kängor

Test: Vinterens varmeste støvler

Gå sikkert og hold fødderne varme i vinter. Her er vores bedste støvler til vinteren 2017 til både herrer og damer.

Støvler til ham

Test af:

kamik

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Hverdagsstøvlen til en god pris.

Testpanelet siger: 

Støvlen her er til dig, der vil være sikker på at holde fødderne varme, selvom temperaturen falder til minus 50 grader. 

– Kamik-støvlen er vandtæt og foret, så den holder på varmen omkring din fod. Jeg havde den på -på en scootertur - og frøs ikke det mindste, siger en testperson.

Det er uundgåeligt ikke at sammenligne støvlen her med Sorel. Hvad angår pasformen er denne støvle ikke dårligere, og så er den billigere.

– Det perfekte valg for dig, der er lidt yngre og måske har et stramt budget. Hvis du kun har brug for denne varme støvle et par gange om året, f.eks. når det sner, kan det føles som mange penge for et par super varme vinterstøvler, siger en anden testperson. 

De flotte farver og det klassiske design går rent hjem hos testpersonerne. Designet betyder dog, at det ikke er støvler, du går lange ture i, men støvler du har på, hvis du står stille i kulden i længere tid. 

– Denne type støvler er ikke super yndefulde, men de lever op til det, de skal, når du f.eks. står i ishockeyhallen eller skovler sne

Test af:

merrell

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Det perfekte valg til de aktive forældre.

Testpanelet siger:

En varm og middelhøj støvle, der er vandtæt og fremstillet til koldt vejr. Fryser du på fødderne og er på jagt efter et par støvler til at gå ture i til vinter, er dette et rigtig fint valg. 

– Denne støvle har et godt greb, og du fornemmer, at den er produceret i et godt materiale. Disse støvler kan du bruge, når du vil have ordentligt fodtøj at gå ture i. Uanset terræn føler man sig sikker i dem, siger en testperson.

En støvle med for er naturligvis ikke lige så smart som en fin, lille sko, men denne har et diskret, fint sort design. Testpanelets forældre synes, at støvlen er supergod. 

– Jeg har testet de skønne støvler, har løbet rundt og været på legepladsen med ungerne. De fungerer helt fint. Støvlerne har kraftige, rillede såler og er meget stabile, så du ikke falder. Jeg kan også godt lide, at man kan binde dem ordentligt, så pasformen bliver optimal, siger en anden testperson

Test af:

sorel

Vejledende pris: 1 795 kroner 

Sammenfatning: Skøn vinterklassiker, der holder.

Testpanelet siger:

Denne vinterstøvle er ret klodset. Den er stor i størrelsen, så ligger du mellem to størrelser, skal du vælge den mindste, så strømperne ikke glider ned, eller du får for meget for meget luft i støvlerne. 

– Disse støvler er jo kæmpestore, så dem går man ikke lange ture i. De egner sig bedst, hvis du er frosset fast ved muren i Game of Thrones eller står stille og ser ishockey i en kold hal, siger en testperson.

Støvlernes udseende begejstrer testpanelet. Selvom de er store (og meget varme), så synes alle om designet. Desuden er de vandtætte og meget funktionelle, idet de holder på varmen i al slags vejr.

– Helt klart støvlen med det bedste udseende af alle støvler i testen! Og de er så varme! Jeg stod stille i 20 minusgrader i fire timer med et par almindelige bomuldsstrømper på, og jeg frøs ikke det mindste. Ekstra point for, at der ikke sætter sig småsten under sålen.  

Test af:

icebug

Vejledende pris: 2 295 kroner

Sammenfatning: Gore-Tex-støvler med knopper på sålen.

Testpanelet siger: 

Støvlerne her har knopper på sålen. Det giver et godt greb på is og andre glatte underlag.

– Uanset om du skal lufte hunden eller gå i et højt tempo, så klarer støvlerne her begge dele. De har en smart lukkemekanisme, som du drejer på, så de sidder godt til på en fin måde, siger en testperson. 

De holder på varmen, og derfor ånder de ikke supergodt, men alligevel er det et godt valg, hvis du har et liv med masser af motion – også om vinteren. Hvad designet angår, får det ikke topkarakterer, men på den anden side, så er en tur i skoven ikke et modeshow.

– Denne støvle er perfekt, også for den lidt ældre mand, som måske har problemer med balancen på glatte underlag. Den er vandtæt og lidt ”high tech”, så du går sikkert og let til vinter.

Støvler til hende

Test af:

merrell

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Praktisk støvle til vinterture.

Testpanelet siger:

En vinterstøvle til dig der fører et aktivt liv og ikke vil begrænses af vejrguderne. I støvlerne her holder du fødderne varme og tørre. De er nemlig vandtætte og foret med et materiale, der føles som fleece.

– Disse støvler opfylder alle mine behov. De er praktiske, skønne og varme, og de sidder dejligt. Jeg kan gå langt i koldt vejr uden at få vabler eller fryse på fødderne, siger en testperson. 

