header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst! 

Test af: ,

Kari Traa.jpg

Vejledende pris: 499 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhed: Materialet er til den tyndere side hvilket gør, at tasken føles super smidig. Med forstærkninger i bunden klarer den nemt den daglige slidtage. 

Rummelighed: Den her taske ser ganske lille ud ved første øjekast, men den rummer mere end du tror! Du får præcis plads til træningstøj, vandflaske, håndklæde og toiletsager. 

Opbevaring: På ydersiden af tasken findes en beskyttende lomme med lynlås, hvor du kan placere småsager som nøgler og gymkort. Tasken har også en større inderlommer samt to mindre, perfekt til eksempelvis undertøj, et lille mellemmåltid og andre småsager. 

Komfort: Tasken bæres faktisk i de kortere håndtag eller i den længere skulderrem som kan knappes af og på. Remmene er behagelige og skærer ikke ind i hverken hænder eller skuldre. 

Design: Superfin taske som du kan tage med til arbejdet, uden at skulle skamme dig over den. Tasken er i en fed mørkeblå farve, hvor de røde detaljer stikker ud som en kontrast til den blå farve. 

Kommentar: Det her er den perfekte lille gymtaske! Den passer til dig som måske har en anden taske til hverdag og gerne vil have en separat taske kun til dit træningstøj. Det er en smidig og lille model i et fedt design, for det er da rart med lidt farve, ikke?

Test af: ,

Craft.jpg

Vejledende pris: 389 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhed: Hele tasken er lavet i et slidstærkt materiale som klarer alt det, som en taske udsættes for. Bunden har ikke nogen ekstra forstærkning, men det overliggende holdbare materiale står trods alt mod det meste. Tasken er resistent mod vand udenfra og holder dens indhold tør i regnen. 

Rummelighed: Her er der plads til alt hvad du og dit træningspas behøver, så du slipper for at bære dine sko eller vandflaske separat, alt får plads her. 

Opbevaring: Nøgler, pung eller telefon stopper du helt enkelt ned i yderlommer som lukkes med en lynlås. Der er ingen lommer indeni tasken hvilket gør, at du kan pakke den præcis som du vil, men en ekstra pose til sko anbefales, hvis du vil have et sted at smide de beskidte sko. Ovenpå tasken findes også to remme, hvor du kan spænde en yogamåtte fast. 

Komfort: Remmene er delte på midten, hvilket gør at tasken ikke skærer når den er tungt pakket. Du kan selv vælge, om du bare vil være tasken i den ene hånd i de korte remme eller over skuldrene i en længere rem. 

Design: Med sit sorte og diskrete design er det her en enkel taske som er smart, uden at den stjæler opmærksomhed. 

Kommentar: Tasken her passer til dig som træner inden eller efter arbejder og som udover træningstøj skal pakke håndklæde, toiletsager og måske en madkasse. Det er en fin, fiks taske som takket været den sorte design ikke overshiner dit outfit. 

Test af: ,

Puma.jpg

Vejledende pris: 449 kroner 

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Lad dig ikke snyde af dens glansende ydre, den her taske står model til det meste. Bunden har en kraftig forstærkning, så du behøver ikke at bekymre dig for hvilket underlag du stiller tasken ned på. Hele tasken er godt foret og holder træningstøjet sikkert fra at blive vådt. 

Rummelighed: Med 40 rummelige liter får du plads til både et og to par sko, træningstøj, toiletsager, håndklæde og, hvis du er rigtig god til at pakke, også en computer. Her kan der rummes alt i én og samme taske, uden kompromiser. 

Opbevaring: Det her er en rigtig velplaneret taske, som byder på mange lommer, store som små. Svedigt træningstøj og beskidte sko, ekstra mellemmåltid og skiftetøj. Ja, den her taske er faktisk bare en stor lomme. Udenpå tasken findes der også elastiske remme til yogamåtten.  

Komfort: Selvom tasken er en større model, er den stadig nem at bære rundt på. De korte håndtag fungerer godt, når du bærer tasken og hurtigt behøver at flytte rundt på den. Den længere, delte skulderrem er også perfekt til når tasken er lidt tungere pakket. 

Design: Sort passer jo som bekendt til alt og detaljer i en støvet lilla farve giver tasken et feminint touch. Det glansende materiale gør at hele tasken emmer af luksus. Det sarte, rosafarvet for er ikke synligt på ydersiden, men er en sjov detalje til når du kigger ind i den. 

