsudstyr, inklusiv håndklæde og toiletsager. Der findes også plads til en madpakke og måske ekstra skiftetøj. 

Opbevaring: Du kommer virkelig til at have styr på dine ting i den her taske, da der nemlig findes mange gode lommer i forskellige størrelser. En af de lidt større lommer har et meshpanel som giver ventilation til eksempelvis et par svedige træningssko, der skal ligge i tasken hele dagen. 

Komfort: Tasken kan kun bæres i lange skulderremmeeller i to korte remme som er fæstnet i hinanden med et foret velcrobånd for ekstra komfort.. 

Design: Designet er helt klart sporty men samtidig meget stilrent. Overall er det en smart taske som føles lidt ekstra eksklusiv på grund af det stabile design. .

Kommentar: Det bedste med den her taske er, at den er funktionel uden at tabe stilen. De mange lommer i forskellige størrelser gør, at den her taske passer til dig som kan lide ordren i din træningstaske. Ekstra plus gives for at den er så stabil i sig selv, så du slippe for at tasken falder sammen, når den ikke er fuldpakket og at du lynhurtigt kan finde det, du leder efter i tasken. 

Test af: ,

Blacc.jpg

Vejledende pris: 359 kroner

Storlek: ca 45 liter

Holdbarhed: Forstærkningen i bunden gør, at du kan stille tasken på våde, ujævne underlag. Selv det resterende materiale i tasken generelt er slidstærkt og hldbart. Detaljer og lynlåse er kraftige og klarer snildt at tasken er fuldpakket. 

Rummelighed: Det her er en ret så stor taske, hvor du får plads til præcis alt, og så lidt til. Den passer fint til dig som vil have alt med, uden at behøve at skulle slæbe på flere tasker samt at den er ekstra handy til weekendrejsen. 

Opbevaring: Her finder du mange store, rummelige lommer så du kan inddele din pakning præcis som du vil og let kan finde det, du søger. 

Komfort: De korte remme kan sættes fast i hinanden med en foret del som er behagelig at holde i, selv når tasken er tung. Du kan også fæstne en længere skulderrem fast, når du behøver at have hænderne frie og vil have tasken på ryggen. 

Design: Helsort er altid en vinder og logoet på siden er diskret. Med andre ord, så er der ingenting som stikker ud eller forstyrrer, tasken her passer til alle. 

Kommentar: Denne store model rummer alt plus lidt ekstra og er tilpasset til dig, som behøver at have plads til meget, måske flere par sko eller specialudstyr. Du får helt klart plads til det mest nødvendige, og det stopper ikke bare der. Størrelse sikrer, at du kan bruge den som weekendtaske, eller hvis du en dag behøver at tage ekstra meget skiftetøj med. 

Test af: ,

Casall.jpg

Vejledende pris: 799 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhed: Tasken er slidstærkt og står imod vind og vejr. Materialer er foret, hvilket giver et solidt helhedsindtryk. 

Rummelighed: Det fine med den her taske er, at du kan knappe siderne op så tasken får endnu mere plads. På sin vis passer den til både meget og lidt oppakning samt at du slipper for at tasken falder sammen, når den ikke er fyldt til randen, for så knapper du den bare sammen til at fylde mindre. Voila!

Opbevaring: Indeni tasken findes der flere opdelte mesh-lommer til eksempelvis undertøj eller andre småsager. På ydersiden findes en mindre lomme med lynlås hvor du kan opbevare ting, som du hurtigt skal have fat i, fx nøgler og pung. En separat skopose følger med som et ekstra plus. 

Komfort: De korte håndtag har runde indlæg hvilket er skønt for hånden. Den lange skulderrem kan knappes op og har en todelt del som skåner din skulder mod gnavesår. 

Design: Det her er en træningstaske til dig, som ikke synes om når designet er for sporty. Formen på tasken adskiller sig fra andre træningstasker, da den snævres ind øverst oppe, hvilket skaber en fin og fiks silhuet.  

Kommentar: Smart, praktisk og rummelig! Tasken er en rigtig drøm som passer til selv den mest kræsne ejer. Sportfølelsen er nedtonet, hvilket gør at du kan anvende den taske til mere end bare gymmet. Det bedste er, at du kan knappe siderne op for at skabe endnu mere plads i en allerede tætpakket taske. 

Test af: ,

Nike.jpg

Vejledende pris: 239 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhed: Den her rygsæk kan du tage med dig overalt, både i tør- og uvejr. Både lynlåse og detaljer kan klare trykket i de tilfælde, hvor du skal have rigtigt meget i tasken. 

Rummelighed: 27 liter rækker godt og vel til alle dit træningstøj, sko og vandflaske. 

Opbevaring: Hele rygsækken er velplaneret med flere typer af lommer med forskellige funktioner. Hovedlommen er stor og rummelig samt har en separat lomme, hvor du kan placere din computer. På forsiden af rygsækken findes en stor lomme til sko eller svedigt træningstøj og længst nede i lommen findes et ventilationshul som modvirker ubehagelig lugt. 

Komfort: Skulderremmene er bøjede og foret, hvilket giver en ergonomisk fornemmelse, selv når oppakningen er tung. Du, som er bekymret for at svede på ryggen, kan være helt rolig; foret i rygstykket er skabt til at give den bedste ventilation. 

Design: Designet er sporty, men stadig minimalistisk og smart, så hvem som helst kan bære denne taske. 

Kommentar: Du, som ikke behøver at have så mange ting med og vil have frie hænder, er det her den perfekte rygsæk. Mange værdsætter er en separat lomme til computeren, hvilket denne rygsæk har. Ventilationshullet i den rummelige skolomme er en fin finesse til dig, som ikke behøver en mulighed for at pakke dit svedige tøj og sko direkte efter passet. 


SHOP HER:

LÆS MERE: 


 Tilbage

News Feed

Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

1 dag sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

4 dagar sedan
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

6 dagar sedan
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
more news
Asics reflex

Sørg for at du er synlig i mørket - alt om refleksløb

Når du løbetræner om efteråret og vinteren, så er det ikke bare vigtigt at have det rette tøj til det rette vejr. Du skal også være synlig på turen, og det gør du nemmest med reflekser. Sådan her lyser du bedst op i mørket.

1 dag sedan
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med til at slå verdensrekorden i maraton

Den 12 oktober gik Eliud Kipchoge over i historien. Han blev nemlig den første i verden til at løbe et maraton på under to timer, og han gjorde det i et par Nike-løbesko.

4 dagar sedan
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg mit skiundertøj?

Alle som elsker efterår og vinter ved, at skiundertøj kan bruges til både sofahygge og udendørshygge! Skiundertøj er sæsonens skønneste, varmeste og hyggeligste tøj, men hvordan skal skiundertøj egentlig vaskes?

6 dagar sedan
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme flyverdragter til børn

At finde den rette flyverdragt til dit barn kan være tricky - men fortvivl ikke! Vores mini-testpanel er et skridt foran. Her er flyverdragterne som er bedst i test.

11 oct 2019
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

11 oct 2019
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

11 oct 2019
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

11 oct 2019
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

10 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

Tid til at skaffe en efterårsjakke, men er du på herrens mark med hvilken du skal købe? Sportamores kræsne testpanel er kommet dig i forkøbet og har gjort arbejdet for dig! Her er parkasjakkerne som er bedst i test.

02 oct 2019