kängor

Test: Vinterens varmeste støvler

Gå sikkert og hold fødderne varme i vinter. Her er vores bedste støvler til vinteren 2017 til både herrer og damer.

Støvler til ham

Test af:

kamik

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Hverdagsstøvlen til en god pris.

Testpanelet siger: 

Støvlen her er til dig, der vil være sikker på at holde fødderne varme, selvom temperaturen falder til minus 50 grader. 

– Kamik-støvlen er vandtæt og foret, så den holder på varmen omkring din fod. Jeg havde den på -på en scootertur - og frøs ikke det mindste, siger en testperson.

Det er uundgåeligt ikke at sammenligne støvlen her med Sorel. Hvad angår pasformen er denne støvle ikke dårligere, og så er den billigere.

– Det perfekte valg for dig, der er lidt yngre og måske har et stramt budget. Hvis du kun har brug for denne varme støvle et par gange om året, f.eks. når det sner, kan det føles som mange penge for et par super varme vinterstøvler, siger en anden testperson. 

De flotte farver og det klassiske design går rent hjem hos testpersonerne. Designet betyder dog, at det ikke er støvler, du går lange ture i, men støvler du har på, hvis du står stille i kulden i længere tid. 

– Denne type støvler er ikke super yndefulde, men de lever op til det, de skal, når du f.eks. står i ishockeyhallen eller skovler sne

Test af:

merrell

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Det perfekte valg til de aktive forældre.

Testpanelet siger:

En varm og middelhøj støvle, der er vandtæt og fremstillet til koldt vejr. Fryser du på fødderne og er på jagt efter et par støvler til at gå ture i til vinter, er dette et rigtig fint valg. 

– Denne støvle har et godt greb, og du fornemmer, at den er produceret i et godt materiale. Disse støvler kan du bruge, når du vil have ordentligt fodtøj at gå ture i. Uanset terræn føler man sig sikker i dem, siger en testperson.

En støvle med for er naturligvis ikke lige så smart som en fin, lille sko, men denne har et diskret, fint sort design. Testpanelets forældre synes, at støvlen er supergod. 

– Jeg har testet de skønne støvler, har løbet rundt og været på legepladsen med ungerne. De fungerer helt fint. Støvlerne har kraftige, rillede såler og er meget stabile, så du ikke falder. Jeg kan også godt lide, at man kan binde dem ordentligt, så pasformen bliver optimal, siger en anden testperson

Test af:

sorel

Vejledende pris: 1 795 kroner 

Sammenfatning: Skøn vinterklassiker, der holder.

Testpanelet siger:

Denne vinterstøvle er ret klodset. Den er stor i størrelsen, så ligger du mellem to størrelser, skal du vælge den mindste, så strømperne ikke glider ned, eller du får for meget for meget luft i støvlerne. 

– Disse støvler er jo kæmpestore, så dem går man ikke lange ture i. De egner sig bedst, hvis du er frosset fast ved muren i Game of Thrones eller står stille og ser ishockey i en kold hal, siger en testperson.

Støvlernes udseende begejstrer testpanelet. Selvom de er store (og meget varme), så synes alle om designet. Desuden er de vandtætte og meget funktionelle, idet de holder på varmen i al slags vejr.

– Helt klart støvlen med det bedste udseende af alle støvler i testen! Og de er så varme! Jeg stod stille i 20 minusgrader i fire timer med et par almindelige bomuldsstrømper på, og jeg frøs ikke det mindste. Ekstra point for, at der ikke sætter sig småsten under sålen.  

Test af:

icebug

Vejledende pris: 2 295 kroner

Sammenfatning: Gore-Tex-støvler med knopper på sålen.

Testpanelet siger: 

Støvlerne her har knopper på sålen. Det giver et godt greb på is og andre glatte underlag.

– Uanset om du skal lufte hunden eller gå i et højt tempo, så klarer støvlerne her begge dele. De har en smart lukkemekanisme, som du drejer på, så de sidder godt til på en fin måde, siger en testperson. 

De holder på varmen, og derfor ånder de ikke supergodt, men alligevel er det et godt valg, hvis du har et liv med masser af motion – også om vinteren. Hvad designet angår, får det ikke topkarakterer, men på den anden side, så er en tur i skoven ikke et modeshow.

– Denne støvle er perfekt, også for den lidt ældre mand, som måske har problemer med balancen på glatte underlag. Den er vandtæt og lidt ”high tech”, så du går sikkert og let til vinter.

Støvler til hende

Test af:

merrell

Vejledende pris: 1 295 kroner

Sammenfatning: Praktisk støvle til vinterture.

Testpanelet siger:

En vinterstøvle til dig der fører et aktivt liv og ikke vil begrænses af vejrguderne. I støvlerne her holder du fødderne varme og tørre. De er nemlig vandtætte og foret med et materiale, der føles som fleece.