Kommentar: Det her er en en luksus, smart og feminin taske som har plads til præcis alt, til og med yogamåtten kan følge med ovenpå tasken, ved hjælp af de elastiske remme. Vi kan især godt lide det glansende materiale, som fører tankerne væk fra svedige hockeystrømper og kedelige træningstasker til designtasker i modeverden. 

Test af: ,

Adidas.jpg

Vejledende pris: 349 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Det her er en holdbar træningstaske som du med god samvittighed kan slænge over skulderen. Store tasker som denne skal du ofte stille på jorden, så derfor er det perfekt at denne model har en TPE-lamineret bund som står imod slidtage og vand. 

Rummelighed: Her får du plads med hele din daglige oppakning og tasken fungerer bestemt også godt som weekendtaske. 

Opbevaring: Det her er en taske til dig som ynder bare at kaste dine ting ned i tasken uden særlig orden. Hovedlommen nås via en en rummelig lomme som giver fuldt overblik over indholdet. Den ene side kan åbnes helt op og rummer ganske enkelt dine sko og fugtigt tøj. Indeni findes små lommer, hvor du kan placere nøgler og pung. 

Komfort: Den største finesse med den her taske er, at den kan forvandles til en rygsæk og en rigtig behagelig én af slagsen. De korte remme kan forlænges, deles og flyttes rundt, alt efter hvordan du vil bære tasken. Desuden findes en længere rem som kan anvendes, når du vil slænge tasken over den ene skulder. 

Design: Designet er sporty og passer til dig som gerne vil vise den side af dig selv frem. 

Kommentar: Det her er en sand træningstaske. Her smider du dine ting ned lidt hulter til bulter og præcis alt får plads. Tasken kan bæres på flere forskellige måder, hvilket giver et ekstra plus. Perfekt hvis du ikke kan vælge mellem en rygsæk eller taske samt hvis du ofte får ondt i ryggen. 

Test af: ,

Under Armour.jpg

Vejledende pris: 379 kroner 

Størrelse: 41 liter

Holdbarhed: Tasken er forstærket i bunden og har kraftige lynlåse som ikke går så nemt i stykker. Kanterne er også forstærket, hvilket mindsker slidtage som ofte opstår på træningstasker, hvilket giver tasken stabilitet. 

Rummelighed: 41 liter er en perfekt størrelse til dit typiske træningsudstyr, inklusiv håndklæde og toiletsager. Der findes også plads til en madpakke og måske ekstra skiftetøj. 

Opbevaring: Du kommer virkelig til at have styr på dine ting i den her taske, da der nemlig findes mange gode lommer i forskellige størrelser. En af de lidt større lommer har et meshpanel som giver ventilation til eksempelvis et par svedige træningssko, der skal ligge i tasken hele dagen. 

Komfort: Tasken kan kun bæres i lange skulderremmeeller i to korte remme som er fæstnet i hinanden med et foret velcrobånd for ekstra komfort.. 

Design: Designet er helt klart sporty men samtidig meget stilrent. Overall er det en smart taske som føles lidt ekstra eksklusiv på grund af det stabile design. .

Kommentar: Det bedste med den her taske er, at den er funktionel uden at tabe stilen. De mange lommer i forskellige størrelser gør, at den her taske passer til dig som kan lide ordren i din træningstaske. Ekstra plus gives for at den er så stabil i sig selv, så du slippe for at tasken falder sammen, når den ikke er fuldpakket og at du lynhurtigt kan finde det, du leder efter i tasken. 

Test af: ,

Blacc.jpg

Vejledende pris: 359 kroner

Storlek: ca 45 liter

Holdbarhed: Forstærkningen i bunden gør, at du kan stille tasken på våde, ujævne underlag. Selv det resterende materiale i tasken generelt er slidstærkt og hldbart. Detaljer og lynlåse er kraftige og klarer snildt at tasken er fuldpakket. 

Rummelighed: Det her er en ret så stor taske, hvor du får plads til præcis alt, og så lidt til. Den passer fint til dig som vil have alt med, uden at behøve at skulle slæbe på flere tasker samt at den er ekstra handy til weekendrejsen. 

Opbevaring: Her finder du mange store, rummelige lommer så du kan inddele din pakning præcis som du vil og let kan finde det, du søger. 

Komfort: De korte remme kan sættes fast i hinanden med en foret del som er behagelig at holde i, selv når tasken er tung. Du kan også fæstne en længere skulderrem fast, når du behøver at have hænderne frie og vil have tasken på ryggen. 

