HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

Har du et beskadiget knæ, eller har du brug for støtte til dine håndled, mens du træner? Testpanelet har testet adskillige populære beskyttelser fra Rehband under forskellige typer af træning og øvelser, og her bringer vi deres vurdering. 

Mange forskellige træningssessioner kan kræve beskyttelse af en eller anden art. Måske har du en knæskade efter elitesport i unge år, måske slider du ekstra meget på dine knæ, mens du løber, eller du træner hårdt og intenst med forskellig løft og funktionel træning og har brug for ekstra støtte. Uanset dine behov, så har fantastiske produkter, der kan hjælpe dig i din træning. Vores testpanel har svedt rigeligt, da de testede træningsbeskyttelse med Rehband!

"Den beskyttelse, jeg ikke vidste, at jeg havde brug for"

Rehband_Wrist.jpg Beskyttelse: Knæbeskyttelse

Model:

Velegnet til: Dig, der ønsker beskyttelse, støtte eller varme til håndledene, for eksempel ved forskellige løft.

Testpanelet siger:

Denne håndledsbeskyttelse er ikke for stram, men gør det muligt for håndleddet at være bevægeligt - trods en tæt pasform.

- Dette er den beskyttelse, som jeg ikke vidste, at jeg havde brug for, lyst til, siger en testdeltager. 

Ifølge testpanelet er Wristsleevsen utrolig dejligt at have på til øvelser, hvor du bruger håndledene meget, men ikke kan eller ikke ønsker en beskyttelse, der låser håndleddet. De er bløde at have på, og testpanelet oplever dem aldrig som forstyrrende, i vejen eller for tykke. På den anden side har de ingen åndbarhed, materialet er lavet i et 5 millimeter tykt neopren stof. På den anden side er de ikke lavet til at trække vejret og holde dig svedfri, men skal give varme og komprimering. De lykkes de helt sikkert med! 

- Jeg synes, de er så behagelige og kompatible, at jeg helt sikkert kan bruge dem, selv når jeg snatchar, thrusters og jerks, siger en anden testdeltager og fortsætter:

- Det bliver trættende for håndled, når du løfter meget, så i træning, hvor du udfører mange reps, synes jeg, at disse beskyttelser virkelig hjælper. Jeg ser dem som et pænere alternativ til håndledsindpakninger, som ikke fokuserer så meget på at beskytte håndleddet på samme måde.

Tynd knæbeskyttelse for øget mobilitet

Rehband_knee_3mm.jpg Beskyttelse: Knæbeskyttelse

Model:

Velegnet til: Træning, hvor du vil være mobil og have nem support.

Testpanelet siger:

Disse knæbeskyttere kan bruges til de fleste øvelser, da de er relativt tynde, 3 millimeter. Du kan stadig være mobil under øvelser, hvor du foretager mange gentagelser på kort tid og bare ønsker let support.

- Du kan lade dem sidde, når du sidder på en roermaskine, løber eller hopper uden at ødelægge din mobilitet, siger en testdeltager, der har prøvet dem i en x-fitbox.

Et lille tip er, at beskyttelsen kan bruges som en beskyttelse mod forbrændinger når du klatrer i reb, hvis du har sådanne elementer i din træning. Træk beskyttelsesbåndene ned, så de sætter sig ved anklen, og så beskytter de optimalt! For at opsummere her til sidst, så understreger testpanelet hovedsageligt, at knæbeskyttelsen, takket være tykkelsen, giver dig mulighed for at bevare mobilitet og holde dig varm under træningen. Derudover er de lette at trække af og på.

God støtte til styrketræning

Rehband_Knee_5mm.jpg Beskyttelse: Knæbeskyttelse

Model:

Velegnet til: Varieret træning, der kræver både styrke og støtte.

Testpanelet siger:

Testdeltageren, der prøvede de 3 millimeter afskærmninger, har fået lov til at fungere som en testperson for disse knæbeskyttere, som i stedet er 5 mm. Testpersonen påpeger, at der er en stor forskel i tykkelse og hvor fleksibel man er med disse på. Disse knæbeskyttere er bedre egnet til tunge løft, hvor du har brug for støtten. De er også velegnede til udfaldsøvelser af forskellige slags, da knæet har en tendens til at støde ned mod jorden, når du er træt.

- Knæbeskytterne er varme og giver en dejlig stabilitet i knæene, og hvis du som regel føler dig lidt slidt efter mange løft, så er de virkelig en god hjælp. Du vil føle forskellen! siger testdeltageren.

Bevægelsesfriheden bliver noget bedre med tiden, da de blødgøres, når de bruges. De klarer sig bedst i styrketræning og ikke hurtige øvelser, såsom bokshopping. Derefter kan du med fordel trække beskyttelsen ned til læggene.

