header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst! 

Test af: ,

Kari Traa.jpg

Vejledende pris: 499 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhed: Materialet er til den tyndere side hvilket gør, at tasken føles super smidig. Med forstærkninger i bunden klarer den nemt den daglige slidtage. 

Rummelighed: Den her taske ser ganske lille ud ved første øjekast, men den rummer mere end du tror! Du får præcis plads til træningstøj, vandflaske, håndklæde og toiletsager. 

Opbevaring: På ydersiden af tasken findes en beskyttende lomme med lynlås, hvor du kan placere småsager som nøgler og gymkort. Tasken har også en større inderlommer samt to mindre, perfekt til eksempelvis undertøj, et lille mellemmåltid og andre småsager. 

Komfort: Tasken bæres faktisk i de kortere håndtag eller i den længere skulderrem som kan knappes af og på. Remmene er behagelige og skærer ikke ind i hverken hænder eller skuldre. 

Design: Superfin taske som du kan tage med til arbejdet, uden at skulle skamme dig over den. Tasken er i en fed mørkeblå farve, hvor de røde detaljer stikker ud som en kontrast til den blå farve. 

Kommentar: Det her er den perfekte lille gymtaske! Den passer til dig som måske har en anden taske til hverdag og gerne vil have en separat taske kun til dit træningstøj. Det er en smidig og lille model i et fedt design, for det er da rart med lidt farve, ikke?

Test af: ,

Craft.jpg

Vejledende pris: 389 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhed: Hele tasken er lavet i et slidstærkt materiale som klarer alt det, som en taske udsættes for. Bunden har ikke nogen ekstra forstærkning, men det overliggende holdbare materiale står trods alt mod det meste. Tasken er resistent mod vand udenfra og holder dens indhold tør i regnen. 

Rummelighed: Her er der plads til alt hvad du og dit træningspas behøver, så du slipper for at bære dine sko eller vandflaske separat, alt får plads her. 

Opbevaring: Nøgler, pung eller telefon stopper du helt enkelt ned i yderlommer som lukkes med en lynlås. Der er ingen lommer indeni tasken hvilket gør, at du kan pakke den præcis som du vil, men en ekstra pose til sko anbefales, hvis du vil have et sted at smide de beskidte sko. Ovenpå tasken findes også to remme, hvor du kan spænde en yogamåtte fast. 

Komfort: Remmene er delte på midten, hvilket gør at tasken ikke skærer når den er tungt pakket. Du kan selv vælge, om du bare vil være tasken i den ene hånd i de korte remme eller over skuldrene i en længere rem. 

Design: Med sit sorte og diskrete design er det her en enkel taske som er smart, uden at den stjæler opmærksomhed. 

Kommentar: Tasken her passer til dig som træner inden eller efter arbejder og som udover træningstøj skal pakke håndklæde, toiletsager og måske en madkasse. Det er en fin, fiks taske som takket været den sorte design ikke overshiner dit outfit. 

Test af: ,

Puma.jpg

Vejledende pris: 449 kroner 

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Lad dig ikke snyde af dens glansende ydre, den her taske står model til det meste. Bunden har en kraftig forstærkning, så du behøver ikke at bekymre dig for hvilket underlag du stiller tasken ned på. Hele tasken er godt foret og holder træningstøjet sikkert fra at blive vådt. 

Rummelighed: Med 40 rummelige liter får du plads til både et og to par sko, træningstøj, toiletsager, håndklæde og, hvis du er rigtig god til at pakke, også en computer. Her kan der rummes alt i én og samme taske, uden kompromiser. 

Opbevaring: Det her er en rigtig velplaneret taske, som byder på mange lommer, store som små. Svedigt træningstøj og beskidte sko, ekstra mellemmåltid og skiftetøj. Ja, den her taske er faktisk bare en stor lomme. Udenpå tasken findes der også elastiske remme til yogamåtten.  

Komfort: Selvom tasken er en større model, er den stadig nem at bære rundt på. De korte håndtag fungerer godt, når du bærer tasken og hurtigt behøver at flytte rundt på den. Den længere, delte skulderrem er også perfekt til når tasken er lidt tungere pakket. 

Design: Sort passer jo som bekendt til alt og detaljer i en støvet lilla farve giver tasken et feminint touch. Det glansende materiale gør at hele tasken emmer af luksus. Det sarte, rosafarvet for er ikke synligt på ydersiden, men er en sjov detalje til når du kigger ind i den. 

Kommentar: Det her er en en luksus, smart og feminin taske som har plads til præcis alt, til og med yogamåtten kan følge med ovenpå tasken, ved hjælp af de elastiske remme. Vi kan især godt lide det glansende materiale, som fører tankerne væk fra svedige hockeystrømper og kedelige træningstasker til designtasker i modeverden. 