Hvad pasformen angår er den en smule stor i størrelsen, men den sidder som limet til foden, når du vælger den rigtige størrelse.

– En god støvle til dig, der vil gå langt ved kolde temperaturer. Kan holde til et hårdt terræn og er nem at tørre af. Den er f.eks. ikke fremstillet i ruskind. Kraftige og rillede såler giver et godt greb på glat underlag, men den er en vinder også i sjap, siger en anden testperson.

Test af:

Sorel

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Din bedste ven i vintervejret.

Testpanelet siger: 

Denne klassiske vinterstøvle er høj i faconen, hvilket er smart, hvis der er meget sne. Den er superdejlig! En blød og bekvem støvle, som du bare sætter foden i uden problemer.

– Netop fordi den er så klassisk, kan du bruge modellen år efter år. Jag har haft mine støvler i fem år, og de ser stadig ud som nye, siger en testperson.  

Støvlen er lidt klodset at gå i, fordi den er ret stor, men trods dette føler du dig tilpas og smart i vinterstøvlen her. 

– Jeg elsker disse støvler og anbefaler dem til alle. Skal du ud på længere gåture i byen, er de ikke optimale, men til en skovtur er de helt perfekte. Caribou kan virkelig holde til de lave temperaturer! Desuden har de knopper på, så du kan gå sikkert på vintervejene. Du vil ikke fortryde køb af disse støvler, og du vil kunne bruge dem i en evighed, siger en testperson. 

Test af:

canada snow

Vejledende pris: 2 995 kroner

Sammenfatning: Luksusstøvler!

Testpanelet siger: 

Om støvlerne her siger testpersonerne, at de er ”perfekte til barnevognsture”, og det har de helt ret i.

– En blød og lodden støvle, der lukkes med en lynlås på hælen. Blødt fåreskind på indersiden, kraftig sål og ruskind på overdelen. De er en smule løse i hælen, men det vænner du dig hurtigt til, siger en testperson.

Desværre er det som altid: ”Smager det godt, så koster det”. Du er nødt til at se det som en investering, og Canada Snow sender tilmed et par ekstra såler med, så du kan gå til skomageren og få støvlerne omsålet.

– Toronto-støvlen har en hel kork-kile inde i sålen, så den er meget varmeisolerende. Har du en uldsok på i denne støvle, holder du varmen, selv på en iskold vinterdag, siger en testperson. 

Støvlen er rigtig flot inden for denne kategori og har et helt klassisk design, der føles voksent og luksuriøst. 

– Du kan mærke, at det er god kvalitet! Tilmed grebet er perfekt. Jeg synes, at de er prisen værd, siger en testperson.

Test af:

icebug

Vejledende pris: 1 795 kroner 

Sammenfatning: Fleksibel støvle med knopper i et praktisk design.

Testpanelet siger: 

Støvlen her er foret, men føles alligevel ”slim”. Den er lille i størrelsen i forhold til f.eks.  Snow-støvlen, og du har måske behov for at gå en størrelse op, for den sidder meget stramt.

– Der er knopper på sålen, men dem kan du nemt tage af. De sidder på et gummibånd, som du løsner på et sekund. Men det er magisk og et must, når det er glat udenfor, og du vil undgå faldulykker, siger en testperson.

Af alle de modeller, vi har testet, har disse støvler det bedste greb. Selv formen på hælen er fin, så støvlerne får høje point, når det kommer til pasformen. De er meget praktiske!

– De har et loddent for, der varmer fint, og du kan gå langt i dem. De føles lette. Fungerer tilmed godt i regnvejr, da de er vandafvisende. Perfekte bystøvler i vintermånederne, hvis du spørger mig, siger en testperspon.

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

5 dagar sedan
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

5 dagar sedan
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

5 dagar sedan
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

6 dagar sedan
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

27 sep 2019
löparjackor dam test

Løbejakker til damer som er bedst i test

25 sep 2019
Stay in place header

Vælg den rette sport-bh efter din kropstype

24 sep 2019
Löparjackor test herr

Løbejakkerne til herrer som er bedst i test!

24 sep 2019
The puffer jacket

Sæsonens hotteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

23 sep 2019
Adriana Lima Puma

Top tre hotteste træningstrends lige nu

23 sep 2019
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sport-bh'erne som er bedst i test 2019

22 sep 2019
Test inomhusskor

Test! Vores bedste sko til innebandy og håndbold

20 sep 2019
My shelter

Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke

20 sep 2019
craft springa i regn

Sådan skal du klæde dig på, når du løber i regn, blæst, sne og kulde

19 sep 2019
Hövding 3 lifestyle

Den nye Hövding 3 - forbedringer på alle kanter

17 sep 2019
Salomon imagebild

Alt det du vil vide om trailrunningsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn

Giftfrit regntøj til børnene - ja tak!