Når man skal slå ens egen personlige rekord 

Rehband_Knee_7mm.jpg Beskyttelse: Knæbeskyttelse

Model:

Velegnet til: Rehabilitering og virkelig tung løft

Testpanelet siger:

Disse tykke superhelte er din støtte, når du vil slå din egen personlige bedste i squats og andre tunge løft. Det tykke neopren stof giver næsten en hoppende virkning, når du er i den nederste position og går op igen med stangen, forklarer en testdeltager. Først og fremmest anbefales disse 7-millimeter knæbeskyttere, når man udfører virkelig tunge løft og i udfaldsøvelser. 

- Jeg elsker denne model. Den stabiliserer virkelig og hjælper når det bliver tungt, det føles næsten som snyd - så gode er de!

Testpanelet føles en stor forskel, når disse beskyttere er støtter op omkring knæene under tunge løft. Knæene bliver aflastet, og hvis du har brug for varme på knæene, er disse perfekte.

Tights til dig med løberknæ 

Rehband_tights.jpg Beskyttelse: Tights 

Model:

Velegnet til: Du, der har skadet dit knæ og har brug for støtte under løb

Testpanelet siger:

For dem, der er vant til at løbe i almindelig tights, eller måske endda yogatights, vil dette være en stor forbedring. Den første ting, der rammer testpanelet, når de prøver disse tights på er, at komprimeringen er høj. Da kompressionen også er ujævnt fordelt, med et større tryk over den forreste del af lår og knæ, er de lidt vanskelige at få på. På den anden side, når du først har fået disse tights på, så er de fremragende. På fronten har tightsne en slags strimmel af tykkere stof, som understøtter knæskålen.

- Hvis du nogensinde har fået tapet dit løbeknæ op, så kan du forestille dig, hvordan det føles at bære tightsne. Det er meget ala den samme fornemmelse, forklarer en testdeltager. 

Materialet over knæet er således lidt tykkere end på resten af tightsne, hvilket giver en varmende virkning. Det er fremragende for dig, der kan have en lidt langvarig skade og derfor har svært ved at blive varm. Disse tights reducerer opvarmningstiden markant. Nu behøver du ikke længere at lide de første ti minutter, før du får varmen. I betragtning af at dette helt igennem er tights, så  ønsker testpanelet også at tildele ekstra point for ventilation, og for en smigrende figur.

Når du har brug for ordentlig håndledsstøtte

Rehband_Wristwrap.jpg Beskyttelse: Håndledsbeskyttelse

Model:

Velegnet til: Styrketræning, såsom løft, hvor du vil undgå overdreven forlængelse af håndleddet.

Testpanelet siger:

Et par håndledsbeskyttere er perfekte, når du får ondt af vægttræning og har brug for støtte, indtil du har trænet musklerne op omkring dine håndled. Du får en stor støtte uden at det føles som om beskyttelsen sidder for hårdt eller ubehagelig. Du styrer dig selv, hvor hårdt du vil have dem til at sidde, og uanset hvor tæt du vælger at have dem, er stoffet kompatibelt og føles blødt uden at skuffe dig.

- Dine håndled bliver låst fast med disse på, og du kan føle dig lidt ubehag i starten, men det vil gøre dig godt. Den smerte, der kan komme efter et par gentagelser, mærkes nærmest ikke, når du har disse på! siger en glad testdeltager. 

De er betydeligt blødere end andre modeller, der anvendes af testpanelet, men de er stadig stabile og giver fremragende støtte til håndledene. Sammenlignet med håndledsvarmerne ovenfor, så er de også markant mere stabile. Perfekt til de virkelig, virkelig tunge lift.

SHOP HER:

LÆS MERE:

 Tilbage

News Feed

SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

1 dag sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

13 feb 2020
nike header 2

Den nye Metcon 5 får dig til at blive forelsket

12 feb 2020
header tennisskor

Find de rette tennissko

12 feb 2020
header plus size adidas

Test! Plus size-tøj fra Adidas

12 feb 2020
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Icaniwill tights og træningstøj

12 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2

Ny løbesko fra Reebok: Perfekt til forskellige distancer

12 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er det nye Suunto 7 pulsur det åbenlyse valg

09 feb 2020
peak

Guide: Vælg den rigtige skijakke fra Peak Performance

08 feb 2020
HEADER_W.jpg

Bedst i test! Undertøj i uld og syntetisk stof til mænd

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til pist og offpist

06 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Træningsbeskyttelse og tights til ustabile knæ og håndled

05 feb 2020
Kari Traa underställ header

Bedst i test: Skiundertøj fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - prisvenligt badetøj i sæsonbestemte mønstre og farver

05 feb 2020
Adida sultra boost

Derfor kommer du til at elske at løbe i Adidas Ultra Boost

04 feb 2020
header träningsbyxor

Bedst i test! Sweatpants, shorts og tights til mænd

03 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg

Vejledning: Sådan vælger du den rigtige skihjelm

03 feb 2020
virvelvind uv plagg

Farverig, sjov og funktionel: Her er det nye babymærke Virvelvind

03 feb 2020
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Træningsuret Garmin Fenix 6 Sapphire