Test af: ,

Adidas.jpg

Vejledende pris: 349 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhed: Det her er en holdbar træningstaske som du med god samvittighed kan slænge over skulderen. Store tasker som denne skal du ofte stille på jorden, så derfor er det perfekt at denne model har en TPE-lamineret bund som står imod slidtage og vand. 

Rummelighed: Her får du plads med hele din daglige oppakning og tasken fungerer bestemt også godt som weekendtaske. 

Opbevaring: Det her er en taske til dig som ynder bare at kaste dine ting ned i tasken uden særlig orden. Hovedlommen nås via en en rummelig lomme som giver fuldt overblik over indholdet. Den ene side kan åbnes helt op og rummer ganske enkelt dine sko og fugtigt tøj. Indeni findes små lommer, hvor du kan placere nøgler og pung. 

Komfort: Den største finesse med den her taske er, at den kan forvandles til en rygsæk og en rigtig behagelig én af slagsen. De korte remme kan forlænges, deles og flyttes rundt, alt efter hvordan du vil bære tasken. Desuden findes en længere rem som kan anvendes, når du vil slænge tasken over den ene skulder. 

Design: Designet er sporty og passer til dig som gerne vil vise den side af dig selv frem. 

Kommentar: Det her er en sand træningstaske. Her smider du dine ting ned lidt hulter til bulter og præcis alt får plads. Tasken kan bæres på flere forskellige måder, hvilket giver et ekstra plus. Perfekt hvis du ikke kan vælge mellem en rygsæk eller taske samt hvis du ofte får ondt i ryggen. 

Test af: ,

Under Armour.jpg

Vejledende pris: 379 kroner 

Størrelse: 41 liter

Holdbarhed: Tasken er forstærket i bunden og har kraftige lynlåse som ikke går så nemt i stykker. Kanterne er også forstærket, hvilket mindsker slidtage som ofte opstår på træningstasker, hvilket giver tasken stabilitet. 

Rummelighed: 41 liter er en perfekt størrelse til dit typiske træningsudstyr, inklusiv håndklæde og toiletsager. Der findes også plads til en madpakke og måske ekstra skiftetøj. 

Opbevaring: Du kommer virkelig til at have styr på dine ting i den her taske, da der nemlig findes mange gode lommer i forskellige størrelser. En af de lidt større lommer har et meshpanel som giver ventilation til eksempelvis et par svedige træningssko, der skal ligge i tasken hele dagen. 

Komfort: Tasken kan kun bæres i lange skulderremmeeller i to korte remme som er fæstnet i hinanden med et foret velcrobånd for ekstra komfort.. 

Design: Designet er helt klart sporty men samtidig meget stilrent. Overall er det en smart taske som føles lidt ekstra eksklusiv på grund af det stabile design. .

Kommentar: Det bedste med den her taske er, at den er funktionel uden at tabe stilen. De mange lommer i forskellige størrelser gør, at den her taske passer til dig som kan lide ordren i din træningstaske. Ekstra plus gives for at den er så stabil i sig selv, så du slippe for at tasken falder sammen, når den ikke er fuldpakket og at du lynhurtigt kan finde det, du leder efter i tasken. 

Test af: ,

Blacc.jpg

Vejledende pris: 359 kroner

Storlek: ca 45 liter

Holdbarhed: Forstærkningen i bunden gør, at du kan stille tasken på våde, ujævne underlag. Selv det resterende materiale i tasken generelt er slidstærkt og hldbart. Detaljer og lynlåse er kraftige og klarer snildt at tasken er fuldpakket. 

Rummelighed: Det her er en ret så stor taske, hvor du får plads til præcis alt, og så lidt til. Den passer fint til dig som vil have alt med, uden at behøve at skulle slæbe på flere tasker samt at den er ekstra handy til weekendrejsen. 

Opbevaring: Her finder du mange store, rummelige lommer så du kan inddele din pakning præcis som du vil og let kan finde det, du søger. 

Komfort: De korte remme kan sættes fast i hinanden med en foret del som er behagelig at holde i, selv når tasken er tung. Du kan også fæstne en længere skulderrem fast, når du behøver at have hænderne frie og vil have tasken på ryggen. 

Design: Helsort er altid en vinder og logoet på siden er diskret. Med andre ord, så er der ingenting som stikker ud eller forstyrrer, tasken her passer til alle. 