Design: Helsort er altid en vinder og logoet på siden er diskret. Med andre ord, så er der ingenting som stikker ud eller forstyrrer, tasken her passer til alle. 

Kommentar: Denne store model rummer alt plus lidt ekstra og er tilpasset til dig, som behøver at have plads til meget, måske flere par sko eller specialudstyr. Du får helt klart plads til det mest nødvendige, og det stopper ikke bare der. Størrelse sikrer, at du kan bruge den som weekendtaske, eller hvis du en dag behøver at tage ekstra meget skiftetøj med. 

Test af: ,

Casall.jpg

Vejledende pris: 799 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhed: Tasken er slidstærkt og står imod vind og vejr. Materialer er foret, hvilket giver et solidt helhedsindtryk. 

Rummelighed: Det fine med den her taske er, at du kan knappe siderne op så tasken får endnu mere plads. På sin vis passer den til både meget og lidt oppakning samt at du slipper for at tasken falder sammen, når den ikke er fyldt til randen, for så knapper du den bare sammen til at fylde mindre. Voila!

Opbevaring: Indeni tasken findes der flere opdelte mesh-lommer til eksempelvis undertøj eller andre småsager. På ydersiden findes en mindre lomme med lynlås hvor du kan opbevare ting, som du hurtigt skal have fat i, fx nøgler og pung. En separat skopose følger med som et ekstra plus. 

Komfort: De korte håndtag har runde indlæg hvilket er skønt for hånden. Den lange skulderrem kan knappes op og har en todelt del som skåner din skulder mod gnavesår. 

Design: Det her er en træningstaske til dig, som ikke synes om når designet er for sporty. Formen på tasken adskiller sig fra andre træningstasker, da den snævres ind øverst oppe, hvilket skaber en fin og fiks silhuet.  

Kommentar: Smart, praktisk og rummelig! Tasken er en rigtig drøm som passer til selv den mest kræsne ejer. Sportfølelsen er nedtonet, hvilket gør at du kan anvende den taske til mere end bare gymmet. Det bedste er, at du kan knappe siderne op for at skabe endnu mere plads i en allerede tætpakket taske. 

Test af: ,

Nike.jpg

Vejledende pris: 239 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhed: Den her rygsæk kan du tage med dig overalt, både i tør- og uvejr. Både lynlåse og detaljer kan klare trykket i de tilfælde, hvor du skal have rigtigt meget i tasken. 

Rummelighed: 27 liter rækker godt og vel til alle dit træningstøj, sko og vandflaske. 

Opbevaring: Hele rygsækken er velplaneret med flere typer af lommer med forskellige funktioner. Hovedlommen er stor og rummelig samt har en separat lomme, hvor du kan placere din computer. På forsiden af rygsækken findes en stor lomme til sko eller svedigt træningstøj og længst nede i lommen findes et ventilationshul som modvirker ubehagelig lugt. 

Komfort: Skulderremmene er bøjede og foret, hvilket giver en ergonomisk fornemmelse, selv når oppakningen er tung. Du, som er bekymret for at svede på ryggen, kan være helt rolig; foret i rygstykket er skabt til at give den bedste ventilation. 

Design: Designet er sporty, men stadig minimalistisk og smart, så hvem som helst kan bære denne taske. 

Kommentar: Du, som ikke behøver at have så mange ting med og vil have frie hænder, er det her den perfekte rygsæk. Mange værdsætter er en separat lomme til computeren, hvilket denne rygsæk har. Ventilationshullet i den rummelige skolomme er en fin finesse til dig, som ikke behøver en mulighed for at pakke dit svedige tøj og sko direkte efter passet. 


SHOP HER:

LÆS MERE: 


 Tilbage

News Feed

Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

04 jun 2020
Badbyxor badshorts

Sommerens 9 hotteste badeshorts

04 jun 2020
Header.jpg

Vandtæt test: UV-beskyttende dragter til børn

02 jun 2020
Sommarrea barn

De bedste fund til børnene fra sommerens udsalg

01 jun 2020
Sommarrea herr

Til ham: Find tøj, sko og udstyr med vores sommersalg

01 jun 2020
Sommarrea dam

Til hende: Tøj og sko fra vores store sommerudsalg

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimer tempoet med Saucony's nye løbesko Endorphin Pro