03 feb 2020
Under Armour sport-bh

TEST! Derfor vil du elske sports-bh'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
Salomon skaljacka

Sådan vasker du din skaljakke

29 jan 2020
Sneakers kids

Køb de rigtige sneakers til børnene

29 jan 2020
Dedicated new brand

Nyt hos os: Dedicated - når du vil shoppe med god samvittighed

28 jan 2020
peak performace chand närbild

Hurtig guide til dunjakkerne fra Peak Performance

28 jan 2020
dunjacka

Sådan vasker du din dunjakke

27 jan 2020
birkenstock

Forskellene mellem Birkenstocks sandaler

27 jan 2020
nike infinity run test header

Test: Så god er den nye løbesko Nike Infinity Run

27 jan 2020
more news
SL20

Slå dine rekorder med den nye løbesko SL20 fra Adidas

Foråret kunne ikke være startet bedre! Adidas lancerer nu en helt ny løbesko til hurtigt løb og hurtige løbetræningsøvelser. Her er alt, du skal vide om SL20!

1 dag sedan
PLus size träningskläder nike

Bedst i test! Træningstøj fra Nike i store størrelser

Det kan være svært at yde sit bedste, hvis ikke dit træningstøj gør det samme! Her prøver vores Instagram-følger, Zara Celinder, tights, t-shirts, bluser og en sports-bh i plus size fra Nike.

1 dag sedan
fotbollsskor header

Sæsonens 10 bedste fodboldstøvler fra adidas, Nike og Puma

Bliv klar til sæsonstart med et par nye fodboldstøvler. Her samler vi vores favoritter fra Nike, Puma og adidas.

2 dagar sedan
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Træningstøjet fra Nike, du bare må eje

Noget tøj er simpelthen uundværligt i enhver kvindes træningsgarderobe. Her er det bedste Nike-træningstøj, der bør få et nyt hjem hos dig!

3 dagar sedan
Hoka One One header

Hvilke løbesko fra Hoka One One skal jeg løbe i?

Lær at finde rundt i vores løbesko-sortiment som i din egen baglomme! Her er forskellen på Bondi, Clifton og Arahi fra Hoka One One.

3 dagar sedan
Casall tights

Derfor skal du træne i Casalls bløde træningstights

Hvordan ser dine drømmetights ud? Bløde, har en tætsiddende pasform, høj talje og et trendy mønster? Så er Casalls tights lige noget for dig!

3 dagar sedan
Header prommenadskor

Test! Her er de bedste vandresko

Er du på udkig efter et par behagelige vandre- eller trekkingsko, du kan gå lange ture i al slags vejr og terræn? Så læs med her. Vores testpanel har gået ture i både vandtætte og behagelige vandresko.

6 dagar sedan
Barnskor

Stor guide: Find de rigtige børnesko og størrelser fra adidas

Pasform, materialevalg, størrelse og hvilken sko, der hører til hvilken årstid - her svarer vi på alle spørgsmål om adidas børnesko.

20 feb 2020
Header adidas

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra adidas

En drømmetest fra adidas. Ultraboost-skoene, en padelketsjer med maksimal boldkontrol og en t-shirt, du kan bruge både i fitnesscentret og til hverdags. Gå ikke glip af disse sorte adidas-favoritter!

20 feb 2020
Header dam adidas

Test: Top 5-bestsellere fra adidas

Gennem denne test løber de tre striber fra adidas som er en rød tråd. Vores testpanel har bedømt de 5 mest populære modeller fra adidas.

20 feb 2020
padeltennis header

Tips! Padel-ketsjer, padel-sko og padel-tøj der maksimerer dit spil

Hvem skal du møde i padel? Mærk sejrens sødme med en ny ketsjer, nye sko og måske endda et helt nyt outfit! Her er 10 padel-favoritter, som du ikke må gå glip af.

18 feb 2020
Puma sneakers skinn

Sådan plejer du sneakers i ruskind, skind og stof

Ikke alle sneakers kan tørres af med en fugtig klud. Pumas sneakersekspert forklarer, hvordan du bedst plejer det respektive materiale.

18 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg

11 træningstights, der er perfekte til løb

Der er masser af forskellige tights til løb, og det er vigtigt at vælge en model, der sidder korrekt, støtter musklerne og helst har lommer. Her er 11 modeller, der er gode på løbeturen.

18 feb 2020
Nike träningskläder

Nike's træningsfavoritter, der er bedst i test

De bedste træningssko, tights, der får den højeste karakter og løbetrøjen, der er en drøm! Her er det bedste fra Nike - ifølge vores kvindelige testpanel!

14 feb 2020
header HERR.jpg

Test! Niketøj og -sko som er bedst til mænd

Nikes træningstøj og -sko værdsættes af mange takket være det brede sortiment, det stilfulde design og den høje kvalitet. Vi lader vores testdeltager træne i træningsbukser, sko og andet træningstøj til mænd.

13 feb 2020