– Disse støvler opfylder alle mine behov. De er praktiske, skønne og varme, og de sidder dejligt. Jeg kan gå langt i koldt vejr uden at få vabler eller fryse på fødderne, siger en testperson. 

Hvad pasformen angår er den en smule stor i størrelsen, men den sidder som limet til foden, når du vælger den rigtige størrelse.

– En god støvle til dig, der vil gå langt ved kolde temperaturer. Kan holde til et hårdt terræn og er nem at tørre af. Den er f.eks. ikke fremstillet i ruskind. Kraftige og rillede såler giver et godt greb på glat underlag, men den er en vinder også i sjap, siger en anden testperson.

Test af:

Sorel

Vejledende pris: 1 695 kroner

Sammenfatning: Din bedste ven i vintervejret.

Testpanelet siger: 

Denne klassiske vinterstøvle er høj i faconen, hvilket er smart, hvis der er meget sne. Den er superdejlig! En blød og bekvem støvle, som du bare sætter foden i uden problemer.

– Netop fordi den er så klassisk, kan du bruge modellen år efter år. Jag har haft mine støvler i fem år, og de ser stadig ud som nye, siger en testperson.  

Støvlen er lidt klodset at gå i, fordi den er ret stor, men trods dette føler du dig tilpas og smart i vinterstøvlen her. 

– Jeg elsker disse støvler og anbefaler dem til alle. Skal du ud på længere gåture i byen, er de ikke optimale, men til en skovtur er de helt perfekte. Caribou kan virkelig holde til de lave temperaturer! Desuden har de knopper på, så du kan gå sikkert på vintervejene. Du vil ikke fortryde køb af disse støvler, og du vil kunne bruge dem i en evighed, siger en testperson. 

Test af:

canada snow

Vejledende pris: 2 995 kroner

Sammenfatning: Luksusstøvler!

Testpanelet siger: 

Om støvlerne her siger testpersonerne, at de er ”perfekte til barnevognsture”, og det har de helt ret i.

– En blød og lodden støvle, der lukkes med en lynlås på hælen. Blødt fåreskind på indersiden, kraftig sål og ruskind på overdelen. De er en smule løse i hælen, men det vænner du dig hurtigt til, siger en testperson.

Desværre er det som altid: ”Smager det godt, så koster det”. Du er nødt til at se det som en investering, og Canada Snow sender tilmed et par ekstra såler med, så du kan gå til skomageren og få støvlerne omsålet.

– Toronto-støvlen har en hel kork-kile inde i sålen, så den er meget varmeisolerende. Har du en uldsok på i denne støvle, holder du varmen, selv på en iskold vinterdag, siger en testperson. 

Støvlen er rigtig flot inden for denne kategori og har et helt klassisk design, der føles voksent og luksuriøst. 

– Du kan mærke, at det er god kvalitet! Tilmed grebet er perfekt. Jeg synes, at de er prisen værd, siger en testperson.

Test af:

icebug

Vejledende pris: 1 795 kroner 

Sammenfatning: Fleksibel støvle med knopper i et praktisk design.

Testpanelet siger: 

Støvlen her er foret, men føles alligevel ”slim”. Den er lille i størrelsen i forhold til f.eks.  Snow-støvlen, og du har måske behov for at gå en størrelse op, for den sidder meget stramt.

– Der er knopper på sålen, men dem kan du nemt tage af. De sidder på et gummibånd, som du løsner på et sekund. Men det er magisk og et must, når det er glat udenfor, og du vil undgå faldulykker, siger en testperson.

Af alle de modeller, vi har testet, har disse støvler det bedste greb. Selv formen på hælen er fin, så støvlerne får høje point, når det kommer til pasformen. De er meget praktiske!

– De har et loddent for, der varmer fint, og du kan gå langt i dem. De føles lette. Fungerer tilmed godt i regnvejr, da de er vandafvisende. Perfekte bystøvler i vintermånederne, hvis du spørger mig, siger en testperspon.

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

4 timmar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

5 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

12 may 2020
gavelo seamless

Nu har vi fået træningstøjet fra Gavelo ind i sortimentet

11 may 2020
sneakers herr

9 stilfulde, sorte sneakers til mænd

11 may 2020
sneakers header

Trend! 8 lyserøde sneakers til kvinder

11 may 2020
Matchanse set

Test: Matchende sæt til hende

08 may 2020
Header.jpg

Træningstrusserne som er bedst i test

08 may 2020
Asics Novablast test

Vi tester den nye Asics Novablast til kvinder og mænd

07 may 2020
Årets badtrender

Årets hotteste badetøjstendenser

07 may 2020
Petra Månström

Så du klæder dig på til løb om foråret

04 may 2020
header skaljackor 2020

Bedst i test: Skaljakker til hende & ham 2020

01 may 2020
Kompressionsstrumpor header

Vi tester: Kompressionsstrømper

30 apr 2020
tights header

Top 5: Vores allerbedste træningstights

29 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg

Test: Reebok Nano X træningssko

28 apr 2020
Hoka One One header

Bondi - den bedste løbesko til dig med et tungt løbetrin

27 apr 2020
Herr - Header.jpg

Vi har testet forårsjakkerne til ham 2020

23 apr 2020
salomon löpning ss 20

Hvordan skal jeg vaske mit løbetøj?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg

Bedst i test! Trendy forårsjakker til kvinder 2020

22 apr 2020
Vita sneakers header dam

Test: Stilfulde hvide sneakers til kvinder

22 apr 2020
Header.jpg

Stilfuld test: Hvide sneakers til mænd

21 apr 2020
Hoka One One redigerad

Derfor skal du løbe i Clifton 6 fra Hoka One One

21 apr 2020
nano x header

Den nye Reebok Nano X - lige så alsidig som dig

21 apr 2020
test pulsklockor

Stor test! Vores bedste pulsure i alle prisklasser

21 apr 2020
Le specs solglasögon

2020's mest trendy solbriller

20 apr 2020
Asics loparskor

Hvilke af Asics' løbesko skal jeg vælge?

20 apr 2020
bästsäljare header

Her er Sportamores bestsellers - den komplette liste

16 apr 2020
Dam - Header.jpg

Test: Vores bedste pronationssko til damer

16 apr 2020
more news
Merrells trailskor

Test: Trailsko til kvinder og mænd fra Merrell

Er det på tide at købe nye trailsko? Her tester vi de bedste løbesko til trail fra Merrell!

4 timmar sedan
React Miler NY

Løb længere med Nike React Miler

Ønsker du en god mængdetræningssko, der giver dig den støtte, du har brug for till de lange pas? Så er Nikes seneste løbeskønhed React Miler noget for dig.

5 dagar sedan
New Balance skor

Køb de rigtige løbesko fra New Balance

Bliv klogere på hvordan du gør det rigtige valg, når det kommer til løbesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

20 may 2020
Asics GT-2000

Sats på Asics løbesko, hvis du pronerer

Hvis du lider af pronation, er der én ting at lære af løbeskosproducenten Asics. Her er alt, hvad du har brug for at vide om deres bedste pronationssko.

20 may 2020
Dam - Header.jpg

Test: Løbesko med meget dæmpning til hende

Vi tester de blødeste og mest bouncy løbesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er de modeller, der er bedst i test til kvinder.

19 may 2020
Herr - Header.jpg

Vi tester: Løbesko til mænd med høj grad af dæmpning

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony - hvilken løbeskosproducent har de bedste løbesko med meget dæmpning? Lad os dykke ned i mulighederne!

19 may 2020
Nike yoga infinalon header

Yoga uden grænser i Nike Infinalon

Når du laver yoga, er tøjet vigtigt - og vi tænker derfor naturligvis først og fremmest på selve funktionen. Det nye Infinalon materiale fra Nike er det mest behagelige, vi har prøvet indtil videre!

19 may 2020
björn borg tights

Test! 9 par tights med høj talje

Hvem elsker ikke et par højtaljede tights? Her er de mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo samt flere.

15 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Bedst i test: Sportsbh'er til løb

Når du løbetræner, så er det vigtigt at have en virkelig god sportsbh som giver dig den rette støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

14 may 2020
nike-low-sneakers.jpg

3 uventede husmortricks for at få dine sneakers hvide

Hvide sneakers har en tendens til ikke at være hvide særlig længe efter, du begynder at bruge dem. Prøv disse tricks for at gøre dem kridhvide og sprøde igen!

14 may 2020
Mjukisset

Stilfulde træningssæts til hverdagschill

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontoret og den udendørs picnic. Her er 10 luksuriøse og bløde træningssæt, du ikke vil gå glip af!

13 may 2020
badtofflor plock

Sommerens bedste tøfler og sandaler

Nu er tiden kommet for luftige sko som badetøfler, slip-ins og flip-flops. Her er årets hedeste sommersko fra Fila, Adidas og Birkenstock.

13 may 2020
Header.jpg

Vi tester: Cykelhjelme til kvinder og mænd

Det er vigtigt at vælge en god cykelhjelm. I denne test har vi undersøgt justerbarhed, komfort, ventilation og design på forskellige modeller af cykelhjelme.

13 may 2020
lisa tellbe header

Sådan stylede Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

Den svenske influencer, Lisa Tellbe, elsker sporty mode og viser, hvordan hun sammensætter sit foretrukne Nike-tøj.

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3

Den nye Saucony Freedom 3 løbesko er her

Lander du på din mellem- eller forfod? Så er den nye løbesko Saucony Freedom 3 med et drop på 4 mm noget for dig!

12 may 2020