Kommentar: Denne store model rummer alt plus lidt ekstra og er tilpasset til dig, som behøver at have plads til meget, måske flere par sko eller specialudstyr. Du får helt klart plads til det mest nødvendige, og det stopper ikke bare der. Størrelse sikrer, at du kan bruge den som weekendtaske, eller hvis du en dag behøver at tage ekstra meget skiftetøj med. 

Test af: ,

Casall.jpg

Vejledende pris: 799 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhed: Tasken er slidstærkt og står imod vind og vejr. Materialer er foret, hvilket giver et solidt helhedsindtryk. 

Rummelighed: Det fine med den her taske er, at du kan knappe siderne op så tasken får endnu mere plads. På sin vis passer den til både meget og lidt oppakning samt at du slipper for at tasken falder sammen, når den ikke er fyldt til randen, for så knapper du den bare sammen til at fylde mindre. Voila!

Opbevaring: Indeni tasken findes der flere opdelte mesh-lommer til eksempelvis undertøj eller andre småsager. På ydersiden findes en mindre lomme med lynlås hvor du kan opbevare ting, som du hurtigt skal have fat i, fx nøgler og pung. En separat skopose følger med som et ekstra plus. 

Komfort: De korte håndtag har runde indlæg hvilket er skønt for hånden. Den lange skulderrem kan knappes op og har en todelt del som skåner din skulder mod gnavesår. 

Design: Det her er en træningstaske til dig, som ikke synes om når designet er for sporty. Formen på tasken adskiller sig fra andre træningstasker, da den snævres ind øverst oppe, hvilket skaber en fin og fiks silhuet.  

Kommentar: Smart, praktisk og rummelig! Tasken er en rigtig drøm som passer til selv den mest kræsne ejer. Sportfølelsen er nedtonet, hvilket gør at du kan anvende den taske til mere end bare gymmet. Det bedste er, at du kan knappe siderne op for at skabe endnu mere plads i en allerede tætpakket taske. 

Test af: ,

Nike.jpg

Vejledende pris: 239 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhed: Den her rygsæk kan du tage med dig overalt, både i tør- og uvejr. Både lynlåse og detaljer kan klare trykket i de tilfælde, hvor du skal have rigtigt meget i tasken. 

Rummelighed: 27 liter rækker godt og vel til alle dit træningstøj, sko og vandflaske. 

Opbevaring: Hele rygsækken er velplaneret med flere typer af lommer med forskellige funktioner. Hovedlommen er stor og rummelig samt har en separat lomme, hvor du kan placere din computer. På forsiden af rygsækken findes en stor lomme til sko eller svedigt træningstøj og længst nede i lommen findes et ventilationshul som modvirker ubehagelig lugt. 

Komfort: Skulderremmene er bøjede og foret, hvilket giver en ergonomisk fornemmelse, selv når oppakningen er tung. Du, som er bekymret for at svede på ryggen, kan være helt rolig; foret i rygstykket er skabt til at give den bedste ventilation. 

Design: Designet er sporty, men stadig minimalistisk og smart, så hvem som helst kan bære denne taske. 

Kommentar: Du, som ikke behøver at have så mange ting med og vil have frie hænder, er det her den perfekte rygsæk. Mange værdsætter er en separat lomme til computeren, hvilket denne rygsæk har. Ventilationshullet i den rummelige skolomme er en fin finesse til dig, som ikke behøver en mulighed for at pakke dit svedige tøj og sko direkte efter passet. 


SHOP HER:

LÆS MERE: 


 Tilbage

News Feed

test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

5 dagar sedan
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

27 may 2019
yogatights header

Test: Forårets mest behagelige yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi

Hyld Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1

Test! Så gode er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
Nike

Fodboldsfest med Nikes nye tøj

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 træningstights med lommer

14 may 2019
Nike

Derfor skal du lave sport med stil

14 may 2019
Nike

Stylisten guider: Sommerens 3 hedeste trends

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader

Trendsjagt: Sandaler for sommeren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor

Vi har testet 5 nye løbetrøjer til mænd 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow

Nyt, smart og behageligt fra Dasia

10 may 2019
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mit alter ego laver extreme moves"

08 may 2019
Header löpartröjor dam

Sæsonens bedste løbetrøjer til hende

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

07 may 2019
Nike Tech pack

Tøjet fra Nike som du ikke vil gå glip af

06 may 2019
Test av regnjackor

Test! De 3 bedste regnjakker til ham 2019

06 may 2019
Fotbollsskor header

Fodboldstøvler til junior som er bedst i test

03 may 2019
Peak Performance skaljackor

Nyt og vandtæt fra Peak Performance

02 may 2019
Löparbh 2019

Test: Sport-bh'er for løb 2019

02 may 2019
Adidas trailskor

Eksperterne tester trailsko fra Adidas

30 apr 2019
Epic React

Sådan ser de nya Epic React Flyknit 2 ud

30 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskellen på fodboldstøvler til kunstgræs og naturgræs