01 jun 2020
nike pegasus 37 header

Max behagelig dæmpning i den nye Nike Pegasus 37

30 may 2020
löparshorts header

Vores bedste løbeshorts til ham og hende

28 may 2020
Test tenniskjol

5 tennisnederdele som er bedst i test 2020

28 may 2020
fila header

Derfor er et par sneakers fra Fila det mest stilfulde valg denne sommer

27 may 2020
Header.jpg

Test: Fodboldstøvler til juniors 2020

27 may 2020
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

27 may 2020
Blacc yoga

Lær at shoppe smart med Sportamors materialeguide

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sæsonens sneakers fra New Balance

26 may 2020
Better Bodies träningstights

Guide: Find de helt rigtige træningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Underkläder träning

Træn i det rigtige undertøj - og undgå gnavesår

25 may 2020
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights

Test: Korte træningstights til kvinder 2020

20 may 2020
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så god er den nye Nike Free Metcon 3 træningssko

Boxjump, squats, rebklatring og wallballs - Free Metcon 3 kan klare alt. Læs testpanelets anmeldelse af den nye træningssko.

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til kvinder og mænd

Testpanelbedømmelse: Høj kvalitet til billige penge. Vi taler om den nye løbesko Supernova fra Adidas!

24 jun 2020
Adidas supernova header

Adidas Supernova: overkommelig løbesko med høj kvalitet

Her er løbesko til dem, der leder efter høj kvalitet uden at skulle koste skjorta! Læs mere om Adidas 'nye Supernova.

22 jun 2020
charlotte och pär header

Test: De top 3 bedste løbesko fra Asics

Vi har fået hjælp fra to superløbere til at vælge de bedste løbesko fra Asics - til kvinder og mænd. Læs testen for at finde ud af svaret!

17 jun 2020
sandaler header

Sommertest: Trendy sandaler til hende 2020

Det er endelig tid til at teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Se modellerne til sommerens hedeste dage, der er de bedste i test!

17 jun 2020
Herr - Header.jpg

Bedst i test: Trendy sandaler til mænd

Sommer = åbne sko! Og hvad er bedre end et par trendy sandaler eller hjemmesko? Tjek vores test af sæsonens favoritter til de mandlige fødder!

17 jun 2020
Test bikini

Test: Find den rigtige bikini til din kropstype

Vi har ladet kvinder med forskellige kropstyper teste forskellige bikinisæt fra Waikani Beachwear. Her bringer vi deres mening om sommerens modeller!

09 jun 2020
daddräkt simning

Test: Badedragter til træne- og konkurrencesvømning

Vil du hav din svømmetræning det til næste niveau? Så er det på tide at investere i en funktionel badedragt. Her er de professionelles bedste tips. Læs vores test om år 2020's bedste modeller!

09 jun 2020
Birkenstock

Sæsonens sandaltendenser fra Birkenstock

Med komfort og holdbarhed er der stort set ingen der er gået glip af Birkenstocks populære sandaler. Sådan ser sandaltendenser i 2020 ud!

08 jun 2020
Birkenstock

Kan jeg vaske mine sandaler i maskinen?

At pleje ens sommersko kan være lettere sagt end gjort. Her er Birkenstock-eksperternes bedste tips til at holde dine sandaler friske!

08 jun 2020
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i genanvendt plast!

Nu fås Adidas' elskede løbesko Ultraboost i en holdbar udgave bestående af hele 40% genanvendt polyester. Lær mere her!

08 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbetrøjer til mænd 2020

Løbesæsonen har, uden de mindste tvivl, meldt sin ankomst, og så er det jo på tide at opdatere garderobeskabet med nyt løbetøj. Her er årets bedste løbetrøjer, testet af vores superhurtige testpanel!

05 jun 2020
Header.jpg

Test: Løbesko til salg - med topkarakter!

Nogle af panelets favoritter er i øjeblikket på vores Summer Sale. Her er de bedste løbesko til salg til kvinder og mænd.

04 jun 2020
pegasus 37

Test: Så god er den nye Nike Air Zoom Pegasus 37

Nikes måske bedste løbesko nogensinde er netop blevet udgivet i en ny udgave. Sådan her tænker vores løbeambassadør om den nye Nike Air Zoom Pegasus 37 - mere dæmpet end nogensinde!

04 jun 2020
Header.jpg

Stor test af træningstoppe

En træningstop til løb skal ikke kun være smart. Den skal også sidde godt og sørge for at holde dig nedkølet på løbeturen. Her er de toppe som er bedst i test!

04 jun 2020