11 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Alt hvad du behøver til børnenes efterårsudflugter

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – indendørssportens vindere

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

04 sep 2019
Reebok träningstrender

Sprød i sæt! Her er sæsonens mest trendy trændingstøj

04 sep 2019
Fenix 6

Nu opdaterer Garmin sine træningsure – så avancerede bliver de!

01 sep 2019
Reebok Nano header

Den nye Reebok Nano 9.0 – den eneste træningsko du behøver

30 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Nikes nye løbesko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
kompressionsstrumpor test

Test: De bedste kompressionsstrømper til løb

23 aug 2019
höstens hetaste tights

Stort test af træningstights

16 aug 2019
Viking header

Test: Tre par fede gummistøvler til børn og unge

16 aug 2019
header träningsskor

Stort test: Her de bedste træningssko i 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt det du vil vide om den nye Nike Joyride familie!

15 aug 2019
more news
Header_DAM.png

Test: Sæsonens bedste tynde dunjakker til kvinder

Nu når det begynder at blive koldere udenfor, behøves bedre og varmere overtøj, så du slipper for at fryse. Er det mon på tide at skaffe en ny linerjakke? Vores gedigne testpanel hjælper dig med at finde den helt rette model til netop dig.

5 dagar sedan
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stile – sådan skal du se ud lige nu

Dunjakken er et klassisk stykke overtøj som bor i næsten hvert et hjem her i de nordiske lande. Selvom detaljerne adskiller de forskellige modeller, så har de stadig ting tilfælles: de varmer, er lækre og lette at synes om. Her er Reeboks tre jakketrends som du ikke vil gå glip af.

5 dagar sedan
linerjackor herr

Vi har testet sæsonens bedste linerjakker til herrer

En linerjakke er tøj som er mindst ligeså god som et mellemlag under en parkajakke som den er på egen hånd. Sportamores herre testpanel har testet fire lækre modeller med dun og syntetisk stof.

5 dagar sedan
Parkas

Bedst i test! Sæsonens parkas til ham

Koldere temperaturer kræver tykkere overtøj. Her er sæsonens parkajakker til herrer som holder dig varm og smart på samme tid.

6 dagar sedan
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sæsonens bedste sko

Hvis du leder efter en sko der kan stå imod det nordiske vintervejr uden de mindste problemer, er det Mount Baker fra Canada Snow, som du skal satse på.

09 oct 2019
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

Uanset hvilken type af dunjakke du er ude efter, så har Peak Performance en model til dig. Vi hjælper dig med at finde den!

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18

Det vigtigste når du skal købe en dunjakke

Når du køber en dunjakke er det selvfølgelig vigtigt at den er varm, og at den har en god pasform. Men det allervigtigste er faktisk, at jakken har den rette fill power. Vi guider dig i rigtig retning.

08 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Sådan passer du godt på dine støvler fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er efterårets bedste køb! Sådan her passer du bedst på dine lækre støvler.

08 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldrig mere kolde fødder: De hedeste støvler lige nu

Det begynder at blive koldt om fødderne, så tid til at shoe up! Her er støvlerne som vi helst vil have på denne sæson.

07 oct 2019
helium hood herr

Derfor skal du købe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har opdaget, hvor alsidig Helium Hood Jacket er. Den tynde dunjakke fra Peak Performance er en vind- og vandtæt vinder, som du kan bruge året rundt.

03 oct 2019
Header-Parkas.jpg

Sæsonens bedste efterårsjakker og parkas

Tid til at skaffe en efterårsjakke, men er du på herrens mark med hvilken du skal købe? Sportamores kræsne testpanel er kommet dig i forkøbet og har gjort arbejdet for dig! Her er parkasjakkerne som er bedst i test.

02 oct 2019
trailskor herr

Test: Sæsonens bedste trailsko til herrer!

Endelig er det tid til give sig i kast med løbe trail! Her er vores bedste trailsko fra Salomon, Icebug, Nike og Adidas.

02 oct 2019
Polar Ignite header

Minitest: Vi har prøvet den nye Polar Ignite!

"Uret bliver som ens egen lille Personal Trainer!" Her er vurderingen fra Sportamores testpanel omkring Polars nye multisportsur.

30 sep 2019
reima vinter

Klæd børnene godt på i kulden - sådan gør du

Det er ikke let at tilpasse valget af overtøj til de små efter de forskellige årstider. Når det begynder at blive koldt udenfor, er det derfor vigtigt at klæde dit barn godt på – og på den rette måde, så det stadig er sjovt at lege og være udenfor, uden at blive forstyrret af kulden.

27 sep 2019
Inomhusskor för damer

Test: 6 par hurtige indendørssko til kvinder

Her er skoene som holder dig skadefri og tager din præstation til indendørssport til max! Sportamores testpanel har testet seks hurtige modeller til håndbold, innebandy og volleyball.

27 sep 2019