29 apr 2019
Header_DAM.jpg

Regnjakkerne til hende som er bedst i test

26 apr 2019
Header-baddräkter.jpg

Test! De bedste badedragter til svømmepasset

26 apr 2019
Icebreaker merinoull

Derfor skal du løbe i merinould

25 apr 2019
Så vet du om skon passar

Guide: find de rette fodboldsko

24 apr 2019
more news
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løbesko til hende og ham

Hvis du har en pronation løbestil, er du sikkert på jagt efter et par stabile løbesko. Vores testpanel har løbet i 5 ekstra støddæmpende og stabile modeller for at se, hvilken sko som kan fungere som dine krykker på løbeturen.

5 dagar sedan
puma hybrid

10 løbesko du ikke må gå glip af til sommer

Sportamores store sommerudsalg er endelig igang. Tun ind på guldkornene her og begiv dig ud på turen bagefter.

14 jun 2019
Birkenstock rosa

Sådan passer du godt på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker, når det kommer til skønne, ergonomiske og smarte sandaler. Skoene er af høj kvalitet og for at de skal holde så længe som muligt, er der nogle tricks du kan ty til.

13 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du have en sejlerjakke i stedet for en normal regnjakke

Alle, som har sejlet i den svenske skærgår ved, at sommeren aldrig er helt fejlfri. Nu når sejlersæsonen er gået igang, er det derfor oplagt at skaffe sig en vandtæt sejlerjakke. Det her skal du tænke på.

07 jun 2019
Adidas Pulseboost HD

Vi tager et smugkig på de nye Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Udgivelsen af Adidas nye Pulseboost HD er nær, og vi har tyvstartet udgivelsen med et interview!

07 jun 2019
Kari Traa

Guide: Vælg den rette træningstaske

Plads til madpakke og computer? Rygsæk eller skuldertaske? Sådan finder du en taske med de rette funktioner til netop dig.

05 jun 2019
Nike träningssko

PT'en tester den nye træningssko Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver selv sine nye træningssko Varsity Compete TR 2 som en model med grep og stabilitet til alle lejligheder. Vi lod PT'en Chand Smith svede i den nye sko for at se, om den holder godt i måtten. Så god er den ifølge ham!

04 jun 2019
header-väskor.jpg

TEST: Vores bedste træningstasker

En rigtig god træningstaske kan gøre hverdagens sysler med job, træning, pendling og alt hvad det indebærer nemmere. Vi har testet otte forskellige træningstasker, udforsk hvilken der passer dig bedst!

04 jun 2019
yogatights blacc

Sådan vælger du tights til yoga

Du skal aldrig føle dig hindret i dine bevægelser, når du laver yoga og derfor bør du stille høje krav til dine tights, som du har på i yogastudiet. Kig efter de her detaljer, når du vælger yogatights.

03 jun 2019
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – de nye Pegasus 36 er her!

Den seneste opdatering af Nike Pegasus er landet! Den er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før.

03 jun 2019
Superga 2750

Superga – den eneste espadrillos sko du behøver

Trendy, pengepungsvenlige sneakers som aldrig går ud af mode? Vi snakker selvfølgelig om Supergas espadrillos sko. Her er historien bag mærket og de tre mest populære modeller, som du ikke vil gå glip af.

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal dit barn lege i løbesko

Vær god mod dit barns fødder og gør udendørslegen ekstra sjov med et par løbesko. Eksperter forklarer, hvorfor det er lige så vigtigt med et par løbesko til børn som til voksne.

29 may 2019
Teva Hurricane

Tips! Sommerens bedste funktionssandaler

Man får nemt gnavesår med våde strømper i sneakers. Hvad siger du til at hoppe over det i år og i stedet vælge et par ventilerende funktionssandaler - kølige som de er behagelige.

27 may 2019
Saint Loye

Tænk på det her når du køber ridebukser

Længes du efter sommerens varme rideture? Maksimer oplevelsen for både dig og din hest ved at vælge de rette ridebukser. Eksperten fortæller om, hvad du skal tænke på med pasform, forstærkning eller ej samt hvordan du vasker bukserne korrekt for lang holdbarhed.

27 may 2019
segling

Guide: Korrekt påklædning til sejlads

Er det på tide at kaste los og begive sig ud på vandet? Gør sejlturen endnu mere behagelig ved at være klædt på i det rette tøj. Her er guiden som holder dig på rette kurs!

27 may 2019